Да се представя
Да се представя
На възраст над клубната, но добре запазена.
Ще се опитам да бъда добра, смирена и глупава. За да изпъкват други!:-)
Re: Да се представя
Я не ни будалкай.Селянка написа:На възраст над клубната, но добре запазена.
Казвай коя си.
Според мен
E кой може да е толко велик та не може да го крие, но ще опита за да не ни комплексираУникална написа: Я не ни будалкай.
Казвай коя си.
пп подсказка - женчо
В какъв смисъл "Коя съм" ?Уникална написа:Я не ни будалкай.Селянка написа:На възраст над клубната, но добре запазена.
Казвай коя си.
Човек с два крака, две ръце, две очи, две полукълба на главата и отзад, както всички хора.
Това, че съм Селянка, не означава, че съм Женчо, но да, Жена съм.h16 написа:E кой може да е толко велик та не може да го крие, но ще опита за да не ни комплексираУникална написа: Я не ни будалкай.
Казвай коя си.
пп подсказка - женчо
Женчо е мъж с женски черти в характера или като облекло.
Има се вероятно предвид следното -->Селянка написа:В какъв смисъл "Коя съм" ?Уникална написа:Я не ни будалкай.Селянка написа:На възраст над клубната, но добре запазена.
Казвай коя си.
Човек с два крака, две ръце, две очи, две полукълба на главата и отзад, както всички хора.
Голяма част от нас пишещите тука напоследък сме "бегълци" от Дира, по-точно Дир.Бг, и най-по-по-точно - от Клубовете на Дира.
Затова може би погрешно предположихме, че и ти идваш от там!
Ако не е така, извинявам се...
"Женчо" е съвсем реален, конкретен персонаж! (човек)Селянка написа:Това, че съм Селянка, не означава, че съм Женчо, но да, Жена съм.h16 написа:E кой може да е толко велик та не може да го крие, но ще опита за да не ни комплексираУникална написа: Я не ни будалкай.
Казвай коя си.
пп подсказка - женчо
Да нямат предвид, че си жена му?
Може би това се предполага (погрешно?)..
Последно промяна от nakibest на 12.11.25, 16:38, променено общо 1 път.
- Green Light
Абе Ружа Карамфилова е това, нали все се представя за селянка. И като натурел пасва.nakibest написа:"Женчо" е съвсем реален, конкретен персонаж! (човек)Селянка написа:Това, че съм Селянка, не означава, че съм Женчо, но да, Жена съм.h16 написа: E кой може да е толко велик та не може да го крие, но ще опита за да не ни комплексира
пп подсказка - женчо
Да нямат предвид, че си жена му? Може би това се преполага (погрешно?)..
Еми то и аз написах малко по-горе "Руже, ти ли си?", ама няма(м) грам реакция засега..Green Light написа:Абе Ружа Карамфилова е това, нали все се представя за селянка. И като натурел пасва.nakibest написа:"Женчо" е съвсем реален, конкретен персонаж! (човек)Селянка написа: Това, че съм Селянка, не означава, че съм Женчо, но да, Жена съм.
Да нямат предвид, че си жена му? Може би това се преполага (погрешно?)..
( може да не го е видяла още в навалицата от коментари..?)
Еми то и аз написах малко по-горе "Руже, ти ли си?", ама няма(м) грам реакция засега..
Да бе… какво очакваше?
Ако тя искаше да афишира коя е - щеше да си влезе с дирския ник, а не да се прави на интересна.
Гераско просто даде жокер към прозвището, която ТЯ му даде. Индиректен жокер към личността й.
Да бе… какво очакваше?
Гераско просто даде жокер към прозвището, която ТЯ му даде. Индиректен жокер към личността й.
Според мен
Смирено моля да добавиш/сложиш и аватар. Може същия гръбен, може нов...Селянка написа:На възраст над клубната, но добре запазена.
