Германия има план за ЕС на две скорости

Все същите
Аватар
snowprincess

Германия има план за ЕС на две скорости

Мнение от snowprincess »

https://www.segabg.com/hot/category-for ... o-6-strani

Емил Йотовски

Клубът на богатите затваря. Ще метат. Тоест, ние ще метем. Пред смаяния ни и объркан европартньорски поглед еврокупонджиите започват да напускат балната зала. Местят се на друго място, на което не сме добре дошли. Това представлява скъпата ми Европа на две скорости. Някои го наричат ценност, аз предпочитам да го наричам измама. Измама, в която ни повтаряха думата „заедно“. Днес „заедното“ се оказа, че е наше и ваше.

Влизали ли сте в магазин през последните тридесет дни? Мислите ли, че това, което се случва на касата, ни прави по-успешни? Или по-богати? Или по-интегрирани? Или сме „заедно“ с някого? Допреди месец това беше също толкова ясно, но някак омаловажавано, потискано и замитано.

Преди няколко месеца също беше ясно, но тогава просто ни лъжеха. Трябва да се признае, че на места успяха да пласират тези лъжи. Също трябва да се признае, че част от лапнишараните дори днес се държат като пръднал в асансьор. Напълно усещат какво им се случи, но си дават вид, че всичко това е част от някакъв изключително сложен план, в който новото „да си богат“ преминава през това да си беден. Нещо като квантова икономика, но вместо на елементарни частици, тази нова наука разчита на елементарни глупаци.

Нищо! Нокаут и продължаваме напред. Ние това си го можем.

Стягаме коланите, защото, ако не ви е ясно, минаваме от фазата на ограбването във фазата на оглозгването.

В България механизмът за ликвидация е отработен – процедурни хватки, правителствени заседания, свързани с доклади, противонародни, но напълно законни решения, опаковани в някакви чужди и доста неразбираеми ценности… да не кажа отвратителности. Ликвидиране на всякакви опити за народни допитвания. Както и позоваване на съмнителни договори, за които никой не си дава сметка от кого, защо и с каква цел са подписвани. В крайна сметка банките отново победиха хората.

Мисля, че от западния морал идваше правилото осъденият на смърт да си плати на палача за собствената му екзекуция. Днес го наричаме екзекуция на две скорости. Едната скорост държи секирата, а на другата ѝ режат главата. Така ясно ли е?
Изображение
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Аз съм разочарован от Костадинов... Беше обещал ако трябва да пали, но да не допусне замяната на лева с еврото. Е, нищо не подпали. Рестото – в евро, а Костадинов се оказа по-силен на думи, отколкото на дела.
Baldrian

Re: Германия има план за ЕС на две скорости

Мнение от Baldrian »

Нищо! Нокаут и продължаваме напред. Ние това си го можем.

Стягаме коланите, защото, ако не ви е ясно, минаваме от фазата на ограбването във фазата на оглозгването.

В България механизмът за ликвидация е отработен – процедурни хватки, правителствени заседания, свързани с доклади, противонародни, но напълно законни решения, опаковани в някакви чужди и доста неразбираеми ценности… да не кажа отвратителности. Ликвидиране на всякакви опити за народни допитвания. Както и позоваване на съмнителни договори, за които никой не си дава сметка от кого, защо и с каква цел са подписвани. В крайна сметка банките отново победиха хората.

Мисля, че от западния морал идваше правилото осъденият на смърт да си плати на палача за собствената му екзекуция. Днес го наричаме екзекуция на две скорости. Едната скорост държи секирата, а на другата ѝ режат главата. Така ясно ли е?[/quote]

Все някога на това безумие ще му се види края Сноу.
Когато си права-права си! И няма да минава довода, че само да не сме в руска орбита, всяко унижение си струва...
И парадоксът е, че тези които главни евроатланти искат да бъдат уплашени всъщност не искат руска орбита, само по-добре виждат.
Главните викачи са захлебили за поколения напред и към момента не са предмет на човешкото правосъдие, а народът ни е превърнат в електорална маса.
Евроатлантите ще ме сложат в руската орбита, от която те са подготвени бързо да избягат...
Но всичко с края си...Началото му е започнало...
Аватар
Селянка

Мнение от Селянка »

Baldrian написа:Нищо! Нокаут и продължаваме напред. Ние това си го можем.

Мисля, че от западния морал идваше правилото осъденият на смърт да си плати на палача за собствената му екзекуция. Днес го наричаме екзекуция на две скорости. Едната скорост държи секирата, а на другата ѝ режат главата. Така ясно ли е?
Все някога на това безумие ще му се види края Сноу.
Когато си права-права си! И няма да минава довода, че само да не сме в руска орбита, всяко унижение си струва...
И парадоксът е, че тези които главни евроатланти искат да бъдат уплашени всъщност не искат руска орбита, само по-добре виждат.
Главните викачи са захлебили за поколения напред и към момента не са предмет на човешкото правосъдие, а народът ни е превърнат в електорална маса.
Евроатлантите ще ме сложат в руската орбита, от която те са подготвени бързо да избягат...
Но всичко с края си...Началото му е започнало...[/quote]

.Началото му е започнало...еее, помним за другото начало, което даде горбачов... и кво? Ручаме жабетата
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Baldrian написа:Все някога на това безумие ще му се види края Сноу.
Но всичко с края си...Началото му е започнало...
не мисля, че има някой, който се чувства резко забогатял в този момент

едно интересно интервю с проф Иво Христов, Балдри

анализ на международното положение в момента

https://www.facebook.com/share/v/1CU6HhUqx2/
Изображение
Baldrian

Мнение от Baldrian »

не мисля, че има някой, който се чувства резко забогатял в този момент

едно интересно интервю с проф Иво Христов, Балдри

анализ на международното положение в момента

https://www.facebook.com/share/v/1CU6HhUqx2/[/quote]

е, ти знаеш, че често анорексичките в огледалото се виждат като огромни.

сега ако трябва да дискутираме чувството за достатъчност и обективната реалност, вече сме в 5 нови теми.
един може да е щастлив от хляба днес насъщен, а друг нещастен, че не е прехвърлил вече 10ия милиард.
една шепа алчни и безмозъчни идиоти под директивата на други такива са безкрайно учудени, че някой не ги одобрявал...

https://glasove.com/novini/kalas-prizna ... da-poumnee

има го и в други издания и на други езици, ако някой се смущава от това...
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Nuke написа:Аз съм разочарован от Костадинов... Беше обещал ако трябва да пали, но да не допусне замяната на лева с еврото. Е, нищо не подпали. Рестото – в евро, а Костадинов се оказа по-силен на думи, отколкото на дела.
Подпалване в момента означава гражданска война и втора Украйна, браво на Костадинов, че не ни подкара!
Мнението е позиционирано и няма общо!
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Baldrian написа:една шепа алчни и безмозъчни идиоти под директивата на други такива са безкрайно учудени
жал ми е, и за тях няма да е безболезнено
пак не са в клуба на богатите
дай да приемем, че ние сме виновните
може по-малко да се срамуват, че са били толкова наивни

Изображение
Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

- Муш!
- Въх, убиха на! :rotfl24:
Публикувай отговор