Имате ли достъп до 40-50?
Аз мога да питам Киро, никъв проблем. Ама какво ще ми каже, можеш да се сетиш и сам.nakibest написа:Уника нИ ще да пише..Запънала се е явно като магаре под дрон!
![]()
Има(ме) ли някой (друг?) участник, който да има или да може да има връзка с ръкобл.. - така де, ръководството! - на Дир.бг, да ни кажат да се надяваме ли, или да пишем смъртния акт на пациента вече?
(Демек Клубовете на Дир.БГ!)
Поручик? Гриийна?
кво сега, да молим уника? ами помоли я, да пише. ако ще с Коста, ако ще с Уникална.Albena написа:Аз мога да питам Киро, никъв проблем. Ама какво ще ми каже, можеш да се сетиш и сам.nakibest написа:Уника нИ ще да пише..Запънала се е явно като магаре под дрон!
![]()
Има(ме) ли някой (друг?) участник, който да има или да може да има връзка с ръкобл.. - така де, ръководството! - на Дир.бг, да ни кажат да се надяваме ли, или да пишем смъртния акт на пациента вече?
Поручик? Гриийна?
Лиса... труден интерфейс, за нея. За мен също, ама свиквам
на мен ми липсва Нюк:crying:
Бе кви прости хора сте вие бе. Кво му е трудното за Алиса? Всеки има някакви граници.Селянка написа:кво сега, да молим уника? ами помоли я, да пише. ако ще с Коста, ако ще с Уникална.Albena написа:Аз мога да питам Киро, никъв проблем. Ама какво ще ми каже, можеш да се сетиш и сам.nakibest написа:Уника нИ ще да пише..Запънала се е явно като магаре под дрон!
![]()
Поручик? Гриийна?
Лиса... труден интерфейс, за нея. За мен също, ама свиквамдали е таралеж или кърлеж, все ще я познаЯТ, някои.
Нюк ви липсвал. Ми пишете му бе, аз как му писах. Той знае. И той си има решение.
Уника да я моли някой мъж, тя не си пада по жениСелянка написа:кво сега, да молим уника? ами помоли я, да пише. ако ще с Коста, ако ще с Уникална.Albena написа:Аз мога да питам Киро, никъв проблем. Ама какво ще ми каже, можеш да се сетиш и сам.nakibest написа:Уника нИ ще да пише..Запънала се е явно като магаре под дрон!
![]()
Поручик? Гриийна?
Лиса... труден интерфейс, за нея. За мен също, ама свиквамдали е таралеж или кърлеж, все ще я познаЯТ, някои.
- ПЪТник две
Вярно е че съм измамник и шарлатанин, но то и ПЪТник е такъв.nakibest написа:Ти си измамник и шарлатанин!
Пътник - това е Пътник.
А ти не си, ти си копие -- Пътник ДВЕ.
Пътник Две не е и никога няма да е същото като просто Пътник.
(Проста работа, ама не е за прости хора!)
Да не би да се забелязал разлика!
Просто са прости и двамата.
НО и двамата могат да те светнат какво точно е измама и как може да се ползва за Истината и Доброто, за което оригиналът nakibest, ПРОСТО не се е досещал до сега...въпреки, че nakibest не е глупав, четеш ли:
Прикриването е изкуството за използване на поведението по оригинален начин за определени цели. Необичайното държание предизвиква вибрации у Накитата Прикриването е специално поведение, което следва определени принципи. Това е скрито, потайно измамническо поведение умишлено изработено така, че да хвърля Накитата в шок.
И когато просто пътниците се прикрият те самите се шокират, използвайки за това собственото си държание по един безмилостен коварен начин.
Опитай и ти просто Наки. Прави се на 1. 2 .10 . 100,прави се на измамник и шарлатанин се за да пречупиш влиянието на собствените си фикс идеи. Този, който се научи да направлява неуловимата си връзка той действително може да променя нещата...ако въобще ти пука едно ли съм две ли или нула!
Но преди да се просто опитваш ти напомням важното без което просто няма да ти стане: Трябва да запомниш, че за да си добър играч измамник-шарлатанин е необходимо да имаш познание за човешкото поведение.
