Имате ли достъп до 40-50?

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
nakibest

Re: Имате ли достъп до 40-50?

Мнение от nakibest »

поручик Ржевски написа:
ПЪТник две написа:
Абе знаех си аз, че има доносници в оня клуб, но не съм знаел, че си ти!:rotfl24::lol:
Мда. По 4000 ми дават.
В лева или рубли!? :grin:
Уникална

Мнение от Уникална »

nakibest написа:
Melany99 написа:Тоа форум ни мъ кефи!
Може ли по-конкретно?
Кои неща не те кефят?

Или цялото нещо!? :blink:
Не питаш мен, ама и аз ще изОкам...:shy:

Дразни ме това, че при отговор непременно се показва целият диалог до момента на отговора, а това не винаги е наложително и много утежнява цялата картинка. Може и да има начин да се избягва (освен ръчно да се трие, което аз правя), но аз не го знам.:blink:

Също не ми харесва, че излизат много малко постове на една страница. В дира май бяха 20.

И последно - само най-отгоре има възможност да се преместиш на следващата или на последната страница. Така трябва да връщаш всеки път най-горе, за да го направиш. Би било по-логично същата опция да я има и в края на страницата, след последния пост, който си написал или прочел.

Иначе форумът като цяло мен ме кефи.:bigsmile:
Според мен
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Уникална написа: Не питаш мен, ама и аз ще изОкам...:shy:

Дразни ме това, че при отговор непременно се показва целият диалог до момента на отговора, а това не винаги е наложително и много утежнява цялата картинка. Може и да има начин да се избягва (освен ръчно да се трие, което аз правя), но аз не го знам.:blink:

Също не ми харесва, че излизат много малко постове на една страница. В дира май бяха 20.

И последно - само най-отгоре има възможност да се преместиш на следващата или на последната страница. Така трябва да връщаш всеки път най-горе, за да го направиш. Би било по-логично същата опция да я има и в края на страницата, след последния пост, който си написал или прочел.

Като оставим настрана, че нито една от забележките ти не отговаря на действителността, чудя се на какво трябва да се припишат подобни излияния? Какво издава това, да влезеш някъде и да започнеш да критикуваш домакините, без дори да се огледаш внимателно?
Липса на възпитание?
Или наличие на манталитет?
Аватар
поручик Ржевски

Мнение от поручик Ржевски »

ПЪТник две написа:

В лева или рубли!? :grin:
В райхсмарки, не се ли вижда.
Аватар
поручик Ржевски

Уникална написа:
И последно - само най-отгоре има възможност да се преместиш на следващата или на последната страница.
Долу, в дясно.
Уникална

Мнение от Уникална »

поручик Ржевски написа:
Уникална написа:
И последно - само най-отгоре има възможност да се преместиш на следващата или на последната страница.
Долу, в дясно.
А, да, мерси. Стар човек - недовижда’:shy:
Според мен
Уникална

Мнение от Уникална »

Green Light написа:
Уникална написа: Не питаш мен, ама и аз ще изОкам...:shy:

Като оставим настрана, че нито една от забележките ти не отговаря на действителността, чудя се на какво трябва да се припишат подобни излияния? Какво издава това, да влезеш някъде и да започнеш да критикуваш домакините, без дори да се огледаш внимателно?
Липса на възпитание?
Или наличие на манталитет?
Баси каква злоба…

Гледай си умнокрасавщините и поне тук не ми се мотай в краката. Мисир нещастен. Зачеркнах те напълно и не се шегувам.
Според мен
Tanya

Мнение от Tanya »

Кликнах сега на сайта - логната съм, ама пише, че няма такъв потребител.
Уникална

Мнение от Уникална »

Tanya написа:Кликнах сега на сайта - логната съм, ама пише, че няма такъв потребител.
Съвсем са се оплели, аз се боя, че никога няма да се оправят….
Според мен
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Уникална написа:
Tanya написа:Кликнах сега на сайта - логната съм, ама пише, че няма такъв потребител.
Съвсем са се оплели, аз се боя, че никога няма да се оправят….
ЧЕ нима съм пропуснал да кажа че нов бардак със стари курви не става?!:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Мнението е позиционирано и няма общо!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Уникална написа:
Баси каква злоба…

Гледай си умнокрасавщините и поне тук не ми се мотай в краката. Мисир нещастен. Зачеркнах те напълно и не се шегувам.
:grin:

