Когато
Когато
в 40-50 на дира дадох като алтернатива това място, ако клубовете на дира се скапят.
Зеления ми тегли една много сочна псувня! Сякаш искаше това 3о4о да се запази в тайна.
Някак неприкосновено от потребителите на дирника.
Всъщност това място е създадено от потребители на 30-40 на дирника. ;)
Успех ви пожелавам. :)
Зеления ми тегли една много сочна псувня! Сякаш искаше това 3о4о да се запази в тайна.
Re: Когато
Зеления ми тегли една много сочна псувня! Сякаш искаше това 3о4о да се запази в тайна.Mery написа:в 40-50 на дира дадох като алтернатива това място, ако клубовете на дира се скапят.
Леле, верно ли? Трябва да е бил наистина кръвно заинтересован, иначе такова поведение не му е типично.
Я да се явява тук на отчет и да дава обяснение!!
Според мен
- Green Light
Това май е Пишмангъркинята.Уникална написа:Леле, верно ли?Mery написа: Зеления ми тегли една много сочна псувня!
Верно е, написах и "бе я си еби майката".
Сега съжалявам.
Имаше контекст, но не и оправдание.
П. П. 3о4о никога не е било тайна за дирския клуб, глупаво е да се мисли че съм искал да го запазя в тайна. Гъркинята предложи тук да продължат калните борби, това ми беше неприятно - няколко страници с "вмирисани такива" , "увиснали онакива" , "повръщаш" , "пълзиш" , "такъв гъз, онакъв гъз".
...
Мястото не го заслужава.
Както и да е. Не пазя тайни и нищо въобще не пазя. Ако това е Пишмангъркинята, да знае.
Верно е, написах и "бе я си еби майката".
Сега съжалявам.
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!!:shocked:
П. П. 3о4о никога не е било тайна за дирския клуб, глупаво е да се мисли че съм искал да го запазя в тайна. Гъркинята предложи тук да продължат калните борби, това ми беше неприятно - няколко страници с "вмирисани такива" , "увиснали онакива" , "повръщаш" , "пълзиш" , "такъв гъз, онакъв гъз".
Е, не може да се избегне, ако всички се преместим тук...
...
Мястото не го заслужава.
Няма как - учим се от политиците!
:blum::blum::blum:
Дирът пак се сдуха... имам чувството, че нощем го "затварят" и четат какво сме написали... ако изчезна някой ден и от тук - значи са ме ликвидирали...
:shy:
Сега съжалявам.
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!!:shocked:
Е, не може да се избегне, ако всички се преместим тук...
...
Мястото не го заслужава.
Няма как - учим се от политиците!
Дирът пак се сдуха... имам чувството, че нощем го "затварят" и четат какво сме написали... ако изчезна някой ден и от тук - значи са ме ликвидирали...
Според мен
Само да вметна, че ако тук из някоя от темите стане кално поле, първо ще изхвърлям потребители
и накрая може наистина да затворя форума и да се свърши с тази мъка. 
Така че се дръжте прилично!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аааа, появи се един шеф, който коли и беси!!:blum:maggot написа:Само да вметна, че ако тук из някоя от темите стане кално поле, първо ще изхвърлям потребителии накрая може наистина да затворя форума и да се свърши с тази мъка.
Моля, направи всичко възможно тези, които вече са кандидатствали - да си получат потвърдителните имейли. И също - тези, които искат да се регистрират сега - да могат да го направят.
Става ли? Или имаш власт само да изхвърляш?:lol:
Според мен
- ПЪТник две
Первый первый, я второй, мы хорошо слышим друг друга?maggot написа:Само да вметна, че ако тук из някоя от темите стане кално поле, първо ще изхвърлям потребителии накрая може наистина да затворя форума и да се свърши с тази мъка.
Дръж се прилично и не заплашвай потребителите на форума.
Всички ние сме го играли този филм, и краят му е лош!
От мен да знаеш, почти винаги това, което ти изглажда "кално поле", Е Път към РАЗВИТИЕ.
А Правилата и Законите-са ни отдавна дадени и всички ние ги знаем!
С това не отричам, а потвърждавам, че ти си контролът на правилата и законите тук!
Всички има какво да научим, и този форум е идеално място за нас!
Да помислим заедно:
https://www.youtube.com/watch?v=QQBUXIwkOOo
Всички, за които съм получила нотификация, са активирани.Уникална написа:
Моля, направи всичко възможно тези, които вече са кандидатствали - да си получат потвърдителните имейли. И също - тези, които искат да се регистрират сега - да могат да го направят.
Дали са получили мейли не мога да кажа, това са уж автоматични съобщения.
