Големият взрив

Все същите
Melany99

Големият взрив

Мнение от Melany99 »

Отдавна искам да си „изокам” за сериала „Големият взрив”. Сега при нас вървят разни повторения и наистина ме дразни много.

Първо – има ли наистина такива хора на по 20-30 години, с уважавани професии и високо IQ, които да се заплесват по тези глупости Междузведни войни и т. н. тъпотии.

Второ – как си ги избират тези актьори? Ами те някои не само, че много грозни, ниски, ами и неприятни!

Трето – как може в сценария да има такива невъобразими измислици, като това един нисък, грозен, беден мъж да свали готина мацка?
Въобще, този сериал е много вреден. Дава надежди на разните гразници и оръфляци да си мислят, че може да докопат свястна мацка.

Не ми се говори за онази грозната пък, дето се загадж и омъжи за Шелдън. Той наистина е странен, ама поне е готин на външен вид.

Въобще отвратена съм от промотирането (хайде да си го кажем по български – подбутването) и лансирането на разни индивиди, които не са наред!

Да не споменавам, че като ги гледам повечето как държат ножа и вилицата, все едно са расли някъде под мостовете.
Може ли хора с претенции за актьори, да не могат да си служат с прибори!
Аватар
Green Light

Re: Големият взрив

Мнение от Green Light »

:lol:

Един не малък абсурд е, че продължават да го излъчват, въпреки че сред главните герои няма нито гениална черна жена, нито гениални педерасти :lol:

Аз много го харесвам.
Melany99

Чък Лори

Мнение от Melany99 »

Чък Лори е несравним.
Сценаристите са топ! Има страхотни лафове и повечето актьори са симпатяги.
Няма черни, но има индиец, поне няма обратни.
Но цялата концепция, че грозен, нисък и беден мъж, който не може един пирон да забие и сваля готина, руса, умна мацка е не както трябва.
Както казва тетя Циля:
- Парень без деньгах, ето подруга!

Или пък:

Мъж без пари го обича само майка му!

Ленърд и оная другата грозната не ги трая хич! ТНе само грозни, но и неприятни и ролите им - бляк...
Аватар
Green Light

Re: Чък Лори

Мнение от Green Light »

Melany99 написа: Но цялата концепция, че грозен, нисък и беден мъж, който не може един пирон да забие и сваля готина, руса, умна мацка е не както трябва.
...
Ти сега унищожаваш един от основите темели на мъжкото съществуване. За какво да живеем, ако грозните мъже не могат да свалят красивите руси мацки? :lol:
Melany99

Мнение от Melany99 »

Могат, могат, но трябва да имат пари... :blum::blum::blum:
Аватар
Green Light

Клети създания

Мнение от Green Light »

Аз пък за този филм се питам.
Има ли някой(например Мелани :wink: ) , който го гледа?

Въобще не схващам за какво са наградите и комплиментите към него? Не само не ми хареса, а го намирам и за безвкусен, и скучен.
Melany99

Мнение от Melany99 »

Кви са тия клети създания?
На английски заглавието ако имаш?
Видях го, не съм го гледала.
Но на някакви награди много хвалеха Schitt's Creek.
Амиии - едвам превъртях 1-2 епизода. Не става за мен!
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Green Light написа::lol:

Един не малък абсурд е, че продължават да го излъчват, въпреки че сред главните герои няма нито гениална черна жена, нито гениални педерасти :lol:

Аз много го харесвам.
редно е да обясниш защо и откъде на къде :blum:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Уникална

Мнение от Уникална »

Първа проба за участие.
Мел, ВЕДНАГИЧЕСКИ да спреш да ползваш рецептата на мама за агнешко! :mad:
Не може човек с толкова различен вкус за сериали да има моя вкус за агнешко!!:blum:

Сериалът е ВРЪХ. Наравно с двамата мъже, там обаче ме дразни сАмият Чарли Шийн. И то - МНОГО.
Понеже го гледам отдавна - съм сигурна, че актьорът, играещ Алън, е сто пъти по-добър актьор от Шийн, който освен, че ходи напред-назад в нелепите си дрехи - нищо друго не прави като актьорство.