"Мисир"

Милейди.
Tanya

Мнение от Tanya »

Уникална написа: Съвсем са се оплели....
каквото направят.
А пък ние тука се подмладихме... :old:

Много са приятни емотиконите.
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Green Light написа:
Уникална написа:
Баси каква злоба…

"Мисир"

Милейди.
Пълната ви титла е Милейди и Мисир Таман Клекнал Дьо Сери!:lol:
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

ПЪТник две написа:
Green Light написа:
Уникална написа:
Баси каква злоба…

"Мисир"

Милейди.
Пълната ви титла е Милейди и Мисир Таман Клекнал Дьо Сери!:lol:
Вие сте ПРОстак, сър! :grin: :lol:

"Мисир" не идва от сране! Това е погрешно тълкувание.
Идва от птицата - "Мисирка", което е вариант на пуйка, ама по-"звучен". :bigsmile:
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Хора, слагайте смело аватари, моля - тези, които още не са! - че да се разпознаваме по-лесно. :-)

----------

Поздравявам всички мисири + мисирки с култовата песен -->
Извънредно положение - Ей, тулупи / Izvunredno polojenie - Ey, tulupi, 2020
https://www.youtube.com/watch?v=mgG-CE20SVY

Голям летен хит през лятото на Лето '2020! :grin:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Уникална написа:
Баси каква злоба…

Въпрос на гледна точка е кой на кого се мотае в краката, милейди.
Всички новодошли сте тук благодарение на Green, който ми подпали месинджъра да ви одобрявам регистрациите, а сега получава това горе.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Уникална

Мнение от Уникална »

maggot написа:
Уникална написа:
Баси каква злоба…

Всички новодошли сте тук благодарение на Green, който ми подпали месинджъра да ви одобрявам регистрациите, а сега получава това горе.
С въпросния си имаме предистория от другия клуб, която не може да бъде забравена между нас и всякакви външни намеси според мен са неуместни. Може би трябва да се съобразявам с някакви негови заслуги за пребиваването ни тук? Въвеждате някакви закони и правила във взаимоотношенията, подчинени на хронология на участия? Е, демокрацията не се характеризира с това. :x

Дайте списък на всички, с които трябва да се съобразяваме.:mad:

На всичкото отгоре злобата му беше АБСОЛЮТНО неуместна. Неведнъж и тук, и в 40-50 открито и непоколебимо съм заявявала, че този форум изключително много ми харесва, има елементи, с които видно за мен превъзхожда онзи клуб и като цяло имам напълно позитивно отношение към него и с удоволствие взимам участие! И само защото не съм забелязала някои дреболии, които съм определила като нещо, което "не харесвам" - някой скача върху главата ми, замеря ме с обвинения, че "критикувам" и плясва високомерни и високопарни оценки за характери и пр??? Безобразие!!:mad:

Как постъпва нормалният човек? Като Поручикът например? ПОКАЗВА дружелюбно това, което не съм забелязала! Просто ПОМАГА, разбирайки човешки, че нещо съм недогледала, като прохождащ наоколо! Без претенции, без надменност, без хули...

Айде моля ти се!
Според мен
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Уникална написа:
maggot написа:
Уникална написа:
Баси каква злоба…

С въпросния си имаме предистория от другия клуб, която не може да бъде забравена между нас и всякакви външни намеси според мен са неуместни. Може би трябва да се съобразявам с някакви негови заслуги за пребиваването ни тук? Въвеждате някакви закони и правила във взаимоотношенията, подчинени на хронология на участия? Е, демокрацията не се характеризира с това. :x

Дайте списък на всички, с които трябва да се съобразяваме.:mad:

На всичкото отгоре злобата му беше АБСОЛЮТНО неуместна. Неведнъж и тук, и в 40-50 открито и непоколебимо съм заявявала, че този форум изключително много ми харесва, има елементи, с които видно за мен превъзхожда онзи клуб и като цяло имам напълно позитивно отношение към него и с удоволствие взимам участие! И само защото не съм забелязала някои дреболии, които съм определила като нещо, което "не харесвам" - някой скача върху главата ми, замеря ме с обвинения, че "критикувам" и плясва високомерни и високопарни оценки за характери и пр??? Безобразие!!:mad:

Как постъпва нормалният човек? Като Поручикът например? ПОКАЗВА дружелюбно това, което не съм забелязала! Просто ПОМАГА, разбирайки човешки, че нещо съм недогледала, като прохождащ наоколо! Без претенции, без надменност, без хули...

