И аз имам (имах??) голям списък с яки филми, класики в жанровете си които по някакви си причини не съм гледал (или изцяло не гледал за доста от тях, или хващал само малка част за някои), ама Замундата заааамиииинаааааа, както и колежката ѝ АренаБГ...
И то май завинаги.
Предимно - научни фантастики, но и някои други.
Та не знам как да стане сега, маменцето му?!
Пари за Нетфликс, ЕйчБийОу, СкайШоуТайм, Амазон ОптимусПрайм и другите още 3-4-5 такивата услуги нямам.
( Давам една камара пари ежегодно на Evernote - май ще е добре да разуча алтернативите, щото Evernote е готин, но това количество евро дето давам не си заслужава).
А и да имах, не всички стари филми ги има в платформите - даже май доста ги няма?
Всъщност, HBO го имам в кабелната, но не е "модерна", а от старите кабелни - демек каквото дават по ТВ каналите, това мога да гледам, нямам ръчен избор.
Преди май HBO беше налично и за онлайн гледане, стига да го имаш в ТВ пакета, ама май го смениха това преди няколко години и вече не може - иска си абонамент платен отделен.
Примерно - не се смейте! - не съм изгледал досега "ПетиЙот Елемент" с бате ви Брус Уилис и Милата кака Йовович... Култов, класически sci-fi филм.
За щастие, този го "Блатечнах" малко преди Замундата да "отиде във Вечните Ловни Полета" на Интернет, и ще мога да си го видя.
Но много други филми - не можах.