Аха. Възможно е..Уникална написа:Еми то и аз написах малко по-горе "Руже, ти ли си?", ама няма(м) грам реакция засега..
Да бе… какво очакваше?Ако тя искаше да афишира коя е - щеше да си влезе с дирския ник, а не да се прави на интересна.
Последно промяна от nakibest на 12.11.25, 22:56, променено общо 1 път.
- ПЪТник две
Вярвах си, че ще се появиш, как сте там на село, изпихте ли вече виното?Селянка написа:На възраст над клубната, но добре запазена.
Да не ви се е вкиснало зелето случайно?
Мнението е позиционирано и няма общо!
Нещо е много важно да се представиш ли?Селянка написа:На възраст над клубната, но добре запазена.
Привет! Добре дошла.Albena написа:Нещо е много важно да се представиш ли?Селянка написа:На възраст над клубната, но добре запазена.
Умните веднага се сетиха коя съм.Уникална написа:Я не ни будалкай.Селянка написа:На възраст над клубната, но добре запазена.
Казвай коя си.
Ех, бе Накинце, щип по бузкатаnakibest написа:Има се вероятно предвид следното -->Селянка написа:В какъв смисъл "Коя съм" ?Уникална написа: Я не ни будалкай.
Казвай коя си.
Голяма част от нас пишещите тука напоследък сме "бегълци" от Дира, по-точно Дир.Бг, и най-по-по-точно - от Клубовете на Дира.
Затова може би погрешно предположихме, че и ти идваш от там!
Ако не е така, извинявам се...
Нямах време до сега да се п оявя. Знаеш как е по това време на село-чистене на градини, садене на луковици и разни зеленчуци.ПЪТник две написа:Вярвах си, че ще се появиш, как сте там на село, изпихте ли вече виното?Селянка написа:На възраст над клубната, но добре запазена.
Да не ви се е вкиснало зелето случайно?
Вино вече втора година не прави. Имахме към 200 кила грозде, дадохме го на съседа.
Киселото зеле ми е супер, тази вечер ще го сефтосам. Ще си хапна салатка с малко ракийка.
е как иначе ще се изявиш И ти, нещо да напишеш)))Albena написа:Нещо е много важно да се представиш ли?Селянка написа:На възраст над клубната, но добре запазена.
- ПЪТник две
"Вино вече втора година не прави. Имахме към 200 кила грозде, дадохме го на съседа."
Не правите вино защото сте граждани!
А салатката от кисело зеле с червен пипер ли я поръсвате?....и маслиново масло ли- Испанско?
А салатката от кисело зеле с червен пипер ли я поръсвате?....и маслиново масло ли- Испанско?
Мнението е позиционирано и няма общо!
докато бяхме граждани, купувахме грозде и правехме вино. Отлежаваше в офиса. сега нямаме време и за вино. Салатката винаги с червен пиперец, домашен и добруджанско олио.ПЪТник две написа:"Вино вече втора година не прави. Имахме към 200 кила грозде, дадохме го на съседа."
зехтинът не го уважавам с киселото зеле, някак не се разбират, за нашия вкус
Привет, привет! 
АВАтарите слагайте, плс!
(Тези от вас, които още не са си турнали..)
Вече имаме една дамска снимка в гръб чудесна налична!
Сега ако вие двечките си ги сложите, а Уника и тя сложи, ще станат 4.
(Добре, де, малко прекалих - Уника май имаше друг аватар в Дира, дали някакво коте или птиче не беше, с едни големи, недоспали очи?
А не снимка нейна, в гръб или не.. Тази с недоспалите очи също е готина. )
АВАтарите слагайте, плс!
(Добре, де, малко прекалих - Уника май имаше друг аватар в Дира, дали някакво коте или птиче не беше, с едни големи, недоспали очи?
