Така ли е, Пияндурник? Ти караш Vista от известно време нали? Сподели вчепатления, моля.
И наздраве!
Засега с кафе
И без цигара (браво, Вяра!!!).
Мерси!Remmivs написа:http://www.it-enquirer.com/main/ite/mor ... fer_vista/
Така ли е, Пияндурник? Ти караш Vista от известно време нали? Сподели вчепатления, моля.
И наздраве!
Засега с кафе
И без цигара (браво, Вяра!!!).
Мечо Грозде ли си правиш?vyara написа:Знаеш ли, стана както ти казах - намалих и кафето покрай отказването от цигарите.
Сега на бюрото ми се мъдри едно термосче с чай. Животът наистина е по-хубав без цигари.
Ти си пуши, пуши си...Житената Питка написа:Мечо Грозде ли си правиш?vyara написа:Знаеш ли, стана както ти казах - намалих и кафето покрай отказването от цигарите.
Сега на бюрото ми се мъдри едно термосче с чай. Животът наистина е по-хубав без цигари.
отърва ли се мммм? Давай, бравоKent написа:Ти си пуши, пуши си...
Пусни ми го още веднъж, че не разбрах...Kent написа:отърва ли се мммм? Давай, бравоvyara написа:Ти си пуши, пуши си...:-)
П.П. Питката казва красив труп, аз казвам красива смърт:twisted:пък трупа да е грозен той нл затва е труп
Бе ти и при къс цитат го правиш винаги. Просто се чудя какво толкова му правишKent написа:Не разбрах, как така разбутвам..ми ако е мно дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъълъг цитата, къде ще отиде тя...ммммммм?
Kent написа:Ми нали съм творец, трае ли душа юнашка...бе най-добре без цитати май цитати-митати размиват същноста и си забравя човек мисълта:winkw:
Сефте Маро индианци.Kent написа:успамихме на Човека темата:blum: