Днес на повечето май ни е такъФ:blink:Звеневия написа:Днес не ми е ден!!!
Евровизия
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Хех, Елби, така е, но

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Чудя се какви ги говориш...Звеневия написа:![]()
![]()
Тройно нихт фърщее! Преведи!
Днес не ми е ден!!!
Ти мень мЪ убидьи!Remmivs написа: Не ни ли е малко рано...
А де - и аз съм съгласен, че не трябва да казваш на мъжа си прасе в компания, но МОЖЕ да кажеш, че не харесваш чалгата/хард-рока, които слуша.snowprincess написа:можеш да кажеш прасе на мъжа си, когато сте насаме, без той да ти се обиди, но дали ще е същия ефект ако му го кажеш в компания? същото е и ако му кажеш нещо, което знае, но му е неприятно да го чуе
ако се съобразяваш с чувствата и достойнството на хората - това робуване на норми и порядки ли е
Има си една тънка, ненаписана линия на норми на поведение (Рем добре го казва възпитание, макар и да считам, че даже при не лошо ... не казвам много добро... възпитание дадено поведение може да се класифицира като слабо, защото други човешки качества доминират), по която има не рядко съществено несъгласие.
Достойнството ми с нищо не страда, ако някой не харесва и се изрази не добре (според мен) за музиката, която харесвам, картините, които гледам, филмите, които следя, книгите, които чета, жените които харесвам (е - ще е забавно, ако някоя с не особено съразмерна глава и други видни кусури обяснява за хармоничната си, съобразена с личната си прекрасност представа за външна красота...) и т.н. и т.н.
Я едно наздраве за вселените!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Що пък "най-накрая"? Кога съм го отричала?anhela написа:... следва статия за кокошка. С това тя си признава най-накрая ,че кокошка ли?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
OKЗвеневия написа:Ти мень мЪ убидьи!Remmivs написа: Не ни ли е малко рано......вече няма да си играя на вашия пясъчник! Нъцки пък!
А, виж как се светнА за кво приказвам!4avdar4e написа: Тая тема стана като много хора на купон: всеки си говори с някого, докато не се окаже, че си говори сам със себе си
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Бе, яяяяяяя! Гаче ли не знаеш как убу пляскам с лакътчета докат кудкудякам!anhela написа: па знам ли , може и за друга птица да се мислиш, я кви хубави бели лебеди има, патки ли им викаха
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Альоу, това са персонални квалификации, ейчшшшanhela написа:па знам ли , може и за друга птица да се мислиш, я кви хубави бели лебеди има, патки ли им викахаmaggot написа:Що пък "най-накрая"? Кога съм го отричала?anhela написа:... следва статия за кокошка. С това тя си признава най-накрая ,че кокошка ли?
ШШШШШШШШШШШШШШт! Трай ся! Тя ма напада и аз я чакам да прекрачи гранИцата на разрешеното! И да видим тогава кой кого! Ама-ха!4avdar4e написа: Альоу, това са персонални квалификации, ейчшшш
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ма, аз питам ,тя обяснява, разясняваме се, бе! И виж как културно се води диалога4avdar4e написа:Альоу, това са персонални квалификации, ейчшшшanhela написа:па знам ли , може и за друга птица да се мислиш, я кви хубави бели лебеди има, патки ли им викахаmaggot написа:Що пък "най-накрая"? Кога съм го отричала?anhela написа:... следва статия за кокошка. С това тя си признава най-накрая ,че кокошка ли?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Вий не бяхте ли кукумявки4avdar4e написа:Альоу, това са персонални квалификации, ейчшшшanhela написа:па знам ли , може и за друга птица да се мислиш, я кви хубави бели лебеди има, патки ли им викахаmaggot написа:Що пък "най-накрая"? Кога съм го отричала?anhela написа:... следва статия за кокошка. С това тя си признава най-накрая ,че кокошка ли?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Посред бял ден? - Не, само нощно времеfrisky lioness написа:Вий не бяхте ли кукумявки4avdar4e написа:Альоу, това са персонални квалификации, ейчшшшanhela написа:па знам ли , може и за друга птица да се мислиш, я кви хубави бели лебеди има, патки ли им викахаmaggot написа:Що пък "най-накрая"? Кога съм го отричала?anhela написа:... следва статия за кокошка. С това тя си признава най-накрая ,че кокошка ли?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Значи цялата тази изкукала обстановка се дължи на вас, кукумявкокукувици.....Ский колко много "ку"-та има:lol::lol::lol:4avdar4e написа:Тамън да кажа, че нощем сме кукумявки, денем - кукувици... и ти ми сви думичкитеRemmivs написа:не