Селянка написа: Ще се опитам да бъда добра, смирена и глупава. За да изпъкват други!:-)
грешиш, по-важно е да бъдеш себе си и да приемаш себе си, отколкото дали ще бъдеш приета от другите
Здравей Ружке
Само ти си мисирка, няма на кого друг да пиша :)Селянка написа:е как иначе ще се изявиш И ти, нещо да напишеш)))Albena написа:Нещо е много важно да се представиш ли?Селянка написа:На възраст над клубната, но добре запазена.
Аватара от дира съм го затрила някъде, дир няма, така че не мога да си взема оттам. да сложа една мотика за аватар?nakibest написа:Привет, привет!
АВАтарите слагайте, плс!
Е, аз съм многоцветна))) Шегувам се в повечето време, както и в тази тема.jumbles написа:Селянка написа: Ще се опитам да бъда добра, смирена и глупава. За да изпъкват други!:-)
грешиш, по-важно е да бъдеш себе си и да приемаш себе си, отколкото дали ще бъдеш приета от другите
Здравей Ружке
Здрасти Джъмби! Имам огромен проблем, пак поръчах, току що семена, луковици и разсади за 60 кинта. нищо пари, ама то е всяка седмица:shy:
Разсадих/ купих рози. За сега 23. Опитвам се да обособя една част от двора като розариум. Онези, които вече ги имам ще си живеят където са, харесва им.
е, събрахме сеAlbena написа:Само ти си мисирка, няма на кого друг да пиша :)Селянка написа:е как иначе ще се изявиш И ти, нещо да напишеш)))Albena написа: Нещо е много важно да се представиш ли?
Селянка написа: Имам огромен проблем, пак поръчах, току що семена, луковици и разсади за 60 кинта. нищо пари, ама то е всяка седмица:shy:
какво да ти кажа ... добре дошла в отбора ... много сме, силни сме
да, ама ще трябва да купуваме още земя, за да садяjumbles написа:Селянка написа: Имам огромен проблем, пак поръчах, току що семена, луковици и разсади за 60 кинта. нищо пари, ама то е всяка седмица:shy:
какво да ти кажа ... добре дошла в отбора ... много сме, силни сме
едно време все не ми стигаше гардеробът, сега е наполовина празен, ама градината за цветя не ми стига:-)
- поручик Ржевски
Феодалка!Селянка написа:
да, ама ще трябва да купуваме още земя, за да садя![]()
да беее, хем съм феодалката, хем съм си крепостната Селянкапоручик Ржевски написа:Феодалка!Селянка написа:
- поручик Ржевски
Щото отскоро си така. Аз го знам от десетки години.Селянка написа:да беее, хем съм феодалката, хем съм си крепостната Селянкапоручик Ржевски написа:Феодалка!Селянка написа:
Начи, ако наистина за цветя приказвате и аз да се присламча, че ще рисетвам градината идващата пролет.Селянка написа:
е, събрахме се
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- поручик Ржевски
Имаше един лаф навремето, че най-страшно било програмист с поялник, хардуерист с пач и юзър с идея.maggot написа:Начи, ако наистина за цветя приказвате и аз да се присламча, че ще рисетвам градината идващата пролет.Селянка написа:
е, събрахме се
Аз мисля обаче, че жена с идея за ремонт и промяна на ландшафта е още по.
Ти мани, ама май целя 3 от 4поручик Ржевски написа: Имаше един лаф навремето, че най-страшно било програмист с поялник, хардуерист с пач и юзър с идея.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- поручик Ржевски
И аз, при това не съм жена.maggot написа:Ти мани, ама май целя 3 от 4поручик Ржевски написа: Имаше един лаф навремето, че най-страшно било програмист с поялник, хардуерист с пач и юзър с идея.
Бравос за аватара.Albena написа:Само ти си мисирка, няма на кого друг да пиша :)Селянка написа:е как иначе ще се изявиш И ти, нещо да напишеш)))Albena написа: Нещо е много важно да се представиш ли?
Не го очаквах..
h16 -- чувствай се поканен и ти!