Айде моля ти се!
Така.
Първо. Ама толкова, съвсем, изобщо не ме интересува какви взаимоотношения имате извън тази къща, че може да ти се доплаче. Като си вкарваш проблемите тук не ми обяснявай как не желаеш външна намеса. Карайте си се там и не си пренасяйте проблемите насам.

Второ - за момента хули и гадно поведение виждам само от теб. И ти казвам, че не ми харесва. Ти ако искаш го приеми.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Мда, ама наш'то "Там" в момента е "на системи и в кома"..

Може, а може и да не се завърне повече.
Затуй така "налазихме" тук.
Така че (поне) аз се надявам на нормална (доколкото може) комуникация тук. :-)
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

За Магот и магическото, с Уважение, но друга гледна точка на магическото:
"„Въпрос на гледна точка е кой на кого се мотае в краката, милейди.
Всички новодошли сте тук благодарение на Green, който ми подпали месинджъра да ви одобрявам регистрациите, а сега получава това горе.“

Моля кажете ни гледната си точка, какво трябва да правим ние потребителите в знак на благодарност към вас двамата с Грийна, да ви се кланяме ли доземи или предпочитате да ви платим в пари....никой от нас няма да даде и лев за вас....се обзалагам....
Защото сте забравили основното, че ние потребителите правим или разваляме всеки клуб...и че до вчера тук беше ПУСТОШ, и като се появихме, ебаси то било от вас, а не от нас?!?!?!!!!!!!
Не отричаме вашите заслуги, но естествено винаги ще сме против да се ебавате с нас, както се опитвате да кажете гледната си тачка.
УНИКАЛНАТА е в правото си да НИ СЕ ПРЕСТАВЯ ЗА УНИКАЛНА, а че на вас с грийна не ви изнася, ..и особено на вас МАГОТ това не означава дасе опитвате да и налагате ограничения, и и вминявате вина, че не ви се кланя....наистина ли все още не сте го разбрали?!
Научете се, всеки тук е уникален, и това няма нещо общо с гледните Ви точки, които се опитвате да налагате и в този форум...в сравнение с Цялото, Вие сте Никой!
Уникалната с право отказва да ви се кланя...горката.

"Така.
Първо. Ама толкова, съвсем, изобщо не ме интересува какви взаимоотношения имате извън тази къща, че може да ти се доплаче. Като си вкарваш проблемите тук не ми обяснявай как не желаеш външна намеса. Карайте си се там и не си пренасяйте проблемите насам.

Второ - за момента хули и гадно поведение виждам само от теб. И ти казвам, че не ми харесва. Ти ако искаш го приеми"

И защо ние потребителите сме длъжни да се съобразяваме с теб какво и как виждаш, и ти харесва и какво не ти харесва?

Наистина ли не си извади поуки от времето в оня клуб.
Кой си ти?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Уникалните пътуващи - на 100% съм съгласен с това който казва Лейди BOFH. Виждам по същия начин нещата. И макар и да съм вероятно отдавна блудният син :grin: все още мога да кажа, че този форум тук го направихме някога навремето шепа хора и той е дом за много хора вече почти 2 десетилетия. Та, недейте да остроумничите или го правете учтиво. Ако не ви харесва - намерете си друго място. Щото това е частна собственост и важат недемократични правила.
Аватар
поручик Ржевски

Remmivs написа:Уникалните пътуващи - на 100% съм съгласен с това който казва Лейди BOFH. Виждам по същия начин нещата. И макар и да съм вероятно отдавна блудният син :grin: все още мога да кажа, че този форум тук го направихме някога навремето шепа хора и той е дом за много хора вече почти 2 десетилетия. Та, недейте да остроумничите или го правете учтиво. Ако не ви харесва - намерете си друго място. Щото това е частна собственост и важат недемократични правила.
Рем, абе Албена си е направила регистрация миналата година, но не успява да влезе. Или е забравила паролата или не е одобрена.
Нещо може ли да се направи по въпроса?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Привет, друже! Чеки да погледна. Говориш за https://www.3o4o.net/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=351 предполагам?
Аватар
поручик Ржевски

