3о4овци готови ли сте за еврото?

Все същите
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

snowprincess написа:мдаа, колко по-лесно е като си рус да приказваш каквото си искаш
а ти не се вживявай толкова с това евро
скоро то заминава в историята, а левът ще бъде възстановен
Той левът е вързан към еврото (германската марка) още от 1997 г. насам.
Благодарение на финансови великани като Румен Гечев, които тогава ни докараха до просешка тояга с хиперинфлация, вече почти 29 години си живеем в почти-еврозона.

Самият факт, че не можеш да подкрепиш нито едно свое твърдение с надежден източник би трябвало да ти говори много, но явно ти е по-важно да разпространяваш пропаганда, фалшиви новини и внушения.
За такива хора има термин - полезен идиот. Не искам да те обиждам по никакъв начин, просто терминът е такъв.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

h16 написа:
Green Light написа:...
От там нататък, колкото за изгряването на слънцето утре се готвя, толкова и за еврото.
...
Ей това съм искал да кажа, но не ми идваше на акъл :)
+1
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Сноу, виж този сайт, може да ти е полезен. И не само на теб. :cool:

https://ground.news

========

Ground News е безплатна до известна степен (freemium) платформа, която предлага безплатен план с основни функции за анализ на медийна пристрастност – достъп до над 50 000 източника, визуално представяне на пристрастността, feed с новини и AI-обобщения, но не дава пълна функционалност, която изисква платен абонамент за по-задълбочени анализи и инструменти. Безплатната версия е пълноценен новинарски агрегатор с възможност за проследяване на спектъра на пристрастията (либерални, консервативни, центристки източници), докато платените нива (Pro, Premium, Vantage) отключват персонализация, повече анализи и функции като "Burst Your Bubble" бюлетина.

Какво получавате безплатно (Free Tier):
  • Достъп: До над 50 000 новинарски източника.
    Визуализация: Базово разпределение на пристрастността на източниците.
    Новини: Топ истории с индикатори за политическия спектър.
    Инструменти: Мобилно приложение, браузър разширение и AI-генерирани обобщения (Ground Summary).
Какво изисква плащане:
  • Напреднали функции като персонализация на feed, проследяване на интереси и повече анализи (Pro, Premium, Vantage).
Плащанията започват от около $9.99/година за Pro.

В обобщение: Ground News е чудесен безплатен инструмент за основно сравняване и осъзнаване на медийната пристрастност, като платените абонаменти добавят дълбочина и персонализация.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Житената Питка написа:
snowprincess написа:мдаа, колко по-лесно е като си рус да приказваш каквото си искаш
Благодарение на финансови великани като Румен Гечев, които тогава ни докараха до просешка тояга с хиперинфлация, вече почти 29 години си живеем в почти-еврозона.

Самият факт, че не можеш да подкрепиш нито едно свое твърдение с надежден източник би трябвало да ти говори много, но явно ти е по-важно да разпространяваш пропаганда, фалшиви новини и внушения.
За такива хора има термин - полезен идиот. Не искам да те обиждам по никакъв начин, просто терминът е такъв.
ехааа, от уикипедия си научил нов термин, питка
искаш да ме обидиш, но не е във възможностите ти
хората от дира могат да ти кажат колко са се опитвали и не са успели
колкото повече ми говориш, толкова повече виждам на какво ти ще реагираш
за да си опазиш нервите ( и да не спукаш някой кръвоносен съд) не ме чети
доказателствата ще видиш сам ако си жив и здрав
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

https://ground.news/article/bulgaria-ad ... nty_ef2db1

В четвъртък България ще приеме еврото като 21-вата страна членка на зоната на единната валута, като Георги Ангелов заяви, че най-накрая ще се присъедини към органите за вземане на решения на еврозоната.
Отдавна България фиксира валутата си към германската марка, а след това към еврото, увеличавайки зависимостта си от Европейската централна банка, докато поредните правителства настояваха за членство в еврозоната, присъединявайки се към „чакалнята“ през 2020 г.

