Здравейте,
Здравейте,
от занимание със себе си и стоене зад стената, почнах да забравям да говоря и не, не в смисъл как се извършва действието, а мързел ... мързи ме бе ... обаче викам си ... сякаш да зема да се разкърша малко
надникнах нейде ... къде беше не помня, пак се дърлите ...
как сте? и не, не питам проформа, наистина ме интересува
Наздраве!
Наздраве!
- ПЪТник две
Re: Здравейте,
Лично аз в момента съм добре, щом питаш.jumbles написа:от занимание със себе си и стоене зад стената, почнах да забравям да говоря и не, не в смисъл как се извършва действието, а мързел ... мързи ме бе ... обаче викам си ... сякаш да зема да се разкърша малко
Наздраве!
Най-голямото ми щастие е че съм на самоход!
Няма ли кой да те разкърши, чети ни ....неуморни сме, то не бе имоти не би пари не бе коли, пари....и най важното се плюваме...е голям кеф, разкършва ни....
Опитай , страх ли те е ....оф..... дано не те опороча.....
Преди сто години и пак съм си същият, страдах дълго, когато млад зелен отнех девствеността на момиче и го изоставих...., съвестта ми ме изгаряше отвътре...
Но преди няколко дена ми се обади с думите: "Благодаря ти, че ми даде хляба в ръцете!"
Наистина не знам какво да пиша в този форум, но ти си ми слабост и те обичам, и ми разбираш дори и тогава когато на ме разбираш?
Ти ме научи на тази тайна, благодаря ти.
За четящите да поясня, че Джъмби никога не съм я виждал, само съм я усещал....
Мнението е позиционирано и няма общо!
ПЪТник две написа:
Лично аз в момента съм добре, щом питаш.
Най-голямото ми щастие е че съм на самоход!
и двете изречения носят спокойствие — не е еуфория, а онова „добре“, което идва, когато си в мир със себе си
пази ги
Ами зима, студено.. аз лично си мислех снощи, като прегледах новините, че всъщност не знам в случай на война как ще ни предизвестят..jumbles написа:от занимание със себе си и стоене зад стената, почнах да забравям да говоря и не, не в смисъл как се извършва действието, а мързел ... мързи ме бе ... обаче викам си ... сякаш да зема да се разкърша малко
Наздраве!
Но, днес се събудих под завивките и блока си го има, значи Гренландия е още датска…
Но се чудя, колко пари им трябват на богатите, че да спрат с тия всичките лудости…
Не, че те не се канят да живеят вечно… Но, в последните 4-5 години всичко се плъзга по наклонената плоскост със скорост, каквато до момента не е развивало.
Новините изглеждат като писани от Жельо.
Ей такива някакви мисли.. ще ставам да пия кафе. Намерих си една марка - супер ароматно.
И си пуша с кафенцето. Пък ако забранят пушенето в ЕС, на цигари, нали, трева може, ще го мисля тогава.
А ти как си
Последен се смее онзи, който не е разбрал шегата.
a така, пий си кафето бавноCookie написа:
Ей такива някакви мисли.. ще ставам да пия кафе.
светът може да се търкаля надолу, но сутринта още е твоя
аз съм добре, строя си облациCookie написа:А ти как си
големи, дебели и пухкави
едни такива потъващо меки и черешово розови

да, нали?jumbles написа:
аз съм добре, строя си облаци![]()
големи, дебели и пухкави
едни такива потъващо меки и черешово розови...
Човек трябва да си взима Време за себе си, даже да е една сутрин с кафенцето на балкона
Много красив облак, напомни ми за творбите на Хияо Миязаки, някак. Въпреки, че неговото е малко по-различно и по същността си .. уникално.
Не знам дали си гледала филмите на Studio Ghibli.
Ако не си - горещо ти ги препоръчвам..
Howl's Moving Castle, My Neighbor Totoro или Whisper of the Heart и Ponyo, много са. Тези са моите любими, но доста и не съм гледала още.
Това са филми за Душата.
Сигурна съм, че ще ти харесат, ако не си им фен вече.
Приятен ден ти пожелавам, и успехи със строежа
Последен се смее онзи, който не е разбрал шегата.
- ПЪТник две
Схващаш трънки:-):-)maggot написа:Както казах вече нейде - мъка.
Започвам да схващам защо дирника е сдал багажа.