кукувици са
Поне не сте заплашини от депресия, кат някои кокошки

Кокошките във вечна депресия също не са заплашени...frisky lioness написа:Значи цялата тази изкукала обстановка се дължи на вас, кукумявкокукувици.....Ский колко много "ку"-та има:lol::lol::lol:4avdar4e написа:Тамън да кажа, че нощем сме кукумявки, денем - кукувици... и ти ми сви думичкитеRemmivs написа:не
кукувици са
Поне не сте заплашини от депресия, кат някои кокошки
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
-
Dark_
и кое точно му е неподходящото?frisky lioness написа: Мисля, че сравнението ти е неподходящо. Въпрос на "око" така да се каже:-)
За мен е хубава:-)
познавам 2 сестри:
едната е красива със зашеметяваща буйна красота, черноока, чернокоса, страстна, безумна. Пърфект за роля на Кармен
другата е красива, изтънчена, нежна, бяло руса, като я гледам и си мисля, че така сигурно изглеждат нимфите на реките и потоците
Като някой е влюбен в едната, то като правило не харесва другата и гледа с недоумение как за другата ще се изтрепят
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Неподходящо беше това, че говорейки за жена му навлизаш в много лични пространства, докато той просто е коментирал една песен, която не изпълняваш нито ти, нито мъж ти, например. Същото и като примера ти с фирмата на грийн.Dark_ написа:и кое точно му е неподходящото?frisky lioness написа: Мисля, че сравнението ти е неподходящо. Въпрос на "око" така да се каже:-)
За мен е хубава:-)
познавам 2 сестри:
едната е красива със зашеметяваща буйна красота, черноока, чернокоса, страстна, безумна. Пърфект за роля на Кармен
другата е красива, изтънчена, нежна, бяло руса, като я гледам и си мисля, че така сигурно изглеждат нимфите на реките и потоците
Като някой е влюбен в едната, то като правило не харесва другата и гледа с недоумение как за другата ще се изтрепят

- Dark Angel
ти откъде знаеш каква е МОЯТА връзка с тази песен?frisky lioness написа: Неподходящо беше това, че говорейки за жена му навлизаш в много лични пространства, докато той просто е коментирал една песен, която не изпълняваш нито ти, нито мъж ти, например. Същото и като примера ти с фирмата на грийн.
ти изобщо имаш ли на идея?
какво означава лично пространство??
тази песен е част от МОЕТО лично пространство
част от душата ми ако щеш
бях пускала тема за доброто име, повечето от Вас не и обърнаха внимание. Кво толкова, някво си добро име. Е? сега е различно нали? сега има значение
какво за лчното пространство ?? Мога ли да пиша за мъжа ти? Мога ли да пиша за сестрата на Докторка? Мога ли да пиша да за децата на някой клубар/ка??
Не мога нали. И ти не можеш
Знаеш ли защо?
Защото няма информация тук, не е споделена
той сам ни вкарва в неговото лично пространство, сам желае да сподели за жена си, за фирмата си, за работата си, за служителите си, за секретарките, за това, за онова - т.е. аз не влиза неканена, той го е изтипосал тук, да го чете който има време и желание
- Dark Angel
ти? ти усещаш ли се?Remmivs написа:Думата е една и тя е грозота, както вече казах. Сега ще добавя и още една - низост. И за си имат компания ще им харижа и злоба. Те и без това вървят ръка за ръка в човешките п(р)остъпки.
след твоите забележки да внимавам как пиша към твоите специални приятели, усещам как лееееко се драчат с мен, щото знаят, че ще си мълча
и не веднъж, а така - щото знаят че съм емоционална и като ги фане скуката искат да се забавляват тук.
ти ли ще съдиш за хорските постъпки?
ти ли?
от висотата на кое бе човек?
