Бъдете здрави и усмихнати!
И наздраве със сутрешното кафе!
Малко е тегаво на моменти, а и не е точно от вашето поколение, но мелодийката е приятна...Green Light написа:Добре сме, бива!
Наздраве!
Ами песен?

Добро попадение и неизвестна за мен досега група, някак си са прелетяли под моя радар през всичките тези години и се оказва, че ги чувам за първи път. Вери найс и тенкю.Green Light написа:https://www.youtube.com/watch?v=C5Ugs6JdDbs
Клас - Тъгувам по теб (версия 2026 - старите готини муцуни)
Тези Мъртви поети не са моетоNuke написа:Добро попадение и неизвестна за мен досега група, някак си са прелетяли под моя радар през всичките тези години и се оказва, че ги чувам за първи път. Вери найс и тенкю.Green Light написа:https://www.youtube.com/watch?v=C5Ugs6JdDbs
Клас - Тъгувам по теб (версия 2026 - старите готини муцуни)
https://www.youtube.com/watch?v=gzCPKr-AEw8 '95, бейби...
Музикалните ни вкусове се различават по отношение на Мъртвите поети и Рубикуб, но да, Река си ти ми звучи наистина познато и най-вероятно съм я чувал като малък по радиото (или вече като голям, в колата), без да я запомня. Ала се кълна в кокалите си, че това име, Клас, някак е останало под моя хоризонт и не само че не го бях срещал досега, но дори не съм го и чувал. Готина банда, докарват го малко на Депеш.Green Light написа:
Тези Мъртви поети не са моето
Но мерси, човек задължително трябва да слуша и търси своята музика. Имаше един много продължителен период в който слушах всичко каквото се пусне в подобни теми, даже имах експериментални плейлисти.
Музиката е важно нещо, може даже да е най-важното. От изкуствата.
Слушал си Клас. Освен че бяха много нашумели по мое време, от тях останаха и две три класически парчета, които се въртят и до днес.
Река си ти.
...
https://youtu.be/elX_k0h_2ak?si=fpHcb0ZVSFMO18di
Ами… ти си казвал, че си на 41, което ще рече, че си 9 години по-малък от мен.Nuke написа: Изложих се... Какъв меломан съм, ако не съм чувал за групата Клас.
https://youtu.be/9d8RKj4jJCk?si=qK8NqMDqCU8AA9N0&t=761
Аз лично все повече харесвам губернатора на Калифорния.Remmivs написа:При мен е малко лудничка в момента и ще е така още поне няколко седмици!
Бъдете здрави и усмихнати!
И наздраве със сутрешното кафе!
Аз в юношеството си и в ранното си детство хванах най-идиотските години на демокрацията, 1990-2002, разбирай глад, мизерия, наркоманските полюции в центъра на СФ и апогеят на мутромафиотския златен век. Да се прибера от училище, без да са ме избомбили някъде по пътя – я за часовник, я за остатъка от дневните ми джобни или нещо друго – си беше благодат и достойно за благодарствена молитва. Иначе за ню-уейва и всичко останало, у нас се слушаше радио и телевизия, и почти не се ходеше по концерти. Ходил съм веднъж на Металика в ПД, и това е. Ако не са го пускали по Хоризонт, ММ или MTV, не е имало къде другаде да го чуя.Cookie написа:Ами… ти си казвал, че си на 41, което ще рече, че си 9 години по-малък от мен.Nuke написа: Изложих се... Какъв меломан съм, ако не съм чувал за групата Клас.
https://youtu.be/9d8RKj4jJCk?si=qK8NqMDqCU8AA9N0&t=761
Ние когато се събирахме на Кравай и Аптека, и ходехме на концерти на Клас, Атлас, Ревю и Нова Генерация.. сигурно забравям някоя, на Гъза на коня, по спомен съм била на 15-16-17 години, щото имах вечерен час, ти си бил на 6-7-8..
...
С което исках да кажа, че когато беше актуално Ню-уейв течението, ти си бил още дете. Нормално е да не познаваш тази музика, особено ако е нямало кой да ти я пусне в по-зрели години.
Ето ти нещо от една моя друга любима група :
https://youtu.be/zXzqcDnzDgc?si=Q7ZT6RriqMGgpBfI
Ааа, тези са големи сладурани.Амаранта написа:Оф, и при мен е лудница. Работа, работа, че и отгоре.
Никога при нас не е бил такъв зор през януари, съсипаха я тази държава!:lol:
Но всъщност работата е ценност и дар,
придава на човека сила, смисъл, удовлетворение.
хайде и от мен един поздрав, с пожелание все да сте лъчезарни и усмихнати:
Беше доооста ветровито. В Малта.Remmivs написа:При мен е малко лудничка...:
А иначе как си?:bigsmile:Tanya написа:Беше доооста ветровито. В Малта.Remmivs написа:При мен е малко лудничка...:
Нама по-убава тема от тази.
И така, и иначе - на добре са тръгнали нещата.ПЪТник две написа: А иначе как си?:bigsmile:
nakibest написа:I. Ще казваме, че сме добре!:lol:
II. Добре сме, ама ще се оправим!
III. К'во да кажа, от доста време съм в различни "разцветки" на зле-то..
Спрях да го броя, от месеци е.
