Уникална написа:Уникална написа:Цял ден нямам.
Имам напредънченце.

Накараха ме да потвърдя имейла си. И уж съм щяла да получа на него потвърждение с някакъв код. Още не съм.
Аз ви казвам, че нЕкой нещо чопли там. И винаги го правят през уикенда.
Сега в телефона вече не се отваря.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
А моето мнение е: Оценявам упоритостта ти-Път е към развитие....но е загуба на време, което пък въобще не е от значение за нас човеците! Оценявам , че при теб е така както ни го казваш и това, че ни го казваш.
Моето мнение е /не е за обиждане/, много пъти съм го писал за нас, че
"Борбата е съдба на глупавите"
С всички ни е същото, освен разбирането на думите:"Борбата е съдба на глупавите"....
Ще се възползвам, да се доизкажа какво значат тези дума на ПРАКТИКА в живота ни?!!!!
Четеш ли, чете ли се? ПРИМЕРИТЕ на практика?
Мислиш, казваш и действащ борбено да взривиш дир.бг в Понеделник...ясно се подразбира, че нямаш предвид буквален взрив, а просто писмен, писменна твоя борба....това ясно се разбира, но?
Та да се концентрираме върху "Борбата е съдба на глупавите"?!
1.Няма как да взривиш нещо което го няма, а и нямаш с какво!
Удовлетворението ще получиш, че си поне опитала....и ще се само възгордяваш, че си опитала, за разлика от ...от според теб ще е от щото другите са мисирки...примерно, а ти си истински БОРЕЦ-Уникален...и въобще няма да забележиш резултатът си -НИКАКЪВ! и БОРБАТА Е СЪДБА НА ГЛУПАВИТЕ!
Скъпа приятелко, това въобще не означава, че мъдрите се прекланят да бъдат посечени, НАПРОТИВ-те също с лични действия се приспособяват на практика в живота, но така , че неутрализират негативното без борба, а с мъдрост!
Мъдрите също взривяват негативното, без да им е нужно да се борят с измислените си вятърни мелници.
Да се върнем на конкретният ни случай-мъдрите не биха писали запитващи писма или телефонни разговори с никой, който да взривят.-това е борба на глупавите.
В случаят как постъпва мъдрият?
Бих продължил, но освен, че за теб ще е "чаршаф", то и едва ли би се съгласила да го чуеш, защото това е твоят Път, и докато сама не преминеш този Път, всичко друго казано, за теб ще е "дрън дрън, бля бля"
"Накараха ме да потвърдя имейла си. И уж съм щяла да получа на него потвърждение с някакъв код."
Ще накарат я! Още нищо не си видяла, на какво още ще те карат, и до къде ще те докарат!!