Учи се в този форум, тук е лесното, в живота не е така лесно, но тук може да се учи, чрез опитване...Пази Достойнството си , да не би да го загубиш докато се учиш, без него ще се самопростреляш в главата....уф...ами не ми стига мястото сега да ти обяснявам какво е това ДОСТОЙНСВО ...ти следвай пътник 2, може и да понаучиш нещо ново шантаво.
НО според мен е че, такъв какъвто си си готин...и не се оплаквай че, ти е трудно...
Едно, две или 100, гледай на мен като на холограма, аз съм измислен от теб, и целта на измислицата е да можеш ти да се изразиш, не се оплаквай даденото ти е всичко необходимо и достатъчно и ти се справяш просто отлично.
Мнението е позиционирано и няма общо!
- ПЪТник две
По предложението ти към мен, мисля че не е нужно и е без значение Пътник ли ми е никът или 2.Remmivs написа:Което ме навежда на мисълта - Пътник - ако искаш да си ползваш стария профил, може би мога да ти помогна да си го върнеш. Ако решиш - драсни на лични.
И в двете имена, дори и в трето, аз ще се опитвам да бъда лесно разпознат, поне по стил на писане...за познавачите поне.
Remmivs, оценявам вниманието и жеста ти към и мен. В смисъл и, че следиш, забелязваш и взимаш отношение какво се случва в твоят наш форум. Благодаря ти.
Шегувам се с нас: Нека за сега Пътник 2 да си остане като загадка кой съм аз!:P
- ПЪТник две
Потвърждавам: Каквото и да ми предаде Албена аз ще го приема и умножа по две!Albena написа:Като ми напишеш бележка с твой контакт и ще му предам.nakibest написа:Как точно да му пишем!?
Аз лично му нямам нито телефонния номер, нито Фейсбук или друго решение?
Как да стане.. ?!!
Е що да не помогна, така и така чакам АлисаПЪТник две написа:Потвърждавам: Каквото и да ми предаде Албена аз ще го приема и умножа по две!Albena написа:Като ми напишеш бележка с твой контакт и ще му предам.nakibest написа:Как точно да му пишем!?
Аз лично му нямам нито телефонния номер, нито Фейсбук или друго решение?
Как да стане.. ?!!
Един чака Нюк, друг Коста, кво
На мен пък състезанията по внуци, имоти, житейска експертиза и "глей ся кво мисля за теб" хич не ми липсват.Liya написа:+ 100eta написа: .
.
.
Глупости, Ружо. Тук не е спокойно, тук е скучно, с опити за елитарност.
На мен адски ми липсва 40-50, с всичките му обитатели и като място, на което се събирахме.
А в момента точно Алиса и Уни ми липсват най-много.
- 100 от мен.
чак не мога да разбераh16 написа:На мен пък състезанията по внуци, имоти, житейска експертиза и "глей ся кво мисля за теб" хич не ми липсват.Liya написа:+ 100eta написа: .
.
.
Глупости, Ружо. Тук не е спокойно, тук е скучно, с опити за елитарност.
На мен адски ми липсва 40-50, с всичките му обитатели и като място, на което се събирахме.
А в момента точно Алиса и Уни ми липсват най-много.
- 100 от мен.
- ПЪТник две
[/quote]Селянка написа:
Аз мога да питам Киро, никъв проблем. Ама какво ще ми каже, можеш да се сетиш и сам.
Не се сещам , но си спомних текст от Библията:
"10 Не се съветвай с твой недоброжелател и от завистниците си крий своите намерения. 11 Не се съветвай с жена за нейната съперница, със страхливец – за война, с продавач – за размяна, с купувач – за продажба, със завистлив – за благодарност, 12 с немилосърден – за благотворителност, с ленивец – за всяко дело, 13 с годишен наемник – за свършека на работата, с ленив роб – за много работи. 14 На такива не се осланяй при никое съвещание, 15 ..."
Се сетих, но не конкретно, а по принцип!
Бреееее, доживях да липсвам на някого...Селянка написа:кво сега, да молим уника? ами помоли я, да пише. ако ще с Коста, ако ще с Уникална.Albena написа:Аз мога да питам Киро, никъв проблем. Ама какво ще ми каже, можеш да се сетиш и сам.nakibest написа:Уника нИ ще да пише..Запънала се е явно като магаре под дрон!
