Е какво, аз съм идеална. Нещо в гръб ли трябва да се снимам?nakibest написа:Бравос за аватара.Albena написа:Само ти си мисирка, няма на кого друг да пиша :)Селянка написа: е как иначе ще се изявиш И ти, нещо да напишеш)))Една доста смела потребителка си ти!
Не го очаквах..
h16 -- чувствай се поканен и ти!(Да си сложиш аватар по избор)
Да се представя
Re: Да се представя
Есента се започва, за да има резултат пролетта, за голяма част от дръвчета, храсти, цветя.maggot написа:Начи, ако наистина за цветя приказвате и аз да се присламча, че ще рисетвам градината идващата пролет.Селянка написа:
е, събрахме се
Имам поялник, пирограф, винтоверт, силиконов пистолет за лепене и едно, сега не се сещам името, прави малки дупки:shy:maggot написа:Ти мани, ама май целя 3 от 4поручик Ржевски написа: Имаше един лаф навремето, че най-страшно било програмист с поялник, хардуерист с пач и юзър с идея.
Аз мисля обаче, че жена с идея за ремонт и промяна на ландшафта е още по.
Пълен компрект пирони, различни размери, личен чук, три лични косачки, няма да изброявам още. Обичам да имам, колко пъти съм ги ползвала, друга работа.
Докато работех активно много обичах юзърите с идеи:lol: Някои можеха да говорят с часове и да ми правих дори блок схеми
Весело ми беше! Ноооо, имаше и добри идеи.
А, това съм го замислям и аз, че ми писнА на фурката да ровя.Селянка написа: Тази година ползвах кошници за луковици. Със сигурност ще е по-лесно да ги извадя пролетта и няма да потъват.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аз се минах да купя за 4.50 кошницата, фи 18, същите после видях за 1.70:shocked:maggot написа:А, това съм го замислям и аз, че ми писнА на фурката да ровя.Селянка написа: Тази година ползвах кошници за луковици. Със сигурност ще е по-лесно да ги извадя пролетта и няма да потъват.
Последните ги садих върху едни бодливи мрежи, които купувах за котките, уж да не се качват по градинските столове. мдаа, докато има будали като мен да вярват, ше има и тарикати да правят нереални неща
та част от тях, малките размери, не ми сквършиха работа за котараците, но са идеални за големи луковици.
Мали, почти три пъти разлика!Селянка написа:
Аз се минах да купя за 4.50 кошницата, фи 18, същите после видях за 1.70:shocked:
Добре, че каза, сигурно и аз щях да се подлъжа.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- ПЪТник две
- ПЪТник две