Green Light написа:Писах, писах пък се изгуби.
"Нещо става тук", а, Пътник?
Може би трябваше да стане така, защото сам на себе си досадих- какви били целите на едно видеонаблюдение, от какво се състои, кое какво постига, какви зони има, дрън дрън дрън.
Идеята ми беше че има защо да се монтират скрити камери в едно видеонаблюдение. По принцип.
Скритите камери са необходимост.
Може дори да има причини да се монтират в такива места...
Но просто
няма сериозна фирма, която да не изиска ясно разписана документация и разрешение от дълга верига мениджъри (вкл секюрити такива), ако инсталира каквито и да е, но особено скрити камери в тоалетна (на училище) или студио (с голи хора).
Мисля че и несериозна фирма няма.
Логиката е супер проста- инсталаторите са оператори на лични данни, следователно са отговорни.
Причината да се появят клиповете с епилациите 99,999% е че камерите са хаакнати - то па много трудно. Но това кой е поискал да бъдат инсталирани просто не може да бъде загадка и да се "разследва" толкова време. И толкова време да се чешат езици по телевизии и радиа.
Или има фирма инсталатор и тогава има и протокол с дата и подпис. Въпрос на два часа разследване.
Или ако няма фирма инсталатор, тогава деянието е в нарушение на куп закони и за това има отговорен човек. Няма какво да го издирват - отговорен е управителя на фирмата.
Не разбирам защо трета или даже четвърта сутрин ме занимават с тези студиа.
... без да дават линк.
Знаех си аз, че ще дойде време да се запитаме, да коментираме и да мислим самостоятелно, и не само в този форум, а и вътрешно.
"Нещо става тук", а, Пътник?
"
Приятелю, имам много отговори, но за теб специален.
Първо, фактът, че ти си зададе този въпрос, а друг те попита що го занимаваш с глупости, са два факта в които се намира отговорът на въпросът ти. Ти това вече го разбра.
Нататък, в специалният ми отговор за теб, за да формираш сам отговорът:
1. Много пъти съм повтарял, че всички ние, и всяко едно, сме едно Цяло-ЖИВ ОРГАНИЗЪМ.
2.Размахването на криле на пеперудата, може да направи Цунами, и го прави и в другият край през океана???!!!!
3. Много пъти съм го писал:"Главното винаги е неизказано - то е скрито казано. Трябва да гледаш това, което съществува, и да виждаш онова, което го няма. То диктува правилността. Между съществуващото винаги има отсъствие. То разделя и свързва. То указва на главното, скривайки го. Това, което го няма, е най-тънкото свързващо звено на реалността."...сити се за ПЕПЕРУДАТА!
4.По въпросът ти: Да! Извън тези точки всичко е дрън дрън, а ЗАЩО, е друга тема.
Та "ПЕПЕРУДАТА" Епстийн, размахала криле отвъд океана....и у нас Цунами.
Все пак има в новините и следа, че имало и българско участие??????
5. Това няма да го намериш в новините, целта им е да те пратят в трета глуха, право до селянката гражданка...да мислиш за домати, а не да си задаваш въпроси свързани с дълбоката ти същност...
6. Никога не си помисляй че си различен или Велик, пред Човек който е ограничен само в домати....Щотобез такива ще умреш от глад!
7. Старай се да комбинираш всичко в едно и с благодарност да го приемем като съвършено.
В този смисъл да се поклоним и благодарим на Ружа за въпроса, и доматите които произвежда!
Аз това виждам, че става... виждам и че си задаваш истински въпроси...
А добре зная, че отговорите на въпросите ни ни чакат с хиляди години да им ги зададем и да ни отговорят!
Последното е най- важното....