![]()
Поручик? Гриийна?
https://youtu.be/6r7NCucfzLk?si=UuVMgHCwns2-nuD9&t=117
Радвам(е) се да те видя/им!Nuke написа:Бреееее, доживях да липсвам на някого...Селянка написа:кво сега, да молим уника? ами помоли я, да пише. ако ще с Коста, ако ще с Уникална.Albena написа: Аз мога да питам Киро, никъв проблем. Ама какво ще ми каже, можеш да се сетиш и сам.
на мен ми липсва Нюк:crying:Какво сте се разциврили за мен бе?!
Я един по-здрав от мене:
Добре дошъл при нас. При нас е весело!
- поручик Ржевски
- поручик Ржевски
- ПЪТник две
- Житената Питка
- BOFH
Ти си някъде първият, който не пуска поостаряло рок парче.Nuke написа:Бреееее, доживях да липсвам на някого...Какво сте се разциврили за мен бе?!
Я един по-здрав от мене:
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
Има много чар във вечнозелените поостарели рок парчета, но на мен в момента ми гали ушите най-вече модерният и съвременен авангард, какво да се прави...Житената Питка написа:Ти си някъде първият, който не пуска поостаряло рок парче.Nuke написа:Бреееее, доживях да липсвам на някого...Какво сте се разциврили за мен бе?!
Я един по-здрав от мене:
https://youtu.be/6r7NCucfzLk?si=UuVMgHCwns2-nuD9&t=117![]()
Поздрави, надявам се някое от тези да дръпне струна в теб:
https://youtu.be/twnGcKCcPmI?si=be5NthH1A4O1yzCN&t=7

https://www.youtube.com/watch?v=cYBhuOVmgwM
Това последното беше музикален фон на едно много смешно клипче във фейсбук с една мацка, дето по-скоро щеше да се изтегли за косата от блатото като Барон Мюнхаузен, отколкото да успее да паркира автомобила си...
- Житената Питка
- BOFH
Аз съм последния, дето ще рипне срещу каквато и да било рок музика, просто е приятно разнообразие да видя нещо различно от, да кажем Любэ. 
Щом ще разменяме песни, тогава да подкрепим родния дарк амбиент чалгакор - GURBETSTUDIO — AYDE BABA // Coin Ritual
Щом ще разменяме песни, тогава да подкрепим родния дарк амбиент чалгакор - GURBETSTUDIO — AYDE BABA // Coin Ritual
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
Ха-ха, това е мн добро... Благодаря, че сподели.Житената Питка написа:Аз съм последния, дето ще рипне срещу каквато и да било рок музика, просто е приятно разнообразие да видя нещо различно от, да кажем Любэ.
GURBETSTUDIO — KELEPIR!
Re: Имате ли достъп до 40-50?
Явно е сериозен бъг. Някой каза, че и други форуми са изчезнали.Уникална написа:Цял ден нямам.
Да кажа и тук Здравейте!
- ПЪТник две
Добре дошъл, как е Мира, сигурно се е разхубавила, покажи ни нова снимка на която да изглежда все така щастлива?!Nuke написа:[quote="
Бреееее, доживях да липсвам на някого...Какво сте се разциврили за мен бе?!
Я един по-здрав от мене:
- ПЪТник две
Re: Имате ли достъп до 40-50?
Добре дошла в лудницата:PBaldrian написа:Явно е сериозен бъг. Някой каза, че и други форуми са изчезнали.Уникална написа:Цял ден нямам.
Да кажа и тук Здравейте!
Не е бъг, и не е от вчера, и аз и ти не виждаме изчезнали форуми по причина бъг.
Освен ако за теб "бъг" е нещо различно от моите представи за бъг.
Ценя присъствието ти и тук, Добре дошла.
Добре е, благодаря, тъкмо се върнахме в сф тия дни... Скоро правим 10,000 км с нея, може би някъде около Коледа. Има си годеник от Варна, бордър колито Отто.ПЪТник две написа:Добре дошъл, как е Мира, сигурно се е разхубавила, покажи ни нова снимка на която да изглежда все така щастлива?!Nuke написа:[quote="
Бреееее, доживях да липсвам на някого...Какво сте се разциврили за мен бе?!