Малките и средните предприятия могат да се възползват директно, спестявайки 500 милиона евро от такси за обмен, а туристическият сектор, който генерира 8% от БВП тази година, също ще спечели, заяви миналия месец председателят на ЕЦБ Кристин Лагард.

Потребителите предупреждават, че преходът може да доведе до по-високи цени на фона на инфлацията, като се организират протести, водени от крайнодесни и проруски партии, а цените на хранителните продукти през ноември са се повишили според Националния статистически институт.

Ангелов предупреди, че е необходима стабилност за поне една до две години, като свърза управлението с ползите, а анализатори предупредиха, че политическата несигурност може да забави антикорупционните реформи, докато българският парламент тази година прие упълномощени надзорни органи за разследване на ценовите скокове.

Translated with www.deepl.com (free version)

Изображение
Tanya

Мнение от Tanya »

Какво не му харесваш на еврото...
Пари европейски.
С тая мобилност,
излишно разделям разни монетки.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа: искаш да ме обидиш, но не е във възможностите ти
Според теб, има ли вероятност, Питката всъщност да не иска да те обиди?
Не е ли възможно, вместо това, да опитва да достигне до теб, за да ти покаже твоя грешка?

Той днес е в моето положение от вчера. Постинг след постинг язвителността се увеличава и накрая обидата се получава съвсем реално. И двустранно.

Рядко съм съжалявал за липсата на кратък преглед в 3о4о но сега е един от тези случаи. Не успявам да прескоча и чета... Кофти работа, Сноу. Така, уви, се случват нещата, така се случи и онзи незабравим разговор за моя приятел, който работи в Украйна и ти и до днес не си се извинила... Увлякох се, но исках да покажа, че обидата и обиждането съществува, съвдем реално е, и ти вървиш, не сми тичаш с всички сили натам. Дали е нарочно не искам да предполагам, но е очевидно че това е отдавна повтарящ се модел на поведение при теб.
Прекъсва се единствено ако не ти се отговаря.

Освен... Освен ако се вгледаш и си отговориш честно - целта на Питката да те обиди ли е? Или истината в разговор, спор, теоритична постановка..?
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Не разбирам защо се хабите с Питката. Онези за които си губите времето няма да го оценят, няма и да го прочетат.
Обикновено подобни доказателства не се възприемат и са “пълни глупости”. Виж, постове във фейсбук, Х, инстаграм, руски сайтове (защото само този език се разбира) и дори тик-ток са доста по-приемлив източник на качествена информация.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

maggot написа:Не разбирам защо се хабите с Питката. Онези за които си губите времето няма да го оценят, няма и да го прочетат.
Обикновено подобни доказателства не се възприемат и са “пълни глупости”. Виж, постове във фейсбук, Х, инстаграм, руски сайтове (защото само този език се разбира) и дори тик-ток са доста по-приемлив източник на качествена информация.
А, спирам аз. На мен политиката ми е - бляк... Ще си се занимавам с машинките и с науката. Найш къФ кеФ? Знаеш, как да не знаеш, Милейди. Нали сме една "партия" :mrgreen:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа:
snowprincess написа: искаш да ме обидиш, но не е във възможностите ти
Според теб, има ли вероятност, Питката всъщност да не иска да те обиди?
Не е ли възможно, вместо това, да опитва да достигне до теб, за да ти покаже твоя грешка?

Той днес е в моето положение от вчера. Постинг след постинг язвителността се увеличава и накрая обидата се получава съвсем реално. И двустранно.

Рядко съм съжалявал за липсата на кратък преглед в 3о4о но сега е един от тези случаи. Не успявам да прескоча и чета... Кофти работа, Сноу. Така, уви, се случват нещата, така се случи и онзи незабравим разговор за моя приятел, който работи в Украйна и ти и до днес не си се извинила... Увлякох се, но исках да покажа, че обидата и обиждането съществува, съвдем реално е, и ти вървиш, не сми тичаш с всички сили натам. Дали е нарочно не искам да предполагам, но е очевидно че това е отдавна повтарящ се модел на поведение при теб.
Прекъсва се единствено ако не ти се отговаря.

