Информационна

Все същите
Аватар
ПЪТник две

Информационна

Мнение от ПЪТник две »

От главните новини: "Цената на потребителската кошница се е увеличила с един лев тази седмица - от 100 на 101 лева, съобщи днес председателят на Държавната комисия по стоковите борси и тържищата (ДКСБТ) Владимир Иванов на пресконференция. ...
ЕК прогнозира по-бавен растеж на икономика и заплати у нас, инфлацията може да се ускори
Иванов отбеляза, че и ЕС е отбелязал стойността на потребителската кошница е индикативна, тоест тя трябва да служи на гражданите и всички заинтересовани лица като информация за случващото се на пазара на едро, за да може да се направи сравнителен анализ с пазара на дребно. Основната цел е да се проследи тенденцията в търговията на едро и да се установи дали има промяна по веригата до търговията на дребно. Най-вече целта е гражданите да разполагат с добра информация, за да могат да вземат най-рационално решение. Той допълни, че наблюдаваме един нормален пазар, характерен за сезона." Не е допълнил , близна го....било нормално.

Лично аз, като съвестен активен гражданин на България, се чувствам задължен да отговоря и на държаният служител, и да му благодаря за вниманието му към нас българските граждани.
Така: Уважаеми , Г-н Иванов и близнат ЕС, Уважаема Пресконференция, всичките ви , Многоуважавани медии, приемете истинската ми благодарност, за усилията си да ме информирате за тази кошница...без значение какво ви е възнаграждението за благородно - социалното, частна или и държавна дейност, или и двете заедно.

И за да влезете в час, ви моля да влезете, казвам още, че сте закъснели, ама много закъснели да ме информирате за красната ни кошница....в проценти, и намигвания.
Точната, и пак неточна информация, пак от подобни добре платени части и държавни информатори, съвсем наскоро ни информираха за бедната "ви" кошница, нашата...на обществото Уважаеми!

Вече, много преди вас Г-н Иванов, вашите, Вие, Твоите ни бяха информирали, че преди вас са открили топлата вода :
ОТ новините ви, разбира се, ние гражданите с празни кошници не правим новини, вие ги създавате ...та така нататък: "Около 536 000 пенсионери в България ще получат по 120 лева коледна надбавка към пенсията за декември 2025 г. Тази надбавка е насочена към пенсионери, чийто общ месечен доход от пенсии и добавки е под линията на бедност, определена на 638 лева. Общият размер на коледните надбавки е около 64 млн. лева. Забележете, само за пенсионери, умножете ги към близките им, вероятната цифра е 3 милиона живеещи под бедност, в ЕС...не в блато....не сте те сетили ли"

Г-н Иванов, моля ИНФОРМИРАЙТЕ НИ, ама вярно ли е, че 64 милиона са много , много пари за живеещите на ръба на оцеляването, а 2 милиарда помощ за "Украйна" са нищо пари!

Да бе, не сте луд, за да го направите като представител на държавното ни Управление, все пак семейство и деца храниш
Това го разбираме, и защо се правите на луд разбираме.
Това което не разбираме защо се опитвате да ни правите на идиоти, след като можете да го правите и без да се правите на идиоти?

Темата ще е нулева, всичко което напишете тук може да бъде използвано от ИВАНОВИ срещу вас. СИЛАТА НА Иванови!
Забавлявайте се ., всичко е наред, все още не сме във война с ракети, благодарение на Иванови, заплати някакви получаваме, пенсиите все още, ние сме щастливи и доволни-Иванови също!
Тихо тихо, борбата е съдба на глупавите, умните се приспособяват, следвайте и се учете от....Иванов.
Всъщност темата е за цунами, то не подбира рационални иванови, богати бедни, кошници и идиоти!
Нулева!
ОБРАЗЕЦ1

Видях и Страшният Съд-Ужас, не смея да го споделя:lol:
Мнението е позиционирано и няма общо!
Tanya

Re: Информационна

Мнение от Tanya »

Ако ще говорим за новините - там важното е гардеробът, прическата и гримът.
А телевизиите да се превърнали в ханове... за гости

За парите и пенсионерите...

От сайта на НОИ
2024Л брой население - 6 437 400, брой пенсионери - 2 052 600
Пенсионетите - почти всички имат жилища, това е най-важното.
Много са - ако са единни - могат да си изберат когото си искат -
и така държавата да брани интересите им...
А и човек помъдрява с годините....
Започва да предпочита да живее на село.

