добре, че сте разкарали униката!

Все същите
Аватар
Селянка

Re: добре, че сте разкарали униката!

Мнение от Селянка »

ПЪТник две написа:
Селянка написа:
Albena написа: Следващия път дай в стила на Данте!
Данте (Дуранте) не го харесвам и не го знам е така, от раз да се сетя нещо от него, за да перифразирам:shy:
Ма гледай си Пушкина бе, кво ме занимаваш, ей ся ще се превъзнасям с бабички от село.
всяка твоя мисъл е насочена, сякаш с калашника сме те подпряли и нема мърдане, трябва да отговориш:grin:

заради теб си сложих този ник, като ми кажеш селянка, ми да, селянка съм. Имам къщи на село, управлявам ги. За хората тук не съм бабичка, даже и за софиянци. Ама нтали ти си по по най))) със синята спирала и полата до гъза... отдавна не модерно, пошло е:crying:[/quote]

Без да взиман ничия страна, ще ви кажа, че без кучки светът щеше да е невзрачно място!
Въпреки това, когато идвам при вас, си нося тояга!
Обичам ви![/quote]

пътнико, как с теб така и без теб, разбирай мнение. От няколко години. Преди не беше така, четях те с интерес, вслушвах се, караше ме да се замислям, да чета.... вече не, дори рядко те чета, ако пишеш повече от 5 параграфа.
съжалявам, дъртаут, бърнаут... все тая)))
но иначе, уважавам те, жив и здрав да си, в името на онова добро миналото, в което не беше досаден, а човек, който даваше добри съвети и ... някак подаваше рамо.

Ти си човекът, с когото споделих най-тежката загуба за един родител, наистина ми помогна. Така те усетих-с мисъл, с дума.

Вярвам, че и сега си такъв, като през 2017 година, но вече си на годинки и ставаш все повече циник. А беше приятел и човек, от когото да поискам съвет. Не знам защо, но ми се струва, че го правиш нарочно, да си интересен, не е от кукавост)))
h16

Мнение от h16 »

Green Light написа: Трябва си нарочен разговор по този въпрос, защото е интересен и освен това засега е напълно без отговор.
На какво се дължи фантастично живият и млад ум на майка ми, която е почти сляпа и е пенсионерка от 54тата си година, без да се занимава ни какъви нито умствен, нито физически труд. Занимава се с пиене, пушене, слушане на телевизия и с оправяне на настроението на всички във вече доста голямата ни фамилия - който иска бустер на настроението си, се обажда на майка ми.
Тоест вече 33 години пълна контра на всякакви здрасловни съвети. Включително и на подобни на твоя.
Не се занимава с оправяне на настроението на приятелите си, обаче, защото малко по малко почти всички от тях изкуфяха. Свидетел съм. И това "почти" е ефимистична лъжа, всички изкуфяха... Планинари, скиори, активни, умни, забавни, тук, в чужбина, семейни, самотни... вси-чки.
Една например жена, цял живот главна счетоводителка, с тези умове, които са калкулатори и огромна база за всякакви данни, след пенсионирането си продължи да работи на пълни обороти, докато... малко по малко се превърна в шест-годишно. Наскоро почина. Беше с повече от 15 години по-млада от моята майка.
...
Жалко че въпросът тръгна тук в тази малоумно озаглавена тема и жалко че тук се разписах... Както и да е.
Момчетата вземали от майките (метнал се на майка си). Късметлия си ти, пу-пу.
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Селянка написа:
ПЪТник две написа:
Селянка написа: пътнико, как с теб така и без теб, разбирай мнение. От няколко години. Преди не беше така, четях те с интерес, вслушвах се, караше ме да се замислям, да чета.... вече не, дори рядко те чета, ако пишеш повече от 5 параграфа.
съжалявам, дъртаут, бърнаут... все тая)))
но иначе, уважавам те, жив и здрав да си, в името на онова добро миналото, в което не беше досаден, а човек, който даваше добри съвети и ... някак подаваше рамо.