Remmivs написа:Привет, друже! Чеки да погледна. Говориш за https://www.3o4o.net/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=351 предполагам?
Същото :-)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Добрем... Мога да направя, да. Ще ти пиша на лична.
Аватар
поручик Ржевски

Remmivs написа:Добрем... Мога да направя, да. Ще ти пиша на лична.
Ок.
Гранде мерсидаря!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

De nada! Salute! Или както там се пише на Испански... :grin:

:beer:

Is this a beer? ;-]
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

ПЪТник две написа: Кой си ти?
:lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Уникална

Мнение от Уникална »

Пътуващият, ДРЪЖ СЕ ПРИЛИЧНО! :twak:
:blum::blum:

Ще ги заобикаляме. Дотук са трима, ще се покажат и останалите.

На мен ми стига прозрението им, че “частната собственост няма нищо общо с демокрацията”!!:lol:

Това се опитвам да го обясня почти откак живеем в демокрация. Въпреки че демократите проповядват обратното.

Също се опитвам да обясня, че понякога най-миличките и заоблени думи нараняват повече от “хули и обиди”. Но често първото погрешно се приема за “добро възпитание”. А понякога се прави и умишлено. :winkw:

ПП - Що се отнася до пустош-та - не е важно количеството. А КА-ЧЕС-ТВО-ТО!!!!:winkw:
Според мен
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Remmivs написа:Уникалните пътуващи - на 100% съм съгласен с това който казва Лейди BOFH. Виждам по същия начин нещата. И макар и да съм вероятно отдавна блудният син :grin: все още мога да кажа, че този форум тук го направихме някога навремето шепа хора и той е дом за много хора вече почти 2 десетилетия. Та, недейте да остроумничите или го правете учтиво.
Ако не ви харесва - намерете си друго място.

"Щото това е частна собственост и важат недемократични правила."
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не разбра какво съм написал ли:Мнението ми :
"За Магот и магическото, с Уважение, но друга гледна точка на магическото..."

Ако всяка друга гледна точка за вас е остроумничене, то такъв и ще е форумът, също като оня!
Ако сте направили форумът за вашите си гледни точки, а другите са "остроумнечене", то ще е така както го правите.

А вероятно казвам, може би, за един друг хубав клуб да е тук, и който ние да направим заедно, а не само вие?

"Щото това е частна собственост и важат недемократични правила."
Не не, това и казвам, ние потребителите не сме ви частна собственост, и ако не ви изнася гледната ни точка, то с чиста съвест може да забранявате достъп на този които отказва да ви е собственост!
Ние сме тук, ние потребителите, не сме ви частна собственост, не превръщайте и този форум във старият бардак!

Проявете взаимно уважение към нас , както аз направих към вас , и така ние заедно да направим това място полезно и приятно за общуване....

Това ми е мнението за това място, иначе съм за малко тук, точно както и вие Великите Частни Собственици на този Свят!
Частна собственост-Интересно- Реститути или концесионери?

То Частната си Собственост няма как да вземете с вас натам, но със сигурност ще носите личните си мнения изразени тук!

И аз де, и аз също като вас....за малко да се съглася, че съм ви частна собственост!

Заедно ли ще правим този форум или той е частен?
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Обяснявам още веднъж за неразбралите и преставам да се занимавам:

Форумът не е обществено благо, което всеки има право да ползва.

Както онзи в дир-ника, така и тук, за да съществува това място някой плаща пари за да го поддържа. Ето защо е частен и ето защо, онзи който плаща, поръчва и музиката.
В случая музиката позволява плурализъм на мненията. Но не и на лошото поведение.

За онези, които не са наясно с думичката "плурализъм", пускам линк към wiki-то:

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0 ... 1%8A%D0%BC

Наявам се успявате да прочетете всичко написано, но за всеки случай цитирам:
"За да функционира плурализмът и да бъде успешен в дефинирането на общото благо, всички групи трябва да се съгласят на минимален консенсус. Следователно най-важната изходна стойност е тази на взаимното уважение или толерантност."

