На новите - добре дошли!
Навремето, помните ли, пускахме отделна тема за поздрав на всеки новодошъл.
Да се представи, да разменим по някоя приказка за опознавене, едно-друго.
А сега ги почваме направо с гьостерицата, бива ли така...
Здравей, много мила тема пускаш... , помня, че навремето имахме души...а за сега така и на разбрах как ги замърсихме!Амаранта написа:- старите зочовци, много се радвам да ви видя
![]()
На новите - добре дошли!
![]()
Навремето, помните ли, пускахме отделна тема за поздрав на всеки новодошъл.
Да се представи, да разменим по някоя приказка за опознавене, едно-друго.
А сега ги почваме направо с гьостерицата, бива ли така...
Απλώς έχω λίγη νοσταλγίαRemmivs написа:
Είσαι παλικάρι
Нещо си се объркал, душата винаги е невинна, чиста и свята, никога не може да се замърси, не може да се промени, но човекът, личността, може.ПЪТник две написа:
Здравей, много мила тема пускаш... , помня, че навремето имахме души...а за сега така и на разбрах как ги замърсихме!
Зъбите си мия редовно, но как се мие душа така и не разбрах, кажи ми ако знаеш?
Объркал съм се, прекалено много чета древни текстове:Амаранта написа:Нещо си се объркал, душата винаги е невинна, чиста и свята, никога не може да се замърси, не може да се промени, но човекът, личността, може.ПЪТник две написа:
Здравей, много мила тема пускаш... , помня, че навремето имахме души...а за сега така и на разбрах как ги замърсихме!
Зъбите си мия редовно, но как се мие душа така и не разбрах, кажи ми ако знаеш?
Ама то какво значи това?Амаранта написа:
Грийн!
Относно Рем, да, и мен ме застреля с тази фраза на гръцки,:lol:
можем само да гадаем как се е стигнало до там да научи баш точно "Είσαι παλικάρι",
ти представяш ли си как се е вихрил там, за да му я кажат, че те там не признават нищо от Херкулес надолу
Уф, развали ми се смешката значиGreen Light написа:Ама то какво значи това?Амаранта написа:
Грийн!
Относно Рем, да, и мен ме застреля с тази фраза на гръцки,:lol:
можем само да гадаем как се е стигнало до там да научи баш точно "Είσαι παλικάρι",
ти представяш ли си как се е вихрил там, за да му я кажат, че те там не признават нищо от Херкулес надолу
Гугъл преводач вика "Ти си момче"
...
Не се връзва
Дет се вика, усещам че ме гъбаркат обаче не знам откъде и как
Добре заварила.maggot написа:Добре си се завърнала
Уф, развали ми се смешката значиАмаранта написа:
Ама то какво значи това?
Гугъл преводач вика "Ти си момче"
...
Не се връзва
Дет се вика, усещам че ме гъбаркат обаче не знам откъде и как
Здрастиииииvozac написа:а здрасте на сичките
Хе, здрасти, бе Возач!vozac написа:а здрасте на сичките
Имаше случай в миналото, един стар помощен сървър изчезва от радара два пъти в седмицата около 5:00 сутринта. След 20-тина минути се появява отново. Логовете не показват нищо. Пращат човек да разследва на място. Сървърът е в IDF, всеки контакт е на основния UPS намираш се в посветено отделно помещение. Човекът мъчи няколко дни, накрая слага камера и установява проблема. Към 5:00 вратата се отваря, чистачката изважда включения в контакта сървър и включва прахосмукачката да почисти коридора. Нещо такова е станало и с клубовете, чистачката хабер си няма да извести някого.vozac написа:Официално написаха ли, че клубовете в dir.bg повече няма да се поддържат, или просто от 28.10.2025 не може да се влезе и готово?