Тез пък
- ПЪТник две
Тез пък
https://trip.dir.bg/novini/neveroyatnat ... imki-video
Та ние вече 40 години живеем на дърветата, а тая някакви си дни!
Ако ние не сте вие, не означава че, съм само аз!
Фукла, живяла на дърво...щот не е живяла в тоалетна, не е чакала в чакалня, за скорости да се интегрира за в тоалетна !
Тъз овцъ не знае какво е Дом!:rotfl24:
...."....Родина сине, Родина!":-)
Фукла, живяла на дърво...щот не е живяла в тоалетна, не е чакала в чакалня, за скорости да се интегрира за в тоалетна !
Тъз овцъ не знае какво е Дом!:rotfl24:
...."....Родина сине, Родина!":-)
Мнението е позиционирано и няма общо!
Re: Тез пък
не мисля, че момичето заслужава грубият ти език
какво се опитваш да провокираш и защо точно на нейна сметка правиш това, Пътник?
какво се опитваш да провокираш и защо точно на нейна сметка правиш това, Пътник?
- ПЪТник две
Не виждаш, сложи си очила.jumbles написа:не мисля, че момичето заслужава грубият ти език
Не правя сметки!
Грубият ми език е към мен не е към момичето.
ПЪТник две написа: Не виждаш, сложи си очила.
Не правя сметки!
с очила съм и пак това виждам, но дори и да ти се доверя на думите, че грубият език е към теб самият ... защо? не знаеш ли, че грубата реч разрушава човек отвътре, както изричащия, така и приемащият
не се ли обичаш?!
всъщност пак май не съм в час ... както и да е ... забрави
ааа, ясно, явно е, че дървото си паднал, и така си си ударил главата.ПЪТник две написа:
Ами какво да се направи - съдба, на когото каквото му е писано.
- ПЪТник две
В час си, твоят час, бъди все такава, това е твоят час.jumbles написа:ПЪТник две написа: Не виждаш, сложи си очила.
Не правя сметки!
с очила съм и пак това виждам, но дори и да ти се доверя на думите, че грубият език е към теб самият ... защо? не знаеш ли, че грубата реч разрушава човек отвътре, както изричащия, така и приемащият
не се ли обичаш?!
всъщност пак май не съм в час ... както и да е ... забрави
Моят час е друг, не си длъжна да го приемеш, както аз приех твоят, различен от моя!
"не знаеш ли, че грубата реч разрушава човек отвътре,"
И това зная и още зная, че грубата реч може както и да руши така и да гради, и отвътре и отвън....и обратно с целувка нежна, Юда предаде Иисус, и с целувка Юда се разруши отвътре....и се обеси....
Всъщност, неволно ти ме осъди в грубост...по думите ми само...не съм целувал ли...или какво?
Думите, целувките са само поведение...Поведение което може да убива и живот да дава, за който го може, за сега всеки както може...
Ще прогледнем едва тогава когато се научим да различаваме вътрешно състояние от външно поведение...че не са едно също нещо нежно-грубо и т.н.
Докато съдим за външната целувка, че е еднаква с вътрешното, сме слепи...но не сме виновни.
По-нежно от това няма как да ти го кажа!
ПЪТник две написа:
И това зная и още зная, че грубата реч може както и да руши така и да гради, и отвътре и отвън....и обратно с целувка нежна, Юда предаде Иисус, и с целувка Юда се разруши отвътре....и се обеси....
вибрациите на речта са си вибрации и те действат неизменно по съотвения начин, колкото и да ме препращаш към библията
виж друг е въпроса, че Бог е преценил, че е по-добре да се извлече добро от злото, отколкото да не се допусне да съществува зло
П.П. и речта не е нужно да е нежна, достатъчно е да е добронамерена
- ПЪТник две
А къде да те препратя?jumbles написа:ПЪТник две написа:
вибрациите на речта са си вибрации и те действат неизменно по съотвения начин, колкото и да ме препращаш към библията
виж друг е въпроса, че Бог е преценил, че е по-добре да се извлече добро от злото, отколкото да не се допусне да съществува зло![]()
П.П. и речта не е нужно да е нежна, достатъчно е да е добронамерена
Познанието и словото могат да съществуват независимо едно от друго - те се две различни неща.
