Абе, Грийни, Мъжж и Струнц
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Абе, Грийни, Мъжж и Струнц
Вие що не участвате в "оня конкурс", а? Нема само аз да се трепа, ааа
от 3о4о-вците. Айде малко напън, де!
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Re: Абе, Грийни, Мъжж и Струнц
Очевадно не съм нито един от тримата, ама нъл съм любопитна като котка...Пенчо Заека написа:Вие що не участвате в "оня конкурс", а? Нема само аз да се трепа, аааот 3о4о-вците. Айде малко напън, де!
Къв кОнкурс, бре, Пенчо????
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ей тоя!. За хумор и сатира.4avdar4e написа:Очевадно не съм нито един от тримата, ама нъл съм любопитна като котка...Пенчо Заека написа:Вие що не участвате в "оня конкурс", а? Нема само аз да се трепа, аааот 3о4о-вците. Айде малко напън, де!
Къв кОнкурс, бре, Пенчо????
- Green Light
Бе, може да се пробвам ама като четях Хулите навремето все едно ми беше в главата - къде съм ръгнал и аз, като от ясно по- ясно е, че тая работа с писането си има закони и правила, пък аз си карам ей така през просото и мноого ми личи.Пенчо Заека написа:Вие що не участвате в "оня конкурс", а? Нема само аз да се трепа, аааот 3о4о-вците. Айде малко напън, де!
До 15ти март? ...може, може. Ще кажа тука ако се престраша. Мерсаж за четката. Кво пиеш?
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ще пием накрая. Тази година конкуренцията никва я няма, тук-таме се прокрадва нещо свежо, така че - да работим за повдигане на равнището на родната сатира:rotfl24:Green Light написа:Бе, може да се пробвам ама като четях Хулите навремето все едно ми беше в главата - къде съм ръгнал и аз, като от ясно по- ясно е, че тая работа с писането си има закони и правила, пък аз си карам ей така през просото и мноого ми личи.Пенчо Заека написа:Вие що не участвате в "оня конкурс", а? Нема само аз да се трепа, аааот 3о4о-вците. Айде малко напън, де!
До 15ти март? ...може, може. Ще кажа тука ако се престраша. Мерсаж за четката. Кво пиеш?
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Значи, разкрит си!:rotfl24:Green Light написа:Бе, може да се пробвам ама като четях Хулите навремето все едно ми беше в главата - къде съм ръгнал и аз, като от ясно по- ясно е, че тая работа с писането си има закони и правила, пък аз си карам ей така през просото и мноого ми личи.Пенчо Заека написа:Вие що не участвате в "оня конкурс", а? Нема само аз да се трепа, аааот 3о4о-вците. Айде малко напън, де!
- Green Light
ъъ, не съм, не съм, закрит съм си. Не съм писал нищо, все още, в ХулитеПенчо Заека написа:Значи, разкрит си!:rotfl24:Green Light написа:Бе, може да се пробвам ама като четях Хулите навремето все едно ми беше в главата - къде съм ръгнал и аз, като от ясно по- ясно е, че тая работа с писането си има закони и правила, пък аз си карам ей така през просото и мноого ми личи.Пенчо Заека написа:Вие що не участвате в "оня конкурс", а? Нема само аз да се трепа, аааот 3о4о-вците. Айде малко напън, де!