До момента установявам, че има някои люде, които прокудени от някъде, влизат уж за малко в този чужд за тях дом отворил вратите си да ги приеме, с калните си обувки, претенции и неподходящо за възрастта им поведение. И когато домакините им направят забележка, започват да се държат агресивно. И не, не става въпрoс за гледна точка, а става въпрос за агресивно поведение.
Обикновено в такива случаи, домакините викат полиция.
Ако държите да стигаме до там - заповядайте - изборът е ваш.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Уникална

Мнение от Уникална »

Обяснявам още веднъж за неразбралите и преставам да се занимавам:

А дано.
Според мен
Аватар
jumbles

Мнение от jumbles »

Уникална написа:
А дано.

груба си и защо, какво ти пречи да изплзваш малко добронамереност и вежливост?- не боли, честна дума
нормално е хората да се опитват да си пазят местенцето чисто, за да не се превърне в помийна яма, като оттатък
Уникална

Мнение от Уникална »

jumbles написа:
Уникална написа:
А дано.

груба си и защо, какво ти пречи да изплзваш малко добронамереност и вежливост?- не боли, честна дума
нормално е хората да се опитват да си пазят местенцето чисто, за да не се превърне в помийна яма, като оттатък
Грубостта ми ВИНАГИ е предизвикана. “НА” 100 процента.
Според мен
Аватар
jumbles

Мнение от jumbles »

Уникална написа:
само си представи ...
„Око за око прави целия свят сляп”
или си егоист и теб тази работа не те интересува?

между другото за емпатията чувала ли си нещо?
Аватар
Селянка

Мнение от Селянка »

Уникална написа:
jumbles написа:
Уникална написа:
А дано.

Грубостта ми ВИНАГИ е предизвикана. “НА” 100 процента.[/quote]
Уни, ти си груба, невъзпитана, като начало. Някой пуска тема, ти втора пишеш в темата и си с бутонките. Дори когато искаш помощ или съвет и хората ти отговарят добронамерено, пак си с бутонките.

Нищо де, ние сме ти свикнали!
Уникална

Мнение от Уникална »

между другото за емпатията чувала ли си нещо?

Леле… напълно нова дума за мен.., какъв срам.,,:shy::shy::shy:

Джъмби, би ли надникнала в гуглето да прочетеш какво значи думичката? И да ми обясниш какво общо има с тукашната ситуация?
Според мен
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Уникална написа:Грубостта ми ВИНАГИ е предизвикана. “НА” 100 процента.
Завидно самочувствие. Прочее, просиш си бан. На 99% щото малко ти остава да си "НА" 100 процента. :cool:
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

[quote="maggot"]

"За онези, които не са наясно с думичката "плурализъм", пускам линк към wiki-то:"
За думичката правилно си я прочел, остава ти да осъзнаеш и смисълът който носи "думичката", което ти личи, че ни си разбрал, че думичка е едно, а смисълът който носи е многозначителен над възможностите ни за възприемане...и над моите.

"До момента установявам, че има някои люде, които прокудени от някъде, влизат уж за малко в този чужд за тях дом отворил вратите си да ги приеме, с калните си обувки, претенции и неподходящо за възрастта им поведение. И когато домакините им направят забележка, започват да се държат агресивно. И не, не става въпрoс за гледна точка, а става въпрос за агресивно поведение."
На каляй чисти хора, щото си собственик, няма тук кални хора...
Ами виж, то няма и пет човека от два дена сме, а ти намери НЯКОИ много Кални хора. То няма лошо, в съновидението ти, но ако да беше точен, то ти нямаше да ни каканижеш, че сме НЯКОИ, кални хора а щеше поименно да ни посочиш, и потвърдиш с ясни примери, точно кой е кален и с какво точно кали чистият ви частен форум?

"Обяснявам още веднъж за неразбралите и преставам да се занимавам:"
Това е най-правилното което може да направиш, докато се научиш от тези които сега отхвърляш!

"А има и хора, в които живеят само глисти."
Не, няма хора в които има само глисти!

"Ако държите да стигаме до там - заповядайте - изборът е ваш."
НАШ? Ние с глистите ли???? Ебаси...
А с плурализмът ти какво ще стане?

Личното ми мнение, че форумът е добре направен, и че с такива диалози може да се превърне в нещо прекрасно за всички ни- Умален Учител на реалността ни в светският живот, в който форум да се учим един от друг, чрез мненията ни....ама като сте платили пари нека си ги избиете от нас...къде желаете да ви оближем, ако щем?
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Пътник, няма ли поне 1 път да ползваш таговете правилно??
Публикувай отговор