Клубвете дирнишки, си бяха прекрасно място за да се изразим естествено като нормални хора, но с времето се оказа че , винаги е било използвано от хакери във вид на тролове- НЕ КРИПТИРАНО място , създадено отлично за хакери......каквото и да означава това.
Не ние потребителите, с уважение към тях, за разлика от теб, аз де, и ние като мен съм, сме съсипали багажа дирника.
А че ти е мъка те разбирам.
Това което не разбирам е магот ТАКЪВ ЛИ Е ИЛИ НИ СЕ ПРАВИ НА ТАКЪВ разбиращ.
И там и тук съм бил себе си, без де се интересувам какво е там и тук. За теб, там и тук, има разлика, за мен няма разлика.
Казвам ти, не се притеснявай-няма никаква разлика...бил си и там и тук.
Е разликата и приликата!
Що се мъчиш с елементарни мъки!
За багажа там ли ти е мъка, или ти е нужен друг виновен?
Ползвай мен-Аз, Аз съм виновен за всички сдухвания, и там и тук....остави твоето обръщение към някои от там към "нас".
Важното е да отбележиш, че аз не казвам, че е сдухано нещо някъде.
Казвам че е СЪВЪРШЕННО и забранено за невежите,... е час от Съвършенстото.
Си казвам де, кажи и ти, си казваме, да си го кажем , щото то какво е вътре, то като сме изгонени навън откъде да знаем какво е вътре там.
То и аз го търся ТУК!
Как да сме, не питай - зле е, и то от доста месеци насам...!jumbles написа:от занимание със себе си и стоене зад стената, почнах да забравям да говоря и не, не в смисъл как се извършва действието, а мързел ... мързи ме бе ... обаче викам си ... сякаш да зема да се разкърша малко
Наздраве!
Но "ще казваме, че сме добре", дето вика един познат!
Малко не те доразбрах с това Зад стената!??
Нещо от типа на Facebook стената ли е, или преносен друг смисъл?
Не стой зад стената, присъедини се тук към нас!!
какво става Наки, здрави ли сте, нахранени ли сте, имате ли покрив над главата?nakibest написа:
Как да сме, не питай - зле е, и то от доста месеци насам...!
Мен не ме мързи.
Гледам само да няма далечни планове,
щото после времето почва да не достига.
Гледам само да няма далечни планове,
Мързелът е хубаво нещо, дай боже на всеки да се случва и да си го позволява. Радвам се за теб. Както се казваше в една реклама, мързелът е вроден талант. Аз смятам, че човек може и да го придобие-с мерак е акъл)).jumbles написа:от занимание със себе си и стоене зад стената, почнах да забравям да говоря и не, не в смисъл как се извършва действието, а мързел ... мързи ме бе ... обаче викам си ... сякаш да зема да се разкърша малко
Наздраве!
Убедена съм, че те интересува, с добро. Аз сякаш излизам от дупката си. Пенсионирах се, защото се почувствах адски уморена, ставането рано сутрин и пътуването, започнаха да ме натоварват. Усетих, че ако вършех една работа за 3 часа, започна да ми отнема двойно време. Питах се : бърнаут или дъртаут. И за двете решението беше почивка и промяна на начина на живот, мислене, среда. Е, станах селянка. Медитирах с плевене, садене, разговор с птичките и пчеличките. От известно време усещам, че пак ми се пътува, пак ми се ходи по заведения, по хотели. Дори миналата седмица ми се прииска да говоря с хора, които ми звъняха през тези 2 години, а аз някак проформа отговарях. Сега ми се прииска да ги чуя всичките, цяла седмица не спирам да говоря и се убедих, отново, че това са хора, които си заслужава да ги имам като колеги, приятели, дори само познати. Да, знаех и преди, но някак не ми се говореше. Дали от мързел, не знам, просто ми беше хубаво в моя си нов свят, без много говорене. Често съпругът ми казваше : де мецни нещо де)))). Ми не ми се мецваше, това е! Използвала съм и аз израза „сега ме мързи да говоря“)
Не ходихме на море, не ми се пътуваше, а сега вече имаме резервация за ски!
Сега си мисля, не е било дъртаут, било е бърнаут))) Времето ще покаже. Направих разсад за някои цветя, преглеждам тези дни доматите.
Ех, как се поизповядах:-) Само да не изкукам и да ми скимне да се върна отново в София
поздрави!
