Наистина ли сме готови за....... еврото?
- ПЪТник две
Наистина ли сме готови за....... еврото?
https://www.youtube.com/watch?v=KjhLRcyDbyY
"Ти не виждаш ли? ...Значи аз имам проблем...значи няма да говориш с мен, няма да искаш да си играеш с мен.... Или те е Страх?... "
Само информация ли, или и енергийно присъствие?
Ако ни вълнува темата е и за еврото!
Просто НИВО!
Цялото е ВАЖНО, значи всичко и всички ни.
Или и още нещо?
Какво?
"Ти не виждаш ли? ...Значи аз имам проблем...значи няма да говориш с мен, няма да искаш да си играеш с мен.... Или те е Страх?... "
Просто НИВО!
Или и още нещо?
Какво?
Мнението е позиционирано и няма общо!
- ПЪТник две
Ехаааа...Рем-Възхитително!Remmivs написа:Научен анализ на свръхсетивни твърдения
Абсолютно точен отговор, препълнен с парадокси, в които се намира абсолютно точното.
А моята истина е, че отговорът ти ми хареса, много!
Е Факт, който не съм търсил, но дълбоко оценявам, като подарена ми възможност да изразя личното си възхищение към този Факт!
Наздраве...и все така напред!
- ПЪТник две
Рем...
Фактите не ме притесняват, вниманието ми е предимно към отношенията ми към тях.
Щото тук ми се показват още потвърждения, че се раждат нови деца с ефирни души, квантово било прозрачност и разлики във вибрациите....искам да зная или търся факти, че не ме интересува?
Как да не съм притеснен, че ми се показва, че Тя идва от СЕКРЕТНА РУСИЯ, а говори български свободно без акцент?
И аз избрах както каза попът в църквата: "Не ме гледай какви ги върша, а ме слушай какво ти пея!"
Нещо не е наред-Ще го открия:-)
https://www.youtube.com/watch?v=GjlYflqBmvw
Щото тук ми се показват още потвърждения, че се раждат нови деца с ефирни души, квантово било прозрачност и разлики във вибрациите....искам да зная или търся факти, че не ме интересува?
Как да не съм притеснен, че ми се показва, че Тя идва от СЕКРЕТНА РУСИЯ, а говори български свободно без акцент?
И аз избрах както каза попът в църквата: "Не ме гледай какви ги върша, а ме слушай какво ти пея!"
Последно промяна от ПЪТник две на 29.12.25, 20:28, променено общо 1 път.
- ПЪТник две
Рем...
- ПЪТник две
Подозирам, че е проблем с таговете!ПЪТник две написа:Точен и бърз си, видях..някакъв бъг е, два пъти, три публикувах пълни мнения....nakibest написа:Последните ти 2 мнения са празни!?
Последните ти 2 мнения са празни!?
Може да е нещо друго, което аз не зная.... но е ФАКТ!
Ако са правилни нямаше да е празно.
Май е крайно време да се опиташ да положиш едни мааалки, минимални усилия да ги научиш пустите тагове! Не са толкоз сложни.
(Отваряне, затваряне/етц)
Последно промяна от nakibest на 29.12.25, 21:53, променено общо 1 път.
- ПЪТник две
Вижда се , три различни опити направих....неуспешни...няма как таговете да изтрият мнението ми под тяхnakibest написа:Подозирам, че е проблем с таговете!ПЪТник две написа:Точен и бърз си, видях..някакъв бъг е, два пъти, три публикувах пълни мнения....nakibest написа:Последните ти 2 мнения са празни!?
Последните ти 2 мнения са празни!?
Може да е нещо друго, което аз не зная.... но е ФАКТ!
Ако са правилни нямаше да е празно.
Май е крайно време да се опиташ да положиш едни мааалки, минмални усилия да ги научиш пустите тагове! Не са толкоз сложни.
(Отваряне, затваряне/етц)
Може би си прав, ще помисля по това
- ПЪТник две
h16 написа:Изпразнил си си мнениятаПЪТник две написа:...
Точен и бърз си, видях..някакъв бъг е, два пъти, три публикувах пълни мнения....
..неприлично е
Не съм си изпразвал мненията, и не съм го направил нарочно.
При първият опит и аз така си помислих, че съм пуснал празно мнение.
При вторият опит внимавах, но пак излезе празно, и трети внимателен опит направих, и пак празно..и се отказах.
Можело е да ги изтрия, но не се сетих в момента.
Възможно е причината да не е от форума, а да е при мен.
Но не е нарочно, за да дразня!
Нещо с браузърата ти или мишката ти е
Пробвай в режим инкогнито - или както там се нарича при теб - не знам кой браузър ползваш
И пробвай с тъчпада на лаптопа ако си с лаптоп де
На мен ми се е случвало един два пъти за последните месеци да ми каже че не мога да пусна толкова скоро мнение - щото съм много бърз и кликам два пъти с поганеца
PS
Спокойно можеш да си триеш твои мнения мисля, еле пъ празни. Ама пък тогава става каша със следващите така че политиката да не се трие аз лично я приветствам.
Пробвай в режим инкогнито - или както там се нарича при теб - не знам кой браузър ползваш
На мен ми се е случвало един два пъти за последните месеци да ми каже че не мога да пусна толкова скоро мнение - щото съм много бърз и кликам два пъти с поганеца
PS
Спокойно можеш да си триеш твои мнения мисля, еле пъ празни. Ама пък тогава става каша със следващите така че политиката да не се трие аз лично я приветствам.
- ПЪТник две
Ползвам Microsoft Edge, компютър.Remmivs написа:Нещо с браузърата ти или мишката ти е
PS
"На мен ми се е случвало един два пъти за последните месеци да ми каже че не мога да пусна толкова скоро мнение - щото съм много бърз и кликам два пъти с поганеца :cool"
И при мен доста пъти ми изписва че мнението ми не е прието и че трябва да изчакам.
Имам вече няколко случая при които спряното ми мнение е първо за деня. За когато се разбързам ми е ясно.
Интересното е, че въпреки не приемането и известието да опитам по- късно пак-то мнението ми е прието едновременно с надписът, че не е прието и да опитам по- късно??????
В началото имах период когато пусках две еднакви мнения, защото не знаех че въпреки ограничението от надписа то мнението ми е показано. Наки ми направи забележка за дублирани мнения, но аз вече свикнах да проверявам имам ли мнение или нямам преди да го пусна отново?!
Не ми е проблем, справям се.
А коментираният случай с празни мнения, ми се случва за пръв път, и личното ми обяснение, е че не е от форумните програми, а е лично при мен. Имам предвид не интернет, а нещо друго при мен, което не е коментар за тук.
Това ми мнение, има за цел да кажа за поддръжката на форума, че не е там проблема, не е интернет проблем. Не е и проблем за никого, и за мен не е проблем, може да приемем, че това просто се случи.
Държа да съм коректен потребител, и това е една от причините да дам личното си обяснение е за случката.
Да даваме напред, живи и здрави... и на самоход!
Рем, не си прав!
Съвсем и във форума е проблемът явно, поне отчасти.
(А не 100% при потребителя)
Пробвай да цитираш някое от неговите 2 празни мнения.
Излиза дълъг текст с тагове и с линк към Youtube!
Възможно ли е таговете някак да са калпави?
Нямам сега време да си играя, но виж го, ако имаш малко време.
(много работа, а и чистене, подреждане, Новогодишно пазаруване ме чака
)
Подозирам, че Quote тагът е сложен неправилно, оттам и празния постинг.
Скриншот:
Снимка
(много работа, а и чистене, подреждане, Новогодишно пазаруване ме чака
Скриншот:
Снимка
От линка е. Пътникът е постнал линк към някакво интервю в ютуб и по инерция е оградил адреса с и по метода за качване на линкове в дира, обаче в този клуб ако напишеш където и да е в мнението сиnakibest написа:Рем, не си прав!
(много работа, а и чистене, подреждане, Новогодишно пазаруване ме чака)
Скриншот:
Снимка
валиден адрес
точно така, специфично със затварящия таг [/url] на нов ред, цялото ти мнение излиза празно... Което в дировете не беше така. Всъщност тия тагове доколкото виждам тук са напълно излишни, тъй като Зочото автоматично преобразува валидните адреси на линкове, така че изобщо няма нужда да се пишат тагове, освен ако човек не иска да преобразува текст в линк, който да сочи към определен адрес (бла-бла).
Та така, не е в неговия телевизор повредата, но поне не е незаобиколима.
- ПЪТник две
Ехааааа...още в началото ни знаех, че си високо интелигентен човек, кефих ти се и на артистичността ти, без да ми е нужно да зная защо го правиш. Справяш се отлично.Nuke написа:От линка е. Пътникът е постнал линк към някакво интервю в ютуб и по инерция е оградил адреса с и по метода за качване на линкове в дира, обаче в този клуб ако напишеш където и да е в мнението сиnakibest написа:Рем, не си прав!
(много работа, а и чистене, подреждане, Новогодишно пазаруване ме чака)
Скриншот:
Снимка
валиден адрес
точно така, специфично със затварящия таг [/url] на нов ред, цялото ти мнение излиза празно... Което в дировете не беше така. Всъщност тия тагове доколкото виждам тук са напълно излишни, тъй като Зочото автоматично преобразува валидните адреси на линкове, така че изобщо няма нужда да се пишат тагове, освен ако човек не иска да преобразува текст в линк, който да сочи към определен адрес (бла-бла).
Остава ни да осъзнаем защо, и по каква причина ни се случи този интересен Случай?
И то при важното поставено от теб условие, че повредата не е незаобиколима.
Поздрави, с пожелания все така и все такъв!
Последно промяна от Remmivs на 30.12.25, 16:55, променено общо 1 път.
- ПЪТник две
Рем, ще махаме ли таговете, или са ти важни за този форум?Remmivs написа:счупен таг
https://www.3o4o.net/forum
Да, така е. Мерси Нюк. Тествах и аз. Ами трябва или да не се пишат url тагове, щото модерните браузъри наистина рендерират правилно линковете или ако се ползват да се затварят на същия ред.Nuke написа: От линка е. Пътникът е постнал линк към някакво интервю в ютуб и по инерция е оградил адреса с и по метода за качване на линкове в дира, обаче в този клуб ако напишеш където и да е в мнението си
валиден адрес
Сега ще пробвам дали и в новата версия е така счупено.
PS
На новата версия не е. Там вече със сигурност самия phpBB рендерира правилно линковете и няма нужда от url таговете така или иначе. Но дори и да се ползват и да са счупени се виждат правилно. Сложих абсолютно същото, което тук излиза празно и там се вижда.
viewtopic.php?p=345932&hilit=%D1%81%D1% ... B3#p345932
- ПЪТник две
Remmivs написа:Да, така е. Мерси Нюк. Тествах и аз. Ами трябва или да не се пишат url тагове, щото модерните браузъри наистина рендерират правилно линковете или ако се ползват да се затварят на същия ред.Nuke написа: От линка е. Пътникът е постнал линк към някакво интервю в ютуб и по инерция е оградил адреса с и по метода за качване на линкове в дира, обаче в този клуб ако напишеш където и да е в мнението си
валиден адрес
Сега ще пробвам дали и в новата версия е така счупено.
PS
На новата версия не е. Там вече със сигурност самия phpBB рендерира правилно линковете и няма нужда от url таговете така или иначе. Но дори и да се ползват и да са счупени се виждат правилно. Сложих абсолютно същото, което тук излиза празно и там се вижда.
А новата версия коя е, аз в старата ли пиша?
Проба проба
- ПЪТник две
Re: Наистина ли сме готови за....... еврото?
Темата се е отплеснала или съм я аз отплеснал:-)ПЪТник две написа:https://www.youtube.com/watch?v=KjhLRcyDbyY
Просто НИВО!
Или и още нещо?
Какво?
Вече дойде времето за еврото, и днес гледам в банковата си сметка . Вчера преди пенсията, беше минус три лева, а не виждам днес минус или плюс е в евро?
А ни бяха уведомили че всичко с еврото и лева ще е ясно видимо в банковите ни сметки, и че ще спечелим с еврото??
При вас какво си вижда?
Ламби...Ако ни вълнува темата е и за еврото!
Просто НИВО!
Или и още нещо?
Какво?
Помня как компетентно говореше за еврото...
Липсва. RIP.
- ПЪТник две
Разбира се че, е за всички ни-тук няма такъв спор за или против еврото....то е факт безспорен.Tanya написа:Ламби...Ако ни вълнува темата е и за еврото!
Просто НИВО!
Или и още нещо?
Какво?
Липсва. RIP.
А с цялото ми уважение към моят приятел Лабми, какво ти е казал на теб, ще кажа, че ние с него лесно се еразбрахме, че всеки говори за себе си.
И дума не е ставало за твоята компетентност, не е етично да намесваш Ламби, че ти е въздействал за еврото.
Ламби не ми липсва, винаги е бил и ще бъде с нас.
Е кометентното!
Така да е.Е кометентното!
Компетентността позволява да се пише разбираемо и за такива като мен - дето финансово и банково дело никак не им е ясно.
Последно промяна от Tanya на 03.01.26, 23:43, променено общо 1 път.
И аз така!nakibest написа:Готови сме. Преди нямах пари в левове..
Сега нямането ще бъде в евро, проста работа.
За Коледа получих колонки за 1300 лв, сега съм насочил вниманието си към монитор за 2,400 с 800 лв отстъпка, захранване за 1100, кутия за 1000 и памет за 1800, a с лаптопа и останалите дреболийки – всичко общо малко над 12,000 BGN... Но както на повечето обикновени хора, все не ми достигат парите.
Така че всичко ще бъде наред, Наки, всичко ще бъде наред.
Поздрави:
https://www.youtube.com/watch?v=IP-6cAg0fK0&t=120s

Ако това би те утешило, и аз съм излизал на минус... 1-2 стотинки бяха, дали по едно време не бях излязъл и на минус 2-3 лева. В момента се вижда това, стига ми колкото да не потъна до 17-и.ПЪТник две написа:
Темата се е отплеснала или съм я аз отплеснал:-)
Вече дойде времето за еврото, и днес гледам в банковата си сметка . Вчера преди пенсията, беше минус три лева, а не виждам днес минус или плюс е в евро?
А ни бяха уведомили че всичко с еврото и лева ще е ясно видимо в банковите ни сметки, и че ще спечелим с еврото??
При вас какво си вижда?
https://i.postimg.cc/4fvhQVwR/20250720-180555.jpg
Навръх Коледа Мира пострада жестоко – разкъса си дясната лапа на някакъв дънер или стъкло в парка. Изгуби много кръв, докато се върнем вкъщи и после в банята... Нямаше работещ вет, та веднага аптечката на Хондата – промивка с душа, кислородна вода и йод, опаковане с тампон и бинт да спре кръвотечението... 1 седмица превързана с ежедневна смяна на превръзката, излизане само за пиш и ако, 2 пъти дневно 4% хлорхексидин и до днес... На Нова година беше така (не е за хора със слаби нерви), сега е малко по-добре. Чакам още поне до 8-и да се затвори раната, и чак тогава ще я пусна да тича отново в парка.
Така че нищо хубаво, Пътник, нищо хубаво не се вижда. Една хубава домашна торта и май, като изключим разни други неща, не я запомних тази 2025-а с каквото и да е хубаво... За миналата, когато кучето ми се натрови с антифриз, въобще не искам да си спомням.
Поздрави:
https://www.youtube.com/watch?v=p2naVxkY_tQ
Последно промяна от Nuke на 04.01.26, 00:19, променено общо 1 път.
- snowprincess
Това официална евро монета ли е?!
Това не е официална парична монета.
По снимката се вижда следното:
От едната страна пише “20 EURO CENT” – това е дизайнът на евро монета от 20 цента.
От другата страна пише „СТОТИНКИ“ на кирилица, с изображение, наподобяващо българския конник/мадарския мотив.
Няма реална валута, която да е едновременно „цент“ и „стотинки“.
Затова тази монета е:
Каква е всъщност
жетон / сувенир / фантазийна монета
правена за:
туристически сувенир
колекционерска закачка
рекламен или частен жетон
Какво НЕ е
не е законно платежно средство
не е нито евро, нито българска стотинка
няма нумизматична стойност като официална монета
Iordan Lambov
Пародия

От едната страна пише “20 EURO CENT” – това е дизайнът на евро монета от 20 цента.
От другата страна пише „СТОТИНКИ“ на кирилица, с изображение, наподобяващо българския конник/мадарския мотив.
Затова тази монета е:
Каква е всъщност
правена за:
туристически сувенир
колекционерска закачка
Какво НЕ е
Iordan Lambov
Пародия

Реално не би трябвало да съществува. Нооо, има я, трябва да я разбираме по определен начин. „Стотинки“ и „центове“ не са равни като номинал.snowprincess написа:Това официална евро монета ли е?!
Затова тази монета е:
Каква е всъщност
правена за:
туристически сувенир
колекционерска закачка
Какво НЕ е
Iordan Lambov
Пародия
Те са подединици на различни валути:
1 евро = 100 цента
1 лев = 100 стотинки
това е езиково ноименовие, на не и номинал, да се чуди човек кое от двете е вярно. 20 стотинки не са равни на 20 евроцента, само и единствено показва наименование на валутата на съответната страна, като платежно средство.
абсолютна тъпанарщина, ама ще се научим, а и бабите ни, да гледат монените само от страната на центовете:(
допълнение: от страната, където пише стотинки, няма цифри, т.е. само показва валутата на съответната страна, не е номинал.snowprincess написа:Това официална евро монета ли е?!
Затова тази монета е:
Каква е всъщност
правена за:
туристически сувенир
колекционерска закачка
Какво НЕ е
Iordan Lambov
Пародия
От едната страна пише вашингтон, а от другата уошингтън. Няма разлика. Едното е джордж, а другото дензъл.snowprincess написа:Това официална евро монета ли е?!
...
- Green Light
Всъщност няма монета цент, която да не е едновременно стотинка. Просто защото това е думата за една стотна.
Пародия не ами три пародии в едно. Пародия е мнението ма твоя източник, пародия е това че го цитираш и накрая третата пародия е, че аз писах във Фейсбук в защита на здравият разум дори на привържениците на теориите на конспирацията(в смисъл - математиката е универсална, законите - ясни). Кога ли, написах, историите за тези, които не могат да се ориентират в евровите неща ще засенчат тези за чалгата и хладилните чанти на гръцките плажове.
Ами.. скоро.
Бай Ганьо и еврото.
Green Light написа:...
Бай Ганьо и еврото.
- snowprincess
чудила съм се през годинитеTanya написа:Ламби...Ако ни вълнува темата е и за еврото!
Просто НИВО!
Или и още нещо?
Какво?
Липсва. RIP.
- дали се опитваш да се правиш на манипулатор, използвайки името на Ламби
да подкрепяш твоите мнения с нещо, които той противоположно казва
- или си функционално неграмотна и не разбираш какво ти казал/написал
уж му задаваше умни въпроси, той ти отговаряше, а ти си оставаше с грешни изводи
Ламби беше на мнение, че не му е дошло времето за евро, беше против
Последно промяна от snowprincess на 04.01.26, 16:28, променено общо 1 път.

- snowprincess
Ламби беше против валутния борд, против еврото и против еврозоната
спри да му използваш името, Таня
човекът ти пише едно, а ти сега " къде е Ламби да каже колко хубаво е с евро
бре, мама му стара
въздъхни още няколко пъти
съвсем умна ще започнеш да изглеждаш
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board= ... t=all&vc=1
T a n y a (Таня)Публикувано19.11.21 18:40
Той е отказ от управление!!!
Отказ от управление, ще рече, че не работят... от години.
Затова и упражнението - бегом от борда и скок в еврозона
... не знам дали ще го доживея
....
LAMBl (25 W ЛАМБИ)Публикувано19.11.21 21:38
???... Какъв скок в еврозоната...???
Разлика между валутен борд и еврозона няма!!! Това го изяснихме!
Нали се разбрахме, че ни трябва управление на нашите финанси/икономика??? Какво управление ще правиш, като обекта на това управление не ти принадлежи?
Как ще управляваш чужда валута?
Дали е евро или лев привързан за еврото, разликата е нулева. И в двата случая нямаме достъп до лостовете за управление на валутата, което е най-синтезиран израз на държавно/икономическо управление
спри да му използваш името, Таня
човекът ти пише едно, а ти сега " къде е Ламби да каже колко хубаво е с евро
бре, мама му стара
въздъхни още няколко пъти
съвсем умна ще започнеш да изглеждаш
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board= ... t=all&vc=1
T a n y a (Таня)Публикувано19.11.21 18:40
Той е отказ от управление!!!
Отказ от управление, ще рече, че не работят... от години.
Затова и упражнението - бегом от борда и скок в еврозона
... не знам дали ще го доживея
....
LAMBl (25 W ЛАМБИ)Публикувано19.11.21 21:38
???... Какъв скок в еврозоната...???
Разлика между валутен борд и еврозона няма!!! Това го изяснихме!
Нали се разбрахме, че ни трябва управление на нашите финанси/икономика??? Какво управление ще правиш, като обекта на това управление не ти принадлежи?
Как ще управляваш чужда валута?
Дали е евро или лев привързан за еврото, разликата е нулева. И в двата случая нямаме достъп до лостовете за управление на валутата, което е най-синтезиран израз на държавно/икономическо управление