Затова да ходят репортерите с обшествен транспорт по селата....
... ще има по-достоверни новини.
А кошниците ше са реални, а не виртуални.
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Tanya написа:Ако ще говорим за новините - там важното е гардеробът, прическата и гримът.
А телевизиите да се превърнали в ханове... за гости

За парите и пенсионерите...

...А кошниците ше са реални, а не виртуални.
Откъде си ги измисли телевизиите, никой не ги гледа вече..освен за Изауара и сърбежите и!
Дори и тъпите пенсионери не гледат телевизията за парите си.
Тъпи пенсионери , дори и в мъдри форумни мъдреци не се вслушват, и въобще не се интересуват от кошниците им...
Гледат си пенсията и какво има в портмонето си, и преебани се ебават с потребителските кошници.

Да де, повечето измряха...може да е от гледането на телевизия...в никакъв случай не е от кошниците !
Чети в Новините капацитет Кантарджиев, там ще видиш, че измрелите пенсионери са измрели от придружаващо заболяване...ли ни казваш ти? Измрели са от глупост, щото не са се сетили да идат на село ..

"Пенсионетите - почти всички имат жилища, това е най-важното."

За Това "ПОЧТИ", вече писах виц...накратко нациите се надлъгвали...едни казвали че самолетите им стържели по небето, другите казвали че подводниците им стържели по дъното, а когато българинът ги
запитал, ама точно ли. те му отвърнали "Почти". Та и той като мен им отговорил: А пък българките раждат през гъза, е, не точно но, ПОЧТИ, само два пръста по напред!

Извини ме за нетактичноста, само исках да ти кажа че ПОЧТИ съм съгласен с теб, и за новините, и за пропагандата, и за кошниците и за жилищата и за умрелите дори.

Позитивното е, че с теб все още го можем и го правим-Почти!
Аватар
Селянка

Мнение от Селянка »

ПЪТник две написа:От главните новини: "Цената на потребителската кошница се е увеличила с един лев тази седмица - от 100 на 101 лева, съобщи днес председателят на Държавната комисия по стоковите борси и тържищата (ДКСБТ) Владимир Иванов на пресконференция. ...
ЕК прогнозира по-бавен растеж на икономика и заплати у нас, инфлацията може да се ускори
Иванов отбеляза, че и ЕС е отбелязал стойността на потребителската кошница е индикативна, тоест тя трябва да служи на гражданите и всички заинтересовани лица като информация за случващото се на пазара на едро, за да може да се направи сравнителен анализ с пазара на дребно. Основната цел е да се проследи тенденцията в търговията на едро и да се установи дали има промяна по веригата до търговията на дребно. Най-вече целта е гражданите да разполагат с добра информация, за да могат да вземат най-рационално решение. Той допълни, че наблюдаваме един нормален пазар, характерен за сезона." Не е допълнил , близна го....било нормално.

Лично аз, като съвестен активен гражданин на България, се чувствам задължен да отговоря и на държаният служител, и да му благодаря за вниманието му към нас българските граждани.
Така: Уважаеми , Г-н Иванов и близнат ЕС, Уважаема Пресконференция, всичките ви , Многоуважавани медии, приемете истинската ми благодарност, за усилията си да ме информирате за тази кошница...без значение какво ви е възнаграждението за благородно - социалното, частна или и държавна дейност, или и двете заедно.

И за да влезете в час, ви моля да влезете, казвам още, че сте закъснели, ама много закъснели да ме информирате за красната ни кошница....в проценти, и намигвания.
Точната, и пак неточна информация, пак от подобни добре платени части и държавни информатори, съвсем наскоро ни информираха за бедната "ви" кошница, нашата...на обществото Уважаеми!

Вече, много преди вас Г-н Иванов, вашите, Вие, Твоите ни бяха информирали, че преди вас са открили топлата вода :
ОТ новините ви, разбира се, ние гражданите с празни кошници не правим новини, вие ги създавате ...та така нататък: "Около 536 000 пенсионери в България ще получат по 120 лева коледна надбавка към пенсията за декември 2025 г. Тази надбавка е насочена към пенсионери, чийто общ месечен доход от пенсии и добавки е под линията на бедност, определена на 638 лева. Общият размер на коледните надбавки е около 64 млн. лева. Забележете, само за пенсионери, умножете ги към близките им, вероятната цифра е 3 милиона живеещи под бедност, в ЕС...не в блато....не сте те сетили ли"

Г-н Иванов, моля ИНФОРМИРАЙТЕ НИ, ама вярно ли е, че 64 милиона са много , много пари за живеещите на ръба на оцеляването, а 2 милиарда помощ за "Украйна" са нищо пари!

