За транспортните протести в София. (Още не мога да пускам линкове…):shy:
Всякакви хора - съвършено противоположни мнения…
“Терзиев: Нямам повод да си говоря с хора, които държат за заложници цял град”
Отдавна се питам - какво ли ще стане, ако някой управляващ не се огъне пред исканията на стачкуващи? Като при това залогът е спокойното битуване на двумилионен град?
Май сме свидетели на първи подобен случай. А казусът е доста сложен и много въпроси са актуални… имат ли пълно основание да стачкуват наистина? Или е политически ход на ББ? Защо Терзиев не се обърне към държавата официално, а трупа негативите само върху себе си? Наистина ли няма начин да осигури тези пари, или демонстрира инат и характер, защото не му пука, а и доста софиянци са изнервени от неудобствата и осъждат протеста?
Доста е трудно човек да има твърда позиция…
На чия страна сте?
На чия страна сте?
Според мен
Re: На чия страна сте?
В авиолиниите също често има стачки....Уникална написа:За транспортните протести в София. (Още не мога да пускам линкове…):shy:
Вероятно тези професии имат право на стачки в работно време.
Нормално е да стачкуват ако не са доволни....
За обществеността ....
стачка е по-добре, отколкото масово молби за напускане.
Re: На чия страна сте?
"Май сме свидетели на първи подобен случай. А казусът е доста сложен и много въпроси са актуални… имат ли пълно основание да стачкуват наистина? "
Да! Имат ПРАВО-/по Конституцията /да стачкуват, и това е на пълно основание!
Няма нищо сложно в това!
Да! Имат ПРАВО-/по Конституцията /да стачкуват, и това е на пълно основание!
Няма нищо сложно в това!
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
При мен жена ми се опита, смених я! Срамота ли е?Melany99 написа:При нас пощите стачуваха. Сега пак май готвят стачка.
Срамота! Единствената държавна поща и да ги оставят на доизживяване, като се им предвид колко е надута държавната администрация и могат да им удоволетворят исканията за по-високи заплати, бенефити и т. н.
------------------------------------------------------