От леко зле, до средно, та и силно.. Добре не съм бил отдавна вече!![]()
( Е, може да се каже, че съм бил в "неутрално" положение също, ако сме по-оптимистични.)
IV. Горе-долу - добре. По/във средата - много зле.:crying:
Присъединявам се! Стискам палци, Наки!Амаранта написа:nakibest написа:I. Ще казваме, че сме добре!:lol:
( Е, може да се каже, че съм бил в "неутрално" положение също, ако сме по-оптимистични.)
Защо така, бе, Накибест? Нема да се даваш на гадовете!
Пожелавам ти здраве, на теб и близките....nakibest написа: I. Ще казваме, че сме добре!:lol:
Remmivs написа:При мен е малко лудничка в момента и ще е така още поне няколко седмици!....
Имам познати които трябва да се приберат през Катар на 6ти и са им отменили полета. Те отговарят за цяла група туристи, изнервена ситуация...Tanya написа:Remmivs написа:При мен е малко лудничка в момента и ще е така още поне няколко седмици!....
Честит 3 март!
Прибрах се от Прага.![]()
Уфф, мина най-сетне месец февруарский... скиталкий по света.
Дома си ми е най-добре!
Да се приберат всички поживо-поздраво им пожелавам.Green Light написа: Имам познати които трябва да се приберат през Катар на 6ти и са им отменили полета. Те отговарят за цяла група туристи, изнервена ситуация...,
Хмм, мобилният Firefox настроен на Десктоп режим не върши ли работа!?h16 написа:Здреите сички.
Искам да кажа че много искам да ви чета и желание имам дори, но от телефон операцията е като да четеш микрофиш със счупен четец на микрофишове. Миналото столетие каталозите за авточасти се разпространяваха на микрофишове, имам опит тоест. Ако възрастта на php-то е каквато подозирам, има една чудесна кожа за форум, казва се artodia. Ако някой има нерви и време да я намери и загнезди, подозирам че не само телефонистите но и тези с бюрократичните компютри ще ползват нея. Кожите на новите php bb-та претендират че са универсални за всички устройства но на практика са pos.
Аз съм здрав, безсънното е болничко, да му пожелаем да се оправя бързо. Да сте здрави здрейте и бездрейте.
Е то май аз съм "гадовете"...Амаранта написа:nakibest написа:I. Ще казваме, че сме добре!:lol:
Защо така, бе, Накибест? Нема да се даваш на гадовете!
Здравей, благодаря ти че сподели.h16 написа:Здреите сички.
Искам да кажа че много искам да ви чета и желание имам дори, но от телефон операцията е като да четеш микрофиш със счупен четец на микрофишове. Миналото столетие каталозите за авточасти се разпространяваха на микрофишове, имам опит тоест. Ако възрастта на php-то е каквато подозирам, има една чудесна кожа за форум, казва се artodia. Ако някой има нерви и време да я намери и загнезди, подозирам че не само телефонистите но и тези с бюрократичните компютри ще ползват нея. Кожите на новите php bb-та претендират че са универсални за всички устройства но на практика са pos.
Аз съм здрав, безсънното е болничко, да му пожелаем да се оправя бързо. Да сте здрави здрейте и бездрейте.
Бързо оздравяване на Безсънна пожелавам!h16 написа:Здреите сички.
Не знам как се оправяте с тия маци, за мен това е тотално непознат хабитат и даже елементарни неща, като да си проверя пощата, ми създават огромни затруднения в такава среда. Свикнал съм си на уиндоус и андроид, и колкото и да е супер хипер мега яка, категорично отказвам да мигрирам на епълска архитектура. Имам един праисторически стар лаптоп, който вече 10 години неуморна служба навъртя... И все още рита, само дето лявата стрелка понякога отказваше и кавичките бяха аут, но го закарах на ремонт и сега всичко си му работи. Радиаторът му беше напълно запушен от прах, никога не съм го отварял да го почиствам, човекът вика – цяло чудо е, че все още работи. Та виж там нещо, ако може да се отремонтира, на мен за малко над 100 кинта ми го направиха като нов и сега съм го пенсионирал за на село. А леновото не знам що го плюеш, всички много го хвалят. Аз си взех едно ново за у нас и си работи кат пушка.Cookie написа:Бързо оздравяване на Безсънна пожелавам!h16 написа:Здреите сички.
Иначе какво ми направи впечатление - ти си поредния човек тук, който се оплаква от функционалностите на форума.
Аз пък го намирам за идеален - регистрирах се за под минута - то е елементарно, и било мнение, било снимка, или цитат - всичко си работи отлично .. при това аз го ползвам преимуществено от телефона, че първо нямам много време и поглеждам тук в движение и второ - на компютъра нямам [ и ] знаците .. По някое време ще си взема Чери-клавиатура, макар, че от години съм фен на Логитех.. Предишната нямаше този проблем.
Но, подозирам, че е от компютъра.. камерата също непрекъснато отказва да работи - не я бил разпознавал. Ама, като си взима човек Леново от никому неизвестна фирма .. следващия път ще си взема Мак и стига толкоз глупости..
Но, Наки имаше проблеми някакви, и се оказа от скина.
Пробвай зеления