https://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=8160
Имате ли достъп до 40-50?
- ПЪТник две
[quote="maggot"]
"За онези, които не са наясно с думичката "плурализъм", пускам линк към wiki-то:"
За думичката правилно си я прочел, остава ти да осъзнаеш и смисълът който носи "думичката", което ти личи, че ни си разбрал, че думичка е едно, а смисълът който носи е многозначителен над възможностите ни за възприемане...и над моите.
"До момента установявам, че има някои люде, които прокудени от някъде, влизат уж за малко в този чужд за тях дом отворил вратите си да ги приеме, с калните си обувки, претенции и неподходящо за възрастта им поведение. И когато домакините им направят забележка, започват да се държат агресивно. И не, не става въпрoс за гледна точка, а става въпрос за агресивно поведение."
На каляй чисти хора, щото си собственик, няма тук кални хора...
Ами виж, то няма и пет човека от два дена сме, а ти намери НЯКОИ много Кални хора. То няма лошо, в съновидението ти, но ако да беше точен, то ти нямаше да ни каканижеш, че сме НЯКОИ, кални хора а щеше поименно да ни посочиш, и потвърдиш с ясни примери, точно кой е кален и с какво точно кали чистият ви частен форум?
"Обяснявам още веднъж за неразбралите и преставам да се занимавам:"
Това е най-правилното което може да направиш, докато се научиш от тези които сега отхвърляш!
"А има и хора, в които живеят само глисти."
Не, няма хора в които има само глисти!
"Ако държите да стигаме до там - заповядайте - изборът е ваш."
НАШ? Ние с глистите ли???? Ебаси...
А с плурализмът ти какво ще стане?
Личното ми мнение, че форумът е добре направен, и че с такива диалози може да се превърне в нещо прекрасно за всички ни- Умален Учител на реалността ни в светският живот, в който форум да се учим един от друг, чрез мненията ни....ама като сте платили пари нека си ги избиете от нас...къде желаете да ви оближем, ако щем?
"За онези, които не са наясно с думичката "плурализъм", пускам линк към wiki-то:"
За думичката правилно си я прочел, остава ти да осъзнаеш и смисълът който носи "думичката", което ти личи, че ни си разбрал, че думичка е едно, а смисълът който носи е многозначителен над възможностите ни за възприемане...и над моите.
"До момента установявам, че има някои люде, които прокудени от някъде, влизат уж за малко в този чужд за тях дом отворил вратите си да ги приеме, с калните си обувки, претенции и неподходящо за възрастта им поведение. И когато домакините им направят забележка, започват да се държат агресивно. И не, не става въпрoс за гледна точка, а става въпрос за агресивно поведение."
Ами виж, то няма и пет човека от два дена сме, а ти намери НЯКОИ много Кални хора. То няма лошо, в съновидението ти, но ако да беше точен, то ти нямаше да ни каканижеш, че сме НЯКОИ, кални хора а щеше поименно да ни посочиш, и потвърдиш с ясни примери, точно кой е кален и с какво точно кали чистият ви частен форум?
Това е най-правилното което може да направиш, докато се научиш от тези които сега отхвърляш!
Личното ми мнение, че форумът е добре направен, и че с такива диалози може да се превърне в нещо прекрасно за всички ни- Умален Учител на реалността ни в светският живот, в който форум да се учим един от друг, чрез мненията ни....ама като сте платили пари нека си ги избиете от нас...къде желаете да ви оближем, ако щем?
Мнението е позиционирано и няма общо!
Зарежи, вече има жълт картон. Още един подобен пост и си заминава.Remmivs написа: Завидно самочувствие. Прочее, просиш си бан. На 99% щото малко ти остава да си "НА" 100 процента.
И още едно нещо съм бройнала.
И НЕКА БЪЛБУКАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Прося си бан ли? И на какво основание??Remmivs написа:Завидно самочувствие. Прочее, просиш си бан. На 99% щото малко ти остава да си "НА" 100 процента.Уникална написа:Грубостта ми ВИНАГИ е предизвикана. “НА” 100 процента.
Дали на това:
1. Правила - няма;
2. Модератори - няма;
3. Форумът е публичен, но "анонимни" гости не могат да пишат;
4. Единственотo ограничение e спазването на общоприетите обществени норми на поведение. Т.е. ако правите нещо, за което на улицата ще ви окошарят, и тук ще ви "окошарят".
5. Всеки може да трие собствените си мнения, но цитати към тях или цели теми НЯМА ДА БЪДАТ ИЗТРИВАНИ!
Или на онова от линка, дето не трябвало да пиша “материали, забранени от закона”?
Това тук ми е най-мекото поведение. Още не са ме “окошарили на улицата”. Значи нямам нарушения и тук.