Tanya написа: Гледам само да няма далечни планове,
по някое време усетиш се, а той живота се изтърколил
Селянка написа:
Мързелът е хубаво нещо, дай боже на всеки да се случва и да си го позволява. Радвам се за теб. Както се казваше в една реклама, мързелът е вроден талант. Аз смятам, че човек може и да го придобие-с мерак е акъл)).
Убедена съм, че те интересува, с добро. Аз сякаш излизам от дупката си. Пенсионирах се, защото се почувствах адски уморена, ставането рано сутрин и пътуването, започнаха да ме натоварват. Усетих, че ако вършех една работа за 3 часа, започна да ми отнема двойно време. Питах се : бърнаут или дъртаут. И за двете решението беше почивка и промяна на начина на живот, мислене, среда. Е, станах селянка. Медитирах с плевене, садене, разговор с птичките и пчеличките. От известно време усещам, че пак ми се пътува, пак ми се ходи по заведения, по хотели. Дори миналата седмица ми се прииска да говоря с хора, които ми звъняха през тези 2 години, а аз някак проформа отговарях. Сега ми се прииска да ги чуя всичките, цяла седмица не спирам да говоря и се убедих, отново, че това са хора, които си заслужава да ги имам като колеги, приятели, дори само познати. Да, знаех и преди, но някак не ми се говореше. Дали от мързел, не знам, просто ми беше хубаво в моя си нов свят, без много говорене. Често съпругът ми казваше : де мецни нещо де)))). Ми не ми се мецваше, това е! Използвала съм и аз израза „сега ме мързи да говоря“)
Не ходихме на море, не ми се пътуваше, а сега вече имаме резервация за ски!
Сега си мисля, не е било дъртаут, било е бърнаут))) Времето ще покаже. Направих разсад за някои цветя, преглеждам тези дни доматите.
Ех, как се поизповядах:-) Само да не изкукам и да ми скимне да се върна отново в София
поздрави!
сполай ти
- Green Light
- Green Light
На по-малко отколкото ми се иска.Mery написа:Лафа е "Ако ме боли толкова, колкото ме мързи да съм умрял!"Green Light написа:Един приятел викаше, добре че тва нещо мързелът не боли толйова, колкоъо мързи. Че щяхме в голям проблем да сме.
Не те знам на колко ракии си, но трудно ти се чете. ;)
Телефонна клавиатура и дебели пръсти правят градуса ми този път.
Извинявайте, които сте принудени да търпите грознописа ми.
1) здрави ли стеjumbles написа:какво става Наки --> здрави ли сте, нахранени ли сте, имате ли покрив над главата?nakibest написа:
Как да сме, не питай - зле е, и то от доста месеци насам...!
--> Не точно. Хронично недоспиване, хроничен стрес, високо кръвно, висок неуспокояващ се пулс, голямо и увеличаващо се наднормено тегло, лоша памет (забравям неща)..
2) нахранени ли сте
--> Това да.
3) имате ли покрив над главата
--> Също да, ама не е наш! На нашите е (на родителите ми) - според индийците трябва да сме едни много нещастни, тъжни хора.
(Защото къщата ни НЕ е наша! Важен фактор според тях - вероятно не само тях..
Да, не плащам наем, и практически почти не плащам сметките аз - ама няма значение, или даже - още по-зле..)
- snowprincess
умирам втора вечер от зъбобол и висока температураjumbles написа:от занимание със себе си и стоене зад стената, почнах да забравям да говоря и не, не в смисъл как се извършва действието, а мързел ... мързи ме бе ... обаче викам си ... сякаш да зема да се разкърша малко
Наздраве!
чакам да стане утре

Е, що чакаш втора вечер, че и да стане утре? То се ходи на зъболекар и профилактично. Не се чака да опре "ножа до кокала".snowprincess написа:умирам втора вечер от зъбобол и висока температураjumbles написа:от занимание със себе си и стоене зад стената, почнах да забравям да говоря и не, не в смисъл как се извършва действието, а мързел ... мързи ме бе ... обаче викам си ... сякаш да зема да се разкърша малко
Наздраве!
чакам да стане утре
Или разчиташ на чичко Гугъл и на плоскоземците да ти излекуват зъба?
Температурата ти е от някаква инфекция в организма. Може да е от зъба който ти прави проблеми, може да е от друго.