Да бе, не сте луд, за да го направите като представител на държавното ни Управление, все пак семейство и деца храниш
Това го разбираме, и защо се правите на луд разбираме.
Това което не разбираме защо се опитвате да ни правите на идиоти, след като можете да го правите и без да се правите на идиоти?

Темата ще е нулева, всичко което напишете тук може да бъде използвано от ИВАНОВИ срещу вас. СИЛАТА НА Иванови!
Забавлявайте се ., всичко е наред, все още не сме във война с ракети, благодарение на Иванови, заплати някакви получаваме, пенсиите все още, ние сме щастливи и доволни-Иванови също!
Тихо тихо, борбата е съдба на глупавите, умните се приспособяват, следвайте и се учете от....Иванов.
Всъщност темата е за цунами, то не подбира рационални иванови, богати бедни, кошници и идиоти!
Нулева!
ОБРАЗЕЦ1

Видях и Страшният Съд-Ужас, не смея да го споделя:lol:
хептен си изкукал :bdance: това е добре!))
Чета, заел си се да водиш рубриката политика, наместо Уникалната. Откажи се, не мож я стигна!
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

"хептен си изкукал :bdance: това е добре!))
Чета, заел си се да водиш рубриката политика, наместо Уникалната. Откажи се, не мож я стигна!"
Защо да не мога като нея? Та ние си приличаме с нея, и двамата гласуваме за Б,Б.:blum:

Имаш ли листосъбирачка на село, на батерия или с кабел? Духа ли?

Ще гласуваш ли за президентско Управление?
Аватар
Селянка

Мнение от Селянка »

ПЪТник две написа:"хептен си изкукал :bdance: това е добре!))
Чета, заел си се да водиш рубриката политика, наместо Уникалната. Откажи се, не мож я стигна!"
Защо да не мога като нея? Та ние си приличаме с нея, и двамата гласуваме за Б,Б.:blum:

ГъзОт да си скъсаш, не можеш като Уни. Факт. ти не си гласувал за ББ, не ме моткай. И не гледаш толкова телевизияТА)), нито пък пишеш с мерак на светофарите, нито пък все да бързаш и такааа, започваш да пишеш, но нямаш време. Пък и не всички са мисирки, за теб))) Някои сме... рибки, зайчета, котенца, лисички, че и пуми)))

Имам листосъбирачка. С Кабел, за съжаление. Духа и смуче, на два режима е))) Но аз предпочитам ръчната листосъбирачка-греблото:blum:
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Селянка написа:
ПЪТник две написа:"хептен си изкукал :bdance: това е добре!))

ГъзОт да си скъсаш, не можеш като Уни. Факт. ти не си гласувал за ББ, не ме моткай. И не гледаш толкова телевизияТА)), нито пък пишеш с мерак на светофарите, нито пък все да бързаш и такааа, започваш да пишеш, но нямаш време. Пък и не всички са мисирки, за теб))) Някои сме... рибки, зайчета, котенца, лисички, че и пуми)))

Имам листосъбирачка. С Кабел, за съжаление. Духа и смуче, на два режима е))) Но аз предпочитам ръчната листосъбирачка-греблото:blum:
Не е вярно, че не мога да си скъсам ГъзОт :grin::bigsmile: Ние с уникалната го можем-ти не го можеш...ама си близо.:P
Сляпа ли си, че и тримата сме еднакви-се основно занимаваме с недвижими имоти- Тя с нейното и ние с теб с нашите имоти! Това, че различно събираме листата не е съществена разлика.

Това, че аз и уникалната се занимаваме и политически, също не е съществена разлика между трима ни.
Просто ти Софиянка си направила софийски пари и си станала ФЕРМЕР, фермер облечен в селски дрехи...а ние с уникалната в момента събираме пари...и ще стенем фермери...ама другата година.:winkw:
Няма какво да я стигам уникалната, щото и аз и тя сме Платени тролове..за Политиката.
Си фантазирай, че е за копейки, щото сме добре платени, не много, а най..а ти си въобразявай че скимтим и все се оплакваме, въобразявай си , че сме некадърни... С нея сме тролове които се правим на скимтящи, точно като теб се правиш на Селянка...ама нас ни дават по телевизиите, а ти рини листа с греблото...:crying:

Е, в този форум работим безплатно, щот сме малко и всичките се знаем...всъщност аз работя, уникалната без заплащане не работи...което е нейно право, и за което я уважавам... Уважавам щото не се прави на Селянка, но точно толкова уважавам и Селянка... Откачен съм и ви обичам, но най- вече и себе си...то това е и основното да ви обичам...иначе няма друго за какво...щото нали съм изперкал напоследък:rotfl24:

За другото: Имам две ръчни гребла-леко и тежко.
Права си че, мокри, листа не бива да се събират с листосъберач, но аз го измислих вече...имам на батерии-две-мощни 8 ампера, духа и събира, и ги надробява /мулчира/, 8 степени но обороти смуче- духа.-предимства-няма кабел но, има недостатъци леко-тежичка, но удобна и за жени, и работа с нея- само 30 минути...две функции
Накратко бърза метла събиране на куп и сухи и мокри листа...без селска драчка за листа...