И ще повторя най-отговорно - Грубостта ми ВИНАГИ е предизвикана. И никога не си оставям магарето в калта.
Който не вярва - да проследи хронологията в тази тема. Средно интелигентен кон би схванал за какво иде реч. Кой - кого. И кой всъщност заслужава порицание.
Ама… в България сме все пак. Където “гарван гарвану…”
Ще кажа за пръв и последен път. Нямам желание да създавам проблеми. Харесвам форума, пиша си мирно и кротко лични мнения. ДОРИ подписът ми го показва. Обичам майтапите и ги обозначавам с емотикони за хората без чувство за хумор. Мога да поспоря за нещо, ако си струва. Но няма да търпя мълчаливо някой да ми ходи по главата или да прави интриги около мен. Или да се развихря да ми дава житейски съвети като една госпожица преди малко. Смятам, че така е честно и правилно. ДА СЕ ПИШАТ МНЕНИЯ ПО ТЕМИ, А НЕ ЗА ПИШЕЩИТЕ В ТЕМИТЕ.
Според мен
- snowprincess
- Житената Питка
- BOFH
Аз отдавна съм приел предложението на един потребител относно правилата, а именно:ПЪТник две написа:

Тоя номер, дето администрацията се обяснява на знайни и незнайни потребители минаваше частично преди петнадесетина години - вече не.
Всеки, който си мисли, че ще сере из темите пишейки по ръба на дефиницията за добронамереност, ще провокира, ще прави намеци или подобно токсично поведение, да си го избие от главата - лично ще го изхвърля, аз не съм толерантен.
maggot е някой, който отделя време и средства за да го има тоя форум и ти, както и всеки друг потребител тук ще уважавате това - по един или друг начин.
TLDR; Абсолютно всички са добре дошли. Спазвайте елементарни норми и се уважавайте за да бъде тоя форум едно приятно място за всеки. В противен случай се връщате обратно в дира или която и да е там миазмата от която идвате.
Последно промяна от Житената Питка на 14.11.25, 09:08, променено общо 2 пъти.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
- snowprincess
В този клуб всички бяхме приятели.Уникална написа:Прося си бан ли? И на какво основание??Remmivs написа:Завидно самочувствие. Прочее, просиш си бан. На 99% щото малко ти остава да си "НА" 100 процента.Уникална написа:Грубостта ми ВИНАГИ е предизвикана. “НА” 100 процента.
Дали на това:
1. Правила - няма;
2. Модератори - няма;
3. Форумът е публичен, но "анонимни" гости не могат да пишат;
4. Единственотo ограничение e спазването на общоприетите обществени норми на поведение. Т.е. ако правите нещо, за което на улицата ще ви окошарят, и тук ще ви "окошарят".
5. Всеки може да трие собствените си мнения, но цитати към тях или цели теми НЯМА ДА БЪДАТ ИЗТРИВАНИ!
Или на онова от линка, дето не трябвало да пиша “материали, забранени от закона”?
Това тук ми е най-мекото поведение. Още не са ме “окошарили на улицата”. Значи нямам нарушения и тук.
И ще повторя най-отговорно - Грубостта ми ВИНАГИ е предизвикана. И никога не си оставям магарето в калта.
Който не вярва - да проследи хронологията в тази тема. Средно интелигентен кон би схванал за какво иде реч. Кой - кого. И кой всъщност заслужава порицание.
Ама… в България сме все пак. Където “гарван гарвану…”
Ще кажа за пръв и последен път. Нямам желание да създавам проблеми. Харесвам форума, пиша си мирно и кротко лични мнения. ДОРИ подписът ми го показва. Обичам майтапите и ги обозначавам с емотикони за хората без чувство за хумор. Мога да поспоря за нещо, ако си струва. Но няма да търпя мълчаливо някой да ми ходи по главата или да прави интриги около мен. Или да се развихря да ми дава житейски съвети като една госпожица преди малко. Смятам, че така е честно и правилно. ДА СЕ ПИШАТ МНЕНИЯ ПО ТЕМИ, А НЕ ЗА ПИШЕЩИТЕ В ТЕМИТЕ.
Рем и Магот защитават приятел, Уни.
Ти си непозната за тях.
От Грийн зависи дали ще проявят милост.

Точно.Житената Питка написа:Тоя номер, дето администрацията се обяснява на знайни и незнайни потребители частично минаваше преди петнадесетина години - вече не.
Всеки, който си мисли, че ще сере из темите пишейки по ръба на дефиницията за добронамереност, ще провокира потребителите, ще прави намеци или подобно токсично поведение, да си го избие от главата - лично ще го изхвърля, аз не съм толерантен.
maggot е някой, който отделя време и средства за да го има тоя форум и ти, както и всеки друг потребител тук ще уважавате това - по един или друг начин.