Отиваш, правиш изследвания и установяваш.
Личният ти лекар не ти ли каза? Или нямаш такъв?
- ПЪТник две
jumbles написа:maggot написа:Както казах вече нейде - мъка.
Започвам да схващам защо дирника е сдал багажа.
да, за съжаление това е не малка част от пъзела дир
Защо за съжаление?
Виж това, гледай го 17 пъти, в него сме, но ни липсват седемнадесет ни пъти гледане и 17 изживявания...
Гледането, четенето ни 17 днес сега и тук е възможно, но за изживяването 17 не съм сигурен.....
https://www.youtube.com/watch?v=uRPeBh1f3to.
За после там и нас не знам!
- ПЪТник две
Като колко
определяте общото ни ниво на интелигентност в този форум?
От едно до десет!
Реторика. ...и проява на активност.
От едно до десет!
Реторика. ...и проява на активност.
Точно и затова това - далечните планове не са за мен.jumbles написа:Tanya написа: Гледам само да няма далечни планове...само внимавай с плановете, че то животът е това, което се случва, докато обмисляш някакви планове
Имам близки - като две пътувания за февруари - Малта и Прага.
Живот и здраве да е....
- ПЪТник две
Супер , пожелавам ти сбъднати мечти и сбъднати очаквания от тях....Tanya написа:Точно и затова това - далечните планове не са за мен.jumbles написа:Tanya написа: Гледам само да няма далечни планове...само внимавай с плановете, че то животът е това, което се случва, докато обмисляш някакви планове
Имам близки - като две пътувания за февруари - Малта и Прага.
Живот и здраве да е....
Благите думи приети от все сърце.ПЪТник две написа: Супер , пожелавам ти ...
Явно съвсем даже проформа питаш!jumbles написа:от занимание със себе си и стоене зад стената, почнах да забравям да говоря и не, не в смисъл как се извършва действието, а мързел ... мързи ме бе ... обаче викам си ... сякаш да зема да се разкърша малко
Наздраве!
Щото аз отговорих, ама като "на умрял писмо"...
- ПЪТник две
Благодаря!Tanya написа:Благите думи приети от все сърце.ПЪТник две написа: Супер , пожелавам ти ...
Но позволи ми, да използвам възможностите на този форум, моля.
Преди думите са мислите., мислите са само изражения чрез думи.. а думите, както и целувката са и възможност и за измамни?
Юда с думи и с целувка и измама предаде Исус.
В никакъв случай не е свързано с нас, тях и аз и ти.
Става дума за Ние!
Всичко това не отменя и не може да отнеме добрите ми и искрени пожелания за сбъдване на мечтите ти....
Мога, и го зная, че съм як, силата ми се засили, като ми се показва , че за мен е крайно време.
Понеже съм от града на поетите...ПЪТник две написа: Преди думите са мислите., мислите са само изражения чрез думи.. а думите.....
Иде ли реч да думи.... те това се сещам:
"Замълчи, замълчи...
Има думи по нявга излишни за нас,
има думи в сърцата ни скрити.
За каkво ли да казваме всичко на глас...
.....
Говори, говори,
има думи добри,
малки думи със сила голяма!
.... "
Веселин Ханчев
- ПЪТник две
Нещо и за форумът имаш ли, моето е:Tanya написа:Понеже съм от града на поетите...ПЪТник две написа: Преди думите са мислите., мислите са само изражения чрез думи.. а думите.....
"Замълчи, замълчи...
.....
Говори, говори,
има думи добри,
.... "
Веселин Ханчев
Трили лили три ли,
медна свирка свири!
Скарали се двечки
пъстри буболечки!
ПЪТник две написа: Нещо и за форумът имаш ли, моето е:
Трили лили три ли,
медна свирка свири!
Скарали се двечки
пъстри буболечки!
Паяк, седнал по турски
във дюкянче на ъгъл.
Който иска, го търси.
Никого не е лъгал.
Кой от тука ще мине? –
гледа над очилата....
МД.
Дирли, дирли, дишка - мома свири на "пишка"!ПЪТник две написа:Нещо и за форумът имаш ли, моето е:Tanya написа:Понеже съм от града на поетите...ПЪТник две написа: Преди думите са мислите., мислите са само изражения чрез думи.. а думите.....