А взривът може да те скъса от смях на всяка дума. Това е сатиричен и комичен сериал, всичко в него е хиперболизирано и изкривено, как може да търсиш съпоставки с реалността?
Според мен
Аватар
поручик Ржевски

Мнение от поручик Ржевски »

Melany99 написа:
Трето – как може в сценария да има такива невъобразими измислици, като това един нисък, грозен, беден мъж да свали готина мацка?
Въобще, този сериал е много вреден. Дава надежди на разните гразници и оръфляци да си мислят, че може да докопат свястна мацка.
Може бре!
Има жени, които са сапиосексуални.
И слава богу!:grin:

Инак, сериалът ни ми е интересен, ни смешен. Дето вика един познат доцент от Физическия факултет - книгата "Физиците се смеят", на физиците не им е смешна. Те тва го живеят всеки ден. :grin:
Уникална

Мнение от Уникална »

Хора, може ли да се пише отговор към някой конкретен пост?:shy:
Според мен
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Уникална написа:Хора, може ли да се пише отговор към някой конкретен пост?:shy:
Разбира се, с бутончето Quote.
Горе вдясно на всеки постинг, който не е твой се пада.
(а малко по-вляво - на твоите! Демек можеш ако искаш и твой постинг да цитираш)

Като сега аз ти реагирам. :winkw:
Уникална

Мнение от Уникална »

nakibest написа:
Уникална написа:Хора, може ли да се пише отговор към някой конкретен пост?:shy:
Разбира се, с бутончето Quote.
Горе вдясно на всеки постинг, който не е твой се пада.
(а малко по-вляво - на твоите! Демек можеш ако искаш и твой постинг да цитираш)

Като сега аз ти реагирам. :winkw:
Значи задължително трябва да се цитира целият пост, на който отговарям... Малко по малко ще се науча. :shy:
Според мен
Уникална

Мнение от Уникална »

поручик Ржевски написа:
Melany99 написа:
Може бре!
Има жени, които са сапиосексуални.
И слава богу!:grin:

Инак, сериалът ни ми е интересен, ни смешен. Дето вика един познат доцент от Физическия факултет - книгата "Физиците се смеят", на физиците не им е смешна. Те тва го живеят всеки ден. :grin:
Поручик, излагаш се!:blum: Това е много свеж хумор! Я раздуй ТИ НА КАКВО се смееш? Да не би на "Приятели"? Отврат...

Плз, не ми посочвай "Операция И", "Диамантената ръка" и пр. Те също бяха връх, но това е друг хумор.
Според мен
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Уника, вероятно ще се шокираш, но имай предвид, че в този форум нотификациите по емайл за нови отговори работят! :grin:
Емейлът за това ще има subject -- "Уведемояване за отговори по темата: Името на Темата Тук".
From: поленцето е -- maggot@3o4o.net.
И после има линк към темата, в която е имало нови отговори.

(Преди години това си бачкаше и в Дира, ама отдавна не..)
Tanya

Мнение от Tanya »

поручик Ржевски написа:
Melany99 написа: Дето вика един познат доцент от Физическия факултет - книгата "Физиците се смеят", на физиците не им е смешна. Те тва го живеят всеки ден. :grin:
Мен се мъчат да ми пробутат ползване на изкуствен интелект в работата. :grin:

Аз им казвам не може, щото няма емоционална интелигентност.
Викам си, не е тактично да го загоря за нещо което няма, ама все пак написах думата емоции...
Пита ме какъв хумор обичам. Казах анемичен. Попита ме дали искам да ми разкаже аненичен виц..
... смях се със сълзи.
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Е дай "анемичния ИИ виц", де, плс!? :grin:
Уникална

За двамата мъже :-)

Мнение от Уникална »

Понеже стана дума и за този сериал в темата…

Циклично го излъчват по “БТВ Комеди” и ви съобщавам този “потресаващ” :lol: факт, защото в сряда приключиха с последния епизод и от снощи, гледам, са подхванали пак първия!:lol::lol:

Та, ако някой се интересува - може да го загледа “сначале”, без да го търси из нетя. (Превод от руски - “отначало”. Полезно е да си припомним руския - нали ще ни окупират пак! :grin:)