TLDR; Абсолютно всички са добре дошли. Спазвайте елементарни норми и се уважавайте за да бъде тоя форум едно приятно място за всеки. В противен случай се връщате обратно в дира или която и да е там миазмата от която идвате.
Сноу, не. И не става въпрос за Грийн. Тролове - не.
- snowprincess
Не е трол. Аз гарантирам за нея.Remmivs написа:Точно.Житената Питка написа:Тоя номер, дето администрацията се обяснява на знайни и незнайни потребители частично минаваше преди петнадесетина години - вече не.
Всеки, който си мисли, че ще сере из темите пишейки по ръба на дефиницията за добронамереност, ще провокира потребителите, ще прави намеци или подобно токсично поведение, да си го избие от главата - лично ще го изхвърля, аз не съм толерантен.
Сноу, не. И не става въпрос за Грийн. Тролове - не.

Дефиниция за трол:snowprincess написа: Не е трол. Аз гарантирам за нея.
Същност: Потребител, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения в онлайн форуми, блогове, социални мрежи и други платформи.
Поведение: Действа с цел да предизвика емоционален отговор от другите, да ги провокира, тормози или да наруши нормалния ход на разговора.
Особености: Често използва анонимност или чужда идентичност, за да създаде шум и да ангажира потребителите по негативен начин.
Кое точно не покрива, Сноуи?
Типичен трол.
Дали е с дълбоко личностни проблеми, ниско самочувствие в реала или просто някакво куку не ме интерсува.
Фактът, че мърля и се има за нещо повече от останалите е предостатъчен да не е тук.
И Рем е прав - не става въпрос за Грийна. Принцип е.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- snowprincess
Няма повече да моля, Маготmaggot написа:Дефиниция за трол:snowprincess написа: Не е трол. Аз гарантирам за нея.
Същност: Потребител, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения в онлайн форуми, блогове, социални мрежи и други платформи.
Поведение: Действа с цел да предизвика емоционален отговор от другите, да ги провокира, тормози или да наруши нормалния ход на разговора.
Особености: Често използва анонимност или чужда идентичност, за да създаде шум и да ангажира потребителите по негативен начин.
Типичен трол.
Дали е с дълбоко личностни проблеми, ниско самочувствие в реала или просто някакво куку не ме интерсува.
Фактът, че мърля и се има за нещо повече от останалите е предостатъчен да не е тук.
Това, на което бяхте свидетели е, че двамата спорят по всички световни проблеми от дира и прехвърлиха в 3о4о
Лично мое мнение е, че стана недоразумение

- ПЪТник две
snowprincess написа:Няма повече да моля, Маготmaggot написа:Дефиниция за трол:snowprincess написа: Не е трол. Аз гарантирам за нея.
Типичен трол.
Това, на което бяхте свидетели е, че двамата спорят по всички световни проблеми от дира и прехвърлиха в 3о4о
Нещо нередно се случва тук.
И не е недоразумение до нрави на човеци.
Видно е че уникалната не е трол и които я познаваме потвърждаваме, че тя не е трол, но пък модът твърди, че тя е трол и я отстранява...а Грийнът уж е важен, но в момента го играе умряла кокошка и мълчи като ГЪЗ.
Модераторите да понамалят чувството си за значимост и така да разширят собствените си граници за разбиране за Правдивост , Свобода, Отговорност и Хигиена на общуване.
Защото тук не сме деца, нито пък сме стерилна болница.
Защото ПРОВОКАЦИЯТА не е ЗАБРАНЕНА такава сама по себе си, и че тя може и носи развитие в положителна насока, и често пъти е Път към Истината!!!
Модератор, който изхвърля и бебето заедно с мръсната вода.
Върнете Уникалната и разширете границите си на разбиране...ЗАЩОТО понякога и Лъжата може да служи на Истината.
И е редно вече и оня Гъз да се обади!
- Green Light
snowprincess написа:Рем, моля те, върни Уни!
Надявам се и вярвам, че Грийн лично да ти обясни на бележка,
не е било нужно да се предприемат такива драстични мерки.
Поговори с него и ще разбереш, че конфликтът не е срещу личност, а срещу различни убеждения/вярвания.
Потвърждавам, че има прехвърляне от дира на такива проблеми, които ти и други намирате оправдание да наречете ги принципни* убеждения/вярвания. Сякаш това може да обясни простащината. Освен това съжалявам, че моята реплика стана причина за изгонването на Уникална, тя е един свръхенергичен водопад на теми и постинги и отсъствието и ще се забележи. Жалко наистина!snowprincess написа: Няма повече да моля, Магот
Вина, обаче, отказвам да поема. Нито за нейното или чието и да е друго държание. Прочетох как била предизвикана - такова държание каквото тя постоянно демонстрира се възпитава, то не идва от нищото. А възпитание не може да се предизвика.
