Как сте, банда?

Все същите
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Tanya написа:
Nuke написа: Иначе форума от телефон има един сериозен проблем,
Аз ако нещо се налага да включа компа, тогава и надничам във форума..

Нещо като нямам комп, няма ме във форум.:bigsmile:
И при мен е така и съм доволен...за комп едно за телефон друго, отдавна съм разбрал че не само не може а и не трябва да се синхронизират...

Все едно да се взема две жени и да ги синхронизирам....ама съвсем същото е, патил съм си и от двете, не е като да не знам!?
Мнението е позиционирано и няма общо!
Аватар
Cookie

Мнение от Cookie »

Nuke написа:Не знам как се оправяте с тия маци, за мен това е тотално непознат хабитат и даже елементарни неща, като да си проверя пощата, ми създават огромни затруднения в такава среда. Свикнал съм си на уиндоус и андроид, и колкото и да е супер хипер мега яка, категорично отказвам да мигрирам на епълска архитектура. Имам един праисторически стар лаптоп, който вече 10 години неуморна служба навъртя... И все още рита, само дето лявата стрелка понякога отказваше и кавичките бяха аут, но го закарах на ремонт и сега всичко си му работи. Радиаторът му беше напълно запушен от прах, никога не съм го отварял да го почиствам, човекът вика – цяло чудо е, че все още работи. Та виж там нещо, ако може да се отремонтира, на мен за малко над 100 кинта ми го направиха като нов и сега съм го пенсионирал за на село. А леновото не знам що го плюеш, всички много го хвалят. Аз си взех едно ново за у нас и си работи кат пушка.

Иначе форума от телефон има един сериозен проблем, че се налага да скролираш наляво-надясно за всеки нов ред до безкрай, не е оптимизиран за телефон. Аз на телефона имам един бутон "desktop site" и сайтовете, които са оптимизирани за телефон, напр. факти.бг, като му махна отметката на този бутон, ми излизат само по няколко думи на ред и текстът излиза като вестникарска колонка вертикално, а не разплут по хоризонталата, и си скролираш само нагоре-надолу, сещаш се какво имам предвид. Тая функция зочото я няма.
Аз на БДС пиша, без да гледам клавиатурата .. навремето правех 250-300 удара в минута, сега може би по-малко.
На QWERTZ и QWERTY все още попоглеждам като пиша, не мога десетопръстна, но то не се и налага, щото са измислени много удобно.
Така, че, обективно погледнато за мен е много по-удобно да отворя компютъра .. но, така съм свикнала на телефона, че изобщо не ми прави впечатление.. .
Да не говорим, че снимка за пост където и да било само я снимам и скролвам наляво и вече е съхранена и после мога да я поствам където си искам.
На компютъра например от Инстаграм не става..
Отделно дето не знам какво скролиш и накъде, то може да си хванеш спейса и той ти мести курсора където ти е кеф...:grin:

Сайтовете, които са клиентски ориентирани можеш да ги четеш лесно, като си обърнеш телефона хоризонтално..
Аз така и пиша където пиша..
Хем моя телефон не е от най-големите, но ми е напълно достатъчен.
Може пък да е въпрос на навик..
:bigsmile:

Но е факт, само тук не ми работят големите скоби ... не става и с Alt gr и 8 или 9 ... Но, копирам си ги, не е проблем..
Последен се смее онзи, който не е разбрал шегата.
Тояга

Как сте

Мнение от Тояга »

Първо привет . Добре съм.
Аватар
ПЪТник две

Re: Как сте

Мнение от ПЪТник две »

Тояга написа:Първо привет . Добре съм.
Давай!
Аватар
Селянка

Мнение от Селянка »

Tanya написа:

Аз пък ставам и лягам с компа. Професионална деформация((. Изключва се само като спре тока))
Едно време ставах, отивах/или съпругът ми, да си купим вестник, сядаме да си пием кафето, разделяме си вестника и така започваше денят.
Сега същото-кафето, новините, но не си делим "вестника", всеки със своя:bigsmile:
Tanya

Мнение от Tanya »

Селянка написа: Аз пък ставам и лягам с компа....
Те така .... различно е. :bigsmile:
Аз и новини не чета/гледам.... ако някой около мен ми каже нещо...
Поради работата -чета и инфо от някои сайтове, но са си чисто професионалана сфера.
За gmail - доста време заделям.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Не е проектиран GreenTech - стилът на борда по подразбиране - за телефони. Дори ако ги завъртиш на 90 градуса.

Просто е стара версия и стари възможности. Все едно да искате бърдвю за москвич 12-ак. Затова ще мигрираме тези дни.

Новата версия е доста по-добре на телефон.

Тествал съм я достатъчно добре и на тел и на комп.

Ще говоря с Лейди BOFH и почваме миграцията тези дни (до НГ ще стане Наки, споко :blum:)
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Tanya написа:

Според мен сериозен проблем на форумът сме форумците, а не са проблем комп или телефон...
Tanya

Re: Как сте, банда?

Мнение от Tanya »

Днес на разходка до тук. :grin:
Публикувай отговор