мислиш че си рицар? тц, не си.
ти, ти просто искаш тук да се разхождат само рицари и дами. всеки който не може да бъде набутан в калъпа на рицар или дама трябва да е аут, за да не развали съвършенната хармония
- Dark Angel
- Dark Angel
са на форума му се очертава към 5-6 дена спокойствиеЗвеневия написа:Dark(Angel) написа:а ти представяш ли си вещица на совалка??Звеневия написа:Dark(Angel) написа:![]()
![]()
НЭма да остане един сателит в орбитата?
Я почивай, че утре и КАТ-аджиите кье го отнесат, покрай тоа форум!...
Имаш ли желание да ти монтираме едни рога отпред на бронята???
понеделник/вторник може и да остане време за надзъртане
щото таз вечер май ще тръгвам
ако някой се пробва да ми напише акт за нещо-.....
- Piqndurnik
- Dark Angel
- Piqndurnik
- Green Light
- Green Light
След като се върнахме ли? Нямаше нужда.Dark_ написа:относно "гола вода" - аз съм добра душа и няма да си отворя устата - не е необходимо да страда семейството ти
ПП/ всъщност, леката ми неприязън към теб датира от време оно - като ти грозно се изфука как ще ходиш да караш ски на Банско и детенцето ти се върна със счупен крак. Тогава ми се искаше да се пресегна през виртуалния ефир и да те ударя с нещо тежко
ППП/ .
- Piqndurnik
Не е виц. Чули хората, че немска фирма произвежда в България за Германия и си предложиха услугите. Ама то софтуер... Нищо де, не може да тежи чак толкова, че да не го превозим
То вярно, че оформяхме износ и за целта пращахме всеки месец по една празна дискета, ама чак с камиони... Други искаха пък с китеници да се кооперираме, трети стадо екологични овце предлагаха...
Наздраве 
- Глас в пустиня
Баси темата сте спретнали!:shocked:
И к`во?:blink:
Всички сме различни, а каналите са задръстени с прекалено много шум. Всеки мери със своя си аршин и отказва да приеме "мерките" на друг.
Казах го вече в темата на Грин за "Парите" - само си мислим, че сме единствени и уникални, а отдавна сме "програмирани" и подложени на тотална манипулация, една, или друга наша реакция, винаги е свързана с модел на поведение/манипулация, заложена я от родители, я от учители, или пък от мастити професори. Всичко е толкова просто и логично - Грина е готин и изказва мнение продиктувано от "персоналната му програма" която изключва подобен род музика, и естествено я квалифицира като "гола вода". Дарки пък от своя страна се чувства лично засегната и поради наличието на по-голямо количество темперамент, започва да "вади" аргументи и поради отказа ни да ги "разчетем" правилно, задълбава все по-надълбоко...
Няма ли начин да се разбираме повече!
Да не търсим скрит подтекст и нападка в постингите си.
Само за протокола, ако не ме лъже паметта, Дарки беше нападната първа и подложена на анализ и квалификации, относно едни теми за лаптопи, дрешки, чанти и списания...а след това...днешната тема е факт.
И к`во?:blink:
Всички сме различни, а каналите са задръстени с прекалено много шум. Всеки мери със своя си аршин и отказва да приеме "мерките" на друг.
Няма ли начин да се разбираме повече!
Само за протокола, ако не ме лъже паметта, Дарки беше нападната първа и подложена на анализ и квалификации, относно едни теми за лаптопи, дрешки, чанти и списания...а след това...днешната тема е факт.
- Green Light
А, то пеше превод на песен. Понеже аз си я харесвам, пък Ерик Клептън казва точно колко. Иначе, не се обърнаха всички. Кретени!Dark_ написа: помня Грийн беше пуснал тема колко е красива жена му, как всички мъже се обръщат след нея като влезнали някъде си...
като я видях /темата/ се изхилих на глас, щото на мен ми е все тая, разбираш ли?
гола вода е според мен, ама според мен.
причината е, че аз имам съвсем друго виждане и възприятие за женската красота.
най-точно казано на мен ми е все тая. възприемам околните по делата и дуите им
са трябваше ли да се обадя тогава и да напиша "Абе гола вода е" ??
м?