Ааа, страхотно. Също много обичам. За моя вкус, прекаляваш със захарта, но вкус с вкус се различават като отпечатъците от пръсти - никога няма пълно покритие. Много обичам черен чай. Пиех го с мляко, сега вече не. Човек като получи стомашни проблеми и сума неща променя.Nuke написа:Поздравления за термоса и да си го ползваш със здраве, но 1 нещо не мога да разбера... То вярно, че на вкус и цвет ту ийч хис оун, обаче как ги пиете тези мурсалски чайове от лайка, мащерка и мента??? Аз друг освен черен с 5 чаени лъжички захар и 10:1 разреден с пълномаслено мляко не мога да пия... Липтън, ърл грей, ахмат – няма нищо по-вкусно от това, стига да е черен. С 5 ч.л. захар и 10:1 разреден с пълномаслено.
Мои приятели ми показаха разни смески черен чай - е, голямо удоволствие! А те, като разбраха че обичам и сега имам сигурно 10 кутии най-различни- китайски, английски, цейлонски, да не те излъжа, но даже май украински имам. Те горките от зор, сигурно и банани ще вземат да засаждат вече...
Има една марка BASILUR - цейлонски чай- но смески, нали ти казвам - не е чист. Има разни зрънца вътре - кафяви, сини - слагат джинджифил, боровинки, разни билки. Мисля че magic nights е този който имам в момента, няма такъ кеф.
Ако обичаш черен чай, опитай тези модели със смеските.
При мен с топлите напитки нещата са много зле. Всичко обичам, силно и по много.
Черен чай- купих си стъклено чайниче комплект с чаши ... Някой трябва да ми дръпне чайничето за да спра
Какао - една чаша ли?! Голямото джезве - два пъти поне.
Билковите чайове ми се струват най-голямото вълшебство докато ги пия. Не питай как, но успявам да прекаля дори с тях.
Но ако някой ми опре пистолет и трябва да избирам, мисля че ще жертвам всичко за кафето.
Заради това се трупат онези подарени чайове за които ти споменах. Така и не успях да заменя кафето. Чисто, късо и убиец. Поне три пъти по часове. В 7, 10 и 14 часа. Като часовник съм.
П.П. Сетих се, че и френски черен чай имам.