Имате ли достъп до 40-50?
- ПЪТник две
Да пускаме теми, лека полека може и другите да дойдат.Уникална написа:Е как, изходът е на екрана ти!Melany99 написа:Много време мина, явно ще ги погребват клубовете.
Освен да си намерим някой замрял форум в бгмамата и да се настаним там, друг изход не виждам.:lol::lol: Този форум си е екстра, защо да ходим в бегемамите??
Трябва да измислим за какво да се заяждаме, щото
Мнението е позиционирано и няма общо!
- snowprincess
Re: Имате ли достъп до 40-50?
трия
през телефона никога не знам кога съм разтеглила екрана
през телефона никога не знам кога съм разтеглила екрана
Последно промяна от snowprincess на 08.11.25, 22:30, променено общо 1 път.

Разтегливост!
Привет, хора!
Радвам се да ви видя/чета.
Явно и тука го има "бъгът" с разтеглянето на екрана/темите при прекалено дълги линкове.
Радвам се да ви видя/чета.
Явно и тука го има "бъгът" с разтеглянето на екрана/темите при прекалено дълги линкове.
- поручик Ржевски
Докладвал съм за проблема на Киро няма и половин час след появата му. Той съответно е предал веднага където трябва. Работят, явно омазването е много сериозно.Уникална написа:как пък нито един мъж си няма приказка с Киро
и да го пита дали не знае нещо за дира
той пише редовно във фб, но не ми е сред приятелите и не смея
Сноуи, ако искаш - дай ми ФБ профила на Киро, имаме една офис регистрация, ще пробвам да го питам с нея, и да ме наругае - не ми пука.
Тъй че и да му пишеш, и на Дондуков да идеш - все тая.
Не трябваше ли да ни го кажеш по-рано, като виждаш как се тръшкаме тука? 
Според мен
- ПЪТник две
Уникална написа:Не трябваше ли да ни го кажеш по-рано, като виждаш как се тръшкаме тука?
Кой тук се тръшка?
Аз, разбира се! Липсват ми мисирките! Скука е без тях!:winkw:ПЪТник две написа:Уникална написа:Не трябваше ли да ни го кажеш по-рано, като виждаш как се тръшкаме тука?
Кой тук се тръшка?
Според мен
- поручик Ржевски
Е аз от де да знам, че се тръшкате.Уникална написа:Не трябваше ли да ни го кажеш по-рано, като виждаш как се тръшкаме тука?
- ПЪТник две
И ние им липсваме, върху кого ли се изливат сега?:PУникална написа:Аз, разбира се! Липсват ми мисирките! Скука е без тях!:winkw:ПЪТник две написа:Уникална написа:Не трябваше ли да ни го кажеш по-рано, като виждаш как се тръшкаме тука?
Кой тук се тръшка?
Е аз от де да знам, че се тръшкате.
Предполага се, че си хвърлил едно око тук при съсипването на дира, щом си сигнализирал още първия ден за проблема.
Предполага се, че си хвърлил едно око тук при съсипването на дира, щом си сигнализирал още първия ден за проблема.
Според мен
- поручик Ржевски
Тук хвърлям око веднъж на 3 месеца. Може и по-рядко.Уникална написа:Е аз от де да знам, че се тръшкате.
Тук хвърлям око веднъж на 3 месеца. Може и по-рядко.
Абе глей ся.
Има известна логична хронологичност на нещата. Аз и по-рядко "хвърлям око тук", но го правя веднага, щом грейне проблем в дира. Щото ми е ясно, че някои ще се устремят насам. Пък ти хем си сигнализирал в дира (тоест - отбелязал си проблема) - хем не си надникнал тук.
Абе глей ся.
Според мен
- поручик Ржевски
За дира съм поел някакъв ангажимент, за тук - не съм.Уникална написа:Тук хвърлям око веднъж на 3 месеца. Може и по-рядко.
Абе глей ся.Има известна логична хронологичност на нещата. Аз и по-рядко "хвърлям око тук", но го правя веднага, щом грейне проблем в дира. Щото ми е ясно, че някои ще се устремят насам. Пък ти хем си сигнализирал в дира (тоест - отбелязал си проблема) - хем не си надникнал тук.
Няколко човека ми писаха на Вайбър и Месинджър - обясних им.
Ся, силно криещите се естествено нямат контакти с мен и съответно - няма как да им обясня.
За дира съм поел някакъв ангажимент, за тук - не съм.
Ся, силно криещите се естествено нямат контакти с мен и съответно - няма как да им обясня
Абе - немаш чувство за колективност и тва си е! На нищо не те е научил соцът!:blum:
Ся, силно криещите се естествено нямат контакти с мен и съответно - няма как да им обясня
Абе - немаш чувство за колективност и тва си е! На нищо не те е научил соцът!:blum:
Според мен
- поручик Ржевски
Винаги съм бил антиколективен, ни на пионерски лагер, ни на манифестация съм ходил.Уникална написа:За дира съм поел някакъв ангажимент, за тук - не съм.
Аха, аха - да, бе! Верваме ти!поручик Ржевски написа:Винаги съм бил антиколективен, ни на пионерски лагер, ни на манифестация съм ходил.Уникална написа:За дира съм поел някакъв ангажимент, за тук - не съм.
Да се чуди човек тогава как си преподавател!?
( Изрично колективна дейност!