Отказвам да взема и щедро предоставената ми от теб вина за наличието или липсата на ходатайство.
Не помня през цялото ми интернет битие да съм писал бележки в нечия защита- моят ник е истинската ми съвсем неподправена философия за комуникацията. "Зелено, минавай, имаш си глава, радвам се на всяка нестандартност, но отговорността си е твоя."
А към твоята по-специално глава имам и забележка, че и обвинение даже - след като от 20 години познаваш мен, Ремиус, Магот и Питката, как си представяш че ще им пиша да им давам акъл какво виждат собствените им очи в 3о4о? Отварям бележката и пиша какво? "Глупаци, не виждате правилно"? Какви ще са думите и какво друго освен високомерие ще бъде това?
Ако си стигнала до тук, тогава обясни ми моля те и твоите думи - защо ми вменяваш вина да правя нещо невъзможно?
* Макар според мен да са нищо повече от банални междуличностни непоносимости.
- ПЪТник две
Може и от миазмата да идваме, но сме с панталонки.Житената Питка написа:
.... Спазвайте елементарни норми и се уважавайте за да бъде тоя форум едно приятно място за всеки. В противен случай се връщате обратно в дира или която и да е там миазмата от която идвате.
И ако елементарната ти норма е да ни облечеш в роклички, то няма как да ти се получи.
Ето аз например: Ако не върнете Уникалната, няма да се облека с рокличка и ще си тръгна с топките си и в панталони.
Ние от миязмата ще ви научим на "Спазвайте елементарни норми и се уважавайте за да бъде тоя форум едно приятно място за всеки."
Ние миризливците-елеменатрана ти норма.
Няма ме тук докато не върнете Уникалната, не очаквам да ни се извиниш за Миязмата и на Уникалната за банът.
- snowprincess
- ПЪТник две
ПЪТник две написа:Може и от миазмата да идваме, но сме с панталонки.Житената Питка написа:
.... Спазвайте елементарни норми и се уважавайте за да бъде тоя форум едно приятно място за всеки. В противен случай се връщате обратно в дира или която и да е там миазмата от която идвате.
И ако елементарната ти норма е да ни облечеш в роклички, то няма как да ти се получи.
Ето аз например: Ако не върнете Уникалната, няма да се облека с рокличка и ще си тръгна с топките си и в панталони.
Ние от миязмата ще ви научим на "Спазвайте елементарни норми и се уважавайте за да бъде тоя форум едно приятно място за всеки."
Ние миризливците-елеменатрана ти норма.
Няма ме тук докато не върнете Уникалната, не очаквам да се извиниш на миризливите за Миязмата и на Уникалната за банът. Това не е в нормите ти за нормалност!
Ето един пример:snowprincess написа:"нищо повече от банални междуличностни непоносимости"
аз не мисля, че има междуличностни непоносимости
до вчера бих се заклела, че се харесвате и ви допада да си опонирате
жалко, наистина
Това няма абсолютно нищо общо с някакви убеждения, вярвания, или с някакво недоразумение, а с тотална липса на първите седем години.Уникална написа:Обяснявам още веднъж за неразбралите и преставам да се занимавам:
А дано.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- ПЪТник две
Към миризливите навлеци и задръстените модове, кой , как създаде този безмирисан форум, за който модът твърди че е платено и че който плаща той поръчва музиката..за миризливците навлеци от 40 50:
1. „Лицензиран от phpBB Group“ означава, че даден форум или софтуер използва phpBB – свободен софтуер за интернет форуми, който се разпространява под GNU General Public License. Това е лиценз за свободен и отворен код, който гарантира правото на всеки да използва, променя и разпространява програмата.
2.Е лиценз, който гарантира:
Свобода да използвате софтуера за всякакви цели.
Свобода да изучавате как работи и да го променяте.
Свобода да разпространявате копия.
Свобода да споделяте променени версии.
Това означава, че phpBB Group е отворен код – всеки може да допринася, да създава разширения, стилове и модификации.
3.Щом сме тук „Лицензиран от phpBB Group“, това означава, че форумът е изграден върху phpBB и спазва условията на GPL лиценз.
Това гарантира, че софтуерът е безплатен, прозрачен и сигурен, а общността около него е активна и подкрепяща.
В този смисъл Уникалната попита, кой идиот я заплаши с бан, банна я, и по кои правила, след като тя не ги е нарушила..питам същото, Кой ще отговори ....и защо мълчи?