Накрая: Съвсем наясно съм, че ако Селянка го прочете това цялото написано от мен, то тя рискува току що насадените картофи от нея, да цъфнат завържат и да останат не обрани!:rotfl24:

Така, че виж само краят: Аз, ти, уникалната, и всички имаме една и съща Мисия-да разрушаваме този Свят, да се разграничим от него, и така да намерим себе си. Иначе ще се загубим завинаги.

А, и този форум е идеалното място в което можем да опитваме и се учим да се изявим като какви сме и какви искаме да бъдем..и да не пропуснем да се забавляваме с уважение един към друг.....

Здравей, поздрави на Карамфилов и семейството, с пожелания за здраве, сбъднати мечти, успехи...от един изкукал ПЪТник!

Виж обери картофите, че зимата ще е люта и гладна!:roll:
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

[quote="ПЪТник две"]От главните новини: "Цената на потребителската кошница се е увеличила с един лев тази седмица - от 100 на 101 лева, съобщи днес председателят на Държавната комисия по стоковите борси и тържищата (ДКСБТ) Владимир Иванов на пресконференция. ...
ЕК прогнозира по-бавен растеж на икономика и заплати у нас, инфлацията може да се ускори.../quote]

Придружаващи, последователни и свързани ГЛАВНИ медийни НОВИНИ-да ни паднат шапките от чудеса:shocked::shocked::"

"...заяви Фон дер Лайен и продължи":

"Европейският съвет тази седмица е посветен на изпитанията на реалността на момента. Реалността на един свят, който е станал опасен и динамичен. Свят на войни. Свят на хищници. Реалността на този свят означава, че ние, европейците, трябва да защитаваме себе си и трябва да зависим от себе си. Мирът, какъвто беше вчера, вече го няма. Нямаме време да се отдаваме на носталгия. Важното е как се изправяме пред днешния ден. Ние, европейците, не може да си позволим светогледът на другите да ни дефинира", се каза в речта на Фон дер Лайен, която под "другите" визираше основно САЩ, добавя БТА."...

Та Новините продължават със странни текстове, цитирайки Европейският съвет и НОВИНИТЕ, и тази седмица, четем нататък:
"Друг основен акцент от обръщението на Фон дер Лайен към евродепутатите бе..."Делът на Европа от световния брутен вътрешен продукт намалява - от 25% през 1990 г. до 14% днес." и НОВИНИТЕ пак цитат от новините :

"По думите ѝ Европа трябва да продължи напред и да се движи бързо, "независимо дали става въпрос за нашата сигурност, нашата икономика, нашата демокрация"

https://dnes.dir.bg/svyat/fon-der-layen ... ii-na-kiev

Коментирахме го между колеги, редовно събиращите се в Гаража на Гочо, оня със злата си жена, който не смее да се прибере в собственият си дом, и се напива и спи в гаража! Напит, и в пиянството си Гочо измърмори: "Не разбирате щото сте трезви! Великият водач на ЕС, Фон дер Лайен ни казва и показва , че сме изправени на крачка от пропастта, и ни уведомява, че ще ни помогне да вървим смело напред, братя българи, братя Европейци, само на крачка сме от пълната победа, изправени пред пропаст"!
Стамат пък изведнъж спря да хърка и в просъница се обади: "Я наздраве бе, те Новините и ЕС само ни информират, че кои сме ние, че Фон дер Лайен и ЕС да ни питат в НОВИНИТЕ, я оставете новините на мира.

Ако ни е възможно да забележим че , мнението не е нито политическо нито икономическо-социално за пиянство и пияни е!

И в този смисъл, нека си пожелаем, някога да си имаме собствен дом, в който всички да бъдем себе си и се обичаме взаимно, да копнеем след уморен ден да се приберем на топло при обичните си , трезво и приятно........ и да забравим за гаражите и кръчмите....и за пиянството.

В моментът часът е 15.20. ДОБРО УТРО!....и НАЗДРАВЕ!
Публикувай отговор