- ПЪТник две
Индивидуално е!nakibest написа:[quote=
( Изрично колективна дейност!)
Дори и в парламента няма колективно влизане...друго е, вероятно, съвсем друго!!
А кой как и къде е влязъл, си далеч от това знание, за теб винаги ще е неразгадана тайна!
Чуди се, това е твоето!
- поручик Ржевски
nakibest написа:Аха, аха - да, бе! Верваме ти!поручик Ржевски написа:Винаги съм бил антиколективен, ни на пионерски лагер, ни на манифестация съм ходил.Уникална написа:За дира съм поел някакъв ангажимент, за тук - не съм.
( Изрично колективна дейност!)
Кое ѝ е колективното?
- ПЪТник две
Смени го с друг. Който да те кефи и който такъв да го е направил друг.Melany99 написа:Тоа форум ни мъ кефи!
Някои, мнозина жени, така си сменят и мъжете, щото не ги кефят.
А тези мъже които кефят отдавна са заети от жени които са ги направили такива!
Смисълът не е лично, съвсем бегло те познавам, за да е лично.....Принципно е мнението ми....и е вярно..и за форумът.
Винаги съм бил антиколективен, ни на пионерски лагер, ни на манифестация съм ходил.
Ти си срам за соц идеята тогава! Защо я защиЩаваш?:mad:
Според мен
- поручик Ржевски
Защото е по-добра от това сега.Уникална написа:Винаги съм бил антиколективен, ни на пионерски лагер, ни на манифестация съм ходил.
Защото е по-добра от това сега.
Така е, обикновено оценяваме нещата чак след като ги изгубим
Може би беше “по-добра” точно заради чувството за “колективизъм”.
Така е, обикновено оценяваме нещата чак след като ги изгубим
Може би беше “по-добра” точно заради чувството за “колективизъм”.
Според мен
Винаги съм бил антиколективен, ни на пионерски лагер, ни на манифестация съм ходил. Smile
Аха, аха - да, бе! Верваме ти!
Наки, и тук продължаваш с бисерите...
Какво общо има преподавателството с чувството за колективност?:shocked: Работата на ПРЕПОДАВАТЕЛЯ не е като тази на началната учителка. Работата му е да умее да обяснява материала разбираемо и по най-добрия начин. Точка. На един човек или на колектив - няма значение. А не да сплотява колектива или да организира екскурзии с такава цел.
Аха, аха - да, бе! Верваме ти!
Наки, и тук продължаваш с бисерите...
Какво общо има преподавателството с чувството за колективност?:shocked: Работата на ПРЕПОДАВАТЕЛЯ не е като тази на началната учителка. Работата му е да умее да обяснява материала разбираемо и по най-добрия начин. Точка. На един човек или на колектив - няма значение. А не да сплотява колектива или да организира екскурзии с такава цел.
Според мен
Докладвал съм за проблема на Киро няма и половин час след появата му. Той съответно е предал веднага където трябва. Работят, явно омазването е много сериозно.
Извинявай... не ми стана съвсем ясно - казано ли е на Киро, че СЕ РАБОТИ ПО ПРОБЛЕМА, или просто всички са уведомени, че има проблем?:shy:
Извинявай... не ми стана съвсем ясно - казано ли е на Киро, че СЕ РАБОТИ ПО ПРОБЛЕМА, или просто всички са уведомени, че има проблем?:shy:
Според мен
- поручик Ржевски
Виж ся, аз не работя в дира, нито ми дават отчет от там. Просто с Киро сме се разбрали от няколко години, ако забележа проблем, да му пиша. И му пиша. Всеки път.Уникална написа:Докладвал съм за проблема на Киро няма и половин час след появата му. Той съответно е предал веднага където трябва. Работят, явно омазването е много сериозно.
Това е последният ни разговор - разбирай го както искаш.

Снимка[/img]
- Житената Питка
- BOFH
Е, "уж ще имат приоритет" означава все пак, че още не са решили да ни отрежат окончателно.
Според мен
- ПЪТник две
поручик Ржевски написа:Виж ся, аз не работя в дира, нито ми дават отчет от там. Просто с Киро сме се разбрали от няколко години, ако забележа проблем, да му пиша. И му пиша. Всеки път.Уникална написа:Докладвал съм за проблема на Киро няма и половин час след появата му. Той съответно е предал веднага където трябва. Работят, явно омазването е много сериозно.
Това е последният ни разговор - разбирай го както искаш.
Абе знаех си аз, че има доносници в оня клуб, но не съм знаел, че си ти!:rotfl24::lol:
Снимка[/img]
- поручик Ржевски
Мда. По 4000 ми дават.ПЪТник две написа:
Абе знаех си аз, че има доносници в оня клуб, но не съм знаел, че си ти!:rotfl24::lol:
- поручик Ржевски
- поручик Ржевски
Моля!? Не виждам общо, моля поясни..!поручик Ржевски написа:Вие се намирате в коша на един балон, на височина около 30 метра.nakibest написа:Да.поручик Ржевски написа:Възможни ли са нови регистрации тук?
( и да, аз лично (сравнително) много харесвам Microsoft, май за разлика от теб?
Има 2-ма новорегнати в последните 2 дни - един днес, още един вчера.
Следователно (по дедуктивния метод!) регистрациите (до някаква степен?) работят.
( Защото не знаем същевременно колко човека са неуспелите - 0, 2-3, 20 или 100? )