"Замълчи, замълчи...
.....
Говори, говори,
има думи добри,
.... "
Веселин Ханчев
Трили лили три ли,
медна свирка свири!
Скарали се двечки
пъстри буболечки!
П.С. НЕ е това дето си мислите, а е духов(ен) музикален инструмент.
Ехааа ... това с прочитането зазвуча в главата ми и го запях.Tanya написа:Понеже съм от града на поетите...ПЪТник две написа: Преди думите са мислите., мислите са само изражения чрез думи.. а думите.....
"Замълчи, замълчи...
.....
Говори, говори,
има думи добри,
.... "
Веселин Ханчев
Изпълнението на Мими Николова ли беше? От филма "Любимец 13"?
Благодаря за милия спомен който ми събуди!
Не съм толкова дърта. Преди два дена навърших 60, но харесвам много неща и от времето преди раждането ми.
Честито! Здрава и щастлива да си!Mery написа: Преди два дена навърших 60, но харесвам много неща и от времето преди раждането ми.
И аз съм при отличниците от декември 25.
Честит рожден ден и от мен, Греки, да си жива и здрава! Останах приятно изненадан от теб миналата година, когато ти честити моя (не очаквах това), и сега ме е яд, че фейсбукът не ме е уведомил навреме за твоя, но както се казва – по-добре късно, отколкото... Пожелавам ти много здраве, щастие и любов, останалото си го имаш в изобилие!Mery написа: Ехааа ... това с прочитането зазвуча в главата ми и го запях.
Изпълнението на Мими Николова ли беше? От филма "Любимец 13"?
Благодаря за милия спомен който ми събуди!
Не съм толкова дърта. Преди два дена навърших 60, но харесвам много неща и от времето преди раждането ми.

Благодаря ти! Много мило!Nuke написа:
Честит рожден ден и от мен, Греки, да си жива и здрава! Останах приятно изненадан от теб миналата година, когато ти честити моя (не очаквах това), и сега ме е яд, че фейсбукът не ме е уведомил навреме за твоя, но както се казва – по-добре късно, отколкото... Пожелавам ти много здраве, щастие и любов, останалото си го имаш в изобилие!
Доказваш, че може да се дрънголим, но може да останем приятели.
Имам един такъв в комплекса в който живея. Изпокарахме се (даже не помня за какво). Чу ни цяла Белащица!
На другия ден здравей и здрасти сякаш нищо не се е случило.
После човека се разведе и всички го нахокаха и му обърнаха гръб. Само аз продължих да му обръщам внимание.
Той се върна в Лондон и се събра с майката на двете си деца и сключиха брак отново след развода.
Има ме на пиедестал. Сети се защо. Защото ценя доброто отношение! Той го разбира. Ти също.
Когато те критикувам не е за да ти навредя. Искам най-доброто за теб! Но ако ти не го искаш, никой не може да ти помогне!
- ПЪТник две
Явната истина е, че когато критикувам някого, то аз вече съм го осъдил за грешник.Mery написа:Благодаря ти! Много мило!Nuke написа:
Честит рожден ден и от мен, Греки, да си жива и здрава! Останах приятно изненадан от теб миналата година, когато ти честити моя (не очаквах това), и сега ме е яд, че фейсбукът не ме е уведомил навреме за твоя, но както се казва – по-добре късно, отколкото... Пожелавам ти много здраве, щастие и любов, останалото си го имаш в изобилие!
Доказваш, че може да се дрънголим, но може да останем приятели.
Имам един такъв в комплекса в който живея. Изпокарахме се (даже не помня за какво). Чу ни цяла Белащица!
На другия ден здравей и здрасти сякаш нищо не се е случило.
После човека се разведе и всички го нахокаха и му обърнаха гръб. Само аз продължих да му обръщам внимание.
Той се върна в Лондон и се събра с майката на двете си деца и сключиха брак отново след развода.
Има ме на пиедестал. Сети се защо. Защото ценя доброто отношение! Той го разбира. Ти също.
Когато те критикувам не е за да ти навредя. Искам най-доброто за теб! Но ако ти не го искаш, никой не може да ти помогне!
За сламката в окото му, без да виждам гредата в моето око!
И, нека пръв хвърли камък този, който не е съгрешавал!
С хвърляне на камъни не се помага, не го искат...си помагат....като се пазят от такива помощници!