Не я дразни че току виж запие белина за здраве!Алиса написа:Кой те е дискамбабубубабоболейтнал тъй, ма какиното?Cookie написа: Лисо, ма, треперят ми гащите, не мога ги обуя ….
Оня изедник Тръмп ли беше?
Ей тоз Тръмп, тоз тъп Тръмп!:rotfl24:
Алиса написа:Кой те е дискамбабубубабоболейтнал тъй, ма какиното?Cookie написа: Лисо, ма, треперят ми гащите, не мога ги обуя ….
Оня изедник Тръмп ли беше?
Не знам, не знам...Алиса написа: Аааааа, вече се ядосах.
Не просто на неграмотно шляпнатата тема, а на реакциите ти към всички писали и неписали в нея. Едни не я разбирали, щото не знаят английски, други, щото не били превъзпитани, трети, щото били довлекли тук някакви специални хора от дира. И нито ред обяснение от авторката за какво всъщност е темата.
Та, в крайна сметка за какво е темата?
Only don´t make yourself to meАлиса написа:Кой, аз ли размахвах показалки?
Много те апе щъркът.
Big Grin
За полицията не знам, но ФБР и ЦРУ са две съвсем различни институции с различен обхват на интереси и действие ...nakibest написа:Не, Николайчо съм.Cookie написа:Абе ти да не се казваш Стамат?nakibest написа:Парвати е Бисквитата.
Аз съм Cookie и точка.
Добре - катеричка си, катеричка си!
( Като във вица за заека, дето го разпитвали полиция, ФБР и накрая ЦРУ, търсещи в гората катерица..)
Айде сега и от ФБР и ЦРУ взе да разбираш... Като във вица за жената, която се обадила на мъжа си да му съобщи, че в акумулатора има вода.Cookie написа:За полицията не знам, но ФБР и ЦРУ са две съвсем различни институции с различен обхват на интереси и действие ...nakibest написа:Не, Николайчо съм.Cookie написа: Абе ти да не се казваш Стамат?
Аз съм Cookie и точка.
Добре - катеричка си, катеричка си!
( Като във вица за заека, дето го разпитвали полиция, ФБР и накрая ЦРУ, търсещи в гората катерица..)
Например, да онагледя - за да се включи ФБР трябва горите на претърсване за тая катерица да са повече от една, а за да се включи ЦРУ трябва да не са на територията на една и съща държава.
Капиш??