Честита Нова година! 2026
- Green Light
Честита Нова година! 2026
Честита Нова година на всички!
Пожелавам на мен и на всички здраве! Защото без да сме здрави почти нищо няма смисъл.
А освен това радост и късмет!
За много години!
Пожелавам на мен и на всички здраве! Защото без да сме здрави почти нищо няма смисъл.
За много години!
- Житената Питка
- BOFH
За Много Години ... Здрави, Мирни, Пълни ... Смислени и Цветни ... Любов и Добрини ...
https://youtu.be/fd16sNr9T2Q?si=P15GjXrXcAur5im7
Да се връща тъпкано!jumbles написа:За Много Години ... Здрави, Мирни, Пълни ... Смислени и Цветни ... Любов и Добрини ...
Много любимо произведение и изпълнител! Благодаря!
Re: Честита Нова година! 2026
ЧеНеГе!Green Light написа:Честита Нова година на всички!
За много години!
Здравето е тази 1-ца, която осмисля всички останали нули. Това казваше преди много години дядото на жена ми. И е много вярно. И тогава го разбирах, сега още повече.
Имаш здраве - 1
Имаш семейство - 10
Имаш любов - 100
Имаш ... - 1000
Да сме здрави всички и всички около нас!
Наздраве!
- Green Light
- Green Light
Радев, но не президентът, а директорът* на БНБ, има чудесно поздравление по повода. Кратко, сериозно и съвсем простичко. Сред останалите неща цитира млад "холандски" българин, който казал - "Често когато казвам на връстниците си, че сме част от ЕС те не разбират какво имам предвид и не ми вярват. Днес всички ми вярват."Житената Питка написа:честито ни евро
Така се чувствам и аз. Нищо особено не е станало, освен че нещата са по-ясни.
*защо трябва да е "гуверньор" знае ли някой? Не са ли директори и председатели нашите ръководители на институции?
Последно промяна от Green Light на 01.01.26, 13:17, променено общо 2 пъти.
- Green Light
Ами шубе ни е какво се крие зад вратата на 2026та.Remmivs написа:Много съм бавен явно - не разбирам скрития смисъл - три пъти я гледам.Green Light написа:Питка, карикатурата е велика
:rotfl24:
Освен очевидното, трябва да има и друго, има нали?
Като знаем какво излезе за тази врата за 2020, 2022 г...
:-D
Честита нова година!
Това го повтарям всяка година, вече повече от 50 и то не поради деменция.
Пожелавам на всички ни да продължаваме да го повтаряме поне още няколко по 50 с ясна дикция и ум и винаги с лекота в сърцата, радост в очите и близки и обичани хора около нас.
Та, какво исках да кажа......а, да, честита ....
Това го повтарям всяка година, вече повече от 50 и то не поради деменция.
Пожелавам на всички ни да продължаваме да го повтаряме поне още няколко по 50 с ясна дикция и ум и винаги с лекота в сърцата, радост в очите и близки и обичани хора около нас.
Та, какво исках да кажа......а, да, честита ....
- ПЪТник две
Честита Нова Паралелна Реалност-Да си пожелаем нов ъпгрейд на хардуера, за да ни е лесен вечният Софтуер.Green Light написа:Честита Нова година на всички!
За много години!
Мнението е позиционирано и няма общо!
- ПЪТник две
ПЪТник две написа:Честита Нова Паралелна Реалност-Да си пожелаем нов ъпгрейд на хардуера, за да ни е лесен вечният Софтуер.[/quoteGreen Light написа:Честита Нова година на всички!
За много години!
Честита Нова Година или ДОБРО УТРО?
Ако не е времето, кое от двете, бихме си пожелали?
https://www.youtube.com/watch?v=FXL6FO4TpsI&t=62s
Мнението е позиционирано и няма общо!
Честита Нова година и наздраве! Да сме живи, здрави и много щастливи... Тази година евро в портмоне, а догодина – Порше!Green Light написа:Честита Нова година на всички!
За много години!
Конкретно на теб ти пожелавам много успехи в бизнеса и само шестцифрени суми в банковата сметка, поздрави...
https://www.youtube.com/watch?v=IP-6cAg0fK0

ЧНГ! За много години! 
Green Light написа:Честита Нова година на всички!
За много години!
За много години, Грийне! Жив и здрав и цялата фамилия покрай теб! Също за къде сме без любов, късмет и пари, затуй да тече от всичко по много върху ни!:-)))Наздраве!