Шрифт на вайбър?
Шрифт на вайбър?
Някой има ли идея дали и как може да се увеличи размера на шрифта на вайбър? Не се влияе от общо увеличаване, и не мога да открия никъде никакво редактиране или корекция...
:shy::shy:
Според мен
- ПЪТник две
Re: Шрифт на вайбър?
Според мен може да се увеличи от настройките на вайбър.Уникална написа:Някой има ли идея дали и как може да се увеличи размера на шрифта на вайбър? Не се влияе от общо увеличаване, и не мога да открия никъде никакво редактиране или корекция...:shy::shy:
НАСТРОЙКИ е, не е редактиране или корекция.
Не ползвам вайбър по подобни причини, блокирал съм го поради неетичност към потребителите си!
Търпиш го по необходимост, и там е силата му-щеш или не щеш, не му пука за теб!
Мнението е позиционирано и няма общо!
Според мен може да се увеличи от настройките на вайбър.
Не ползвам вайбър по подобни причини, блокирал съм го поради неетичност към потребителите си!
Тц. Няма нищо подобно в настройките.
Аз много го обичам. Страхотна работа ми върши!
Тц. Няма нищо подобно в настройките.
Аз много го обичам. Страхотна работа ми върши!
Според мен
Къде това?? Телефон, комп, таблет?Уникална написа:Някой има ли идея дали и как може да се увеличи размера на шрифта на вайбър? Не се влияе от общо увеличаване, и не мога да открия никъде никакво редактиране или корекция...:shy::shy:
Ако е телефон - Андроид или iPhone?
Виж тука -->
https://help.viber.com/hc/en-us/article ... uten-Viber
Пробвам на комп и не намирам. На айфона не съм търсила.nakibest написа:Къде това?? Телефон, комп, таблет?Уникална написа:Някой има ли идея дали и как може да се увеличи размера на шрифта на вайбър? Не се влияе от общо увеличаване, и не мога да открия никъде никакво редактиране или корекция...:shy::shy:
Ако е телефон - Андроид или iPhone?
Виж тука -->
https://help.viber.com/hc/en-us/article ... uten-Viber
Според мен
- Житената Питка
- BOFH
Понеже няма повече уточнения, приемам че говориш за Windows.Уникална написа:Пробвам на комп и не намирам. На айфона не съм търсила.

(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
- ПЪТник две
За кой Windows, предполагаш?Житената Питка написа:Понеже няма повече уточнения, приемам че говориш за Windows.Уникална написа:Пробвам на комп и не намирам. На айфона не съм търсила.
Моят е на български!
Мнението е позиционирано и няма общо!
Нещо е разтегнало темата...Уникална написа:Някой има ли идея дали и как може да се увеличи размера на шрифта на вайбър? Не се влияе от общо увеличаване, и не мога да открия никъде никакво редактиране или корекция...:shy::shy:
Благодаря на всички за съветите, за жалост нямам такива опции. Бях потърсила вече. Може би е от версията на вайбър, която ползвам, може да е старичка, но не мога да я сменям, вероятно ще изгубя всичко, ако го направя... а в него имам тонове информация.
Според мен
Може ли да ни покажеш какво точно виждаш при теб?Уникална написа:Нещо е разтегнало темата...Уникална написа:Някой има ли идея дали и как може да се увеличи размера на шрифта на вайбър? Не се влияе от общо увеличаване, и не мога да открия никъде никакво редактиране или корекция...:shy::shy:
Благодаря на всички за съветите, за жалост нямам такива опции. Бях потърсила вече. Може би е от версията на вайбър, която ползвам, може да е старичка, но не мога да я сменям, вероятно ще изгубя всичко, ако го направя... а в него имам тонове информация.
И компът ти с какъв Windows е?
Windows 7, 8/8.1, 10/друга?
Може ли да ни покажеш какво точно виждаш при теб?
Нямам време да разуча как се пускат картинки. А и като гледам пуснатите такива - май много разтягат екрана на темата и не ми се иска да ви го причинявам.
Седмица е, разбира се!
Миналата година си смених компа (от немай къде - старият просто “гръмна”) и НАСТОЯВАХ ИСТЕРИЧНО да ми инсталират 7. Аз съм ретроград и мракобес и не обичам новости.
А ОНОВА не е гъркинята. Тя не е мисирка.
Нямам време да разуча как се пускат картинки. А и като гледам пуснатите такива - май много разтягат екрана на темата и не ми се иска да ви го причинявам.
Седмица е, разбира се!
А ОНОВА не е гъркинята. Тя не е мисирка.
Според мен
- Житената Питка
- BOFH
Туше, мосю пусикет!ПЪТник две написа:За кой Windows, предполагаш?Житената Питка написа:Понеже няма повече уточнения, приемам че говориш за Windows.Уникална написа:Пробвам на комп и не намирам. На айфона не съм търсила.
https://i.imgur.com/4dhYyBz.png
Моят е на български!
Понякога забравям, че има хора със специални потребности.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
- Green Light
Житената Питка написа: Туше, мосю пусикет!
Понякога забравям, че има хора със специални потребности.
Re: CTRL / CMD + scroll
Не и за Вайбър ПЦ приложението.Remmivs написа:е сравнително стандартен трик. Не бачка ли?
Самата боза, пардон прозорци
Като цяло го закърпиха напоследък, ама далеч по-добре е MacOS и Linux.Уникална написа:Кое му е опасното? Има различна визия, доколкото знам, не понасям такива новости.