Да, вярно е, ние миризливите ще ви научим на етика, морал и Правда, ако не сме ние то животът ще го стори по трудният начин...Прекрасно направен форум с модератори с нечисти деяния ....ще ни учат на миризми?
1. „Лицензиран от phpBB Group“ означава, че даден форум или софтуер използва phpBB – свободен софтуер за интернет форуми, който се разпространява под GNU General Public License. Това е лиценз за свободен и отворен код, който гарантира правото на всеки да използва, променя и разпространява програмата.
Това означава, че phpBB Group е отворен код – всеки може да допринася, да създава разширения, стилове и модификации.
3.Щом сме тук „Лицензиран от phpBB Group“, това означава, че форумът е изграден върху phpBB и спазва условията на GPL лиценз.
Това гарантира, че софтуерът е безплатен, прозрачен и сигурен, а общността около него е активна и подкрепяща.
В този смисъл Уникалната попита, кой идиот я заплаши с бан, банна я, и по кои правила, след като тя не ги е нарушила..питам същото, Кой ще отговори ....и защо мълчи?
Да, вярно е, ние миризливите ще ви научим на етика, морал и Правда, ако не сме ние то животът ще го стори по трудният начин...Прекрасно направен форум с модератори с нечисти деяния ....ще ни учат на миризми?
- Житената Питка
- BOFH
„Лицензиран от phpBB Group“... извинявай, ама ти да не си изпускан на глава като малък?ПЪТник две написа:Към миризливите навлеци и задръстените модове, кой , как създаде този безмирисан форум, за който модът твърди че е платено и че който плаща той поръчва музиката..за миризливците навлеци от 40 50:
Получаваш последно предупреждение, следва екскурзия в Банско.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
Пътник, хайде стига и ти, стига си вадил вода от 100 кладенеца
въпрос на елементарна етика и възпитание е, когатото отидеш да търсиш подслон в нечий дом да се съобразиш с правилата и взаимноотношенията в дома на домакините, съгласен ли си с мен?
сега ... разбирам саможертвата ти и хвърлянето ти с голи гърди срещу "врага" в защита на приятелка, но
ако беше вложил малко енергия да укротиш развихрилият й се егоизъм вероятно щеше да бъде по-полезно
въпрос на елементарна етика и възпитание е, когатото отидеш да търсиш подслон в нечий дом да се съобразиш с правилата и взаимноотношенията в дома на домакините, съгласен ли си с мен?
сега ... разбирам саможертвата ти и хвърлянето ти с голи гърди срещу "врага" в защита на приятелка, но
ако беше вложил малко енергия да укротиш развихрилият й се егоизъм вероятно щеше да бъде по-полезно
- ПЪТник две
Написах, че докато не свалите банът на Уникалната, както и самият Грийн деликатно намеква, че не е нужен, а и принцесата ви помоли, да го направите, написах че напускам докато не свалите банът на Уникалната.Житената Питка написа:„Лицензиран от phpBB Group“... извинявай, ама ти да не си изпускан на глава като малък?ПЪТник две написа:Към миризливите навлеци и задръстените модове, кой , как създаде този безмирисан форум, за който модът твърди че е платено и че който плаща той поръчва музиката..за миризливците навлеци от 40 50:
Това за нормални хора означава, че съм напуснал участие в клуба, но не и че няма да чета ПСУВНИ към мен или към който и да е друг....и ДА прочетох извиненията ти с умният ти въпрос дали съм падал на главата си....Докато темата е Защо баннахте Уникална и какви правила е нарушила? И Защо го правите?
И понеже ми отправи извинения за въпрос, който няма нищо общо със защо банна Уникалната , а питаш дали съм паднал на главата си...като и ме заплашваш с бан ако ти отговоря...та това ме задължи да се включа, въпреки че обещах да не го правя..бе лесният вариант за всички ни.
Не те знам що за пИтка си, но явно е имаш права да банваш и да се кефиш...и заради това се включих, за да ти помогна....и да изживееш пълното си щастие и дадената ти власт да го правиш, в смисъл да ме баннеш...Давай, ето отговарям ти за това от което се нуждаеш: Не съм си падал на главата, но няколко пъти съм падал върху хуя си, ти която знаеш всичко, само ти можеш да го разбереш какво е да си падаме на Хуя!
Това си е за бан, какви тук Уникални, пИтки паднали на хуйя си...та това си е за бан .
Хайде банвай....и не ми благодари, благодари на Уникалната, че преди мен ти даде интелигентна възможност да я банеш по нравите си.
Готова ли си да понесеш цялата отговорност, Давай, щом си готова!
Бъде смела и не се страхувай, това ти е урок, може и да боли, но пък ще се научиш...Уникалната я няма....банвай смело , и мен ме няма....