Както вече писах, ако някой има грижи и не може да влиза, да пише на maggot@3o4o.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
maggot написа:Всички, за които съм получила нотификация, са активирани.Уникална написа:
Както вече писах, ако някой има грижи и не може да влиза, да пише на maggot@3o4o.
Е как да прочете това съобщение някой, който не може да влиза?:lol:
Лично знам за двама, които от години са си направили регистрации, но не са получили потвърдителни имейли и не могат да влизат. Ще им предам твоя имейл.
Според мен
- ПЪТник две
Без да влиза! Съобщението иде директно на имейла, който си посочила при регистрацията си!Уникална написа:
Е как да прочете това съобщение някой, който не може да влиза?:lol:
.
Докато не получиш съобщението в мейла си, то ти не си регистрирана!
Аз умишлено се пререгистрирах, за да сменя старият си мейл, с друг, с новият актуален.
В този момент аз вече не можех да влизам в сайта, нито със старият си, нито с новият си профил!
След два дена получих на новият си имейл съобщение от зочо, че новата ми регистрация е вече актуална.
Казвам как работи зочо!
Казвам го на теб, защото питаш, казвам го и на модератора, защото той няма как да знае как работи зочо, ако модът няма обратна връзка с потребителите.
При мен така работи.
Това трябва ли да го кажа в отделна тема, направи го ти!
Без да влиза! Съобщението иде директно на имейла, който си посочила при регистрацията си!
Не ме ядосвай излишно и чети повече!!!!!! Писах, че има ДВАМА ДУШИ, за които аз знам, чакащи безрезултатно съобщения на имейлите си!! Гераско и Лия! Първият вече години чака! Какво си мислиш - че си пиша така, колкото да се намирам на работа?? Още няколко други в последните седмици опитаха да си направят нови регистрации и не им се получи!!
Не ме ядосвай излишно и чети повече!!!!!! Писах, че има ДВАМА ДУШИ, за които аз знам, чакащи безрезултатно съобщения на имейлите си!! Гераско и Лия! Първият вече години чака! Какво си мислиш - че си пиша така, колкото да се намирам на работа?? Още няколко други в последните седмици опитаха да си направят нови регистрации и не им се получи!!
Според мен
Чудех се аз защо два ник-а на един човек и реших, че човека обича да си приказва сам на себе сиПЪТник две написа: Аз умишлено се пререгистрирах, за да сменя старият си мейл, с друг, с новият актуален.
Сега сериозно - не можа ли да си смениш мейла от менюто "Профил", някакъв проблем ли има там?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Всеки може да чете всичко във всеки раздел, ограничението е само за писане.Уникална написа: Е как да прочете това съобщение някой, който не може да влиза?:lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- ПЪТник две
Да, важно е да обясня: Старият ми профил работеше и влизах безпроблемно, и преди. и до скоро, преди дни.maggot написа:Чудех се аз защо два ник-а на един човек и реших, че човека обича да си приказва сам на себе сиПЪТник две написа: Аз умишлено се пререгистрирах, за да сменя старият си мейл, с друг, с новият актуален.. А то какво било
Сега сериозно - не можа ли да си смениш мейла от менюто "Профил", някакъв проблем ли има там?
Но първата ми регистрация от 2010г. беше с мейл, който сега не е актуален, и не ползвам, нямам връзка него...а по исканията от фурумните правила, аз мога да правя промени по профила си само като пътвърдя първоначалният си мейл, в който през 2010г съм се регистрирал.... Само че, старият ми мейл вече не е актуален, и дори не си го спомням.
Държа да съм актуален, и въпреки че имах достъп до форумът със старата си регистрация, избрах да си сменя данните в старият профил, като си дам нов, актуален мейл за връзка и регистрация.
Направих следното: Останах с възможност да си направя нова регистрация, през старият с вход.
Вписах се като "ПЪТник", и посочих новият си имейл и парола!
Веднага, Автоматично, веднага след това, аз вече не можех да вляза във форумът като регистриран, нито с новите настройки нито със старият си профил...не получих никакво обяснения от машината или от каквото и да е, просто прилича да съм елиминиран завинаги! /ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ/
Но след два или три дена получих съобщение в новият си мейл посочен при промяната, ЧЕ, промяната ми е актуална, , и ми дадоха новото ми име : "ПЪТник две" ...и да -новата ми парола, която бях заявил.
Вече съм с актуален мейл, име и парола.
Това е всичко. Всъщност "ПЪТник две" си е съвсем актуално, значи системата добре работи.
maggot, наясно съм, че ти като мод виждаш на страницата си съвсем друго от това, което потребителите виждаме, и че е важно за нас да имаме взаимна връзка, и да си помагаме взаимно...ако искаме да има този форум.
