Може нови, стари - всякакви.
За сериали мисля да направя отделна тема.
Хубава тема Наки-за всеобщо обсъждане.nakibest написа:Моля обсъждайте тук ТВ филми, кино-филми, които са ви направили вЧепетление, или ще ходите да ги гледате скоро.
Не ходя. Каквото дойде при мен. 12 angry men ми е сред фаворитите, мога да го гледам ежемесечно. Каквото и да е с клинт истууд също, даже наивните.nakibest написа:Моля обсъждайте тук ТВ филми, кино-филми, които са ви направили вЧепетление, или ще ходите да ги гледате скоро.
...
вчера гледах Мошенички от класа, с Ан Хатауей и Ребъл Уилсън. Развесели ме, нищо особено, лек филм, за релакс!nakibest написа:Моля обсъждайте тук ТВ филми, кино-филми, които са ви направили вЧепетление, или ще ходите да ги гледате скоро.
Остави ми размисли...maggot написа:Нюрнберг. .
h16 написа:Не ходя. Каквото дойде при мен. 12 angry men ми е сред фаворитите, мога да го гледам ежемесечно. Каквото и да е с клинт истууд също, даже наивните.nakibest написа:Моля обсъждайте тук ТВ филми, кино-филми, които са ви направили вЧепетление, или ще ходите да ги гледате скоро.
...
От сериалите съм изгледал всичко на детектив кенда. Мога да ги повтарям, харесва ми как говори.

Около празниците гледах „Аватар: Огън и пепел“. Хич не съм очарована! Първият "Аватар" си остава истинската класика. Всичко останало след него ще е все по-зле.nakibest написа:Моля обсъждайте тук ТВ филми, кино-филми, които са ви направили вЧепетление, или ще ходите да ги гледате скоро.
Тукашните филми са ми най- интересни.Nuke написа:h16 написа:Не ходя. Каквото дойде при мен. 12 angry men ми е сред фаворитите, мога да го гледам ежемесечно. Каквото и да е с клинт истууд също, даже наивните.nakibest написа:Моля обсъждайте тук ТВ филми, кино-филми, които са ви направили вЧепетление, или ще ходите да ги гледате скоро.
...
От сериалите съм изгледал всичко на детектив кенда. Мога да ги повтарям, харесва ми как говори.
Първа серия беше много приятна. На мен ми хареса.Green Light написа:На 18.01 по HBO започва Рицарят на седемте кралства. От Дж Мартин
От земята на Игра на тронове, но сто години преди това.
Три новели е написал Мартин и както винаги при него - възбужда апетита за още. (Заедно с безнадеждното чувство - че повече няма)
Трейлърът е точно по тях, но дали сериалът ще се ограничи в трите или ще опитат да допиша... не знам. Подобен опит не завърши добре преди.
https://www.youtube.com/watch?v=fNecxrH1Cvc