- ПЪТник две
Към теб съм със специално отношение, понасяш повечко от всички, не пропускаш да вадиш поуки, без значение можеш ли да ги прилагаш на практика....специално за теб: То прекрасно твоето за домакините, но при надпис над вратите им че тук е Свобода и влезеш в домът им пълен с лъжи....ти предлагаш да им благодарим, дори и да им се поклоним.jumbles написа:Пътник, хайде стига и ти, стига си вадил вода от 100 кладенеца
Така и правиш, твой избор, но да го прокламираш и до казваш СТИГА на тези които не го приемат...според мен е глупост, не не, не си глупава, прекалено блага си....или как да ти го кажа...ето така може би: за теб 3 и 4-та точка.
Запомни добре:
1.Безсърдечността не трябва да бъде- грубиянщина.
2.Лукавството- жестокост.
3.Търпението- безгрижие
4.Благостта- глупост.
Това е за теб и извън възможностите за възприемане от модераторите на този форум...не ми отговаряй, за да не те определят като паднала на главата си!
- ПЪТник две
Към теб съм със специално отношение, понасяш повечко от всички, не пропускаш да вадиш поуки, без значение можеш ли да ги прилагаш на практика....специално за теб: То прекрасно твоето за домакините, но при надпис над вратите им че тук е Свобода и влезеш в домът им пълен с лъжи....ти предлагаш да им благодарим, дори и да им се поклоним.jumbles написа:Пътник, хайде стига и ти, стига си вадил вода от 100 кладенеца
Така и правиш, твой избор, но да го прокламираш и до казваш СТИГА на тези които не го приемат...според мен е глупост, не не, не си глупава, прекалено блага си....или как да ти го кажа...ето така може би: за теб 3 и 4-та точка.
Запомни добре:
1.Безсърдечността не трябва да бъде- грубиянщина.
2.Лукавството- жестокост.
3.Търпението- безгрижие
4.Благостта- глупост.
Това е за теб и извън възможностите за възприемане от модераторите на този форум...не ми отговаряй, за да не те определят като паднала на главата си!
Ъ?ПЪТник две написа:Написах, че докато не свалите банът на Уникалната, както и самият Грийн деликатно намеква, че не е нужен, а и принцесата ви помоли, да го направите, написах че напускам докато не свалите банът на Уникалната.Житената Питка написа:
„Лицензиран от phpBB Group“... извинявай, ама ти да не си изпускан на глава като малък?
Това за нормални хора означава, че съм напуснал участие в клуба
Явно е некъф дух с дислексия?
ОХ, НЕ МОГА, ПАДАМ!ПЪТник две написа:
Бъде смела и не се страхувай, това ти е урок, може и да боли, но пък ще се научиш...Уникалната я няма....банвай смело , и мен ме няма....
Момчета, моля ви, не го банвайте ( за сега). Тоя НЕПИШЕЩ ТУК чичак изобщо не може да върже на кой свят се намира!
И въпреки недостойното му поведение и мръсен език, толкова не съм се смяла отдавна, честно!:rotfl24:
ПП: Сигурно е плоскоземец, аз друго обяснение нямам.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
ПЪТник две написа:: То прекрасно твоето за домакините, но при надпис над вратите им че тук е Свобода и влезеш в домът им пълен с лъжи!...
Свобода Пътник, Свобода, не свободия, хайде да не бъркаме понятията
между другото, нали си на мнение, че Свобода няма или бъркам?
както и да е, целта ми не е да те убеждавам в нещо, а да покажа различна гледна точка
това дали ще бъде видяна или не е друга работа, не е моя отговорност
- Житената Питка
- BOFH
Воеводо, ти поркаш ли или по принцип си си така?ПЪТник две написа:Написах, че докато не свалите банът на Уникалната, както и самият Грийн деликатно намеква, че не е нужен, а и принцесата ви помоли, да го направите, написах че напускам докато не свалите банът на Уникалната.
Това за нормални хора означава, че съм напуснал участие в клуба, но не и че няма да чета ПСУВНИ към мен или към който и да е друг....и ДА прочетох извиненията ти с умният ти въпрос дали съм падал на главата си....Докато темата е Защо баннахте Уникална и какви правила е нарушила? И Защо го правите?
И понеже ми отправи извинения за въпрос, който няма нищо общо със защо банна Уникалната , а питаш дали съм паднал на главата си...като и ме заплашваш с бан ако ти отговоря...та това ме задължи да се включа, въпреки че обещах да не го правя..бе лесният вариант за всички ни.