Учи изкуството на прикриването, така че никой да не узнае, че си предрешен. За целта трябва да си безжалостен, лукав, търпелив и благ. Запомни добре:
1.Безсърдечността не трябва да бъде- грубиянщина.
2.Лукавството- жестокост.
3.Търпението- безгрижие
4.Благостта- глупост.
Прикриването е изкуството за използване на поведението по оригинален начин за определени цели.
не съм чела Кастенада, дочувала съм от тук от там по нещо за това прикриване, но до там
така и не го усетих да резонира с мен ( за разлика от теб, ти често го използваш) и го оставих на това си ниво
в душата си, където е цялото познание, кротко чакащо някой да си го спомни и открие
така и не го усетих да резонира с мен ( за разлика от теб, ти често го използваш) и го оставих на това си ниво
ПЪТник две написа: А къде да те препратя?
в душата си, където е цялото познание, кротко чакащо някой да си го спомни и открие
- ПЪТник две
Какво ти знаеш за душата????? За Всичкото:jumbles написа:не съм чела Кастенада, дочувала съм от тук от там по нещо за това прикриване, но до там
ПЪТник две написа: А къде да те препратя?
"Ако душата, къпеща се в слънчевото сияние на твоя живот, ти се усмихва, ако тя пее вътре в своята обвивка от плът и материя; ако тя ридае в своята крепост, съградена от илюзии; ако твоята душа се сили да скъса сребърната нишка, която я свързва с Учителя" - знай, ученико, твоята душа е прах.
Ако разцъфващата твоя душа' се вслушва в тревогите на този свят; ако тя откликва на гърмящия глас на Великата Илюзия; ако уплашена от горещите сълзи на страданието или оглушена от воплите на скръбта, тя отстъпи ~ подобно плашлива костенурка - под щита на своята личност, узнай: твоята душа е за своя безмълвен Бог недостоен
ковчег,
Когато, израснала, твоята душа излезе от сигурното си убежище и като се измъкне из ковчега, който я закрива, протегне своята сребърна нишка и се устреми напред; ако, съзнала своето отражение върху вълните на пространството, тя прошепне: „Това съм аз", узнай: твоята душа е уловена в паяжината на измамата."
ПЪТник две написа:
Какво ти знаеш за душата????? За Всичкото:
"Ако душата, къпеща се в слънчевото сияние на твоя живот, ти се усмихва, ако тя пее вътре в своята обвивка от плът и материя; ако тя ридае в своята крепост, съградена от илюзии; ако твоята душа се сили да скъса сребърната нишка, която я свързва с Учителя" - знай, ученико, твоята душа е прах.
Ако разцъфващата твоя душа' се вслушва в тревогите на този свят; ако тя откликва на гърмящия глас на Великата Илюзия; ако уплашена от горещите сълзи на страданието или оглушена от воплите на скръбта, тя отстъпи ~ подобно плашлива костенурка - под щита на своята личност, узнай: твоята душа е за своя безмълвен Бог недостоен
ковчег,
Когато, израснала, твоята душа излезе от сигурното си убежище и като се измъкне из ковчега, който я закрива, протегне своята сребърна нишка и се устреми напред; ако, съзнала своето отражение върху вълните на пространството, тя прошепне: „Това съм аз", узнай: твоята душа е уловена в паяжината на измамата."
започнах да не те разбирам, но нищо
Хубава вечер, Пътник
https://youtu.be/yckFSLjnc9Q?si=vDTDa9acU_rQtYZs
- ПЪТник две
Не му мисли, бъди все такава.jumbles написа:ПЪТник две написа:
Какво ти знаеш за душата????? За Всичкото:
ковчег,
започнах да не те разбирам, но нищо
Хубава вечер, Пътник
https://youtu.be/yckFSLjnc9Q?si=vDTDa9acU_rQtYZs
Запивам и НАЗДРАВЕ!