Освен... Освен ако се вгледаш и си отговориш честно - целта на Питката да те обиди ли е? Или истината в разговор, спор, теоритична постановка..?
тази декларация показва желанието му да ме обиди - "Не искам да те обиждам по никакъв начин, просто терминът е такъв."
като психолог знам, че някой като ти каже така, желае да те уязви
аз нямам проблем до вляза в същия "просташки стил" на разговор, но не го искам
сама избирам да премълча, както направих и с теб тогава, но по различни причини
човек, толкова ти бях ядосана за онзи разговор, толкова разочарована, толкова пъти броях до сто и обратно
моят мъж чете в сайтовете, където пиша, а ти ми определяш среща с твоя приятел
не знам кой на кого да се извинява
липсва ти съобразителност, не можеш да влизаш в чужди обувки, създаваш проблеми
на мен извинение не ми трябва
извинението е втори път нахалство
Изображение
Mery

Мнение от Mery »

maggot написа:
Не разбирам защо се хабите с Питката. Онези за които си губите времето няма да го оценят, няма и да го прочетат.
Ама верно ли инстаграм, тик-ток, фейсбук са ви фактор за информация? Та там са най-големите и тлъсти лъжи! Само джен-зитата могат да се повлекат по тази пропаганда! А мислех, че тук сме възрастни и мислещи хора с опит!!!
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Tanya написа:Какво не му харесваш на еврото...
Пари европейски.
С тая мобилност,
излишно разделям разни монетки.
кой е казал, че не го харесвам за момента
стоката ни в магазина е купена с евро
утре можем да я продадем за левове, евро, долари, рубли...
как можа в питката да слагаш евро, много извратено :lol:
Изображение
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Remmivs написа: А, спирам аз. На мен политиката ми е - бляк... Ще си се занимавам с машинките и с науката. Найш къФ кеФ? Знаеш, как да не знаеш, Милейди. Нали сме една "партия" :mrgreen:
:beer:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа: човек, толкова ти бях ядосана за онзи разговор, толкова разочарована, толкова пъти броях до сто и обратно
моят мъж чете в сайтовете, където пиша, а ти ми определяш среща с твоя приятел
не знам кой на кого да се извинява
липсва ти съобразителност, не можеш да влизаш в чужди обувки, създаваш проблеми
на мен извинение не ми трябва
извинението е втори път нахалство
Охо, ти лъжеш и преднамерено... Е, вече наистина няма смисъл.

Как е възможно "да ти определям среща" като бяхме в Гърция, а той веднага летеше за Украйна(през Полша разбира се, за да ме си въобразиш че ме "хващаш" с липсата на полети над Украйна) ?
Освен ако за "среща" определяш това че го нарече лъжец и страхливец(че не е на фронта), а неговиъе думи бяйа че отпрозореца му в Киев се виждат падащи ракети, ако искаш иди да видиш сама.
Да би отишла преди два месеца, щеше удариш джакпота с този "лъжец". Кратерът е на 60 метта от входа на жилището му.
Аватар
Cookie

Мнение от Cookie »

maggot написа:
+1
Последен се смее онзи, който не е разбрал шегата.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Mery написа:Ама верно ли инстаграм, тик-ток, фейсбук са ви фактор за информация? Та там са най-големите и тлъсти лъжи! Само джен-зитата могат да се повлекат по тази пропаганда! А мислех, че тук сме възрастни и мислещи хора с опит!!!
Според мен силно зависи кого питаш... :cool:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Mery написа: Ама верно ли инстаграм, тик-ток, фейсбук са ви фактор за информация? Та там са най-големите и тлъсти лъжи! Само джен-зитата могат да се повлекат по тази пропаганда! А мислех, че тук сме възрастни и мислещи хора с опит!!!
Надявам се, че иронията в моя пост се е усетила и коментарът ти не е точно към мен. :-)

Що касае джен-зитата, бих казала, че се ориентират по-добре от много от нас в това кое е пропаганда въпреки онлайн каналите, които ползват. Поне моите джен-зита са така, а според тях - и всичките им приятели. Е, имат си и те своите особености, но просто светът вече е друг и не е много за нас. Не го разбираме съвсем.

