Житената Питка написа:
На такова прилича, да.
Гледаш го - нормален човек и изведнъж "машините се манипулират, а хартията не", "само герб" и подобни.
Разочароващо е.
Аз съм на мнение че разделението в обществото е виновно за това.
Темата* е подходяща, защото в политическата ни история няма по-голям и по-успешен разединител на нацията от Румен Радев, именно от позицията си на уж-Обединител. Пиша го с главна буква така както би трябвало да се пише институцията Президент. Обединител е също институция, уви разединител - също.
Естественото дразнение - "защо трябва да има цяла прослойка, която трака на клавиши и получава десет пъти колкото мен" се преврърна в "каквото е зле за ППДБ това е моят избор".
Омразата към т.нар демократична общност се трупа и сгъстява и понастоящем направо се усеща във въздуха. Тези партии и тази коалица вече има стъклен таван над който не може да излезе, защото според мен, съвсем лаишки, "опасността" да вземе властта еднолично предизвиква защитна реакция сред голямата маса избиратели и дори тези които биха откликнали на посланията, се отдъпват. И естесТвено избират ГЕРБ, която е народняшкия вариант на евроатлантизма. А мафията е удобна, домашна, позната и може да се направи компромис в името на това "да им натрием носовете на жълтопаветниците"
Има такъв момент, човешко е, но Радев направи от това политика(и подобни такива към други партии)
Много вреден като президент, да видим какво ни чака като премиер.
*Объркал съм се мислех че пиша в "идиотската" тема за Радев. Нищо, нека остане така, иначе голямо променяне ще падне