snowprincess Здравей,
Здравейте,
Опитвам се да чета всичко тук и да разбера колкото мога. Също като теб, с цел
всички заедно да направи този форум много много по- добър от 40-50...и то не като отхвърлим цялото старо, а като донесем тук опитът си от там.
На всички ни е трудно да го направим-домакините ни посрещат като миризливи и предизвикателството към нас е да им покажем, че сме нормални, дори по- нормални и от представите им за нормалност!
Това са общите ни проблеми които ако успеем заедно да решим, то всички ние ще се чувстваме по- добре, не само в този форум, а и като човеци с ценности.
Възхищавам ти се, правиш го отлично, с разум и търпение.
Забелязва се и отпорът на домакините...на твоето отбелязват че говориш като за двегодишни деца, за Уникалната, че е трол, за мен, че съм паднал на главата си, не ориентиран кой съм и защо съм тук....и общо, че сме миризливци.
Този неподходящ и грешен подход може и трябва да бъде преодолян от нас, и от двете страни, с търпение, с разум, взаимни компромиси и чрез взаимен диалог-това се казва истински форум, и това е добро, да се стремим да го направим всички заедно..
Посрещнати с конфронтация е миазма, и отговорили със залпов огън, е миазма, а това никой от нас не го желае?!
В този смисъл поздравления за умереният ти подход към решението на проблемите, прочетох още мнения като твоите, забелязват се компромиси и от домакините, така че шансовете да успеем са ни големи.
А изборът ни да се опитаме, самият ни избор е Велик Триумф, за тези които го изберат...и това е целта-Резултата не е толкова важен!
А що се отнася до написаното срещу твоето, че обясняваш за обидените като за на две годишни деца, то аз ще се опитам да покажа с линк обяснение като за столетници, не че две годишните ще го разберат.... Но нали вървим напред:
https://spisanie8.bg/%d0%bd%d0%be%d0%b2 ... d0%b8.html