То нормалните медии понеже не са бъкани с пропаганда - зависи какво четеш/гледаш и имаш ли елементарно критично мислене, което да те накара да потърсиш и други източници и да разбереш най-вече изворът, от който черпят информацията си. Но пък за това се изисква някакво усилие.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Житената Питка
BOFH

snowprincess написа:ехааа, от уикипедия си научил нов термин, питка
искаш да ме обидиш, но не е във възможностите ти
колкото повече ми говориш, толкова повече виждам на какво ти ще реагираш
за да си опазиш нервите ( и да не спукаш някой кръвоносен съд) не ме чети
доказателствата ще видиш сам ако си жив и здрав
Ти явно си държиш да бъде персонално, но както вече казах, аз нямам никакво желание да те обиждам.

- разпространяваш фалшиви новини ("В Страсбург се случват неща, които не биха се разбрали в България, ако не беше...Виктор Орбан!")
- повтаряш като папагал пропагандни внушения без абсолютно никакво покритие ("ти не се вживявай толкова с това евро скоро то заминава в историята, а левът ще бъде възстановен")
- пускаш неверни и крайно наивни твърдения (Как "новините" от Х достигали до България със закъснение?!)
- Разбира се, за всичкия тоя тюрлю гювеч по-горе, не си дала нито един надежден източник
- изглежда, че вярваш във всичките тия конспиративни дивотии

Терминът за по-горното е "полезен идиот" и ти отмяташ по чеклист. Казвам го със съжаление.
Та, ако ти е много важно да ме развънуваш, ще трябва доста да вдигнеш нивото, понеже за момента просто пишеш глупости и ти се получава по-скоро смешно.
Последно промяна от Житената Питка на 28.12.25, 18:09, променено общо 1 път.
(\__/)
(='.'=)
h16

Мнение от h16 »

Употребата на сравнения и прилагателни в напрегнат разговор води до поляризация на течния кристал и тогава изпъкват конкретни сегменти на дисплея ....
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

h16 написа:Употребата на сравнения и прилагателни в напрегнат разговор води до поляризация на течния кристал и тогава изпъкват конкретни сегменти на дисплея ....
Имаш невероятно чувство за хумор! :grin:

Наздраве!

:wine:
Tanya

Мнение от Tanya »

snowprincess написа: много извратено :lol:
Не ми харесва това, което си ми написала.
h16

Мнение от h16 »

Remmivs написа:
Наздраве!

:wine:
Наздраве, любимата е взела червено вино. Викам, таман това ми препоръча оня ден рем в 3о4о :lol:
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

h16 написа:Употребата на сравнения и прилагателни в напрегнат разговор води до поляризация на течния кристал и тогава изпъкват конкретни сегменти на дисплея ....
Допълни моля, че всяка прилика е неприлична за разпознали се в нея?!
Краткото е : ВСЯКА ПРИЛИКА Е НЕПРИЛИЧНА!
Мнението е позиционирано и няма общо!
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Житената Питка написа:

Мога да кажа за пълен идиот, който днес за еврото ни ни дава линнк отпреди 40г. към СССР, но няма да го кажа....извинете ме за терминът, точен и не е обеден..."просто Идиот" си е терминът...много ви моля не се обиждайте обичам ви:-):-):-)
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Разбира се, че не е обеден!
Сега е вечер, явно е вечерен. :grin::grin: :cool:

Ако беше ден или следобед, тогава щеше да е дневен или следобеден.
Ако беше нощ или утро -- нощен или утрешен! :lol::lol:

А по пладне - пладнешки! :grin::winkw:

Освен това - викаш, терминът това, после онова!
А кога по-точно ти е терминът!?
И как така ще раждаш - не е ли невъзможно туй, освен ако не си Арнолд Шварценегър?
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Remmivs написа:https://ground.news/article/bulgaria-ad ... nty_ef2db1

В четвъртък България ще приеме еврото като 21-вата страна членка на зоната на единната валута, като Георги Ангелов заяви, че най-накрая ще се присъедини към органите за вземане на решения на еврозоната.
Отдавна България фиксира валутата си към германската марка, а след това към еврото, увеличавайки зависимостта си от Европейската централна банка, докато поредните правителства настояваха за членство в еврозоната, присъединявайки се към „чакалнята“ през 2020 г.

