Откраднато:
Бъдете все така хайни, лепи, ловки, брежни, скопосани и взрачни. Обходимо е!
А също и друго много готино, и то откраднато
Всички да разбират шегите ти
Поясни, моля?Green Light написа:Дайте вашите идеи.
Откраднато:
Поне един да разбере шегата ти!Green Light написа: Всички да разбират шегите ти
Шегите НИ!Tanya написа:Поне един да разбере шегата ти!Green Light написа: Всички да разбират шегите ти![]()
Рисковете при шегите са много.
Tanya написа:Поне един да разбере шегата ти!![]()
И аз откраднах, щом е за крадене:Green Light написа:Дайте вашите идеи.
Откраднато:
Късметът е уникално добър(макар че няма да имам смелост да го сложа)Tanya написа:Поне един да разбере шегата ти!Green Light написа: Всички да разбират шегите ти![]()
Много си продуктивен, клубно! Въртиш бизнес, печеливш! Семейство! Имот! Направо ме вкарваш в...миша дупка:shy:Green Light написа:Дайте вашите идеи.
Откраднато:
Не за първи път ме питаш това. Даже не и за втори.Селянка написа:Много си продуктивен, клубно! Въртиш бизнес, печеливш! Семейство! Имот! Направо ме вкарваш в...миша дупка:shy:Green Light написа:Дайте вашите идеи.
Откраднато:
Как успяваш?
Наистина ли не разбираш жените, щото и аз като теб?Green Light написа: Бейби съм я свикнал на бележки, а за имотите и дупките интернет е изкуство.
Green Light написа:
Не за първи път ме питаш това. Даже не и за втори.
Имаш бележка- пуснах ти ценоразписа, но заключ- на теб само и това е. Няма за всички.
Магот и Питката ми плащат на буква, това ми е бизнесът. Цената е твърда - хиляда лева на ред, без емотиконите, делени на атмосферното налягане за деня в хектопаскали. Така е само до Нова година. След това се дели на 1.95583 и става в милиметри живачен стълб.
Плащането не зависи от нищо освен от трафика по времето когато пускаш поста и дали темата на клуба е в топли или в студени цветове, описано е в бележката, но сама виждаш че е съвсем лесно. Трафикът е в килобитове в секунда- и преди, и след Нова година, там няма значение за да е по-лесно. Хората са го измислили. Печели се.
Бейби съм я свикнал на бележки, а за имотите и дупките интернет е изкуство.
Рисувам ти и една картинка, ще ти я изпратя и нея.
Кво се смееш само? Публикувай бележката да я видим и ние..... Кво с Грийна вие двамата си говорите тук тайно като влюбени?h16 написа:Green Light написа:
Имаш бележка- пуснах ти ценоразписа, но заключ- на теб само и това е. Няма за всички.
Магот и Питката ми плащат на буква, това ми е бизнесът. Цената е твърда - хиляда лева на ред, без емотиконите, делени на атмосферното налягане за деня в хектопаскали. Така е само до Нова година. След това се дели на 1.95583 и става в милиметри живачен стълб.
Плащането не зависи от нищо освен от трафика по времето когато пускаш поста и дали темата на клуба е в топли или в студени цветове, описано е в бележката, но сама виждаш че е съвсем лесно. Трафикът е в килобитове в секунда- и преди, и след Нова година, там няма значение за да е по-лесно. Хората са го измислили. Печели се.
Да. автоцензурата не го позволява.Няма за всички
ПЪТник две написа:Кво се смееш само? Публикувай бележката да я видим и ние..... Кво с Грийна вие двамата си говорите тук тайно като влюбени?h16 написа:Green Light написа:
То бива един път, два пъти, ама все такива, вече дразни и завиждаме!
И аз съм девствен!ПЪТник две написа:[quote="Селянка"
нямам бележка, споко!:-)
Къде, в ушите ли!?nakibest написа:И аз съм девствен!ПЪТник две написа:[quote="Селянка"
нямам бележка, споко!:-)