Иначе и по-конкретно - да караш версия отпреди 10 години е като да разчиташ на пиявици и кръвопускания вместо на модерната медицина. При върлуваща епидемия наоколо.
Re: CTRL / CMD + scroll
Ми, в 5 сунтринта толкоз, на автопилот.nakibest написа:Не и за Вайбър ПЦ приложението.
Пробвах сега на надскутието - не бачка наистина. Mea culpa.
+1Green Light написа:
Макар, че граничи с мазохизъм това. Поне при мен. На роднински компове като пробвам получавам леки форми на тежка депресия...
Ще се пробвам да разкажа "с думи прости"
Първо - моят вайбър ми говори на български. Сигурно изкуственоинтелектно е усетил, че съм от англоНЕговорящите тъпанари.
Второ - там, където има "настройки", ми излиза:
Вайбър аут
Настройки на обаждането
Мултимедия
Поверителност и сигурност
Известия
Изглед.
А на ИЗГЛЕД ми дава само "ТЕМИ" (класическа, тъмносиня, черна) и "ЗАДАВАНЕ НА ФОН ПО ПОДРАЗБИРАНЕ"
Толкоз.
По въпроса за шрифтове - ни дума, ни вопъл, ни стон.
Според мен
Уникална написа:
Първо - моят вайбър ми говори на български. Сигурно изкуственоинтелектно е усетил, че съм от англоНЕговорящите тъпанари.
Вайбър аут
Настройки на обаждането
Мултимедия
Известия
Изглед.
А на ИЗГЛЕД ми дава само "ТЕМИ" (класическа, тъмносиня, черна) и "ЗАДАВАНЕ НА ФОН ПО ПОДРАЗБИРАНЕ"
Толкоз.
прост човек не може да разкаже с думи прости. Простото обяснение е присъщо само високо интелигентни и умни хора. Другите започват от сътворяването на света.
НЯМА да стане така! Ужасна идея, моля недей нищо да разказваш.Уникална написа:
Вайбър аут
Настройки на обаждането
Мултимедия
Известия
Изглед.
Толкоз.
Снимки моля дай, плс.
Да, не се намира в "Изглед" това, и при мен не е там!
Помоли сисадмина ти да те "мине" от 7-ца на Windows 10-ка.
Няма чак такива драстични разлики, ще свикнеш бързо.
Ако те дразни новото Start меню в 10-ката, това е решим проблем.
https://help.viber.com/hc/ru/articles/9 ... 0%B8%D1%8FУникална написа:Ще се пробвам да разкажа "с думи прости"

С други думи, там е, където казаха и преди. Едно ниво над "Вайбър аут" втората опция.
Е аз затова ѝ исках скриншот да даде.Remmivs написа:Няма начин да няма "Account". Над "Вайбър аут". На каквато и "боза" да е.Все пак върви приложението и има къде да си настроиш име и номер.
Да видим какво точно (НЕ?) вижда.
И да, имам спомени, че всъщност има начин да го няма, бъг някакъв..
Ама беше много отдавна, и най-лесния начин да се реши е да се мине на нов Вайбър (предшествано с минаване на новата ОС, де).
( Друг начин може да има или няма. )
Много си падам някой да твърди “няма начин”. Супер забавно е.nakibest написа:Е аз затова ѝ исках скриншот да даде.Remmivs написа:Няма начин да няма "Account". Над "Вайбър аут". На каквато и "боза" да е.Все пак върви приложението и има къде да си настроиш име и номер.
Да видим какво точно (НЕ?) вижда.
И да, имам спомени, че всъщност има начин да го няма, бъг някакъв..
Ама беше много отдавна, и най-лесния начин да се реши е да се мине на нов Вайбър (предшествано с минаване на новата ОС, де).
( Друг начин може да има или няма. )
Ти му казваш, че е на български, то ти обяснява нещо за Account. И че нямало начин. Как да не се забавляваш?
Благодаря за опитите да помогнете.
Според мен
Определено Вайбър (независимо за каква ОС) не е без бъгове.Remmivs написа:Да бе, да. И един мармот със станиол ли беше не помня вече...
Говоря от опит, а не наизуст!
Някои менюта може по странен начин да не излизат въобще - и под Андроид, и под Windows.
(точно както при потребителката)
Не знам какъв ти е бекграундът, ама аз още помня Yahoo Messenger, ICQ, AOL Messenger (AIM), няколкото фалирали Messenger-и на Microsoft, Oovoo, Xfire и още много такива.
Благодаря! Спести ми сума ти време!h16 написа:Няма такава възможност на вайбър за виндовс 7. Цонтрол скролл също не работят за увеличаване на текста.
Акаунт има все пак, няма как без това както си и мислех, но фичъра
PS
Ще погледва и това за настройката за аватарите. Признавам, не съм го търсил, приех, че ни е стара версията на phpBB и не ми се прави ъпгрейд, честно.
PPS
Ще погледна и протоколната редирекция към https. Вероятно си прав, че браузърите я форсират в момента. На пак с уговорката за минимални промени по работещата система.
- Житената Питка
- BOFH
Версията на Вайбър е стара и не позволява скалиране на нищо.
С тази версия единственият начин е да се направи custom shortcut и да се промени DPI, но не мисля, че потребителката е изкарала за толкова.
Друг вариант е да си ъпдейтне програмата, ма и за толкова не е изкарала.
С тази версия единственият начин е да се направи custom shortcut и да се промени DPI, но не мисля, че потребителката е изкарала за толкова.
Друг вариант е да си ъпдейтне програмата, ма и за толкова не е изкарала.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)