Я един по-здрав от мене:

- ПЪТник две
"Добре е, благодаря, тъкмо се върнахме в сф тия дни... Скоро правим 10,000 км с нея, може би някъде около Коледа. Има си годеник от Варна, бордър колито Отто"
Отлично изглежда.
10,000 км с колата нали?
Защото аз, и възрастен, с 5 дена седмично тренировки в зала, общо за един месец имам 33.08км., което прави 43 071 крачки.
Радвам се, е сте добре!
Отлично изглежда.
10,000 км с колата нали?
Защото аз, и възрастен, с 5 дена седмично тренировки в зала, общо за един месец имам 33.08км., което прави 43 071 крачки.
Радвам се, е сте добре!
- ПЪТник две
"Добре е, благодаря, тъкмо се върнахме в сф тия дни... Скоро правим 10,000 км с нея, може би някъде около Коледа. Има си годеник от Варна, бордър колито Отто"
Отлично изглежда.
10,000 км с колата нали?
Радвам се, е сте добре!
Отлично изглежда.
10,000 км с колата нали?
Радвам се, е сте добре!
Грубо казано 3x365x9. В дните, когато е сухо, стигаме до 12 км на ден двуразово (7+5 сутрин и вечер), а на село по 10 само сутрин, тъй като там няма нужда от вечерни разходки... Но понякога правя почивки, както е в момента заради дъжда, и затова го смятам по 9. Реално, някъде в периода от края на тази година до средата на идната вече трябва да сме ударили 10-те хиляди. С колата не знам колко са, а и няма значение, броя само извървяното. Принципно горя повече ккал от средностатистическия gym bro.ПЪТник две написа:"Добре е, благодаря, тъкмо се върнахме в сф тия дни... Скоро правим 10,000 км с нея, може би някъде около Коледа. Има си годеник от Варна, бордър колито Отто"
Отлично изглежда.
10,000 км с колата нали?
Радвам се, е сте добре!

Поздрави, аз също се радвам за теб, хубаво е да тренира човек толкова много в зала, особено на такава достопочтена възраст.
Убедена съм, че си бил, или в следващия си живот ще си, Статистик по професия.Nuke написа:Грубо казано 3x365x9. В дните, когато е сухо, стигаме до 12 км на ден двуразово (7+5 сутрин и вечер), а на село по 10 само сутрин, тъй като там няма нужда от вечерни разходки... Но понякога правя почивки, както е в момента заради дъжда, и затова го смятам по 9. Реално, някъде в периода от края на тази година до средата на идната вече трябва да сме ударили 10-те хиляди. С колата не знам колко са, а и няма значение, броя само извървяното. Принципно горя повече ккал от средностатистическия gym bro.ПЪТник две написа:"Добре е, благодаря, тъкмо се върнахме в сф тия дни... Скоро правим 10,000 км с нея, може би някъде около Коледа. Има си годеник от Варна, бордър колито Отто"
Отлично изглежда.
10,000 км с колата нали?
Радвам се, е сте добре!
Поздрави, аз също се радвам за теб, хубаво е да тренира човек толкова много в зала, особено на такава достопочтена възраст.
Вече не се чудя как ти минава денят. Смяташ, пишеш :
1. колко пари даваш за братовчедите
2. колко за мама и за тате
3. колко за кучагата, като финанси
4. колко за бижута, за евентуални свалки
5. колко за качествена храна и вино
6. колко км изминавате с кучето
7. колко бакшиш даваш на бензинджиите
8. колко бакшиш даваш за доставка на куриерите
Вероятно има още сметки, в момента не ми се мисли по тази тема.
Не виждам в тази статистика : как и колко пари изработваш със свой труд! И, как с татьовото дондуркане, 1200 лева, може и вече да е увеличено изхранването, харчиш поне 4000 по твоите сметки? Или екселът ти не е читав, или калкулаторът, или си дрънкаш
Добре дошъл, подобаващо те посрещам, нали?:blum: