НЕ работи оцветяването на теми с нови постинги!?
НЕ работи оцветяването на теми с нови постинги!?
Днес това не работи, поне за мен.
Идея защо? Кукитата не "кукят" явно, ама при мен или при вас?
(на сървъра)
ОС: Windows 10 Enterprise ver. 22H2. (последна)
Браузър: Google Куц (Хром, също последна версия т.е. 143.xx)
(на сървъра)
Последно промяна от nakibest на 18.12.25, 16:21, променено общо 2 пъти.
- ПЪТник две
Re: НЕ работи оцветяването на теми с нови постинги!?
„nakibest написа:От днес това не работи, поне за мен.
(на сървъра)
Защото куки на кука не кукя!
Мнението е позиционирано и няма общо!
- ПЪТник две
Това не мога да ти отговоря, щото не мога да мисля като теб.nakibest написа:Хмм, а сега вече работи.
Все пак, явно имаше нещо - какво ли да е?
А, беше ме разлогнало - това причина ли е да НЕ работи това, дори след като съм се логнал пак, мисля не?
Ще трябва да помисля, но не ми достига с какво?
"Какво"-то го имаш.ПЪТник две написа:Това не мога да ти отговоря, щото не мога да мисля като теб.nakibest написа:Хмм, а сега вече работи.
Все пак, явно имаше нещо - какво ли да е?
А, беше ме разлогнало - това причина ли е да НЕ работи това, дори след като съм се логнал пак, мисля не?
Ще трябва да помисля, но не ми достига с какво?
Ама си слаб по HTML, кукита, сървър/клиент side.
То не че аз съм особен еггсперт по темата, но базови познания и малко опит имам..
Щастливец! да ти имах проблемите!nakibest написа:Днес това не работи, поне за мен.
(на сървъра)
.. това ми е най-малкия проблем.Селянка написа:Щастливец! да ти имах проблемите!nakibest написа:Днес това не работи, поне за мен.
(на сървъра)
По-големите не ги споменавам, при теб няма как да ги има...
- ПЪТник две
nakibest написа:
"То не че аз съм особен еггсперт по темата, но базови познания и малко опит имам.."
Вярно е, точно от познанията ни идва.
И с мен е същото, с малката разлика, че се въобразявам като многоизмерен?
Демоните казват, че правенето на чикии тренира въображението ....а малките демони казват, че това ни е възможно и във форумите.
Така че тренирай тук, и да не ти пука.
Разбира се че, ще спазваме хигиена...но тя е в основните ни базови познания!
"То не че аз съм особен еггсперт по темата, но базови познания и малко опит имам.."
Вярно е, точно от познанията ни идва.
И с мен е същото, с малката разлика, че се въобразявам като многоизмерен?
Демоните казват, че правенето на чикии тренира въображението ....а малките демони казват, че това ни е възможно и във форумите.
Така че тренирай тук, и да не ти пука.
Разбира се че, ще спазваме хигиена...но тя е в основните ни базови познания!
- ПЪТник две
И аз като теб мисля, че е Щастливец, но това с нищо не му помага да е щастлив.Селянка написа:Щастливец! да ти имах проблемите!nakibest написа:Днес това не работи, поне за мен.
(на сървъра)
Това го забелязах когато го написаха за мен!
ЩАСТЛИВКА наистина си ти!
като не ти е проблем, или поне малък, що ти трябва тема? така, да си чешеш пръстите? или да си говориш?nakibest написа:.. това ми е най-малкия проблем.Селянка написа:Щастливец! да ти имах проблемите!nakibest написа:Днес това не работи, поне за мен.
(на сървъра)
никога не знаеш кой какви проблеми има. Всеки ги решава/преживява различно. За някой нищото е нещо, за друго НЕЩОТО е ....., просто го приема и продължава!
С мен не се мери!
да, щастливка съм, че имам силата да преживявам и продължавам!ПЪТник две написа:И аз като теб мисля, че е Щастливец, но това с нищо не му помага да е щастлив.Селянка написа:Щастливец! да ти имах проблемите!nakibest написа:Днес това не работи, поне за мен.
(на сървъра)
- ПЪТник две
Цууунк.... по бузката, моля приеми уваженията ми към теб, че не само продължаваш, а и не се отказваш да показваш коя си ти!Селянка написа:да, щастливка съм, че имам силата да преживявам и продължавам!ПЪТник две написа:И аз като теб мисля, че е Щастливец, но това с нищо не му помага да е щастлив.Селянка написа: Щастливец! да ти имах проблемите!
Дай боже всекуму.
1) Не съм имал такива проблеми в този форум досега, затова пуснах тема.Селянка написа:1) като не ти е проблем, или поне малък, що ти трябва тема? така, да си чешеш пръстите? или да си говориш?nakibest написа:.. това ми е най-малкия проблем.Селянка написа: Щастливец! да ти имах проблемите!
2) С мен не се мери!
Може аз, или някой друг да има този същия проблем пак в бъдеще, или пък вече да го е имало в миналото.
Ако се раздискутира, мисля че ще е от помощ и полезно.
Ако админите знаят защо става, или защо може да стане така - може да кажат.
2) Добре.
- ПЪТник две
Наки, Че нали сега раздискутираме, какво ни пречат куките и админите?nakibest написа:1) Не съм имал такива проблеми в този форум досега, затова пуснах тема.Селянка написа:1) като не ти е проблем, или поне малък, що ти трябва тема? така, да си чешеш пръстите? или да си говориш?nakibest написа: .. това ми е най-малкия проблем.
2) С мен не се мери!
Може аз, или някой друг да има този същия проблем пак в бъдеще, или пък вече да го е имало в миналото.
Ако се раздискутира, мисля че ще е от помощ и полезно.
Ако админите знаят защо става, или защо може да стане така - може да кажат.
2) Добре.
- ПЪТник две
Не, пускаш друг браузър и виждаш дали и там имаш същото.ПЪТник две написа:И в "НАСТРОЙКИ, Разрешения, забрани, защита?!"
Нещо като ако се чудиш дали само ти нямаш ток или целия блок (квартал, село) питаш съседите. Ако е само при теб (един браузър) вероятността да е само при теб, а не и при сървъра скача драстично. Затова е стандартна практика по принцип за всеки потребител.
Обикновено можеш да пробваш и без да имаш два инсталирани - на компа и на телефона.
Това последното важи ако искаш да пробваш и дали само на теб са ти спрели интернета или има генерален проблем - ако не бачка и на компа и на телефона някой сайт (стига да не си на wifi удома на телефона а на мобилни данни) значи има проблем с интернета по-глобален или пък има проблем по-глобален със сайта, който искаш да видиш.
Случи се и при мен един два пъти когато бъда разлогнат без да съм изцъкал всички теми. На новото влизане вече не показва непрочетените. Разлогването стана без мое участие, бях се оставил логнат и отидох да си гледам работата. След десетина часа се върнах на страницата, цъкнах на 3о4о и се авторазлогнах. Та ако не си прегледал всичко и се разлогнеш губиш непрочетеното. Аз затова не се логвам освен когато си мисля че имам повече време. Докато не звънне телефона де, тогава забравям на кой свят съм.nakibest написа:Днес това не работи, поне за мен.
(на сървъра)
- ПЪТник две
Слаб съм в тази област и смятам с пръсти, и те питам: Като написах да провери : "НАСТРОЙКИ, Разрешения, забрани, защита?!", имах предвид НАСТРОЙКИ в Оперативната Система, а не в браузъра ! Следователно всички, браузъри са подчинени на тези настройки на ОС, и при всички браузъри ще е същото, колкото и да ги пробвам и заменям.Remmivs написа:Не, пускаш друг браузър и виждаш дали и там имаш същото.ПЪТник две написа:И в "НАСТРОЙКИ, Разрешения, забрани, защита?!"
Нещо като ако се чудиш дали само ти нямаш ток или целия блок (квартал, село) питаш съседите. Ако е само при теб (един браузър) вероятността да е само при теб, а не и при сървъра скача драстично. Затова е стандартна практика по принцип за всеки потребител.
Обикновено можеш да пробваш и без да имаш два инсталирани - на компа и на телефона.
Това последното важи ако искаш да пробваш и дали само на теб са ти спрели интернета или има генерален проблем - ако не бачка и на компа и на телефона някой сайт (стига да не си на wifi удома на телефона а на мобилни данни) значи има проблем с интернета по-глобален или пък има проблем по-глобален със сайта, който искаш да видиш.
Ако в ОС съм ЗАБРАНИЛ , то всички браузъри го правят, /би трябвало да го правят/.
Или не е така?
Последно промяна от ПЪТник две на 20.12.25, 19:07, променено общо 1 път.
Не е така. Браузърите са сравнително добре изолирани в независимо кой OС си.ПЪТник две написа:Слаб съм в тази област и смятам с пръсти, и те питам: Като написах да провери : "НАСТРОЙКИ, Разрешения, забрани, защита?!", имах предвид НАСТРОЙКИ в Оперативната Система, а не в браузъра ! Следователно всички, браузъри са подчинени на тези настройки на ОС, и при всички браузъри ще е същото, колкото и да ги пробвам и заменям.
Или не е така?
За настройките на ОС - отдавна не помня какви са на бозата.
Според мен най-добрите настройки на ОС на бозата които можеш да направиш е да я смениш с нещо по-добро. Всичко е по-добро. Но това е мое мнение.
Ако ми вършеше работа, веднага бих минал на macOS!Remmivs написа:Не е така. Браузърите са сравнително добре изолирани в независимо кой OС си.ПЪТник две написа:Слаб съм в тази област и смятам с пръсти, и те питам: Като написах да провери : "НАСТРОЙКИ, Разрешения, забрани, защита?!", имах предвид НАСТРОЙКИ в Оперативната Система, а не в браузъра ! Следователно всички, браузъри са подчинени на тези настройки на ОС, и при всички браузъри ще е същото, колкото и да ги пробвам и заменям.
Или не е така?
За настройките на ОС - отдавна не помня какви са на бозата.)
Според мен най-добрите настройки на ОС на бозата които можеш да направиш е да я смениш с нещо по-добро. Всичко е по-добро. Но това е мое мнение.
Но първо, че официално не може, второ, че някои неща все пак ги няма за macOS, а ги имам под Windows. Та се спирам...
- ПЪТник две
Защо да спираш, не е ли интересно, и аз да науча някои неща?nakibest написа:Ако ми вършеше работа, веднага бих минал на macOS!Remmivs написа:Не е така. Браузърите са сравнително добре изолирани в независимо кой OС си.ПЪТник две написа:Слаб съм в тази област и смятам с пръсти, и те питам: Като написах да провери : "НАСТРОЙКИ, Разрешения, забрани, защита?!", имах предвид НАСТРОЙКИ в Оперативната Система, а не в браузъра ! Следователно всички, браузъри са подчинени на тези настройки на ОС, и при всички браузъри ще е същото, колкото и да ги пробвам и заменям.
Или не е така?
За настройките на ОС - отдавна не помня какви са на бозата.)
Но първо, че официално не може, второ, че някои неща все пак ги няма за macOS, а ги имам под Windows. Та се спирам...
Например, аз като написах ОС имах предвид, и Windows, не само macOS, така, че и в двата случая важат главните НАСТРОЙКИ от Системата, а Браузърите им се подчиняват, колкото и да ти разменяме да проверяваме дали имат ток?
И за "Не е така. Браузърите са сравнително добре изолирани в независимо кой OС си."
Може и така да се каже, но браузърите не могат да променят настройките на ОС, а е обратното, могат само ако им го разрешат настройките в ОС!
Или не е така?
Ей, нетърпеливко! 
Едвам излазих от една миграция, а ти тикаш към друга.
Да не говорим колко вой ще има докато свикнете на новото.
Малко като с iOS 26 на Рем-а ще стане.
Едвам излазих от една миграция, а ти тикаш към друга.
Да не говорим колко вой ще има докато свикнете на новото.
Малко като с iOS 26 на Рем-а ще стане.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- ПЪТник две
Те цитирам, без да разбирам, цитат от теб в тази тема :nakibest написа:Окей, мерси за бързото включване.
Аз може да се каже че съм свикнаЛИ вече, защото вече ползвам подобен новичък софтуер в други БГ онлайн форуми - е не знам дали е точно като тази новата версия, дето ще е тук, но е доста подобно.
"nakibest написа:
Днес това не работи, поне за мен.
(на сървъра)
ОС: Windows 10 Enterprise ver. 22H2. (последна)"
Наки от кога ти е последното "ОС: Windows 10 Enterprise ver. 22H2. (последна)"
Щото последното при мене че от преди месеци вече Windows 10 не подържа актуализации.
А ако ти е любопитно как аз преди много време влязох в него, чети направо ме превзе с текстът си към мен:
"Устройството Ви е поносимо към Windows 10, вземи ме безплатно, уведомяваме Ви че това е последното ни преминаване към друго, уверяваме Ви че напред само ще настройваме, без нищо друго да променяме, че Windows 10 е последният."
Но на практика с времето ми казва, от преди месеци още : Вече Windows 10 не подържа актуализации.
Наки, Вече Windows 10 не подържа актуализации.... иска да си плащаш, че те е излъгал....или е нещо друго...може да те е объркал с като нефилен пенсионер...и аз не знам, не знам.