Опитвам се да помагам с каквото мога...ако има нещо, което не ми се разбира, съм винаги на линия...докато съм!
Форумът работи добре, остава ни да се научим как да го ползваме!
Успех на всички!
- ПЪТник две
ПЪТник две написа:maggot написа:СЛЕДОВАТЕЛНО, ще допълня личното си предположение със следното важно допълнение:ПЪТник две написа:
Всеки желаещ, може да си направи нова регистрация, при условие, че заяви при регистрацията си:
1. Актуален мейл за връзка.
2. Име / ник/, с което ще се представи във форумът
3. Избрана от него парола за влизане във форумът.
Не става веднага в момента, ще чака одобрението да му се появи в посоченият от него мейл!
Според мен, одобрението не иде от мода, а е от настройките на форума?
СЛЕДОВАТЕЛНО, ще допълня личното си предположение със следното важно допълнение:
Всеки желаещ, може да си направи нова регистрация, при условие, че заяви при регистрацията си:
Не става веднага в момента, ще чака одобрението да му се появи в посоченият от него мейл!
Ти наистина ли си мислиш, че в 40-50 пишат някакви полуидиоти, които не могат да изпълнят тези стъпки и не са го направили?
Препоръчвам ти да си изтриеш тази регистрация, щом си толкова сигурен, и да се опиташ да си направиш нова, с друг имейл. Рискувай! Да видим дали е толкова просто.
Ти наистина ли си мислиш, че в 40-50 пишат някакви полуидиоти, които не могат да изпълнят тези стъпки и не са го направили?
Препоръчвам ти да си изтриеш тази регистрация, щом си толкова сигурен, и да се опиташ да си направиш нова, с друг имейл. Рискувай! Да видим дали е толкова просто.
Според мен
- ПЪТник две
"Ти наистина ли си мислиш, че в 40-50 пишат някакви полуидиоти"
Мисля, че не са полуидиоти, но такова вършат!
Това определение е извън възможностите ти да го възприемеш...ноп ък ще си го измислиш сама, нали все това правим!
А теб какво те интересува как аз мисля, дадох информация, ако можеш оправяй се, като не можеш, не съм ти настойник, и теб сега да те мисля!!
Мисля, че не са полуидиоти, но такова вършат!
Това определение е извън възможностите ти да го възприемеш...ноп ък ще си го измислиш сама, нали все това правим!
А теб какво те интересува как аз мисля, дадох информация, ако можеш оправяй се, като не можеш, не съм ти настойник, и теб сега да те мисля!!
- ПЪТник две
- ПЪТник две
Аз не получих за test123 имейл за активация. Ма както каза ти самата, този форум и софтуер е на почти 20 години. Даже много добре си работи бих казал.maggot написа:Всички, за които съм получила нотификация, са активирани.
Който иска Фнимание да ползва от менюто горе - Потребители -> email - това поне работи - пратих си мейл и го получих от тестовия юзър.
Бтв, не видях как мога да го изтрия този тестов юзър, а съм забравил как да се логна и да видя бозата с данни. От друга страна, нека имаме тестов юзър, мадам, м?
Имаш предвид който активиран потребител иска внимание ли? Щото предимно неактивираните мрънкамеRemmivs написа: Който иска Фнимание да ползва от менюто горе - Потребители -> email - това поне работи - пратих си мейл и го получих от тестовия юзър.
Да предложа нещо, да ми извините оцд-то: който има нерви може да отвори .htaccess за една заявка към RewriteEngine та да препраща всичко към https. Сега в момента в който се логна ме праща на http както и като кликна логото или който и да е линк.
Нека, сър. И аз си спретнах един за да си правя опити върху него.Remmivs написа:
Бтв, не видях как мога да го изтрия този тестов юзър, а съм забравил как да се логна и да видя бозата с данни. От друга страна, нека имаме тестов юзър, мадам, м?
Добре си се завърнал
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Колега, отделни тикети за отделните ишута, моля!h16 написа:Имаш предвид който активиран потребител иска внимание ли? Щото предимно неактивираните мрънкаме
Да предложа нещо, да ми извините оцд-то: който има нерви може да отвори .htaccess за една заявка към RewriteEngine та да препраща всичко към https. Сега в момента в който се логна ме праща на http както и като кликна логото или който и да е линк.
1. Имам предвид, че активни потребители мрънкат за неактивирани такива. Поне това видях и чух. Неактивиран потребител няма как да види потребителите и съответно да кликне на бутона за изпращане на имейл. Но, ако ви се рови из темите за мейла на Лейди BOFH - be my guest. :)
2. И да сложим по-нова версия и вероятно да е в докер контейнер и Nginx или пък по-модерния Traefik. ;) За мен, https редиректването работи коректно, ама това е стандартен лаф на всеки уважаващ себе си BOFH.
