отивам да поработя, да попътувам, да се поборя с конкуренти
ах леле
след седмица ако не ми е минал клубния мерак ще намина да видя колко е прекрасен живота/веселената и всичко останало в кралството
Приятно:-)Бък аз почвам от вдруги ден трета работа:shy:...хубаво си ми беше само на две:winkw:..е , наздраве, деDark(Angel) написа:
ах лелемъка
след седмица ако не ми е минал клубния мерак ще намина да видя колко е прекрасен живота/веселената и всичко останало в кралството
Ама,...ти да не си верно тираджия!:shocked:Dark(Angel) написа:
Като прочетох музикалната тема, само едно ми минава през ума. Да не дава господ, да съм ти конкурент.Dark(Angel) написа:
ах лелемъка
Шът, бе Боев! Тихо, бе!БоЕВ написа: има конкурент, има проблем, няма конкурент, няма проблем!:-)
Ако беше казал, че третата ти работа е като фотограф, щях да скачам до тавана и Стефка Костадинова ряпа да ядеKent написа: Приятно:-)Бък аз почвам от вдруги ден трета работа:shy:...хубаво си ми беше само на две:winkw:..е , наздраве, де
не, аз само си пътувам насам-натамБоЕВ написа: Ама,...ти да не си верно тираджия!:shocked:
Да ти метна едни читанки по Маркетинг, ако много те тормози конкуренцията...пък, никога не е късно да се позовем на др. Джуганашвили - има конкурент, има проблем, няма конкурент, няма проблем!:-)
няма ли да ти стане много????Kent написа: Приятно:-)Бък аз почвам от вдруги ден трета работа:shy:...хубаво си ми беше само на две:winkw:..е , наздраве, де
не. аз сега нали бъкам от енерджи:-)заради плъзгача долуDark(Angel) написа:няма ли да ти стане много????Kent написа: Приятно:-)Бък аз почвам от вдруги ден трета работа:shy:...хубаво си ми беше само на две:winkw:..е , наздраве, де
нашият съсед така работи. всъщност или работи или спиза повече сила не остава май
благодаряStranniche написа:На добър път! Спорна работа, да съчетаеш полезното с приятното и после да разказваш интересни неща!
Ама то,...такова,...това е най-добрата конкурентоориентирана стратегия в родния ъндърграунд...ъ-ъ-ъ-ъ, т.е. бизнес.Green Light написа:Шът, бе Боев! Тихо, бе!БоЕВ написа: има конкурент, има проблем, няма конкурент, няма проблем!:-)
чакай че се стреснах, та се върнах да редактирамGreen Light написа:
Като прочетох музикалната тема, само едно ми минава през ума. Да не дава господ, да съм ти конкурент.
А, не, няма те трепам...той, Пияндурника по трепането...че се и хвали на сичкуто отгоре.Dark(Angel) написа:
не ги мятай читанките, може да ме трепеш, каквито ги правят тежки - донеси ги в ръка
Твоята щерка трябва да е голяма красавица! Дано имам шанса да се видим като си дойда тази пролет!Dark(Angel) написа:благодаряStranniche написа:На добър път! Спорна работа, да съчетаеш полезното с приятното и после да разказваш интересни неща!
твоите мнения веднага пращат мислите ми към щерката и ми става едно мило
ПП_ на мен все интересни неща ми се случват, или все нитересни неща виждам, такива дето като ги разказвам трябва да почвам с "Няма да повярвате какво ........." и по-добре да кротувам
Приятно и на теб.Dark(Angel) написа:
ах лелемъка

Изкуството губи с 0:3Kent написа:..още нетАко беше казал, че третата ти работа е като фотограф, щях да скачам до тавана и Стефка Костадинова ряпа да яде!!!!!
се същото ..... престилки, мирис на дезинфектанти, болни за преглед, здрави за медицински, симуланти, лаф със сестрата, полудрямка, кафета, кардиограми, профилактични, презентации, домашни посещения, уловки, зелени рецепти, бели рецепти, справочници разни, засукани млади колежки, още по засукани немлади, кутиища с бонбони, смъртни актове, телефонен тероризъм, направления. И тъй:twisted:....
нищо по различно, ще липсва само линейката и дефибрилаторът
Така е по-добре - изкуство, заради самото изкуство. Когато изкуството стане професия, и започнеш да правиш "изкуство" по поръчка и за пари...не-мерси!:twisted::winkw::lol:Stranniche написа: Изкуството губи с 0:3!