Малките и средните предприятия могат да се възползват директно, спестявайки 500 милиона евро от такси за обмен, а туристическият сектор, който генерира 8% от БВП тази година, също ще спечели, заяви миналия месец председателят на ЕЦБ Кристин Лагард.

Потребителите предупреждават, че преходът може да доведе до по-високи цени на фона на инфлацията, като се организират протести, водени от крайнодесни и проруски партии, а цените на хранителните продукти през ноември са се повишили според Националния статистически институт.

Ангелов предупреди, че е необходима стабилност за поне една до две години, като свърза управлението с ползите, а анализатори предупредиха, че политическата несигурност може да забави антикорупционните реформи, докато българският парламент тази година прие упълномощени надзорни органи за разследване на ценовите скокове.

Translated with www.deepl.com (free version)

Изображение
Рем, картинката все едно показва среден на текста :lol:
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Tanya написа:
snowprincess написа: много извратено :lol:
Не ми харесва това, което си ми написала.
не съм го написала, за да ти харесва
и на мен не ми харесва, че в българска традиция си намесила евро
никога не е ставало на въпрос, но ще питам приятели пръснати по цял свят, дали слагат каквито стотинки намерят, в баници и питки
като гавра ми звучи, все едно на мартеничките да пише честита Баба Марта на китайски
аз тези стотинки ги събирам за тоалетните по Европа, а ти си ги сложила в питка
и като пиша, обикновено не събирам лайкове и не съм изправена пред същата дилема като Радой Ралин

Как ме мъчи всеки ден,

тоа’ въпрос трагичен:

ем да бъда откровен,

ем да бъда симпатичен?“
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

snowprincess написа:Рем, картинката все едно показва среден на текста :lol:
Хахахаха! Наистина! При това доста солиден! Но не сочи към текста, а към другите източници. :grin:
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Remmivs написа:
snowprincess написа:Рем, картинката все едно показва среден на текста :lol:
Хахахаха! Наистина! При това доста солиден! Но не сочи към текста, а към другите източници. :grin:

Следователно СОЛИДЕН не е текстът, а е СОЛИДЕН средният... средният на посредственият?

Това е голяма сила, едва се удържа....
Дали да изляза, и как от този парадокс, или да вляза в него?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Sat sapienti.
Tanya

Мнение от Tanya »

snowprincess написа: гавра
- 1
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Аз лично не губя нищо от превалутиране, така че единствено ще ми липсват левчетата по сантиментални причини, но по случая ето един пъзел за шестокласници от фейсбука за любителите на тривиални безсмислени главоблъсканици и броене на жълти стотинки...

Разбийте €10.23 на монети (щот толкова бил т.нар. стартов пакет) така, че (1) всеки по-горен номинал да съдържа не повече монети от предходните номинали, (2) с изключение на номинала 5 евроцента, който трябва да е точно с една монета по-малко от номинала 10 евроцента, като (3) всички монети общо трябва да са точно 42.

Демек монетите от 1 евроцент трябва да не са по-малко от нито един по-горен номинал, както и тези от 2 евроцента, от 10, от 20, от 50 и от 1 евро, с изключение на монетките от 5 евроцента, които трябва да са с една по-малко от 10-евроцентовите монети, и всички монети общо трябва да са 42... Като решенията са не едно, ами 2!

На горепосочените любители, приятен циклеж.
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Това е тъпо да се "цикли", защото всеки АИ, а дори и "тъпата" Волфрам Алфа ще се справи. :grin:
(Бележка: Не съм я проверявал скоро, може и да са ѝ добавили АИ елементи вече.)

За чих ми е да мисля лично математическо решение, когато ЧаятДжиПиТий или Близнакът ще го реши лесно и бързо?! :grin::bigsmile::lol:
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

nakibest написа:Това е тъпо да се "цикли", защото всеки АИ, а дори и "тъпата" Волфрам Алфа ще се справи. :grin:
(Бележка: Не съм я проверявал скоро, може и да са ѝ добавили АИ елементи вече.)