Не те знам що за пИтка си, но явно е имаш права да банваш и да се кефиш...и заради това се включих, за да ти помогна....и да изживееш пълното си щастие и дадената ти власт да го правиш, в смисъл да ме баннеш...Давай, ето отговарям ти за това от което се нуждаеш: Не съм си падал на главата, но няколко пъти съм падал върху хуя си, ти която знаеш всичко, само ти можеш да го разбереш какво е да си падаме на Хуя!
Това си е за бан, какви тук Уникални, пИтки паднали на хуйя си...та това си е за бан .
Хайде банвай....и не ми благодари, благодари на Уникалната, че преди мен ти даде интелигентна възможност да я банеш по нравите си.
Внимавай да не спукаш някоя вена от вълнение.
Начи, неска чичето трябва да прави курбан, щото му се разминȧ челният удар.maggot написа:Момчета, моля ви, не го банвайте ( за сега). Тоя НЕПИШЕЩ ТУК чичак изобщо не може да върже на кой свят се намира!
И въпреки недостойното му поведение и мръсен език, толкова не съм се смяла отдавна, честно!:rotfl24:
Твой си е, отглеждай си го, аз няма да го банвам (засега
Виждам желание да върнеш добрия тон, но от самолет е ясно, че с точно този спесимен няма да стане. Той не е дошъл тук за да води нормален диалог; не е дошъл да гради - дошъл е за да му обърне някой внимание на всяка цена. Иска да бъде важен, иска някой да го банне, иска да бъде център на внимание. Как беше - "с голи гърди срещу врага", направо ми е пред очите как къса потника.jumbles написа:...
Цял живот работя с хора и емпирично съм установил, че има несретници, за които единствената радост в живота е газенето на мравуняци - и това с възрастта става по-лошо.
Благодаря за опита - всички го оценяваме, но усилията ти са обречени.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
само ще кажа, че не, не си прав в случая с Пътника ... просто е странен или особняк в сравнение със статуктовотоЖитената Питка написа: Той не е дошъл тук за да води нормален диалог; не е дошъл да гради - дошъл е за да му обърне някой внимание на всяка цена. Иска да бъде важен, иска някой да го банне, иска да бъде център на внимание. Как беше - "с голи гърди срещу врага", направо ми е пред очите как къса потника.
Цял живот работя с хора и емпирично съм установил, че има несретници, за които единствената радост в живота е газенето на мравуняци - и това с възрастта става по-лошо.
приятел ми е и го Обичам и зная, че е широка душа и има здрав разум (поне според моите виждания)
зачитм правото му на различна гледна точка и я уважавам (нали се уважаваме тук) и според мен временното му емоционално залитане не е проблем
п.п. Пътник има една поговорка ... само истинският приятел ще ти каже, че си си изцапал лицето - нали разбираш какво се опитвам да ти кажа?
Всички ние сме подвластни на когнитивни предубеждения. Дори тези, които знаем за тях. Факт. И в това е, уви, голямата ирония на социалните групи. От една страна различният ракурс може да ни помогне да "видим" "мъртвите" си зони. Но от друга може да ни вкара в още по-грешна и опасна траектория. Като зяло човечеството исторически е твърде зле с вземането на всички важни факти под внимание и балансирания рационален метод за решаване на конфликти.
С тази логорея искам само да кажа, че всеки сам трябва да успее да види "невидимото" за него. Не може друг да го направи. Но за да искаш да го видиш трябва ъ-ъ да искаш да го видиш. За момента според мен това желание липсва. Емоциите превъзхождат рациото в доста голяма степен.
Не може да искаш правда като подминаваш редица знаци "Внимание! Край на пътя! Пропаст!"
Както каза Грийн, ако не ги видиш и си мислиш, че свети зелено, или пък, ако ги виждаш, но искаш да провериш дали са верни тези пътни знаци - гравитацията и инерцията ще свършат своето. Те нямат cognitive bias. Както всички физични закони.![Happy :-]](./images/smilies/k_happy.gif)
Да видим what lays ahead.
С тази логорея искам само да кажа, че всеки сам трябва да успее да види "невидимото" за него. Не може друг да го направи. Но за да искаш да го видиш трябва ъ-ъ да искаш да го видиш. За момента според мен това желание липсва. Емоциите превъзхождат рациото в доста голяма степен.
Не може да искаш правда като подминаваш редица знаци "Внимание! Край на пътя! Пропаст!"
Както каза Грийн, ако не ги видиш и си мислиш, че свети зелено, или пък, ако ги виждаш, но искаш да провериш дали са верни тези пътни знаци - гравитацията и инерцията ще свършат своето. Те нямат cognitive bias. Както всички физични закони.
- ПЪТник две
Вярно си написал, само че написаното е от мен, но СТИЛЪТ е ВАШ "Към миризливите навлеци и задръстените модове..."Remmivs написа:ПЪТник две написа:Към миризливите навлеци и задръстените модове...