- ПЪТник две
Ти наистина изкука вече, споделих какво направих, какви ИНСТРУКЦИИ, какъв ТОН, какъв ПОЗНАВАЧ те тресе!Уникална написа:А теб какво те интересува как аз мисля, дадох информация, ако можеш оправяй се, като не можеш, не съм ти настойник, и теб сега да те мисля!!
Интересува ме доколкото пишеш някакви инструкции, които НЕ ДОВЕЖДАТ ДО РЕЗУЛТАТ. И то - с тон на познавач.
Че това твоето до какъв друг резултат да те доведе, след като вече си изкукала?:rotfl24:
Каквито и груботии още да ми напишеш - те се хвърлят на твои гръб.
Повтарям ти творението ти:
СЛЕДОВАТЕЛНО, ще допълня личното си предположение със следното важно допълнение:
Не става веднага в момента, ще чака одобрението да му се появи в посоченият отнего мейл!
Може да напишеш и нещо ново и мъдро за топлата вода. Ако още не си разбрал, че всички го знаят.
Аз го направих от друг компютър и друг имейл, и друг ник. Преди седмица. Потвърждение в “посоченияТ от мен имейл” не получих. Ще ти рапортувам, когато се случи. Ако съм жива.
Повтарям ти творението ти:
Не става веднага в момента, ще чака одобрението да му се появи в посоченият отнего мейл!
Може да напишеш и нещо ново и мъдро за топлата вода. Ако още не си разбрал, че всички го знаят.
Аз го направих от друг компютър и друг имейл, и друг ник. Преди седмица. Потвърждение в “посоченияТ от мен имейл” не получих. Ще ти рапортувам, когато се случи. Ако съм жива.
Според мен
- Green Light
BOFH хулиганите отново в действие.maggot написа:Нека, сър. И аз си спретнах един за да си правя опити върху него.Remmivs написа:
Добре си се завърнал
- snowprincess
здравейте, радвам се да ви видяmaggot написа:Нека, сър. И аз си спретнах един за да си правя опити върху него.Remmivs написа:
Добре си се завърнал

- Green Light
Това ми е на мен мисията в тоя жувот. В работата, вкъщи, е сега и тук, навсякъде... Сутринта като вляза в офиса и започвам да звъня, има хора на които може да се звъни преди девет: Помниш ли че това трябва да направим; да ми изпратиш онова; нали имаме среща тогава... После следват късните пилета, здрасти, кафе пил ли си, пий и ми върни обаждане; оо здрасти, бе пак ли жива бира снощи, добре, днес ще се виждаме ли, ок; здарсти, здрасти, мерси че не ми изпрати офертата, кога да я чакам; аа, извинявай бе не знаех че си отпуска (много добре знам), как е в Гърция, абе тия твоите нещо не ми вдигат... и така. Вкъщи- окоси ли, тия палета докога ще седят, ще ги цепиш ли за подпалки или ако не- давай навън да ги хвърляме, обади ли се на баба си; Големия, ти защо не си писал че сте се прибрали, бе, не се прави така, майка ти те мисли...maggot написа:То добре, че си ти, да поразръчкаш малкоGreen Light написа:
BOFH хулиганите отново в действие.
Нали има един Матей Миткалото - е, Гринлайт Ръчкалото, приятно ми е, cest moi. Ако се успя някоя сутрин, всичко замира- бизнес, банки, мирни преговори, корабите само не знам дали плават в моретата, може и да плават по инерция и сателитите в космоса. Като се събудя и хвана телефона, пак се започва
Такива ми ти работи.
Green Light написа: Нали има един Матей Миткалото - е, Гринлайт Ръчкалото, приятно ми е, cest moi. Ако се успя някоя сутрин, всичко замира- бизнес, банки, мирни преговори, корабите само не знам дали плават в моретата, може и да плават по инерция и сателитите в космоса. Като се събудя и хвана телефона, пак се започва
Такива ми ти работи.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ааа, не, няма тикети, непоискан акъл беше.Remmivs написа: Колега, отделни тикети за отделните ишута, моля!
....
2. И да сложим по-нова версия и вероятно да е в докер контейнер и Nginx или пък по-модерния Traefik. ;) За мен, https редиректването работи коректно, ама това е стандартен лаф на всеки уважаващ себе си BOFH.Нищо, че в случая е и истина.
При теб и при всеки който ползва последен модел браузър връзката е ssl щото браузърите я форсират. Ако изключиш форсирането, както е при мен щото трябва да тествам настройки, връзката е като на картинката.