Ти си човекът, с когото споделих най-тежката загуба за един родител, наистина ми помогна. Така те усетих-с мисъл, с дума.

Вярвам, че и сега си такъв, като през 2017 година, но вече си на годинки и ставаш все повече циник. А беше приятел и човек, от когото да поискам съвет. Не знам защо, но ми се струва, че го правиш нарочно, да си интересен, не е от кукавост)))
Скъпа приятелко, Уважаема Селянка,
Уважавам и това ти мнение, че с времето си се развила до високо ниво, до такова, че ти стана досадно да ме четеш.
И още повече, че ми го казваш директно...

А аз ще продължа да бъда същият интересен за себе си, и най вече във време в което някой има силна нужда от близка помощ, /както беше в твоят минал МНОГО ТЕЖЪК случай/ дори и никой да не ме чете като интересен.
Напълно си отворена за интересите ти, но вече подразбираш, че този форум не е за да обслужва интересите ти...
Достатъчно ми е да те чета, че сте добре, а за мен пиши каквото ти се пише, не се обиждам и много нося!
Съвсем наскоро ми написа, че ако имам път към вас, съм ви добре дошъл....и сега вече знаеш защо не съм се отбил...което не отменя постиженията до които чак сега достигна.
За мен всичко е наред и естествено, а ти променяй, а колко време имаш?

От мен Искрени добри пожелания за теб, за вас, за цялото семейство и близките ви...което не зависят от как и какво разбираш от това!
Лесно е, избягвай да ме четеш, но когато прекалиш с глупостта си, аз ще съм винаги насреща...... Форумът е такъв!
Мнението е позиционирано и няма общо!
Аватар
Селянка

Мнение от Селянка »

ПЪТник две написа:
Селянка написа:
ПЪТник две написа: Скъпа приятелко, Уважаема Селянка,
Уважавам и това ти мнение, че с времето си се развила до високо ниво, до такова, че ти стана досадно да ме четеш.
И още повече, че ми го казваш директно...

А аз ще продължа да бъда същият интересен за себе си, и най вече във време в което някой има силна нужда от близка помощ, /както беше в твоят минал МНОГО ТЕЖЪК случай/ дори и никой да не ме чете като интересен.
Напълно си отворена за интересите ти, но вече подразбираш, че този форум не е за да обслужва интересите ти...
Достатъчно ми е да те чета, че сте добре, а за мен пиши каквото ти се пише, не се обиждам и много нося!
Съвсем наскоро ми написа, че ако имам път към вас, съм ви добре дошъл....и сега вече знаеш защо не съм се отбил...което не отменя постиженията до които чак сега достигна.
За мен всичко е наред и естествено, а ти променяй, а колко време имаш?

От мен Искрени добри пожелания за теб, за вас, за цялото семейство и близките ви...което не зависят от как и какво разбираш от това!
Лесно е, избягвай да ме четеш, но когато прекалиш с глупостта си, аз ще съм винаги насреща...... Форумът е такъв!
ЧНГ! Бъди здрав, енергичен и милиони прекрасни моменти с хората, които обичаш!
Никой не иска да те променя. Никой не иска да те обиди. Много е важно човек да е интересен за себе си, бъди. Всъщност аз често пиша за себе си, конкретни неща от житие-битието ми. какво съм посяла, какво съм обрала... По-рядко философствам за други хора и то така, както ти го правиш... всички ни обичаш, знам, и все накрая ние сме любимите ти деца, ама така...някак, не баш:grin:

Пътнико, ти си доайен на клубовете. Трябва да те дондуркаме, но не по задължение, така го усещам, защото, както вече ти казах, те уважавам. Явно не си го разбрал. Да, знам, че сега пак ще ми развиеш неква философска теза. Недей, моля те, спести ми го.

Отново здрава и успешна година на теб, семейството и хората, които обичаш! Вярвам, че сте били заедно тези дни. И ние бяхме заедно, с едно изключение, физически, ноооо всъщност беше с нас!
Публикувай отговор