Какво сте "подписали"

Правила, проблеми и друга информация
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Какво сте "подписали"

Мнение от Remmivs »

Въпреки, че BOFH на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на BOFH, (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното Ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че BOFH на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят това за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без Вашето одобрение, BOFH на този форум не могат да бъдат държани отговорни за каквито и да са хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на Вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за Вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Емейл адреса Ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата Ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... Вие приемате горепосочените условия.
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Какво сте "подписали"

Мнение от сър Айвънхоу »

Remmivs написа:Въпреки, че BOFH на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на BOFH, (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното Ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че BOFH на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят това за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без Вашето одобрение, BOFH на този форум не могат да бъдат държани отговорни за каквито и да са хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на Вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за Вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Емейл адреса Ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата Ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... Вие приемате горепосочените условия.
:shocked: какво става тука бре?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

нищо бе
вчера цъкнах без да искам регистрирайте се
и ми излезе това
какво се оцъкли и ти сега
:grin:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

"Благодаря!", "Съжалявам!" и "Майната ти!" изразяват голяма част от човешките емоции
много от разговорите могат да се сведат до тези три фрази
помислих, че ни забраняваш да казваме последното
и да говорим за секс
:lol::lol:
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Remmivs написа:нищо бе
вчера цъкнах без да искам регистрирайте се
и ми излезе това
какво се оцъкли и ти сега
:grin:
ми... нещо напоследък параноята ме гони из клуба... и понеже беше първото, което прочетох днес, реших, че снощи някой здраво се е омазал и ти размахваш пръсти, тояги и други заплашителни средства. :grin:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

майната ви
аз обичам да говоря за секс
но повече обичам да не говоря за него :winkw:
благодаря за вниманието
:blum:
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

snowprincess написа:"Благодаря!", "Съжалявам!" и "Майната ти!" изразяват голяма част от човешките емоции
много от разговорите могат да се сведат до тези три фрази
помислих, че ни забраняваш да казваме последното
и да говорим за секс
:lol::lol:
Чети внимателно, ЗАБРАНЯВА се да го правим с език!
Аз също съм против забраната!
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

Remmivs написа:майната ви
аз обичам да говоря за секс
но повече обичам да не говоря за него :winkw:
благодаря за вниманието
:blum:
А аз обичам сладолед!
Няма нищо общо с вицът: "зная, че обичаш майка си, оставил съм ти едно парче в хладилника от нея"!

Варното е, че всички обичаме, не си само ти!
Кое е невярното...си струва да обсъдим?
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Ти нещо си опрашил всички форуми май. Наздраве! :cool:
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Remmivs написа:Ти нещо си опрашил всички форуми май. Наздраве! :cool:
Пиша дълги фермани, щото нали..да се разбираме, но твоето "Наздраве" е ясно, кратко и лаконично, че въобще няма нужда от мислене и писане-

НАЗДРАВЕ...за нас и здравето на всички!
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

"Remmivs":
"Приемате да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите.
Избирайки Съгласен съм... Вие приемате горепосочените условия."

Лично аз до сега не виждам написан никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите.
Но Магот вижда и съобщава, че вижда НЯКОИ.
Ти виждаш ли ги?
Покажете ни ги да ги видим и ние?
Мнението е позиционирано и няма общо!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Sat sapienti
Уникална

Мнение от Уникална »

Лично аз до сега не виждам написан никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите.
Ти виждаш ли ги?

Присъединявам се към искането.

Особено ме заинтригува “материал, който нарушава законите”.:winkw:
Според мен
Уникална

Мнение от Уникална »

Ти виждаш ли ги?

Присъединявам се към искането.

Особено ме заинтригува “материал, който нарушава законите”.:winkw:
Според мен
Публикувай отговор