Молба към Грийна и Наки

Все същите
Уникална

Молба към Грийна и Наки

Мнение от Уникална »

Хора, доста клубари от 40-50 искат да получат регистрация тук. Някои даже имат, само не са получили финално потвърждение. Гераско, Лия…Други искат нова регистрация.

Ако имате някакъв начин да влезете във връзка с администрацията (пряко или косвено, през ваши познати, които може би могат да направят такава връзка) - моля от името на желаещите - направете го. И нека после всеки сам си избира дали иска да се регистрира, дали иска да пише и пр.

Или пък да заявят - НЕ ИСКАМЕ РАЗШИРЯВАНЕ НА ФОРУМА С НОВИ НАВЛЕЦИ! Стига ни, че Уникалната се е вмъкнала кой знае как!:shy: :lol:
Според мен
Аватар
Green Light

Re: Молба към Грийна и Наки

Мнение от Green Light »

Уникална написа:Хора, доста клубари от 40-50 искат да получат регистрация тук. Някои даже имат, само не са получили финално потвърждение. Гераско, Лия…Други искат нова регистрация.

Ако имате някакъв начин да влезете във връзка с администрацията (пряко или косвено, през ваши познати, които може би могат да направят такава връзка) - моля от името на желаещите - направете го. И нека после всеки сам си избира дали иска да се регистрира, дали иска да пише и пр.

Или пък да заявят - НЕ ИСКАМЕ РАЗШИРЯВАНЕ НА ФОРУМА С НОВИ НАВЛЕЦИ! Стига ни, че Уникалната се е вмъкнала кой знае как!:shy: :lol:
Направил съм го и предполагам, че хората от своя страна правят каквото могат.
Този форум е създаден от ентусиасти, които отделиха много от времето си, включително имаше и периоди на нощни дежурства, и какво ли не, а съм свидетел на това какво получиха в замяна.
Предположението, че са високомерни или че нарочно не искат да пуснат някого е абсурдно.
Уникална

Мнение от Уникална »

Направил съм го и предполагам, че хората от своя страна правят каквото могат. БРАВОС И МЕРСИ!

Този форум е създаден от ентусиасти, които отделиха много от времето си, включително имаше и периоди на нощни дежурства, и какво ли не, а съм свидетел на това какво получиха в замяна. БРАВО И МЕРСИ И НА ТЯХ, НАПРАВЕН Е МНОГО ДОБРЕ, УДОБЕН Е И ИНТЕЛИГЕНТЕН!

Предположението, че са високомерни или че нарочно не искат да пуснат някого е абсурдно. ТОВА БЕШЕ ШЕГА ДЕ, ДАЙ ПО-СЕРИОЗНО!:blum::blum:
Според мен
Tanya

Мнение от Tanya »

Този форум е създаден от ентусиасти,

Това е много хубаво! Ама много!

Аз наготово, ама ще пиша хубави неща! :-)
Публикувай отговор