Държа да спомена, че последният епизод е изключително готино направен, с много самоирония, намеци и препратки вътре - по съдържанието, по смисъла му, по приключването му…като например препратка към Психаротерапия, която “не се е получила”, или самоироничното “чудя се как можа да изкараш толкова много пари с такива тъпи шегички” - и още, и още… препоръчвам - гледайте го!
Според мен
Melany99

Re: За двамата мъже :-)

Мнение от Melany99 »

Уникална написа:Понеже стана дума и за този сериал в темата…

Циклично го излъчват по “БТВ Комеди” и ви съобщавам този “потресаващ” :lol: факт, защото в сряда приключиха с последния епизод и от снощи, гледам, са подхванали пак първия!:lol::lol:

Та, ако някой се интересува - може да го загледа “сначале”, без да го търси из нетя. (Превод от руски - “отначало”. Полезно е да си припомним руския - нали ще ни окупират пак! :grin:)

Държа да спомена, че последният епизод е изключително готино направен, с много самоирония, намеци и препратки вътре - по съдържанието, по смисъла му, по приключването му…като например препратка към Психаротерапия, която “не се е получила”, или самоироничното “чудя се как можа да изкараш толкова много пари с такива тъпи шегички” - и още, и още… препоръчвам - гледайте го!
Тва къде го видя в последния епизод?
Там беше за Нобеловата награда.

Сяя, да ти кажа, че сериалчето го харесвам, периодично гледам повторенията. Сценаристите са топ, както съм писала по-горе.
Повечето актьори играят добре. Дразни ме външният им вид, особено Ленърд е много неприятен. То се видя и какъв актьор е, че никой не го кани в други роли. Дори смотаният Стюърд и геолога ги гледам, че играят на други места.
Мръхлата Ейми също не я трая!
Уникална

Мнение от Уникална »

Тва къде го видя в последния епизод?

Аз обсъждам “Двама мъже и половина” и неговия последен епизод, в заглавието на поста ми е.:winkw:

Сяя, да ти кажа, че сериалчето го харесвам, периодично гледам повторенията. Сценаристите са топ, както съм писала по-горе.
Повечето актьори играят добре. Дразни ме външният им вид, особено Ленърд е много неприятен. То се видя и какъв актьор е, че никой не го кани в други роли. Дори смотаният Стюърд и геолога ги гледам, че играят на други места.
Мръхлата Ейми също не я трая
!

На мен Ленард също ми е антипатичен, но виж в живота как се е уредил - били двойка с Пени!:cool:
Според мен
Melany99

Мнение от Melany99 »

Уникална написа:Тва къде го видя в последния епизод?

Аз обсъждам “Двама мъже и половина” и неговия последен епизод, в заглавието на поста ми е.:winkw:

Мръхлата Ейми също не я трая
!

На мен Ленард също ми е антипатичен, но виж в живота как се е уредил - били двойка с Пени!:cool:
А, това е било за кратко, някъде по средата на сезоните.- Слред това тя два пъти се омъжва и развежда, сега имам бебе. Ленърд е в 9-та глуха.
Уникална

Мнение от Уникална »

А, това е било за кратко, някъде по средата на сезоните.- Слред това тя два пъти се омъжва и развежда, сега имам бебе. Ленърд е в 9-та глуха.

Колкото и да е антипатичен - е подходящ за ролята си. И добре я играе, което е важно.
Според мен
Уникална

Мнение от Уникална »

Нашите тук захванаха маратон на взрива - от първа серия и почти цял ден днес...вероетно и утре Много е готино и забавно да ги видиш от първите серии - младички, слабички, готини... :bigsmile:

Доскоро попадах на последните епизоди - голяма разлика наистина.
Според мен
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

Уникална написа:Нашите тук захванаха маратон на взрива - от първа серия и почти цял ден днес...вероетно и утре Много е готино и забавно да ги видиш от първите серии - младички, слабички, готини... :bigsmile:

Доскоро попадах на последните епизоди - голяма разлика наистина.
Като не гледам сериали, в тази тема няма какво да кажа...а в 40-50 можех:rotfl24:
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Публикувай отговор