Преди да го кажа, Вие написахте за мен и нас идващите, че сме навлеци идващи от миязмата!
Истината е , че вие ни поканихте и Наки се изтрепа да ни кани елате че елате в групата ни, и изписахте че тук е свобода....
Чети внимателно хронологията.
Канили сте ни за да има кого да баннете...щото сме миризливи казвате?
Парадокс е, че баннахте уникалната без да ви е дала повод, а аз написал паднал съм си на хуя, идеален повод за бан, не ме банвате?
Вероятно ме пазите за да се ГАВРИТЕ с миризливец като мен....или защо друго?
Но щом не сте ме баннали, ще вървим напред заедно...докато не намерим общ език, и заедно да направим този форум едно прекрасно място за общуване...иначе форумът умира, и с това умира и ценностната ни система
С банване не става, май "миризливите навлеци и задръстените модове" започват да узряват ?
Като начало предлагам да обсъдите помежду си и да върнете уникалната, като първа стъпка за ваш компромис...или да дадете смислено обяснение на форумът по каква точно причина е банната....и ако причината е е ДЕМОНСТРАЦИЯ НА сила от невежи и страстни модератори ...то този форум е загубен, завинаги.....какъвто и се беше преди да ви се "навлечем".
Няма нищо сложно за разбиране, всички заедно можем безгранични постижения, а поотделно се насираме публично!
И накрая: Кой друг, ако не НИЕ?
Приличам ли ти на паднал на главата си?
- Green Light
- Green Light
Това много ми хареса и влязох за да напиша нещо в този дух относно ситуацията с Уникалната, но се разсеях, та отидоха пак едни излишни нерви...Remmivs написа:Всички ние сме подвластни на когнитивни предубеждения. Дори тези, които знаем за тях. Факт. И в това е, уви, голямата ирония на социалните групи. От една страна различният ракурс може да ни помогне да "видим" "мъртвите" си зони. Но от друга може да ни вкара в още по-грешна и опасна траектория. Като зяло човечеството исторически е твърде зле с вземането на всички важни факти под внимание и балансирания рационален метод за решаване на конфликти.
Както каза Грийн, ако не ги видиш и си мислиш, че свети зелено, или пък, ако ги виждаш, но искаш да провериш дали са верни тези пътни знаци - гравитацията и инерцията ще свършат своето. Те нямат cognitive bias. Както всички физични закони.
Както и да е.
Тук дойдохме едни сръдльовци всеки на всеки, и аз в това число.
(Може би все пак ще излезе защита на Уникалната)
Така както ме познаваш отпреди 20 години с моята високомерна претенция, моята обида е, че останалите са плоски, едноцветни, скрити зад маски, фалшиви хора. Нищо искрено, никакъв реален обем, цвят, нищо нормално, грешно, човешко не се вижда зад изкуствените им пози.
Раьговорите ни за социализъм или войната в Украйна са напълно безинтетесни и безсмислени в тази компания, ако не водят до обиди или подигравки. Само това е важното... Наскоро едно момиче поска да покаже работата си с радост, за малко забравила, че трябва да се прикрива и последва унизителна, безсмислена дълго дълго продължила сцена на осмиване...
Обиден съм, ядосан,... Пренебрежителен и вероятно - високомерен.
В този дух не чета и не отговарям на някои постове и на някои никове въобще. Признавам си, че рядко си давам сметка, че това обижда хората. Но то е факт.
Пролича че Уникалната е уязвена именно от това ми отношение по думите "не ми се мотай в краката" и "мисир(ка)", това са познати кодови думи при нея, когато търси (и получаваше тонове) внимание. Сякаш тя мен избягва... Както и да е, тогава ми светна- много съм я обидил.
Аз едновременно не и пиша, тя се фрустрира, а накрая, когато все пак адресирам нещо, то е настъпване по мазола.
Излиза, че и аз напълно се вписвам в картинката. Дребен плосък заядливец...
Така че, да! Ние, в това число аз, не сме господари на когнитивните си способности, едно казваме, друго се чува, а накрая ефекта от думите избива в нещо неочаквано от никого.
Мисля, че съм обективен, не пиша в защита, нито заради някаква друга причина освен моята гледна точка. В тази купчина камъни има и от мен.
Извинявам се за накъсаната или нелогична мисъл. Пише дебелопръст недоскив на дребничките букви на телефона
...
Аз като казвам, че човекът е с дислексия….вЕрвайте ми.nakibest написа:Всъщност Наки е писал за съвсем друга група, в Дискорд.
(А не нещо си за форумите на 3О4О. Но както и да е...)
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...