За чих ми е да мисля лично математическо решение, когато ЧаятДжиПиТий или Близнакът ще го реши лесно и бързо?! :grin::bigsmile::lol:
Ми не е баш тъй, току-що го попитах чат жипитито от любопитство и след един билюк глупости, ама така, научно и любезно представени, ми изкара решение с 93 монети и като му напомних, че монетите трябва да са 42, категорично заяви, че това не е възможно, а когато му казах, че това не е вярно и му представих едно от 2-те решения, почна да ми се мазни и в края на краищата декларира, че второто решение е една купчина монети на стойност €10.24.

Така че заключението ти относно жипитито е халюцка, освен ако не докажеш обратното -- не намира решенията... Любопитно ми е волфрамата как ще я накараш да я реши, щото на мен ми се струва, че единственият начин да претършуваш всички възможни комбинации, които тоталират до €10.23, е да знаеш програмен език и да си спретнеш една програмка.
Аватар
Житената Питка
BOFH

Nuke написа:Аз лично не губя нищо от превалутиране, така че единствено ще ми липсват левчетата по сантиментални причини, но по случая ето един пъзел за шестокласници от фейсбука за любителите на тривиални безсмислени главоблъсканици и броене на жълти стотинки...

Разбийте €10.23 на монети (щот толкова бил т.нар. стартов пакет) така, че (1) всеки по-горен номинал да съдържа не повече монети от предходните номинали, (2) с изключение на номинала 5 евроцента, който трябва да е точно с една монета по-малко от номинала 10 евроцента, като (3) всички монети общо трябва да са точно 42.

Демек монетите от 1 евроцент трябва да не са по-малко от нито един по-горен номинал, както и тези от 2 евроцента, от 10, от 20, от 50 и от 1 евро, с изключение на монетките от 5 евроцента, които трябва да са с една по-малко от 10-евроцентовите монети, и всички монети общо трябва да са 42... Като решенията са не едно, ами 2!

Знаеш как да се забавляваш! :grin:
(\__/)
(='.'=)
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Житената Питка написа:
Nuke написа:Аз лично не губя нищо от превалутиране, така че единствено ще ми липсват левчетата по сантиментални причини, но по случая ето един пъзел за шестокласници от фейсбука за любителите на тривиални безсмислени главоблъсканици и броене на жълти стотинки...

Знаеш как да се забавляваш! :grin:
Едно време ни пълнеха главите с чорапи и чекмеджета, но вече сме развит капитализъм и децата ги възпитават от малки... Като касиери!
Mery

Мнение от Mery »

Nuke написа:
Едно време ни пълнеха главите с чорапи и чекмеджета, но вече сме развит капитализъм и децата ги възпитават от малки... Като касиери!
Нюк, радвай се, че не съм ти майка защото аз нямаше да те търпя на 40 да не работиш, да те храня и да живееш в жилището ми с някакъв помияр!
То не, че жилището е нещо особено. Някаква мърлява панелка в Люлин! Не бих го позволила и за себе си камо ли за децата ми.
Обаче вземи се в ръце и стани самостоятелен! Започни нещо да работиш да си изкарваш собствени пари! Не е добре така! Колко още ще наказваш родителите си за това което ти е причинил мъртвият ти брат!
Аватар
Житената Питка
BOFH

Mery написа:
Nuke написа:
Нюк, радвай се, че не съм ти майка защото аз нямаше да те търпя на 40 да не работиш, да те храня и да живееш в жилището ми с някакъв помияр!
То не, че жилището е нещо особено. Някаква мърлява панелка в Люлин! Не бих го позволила и за себе си камо ли за децата ми.
Обаче вземи се в ръце и стани самостоятелен! Започни нещо да работиш да си изкарваш собствени пари! Не е добре така! Колко още ще наказваш родителите си за това което ти е причинил мъртвият ти брат!
:un:
(\__/)
(='.'=)
Mery

Мнение от Mery »

Житената Питка написа:
Mery написа:
Nuke написа:
:un:
Не се сърди. Скоро ще разбереш.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Тва е готино!
:-)
Мерсаж!
Публикувай отговор