А аз леко изкарах първата кризата- 90-та година. Учех и бачках едновременно като сервитьор, та се справях...Kent написа: А, имал грънци...мен по Виденовата криза ма хрантутеше народната армия... кеф менюто не беше разнообразно, но пък сигура и ракия си варихме от портокали и бирата от бомбетата крадяхме и курсант-ки забивахме в спеца:twisted:..с тва се асоциира Виденовата криза в мойто самосъзнание. По Виденово време се запознах с Жената, пък по Костово са зехме, по царско се роди Малчо...обичам политиката...
Евровизия
Re: Аз пък
Последно промяна от Ън на 28.02.07, 10:59, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Хехехе. Рус аватар. Викингски. Честито!
За аватара - тва един прапрапрапрапрадедо по Мамина линия бре тва му е сканираната снимка от международния паспорт като ходил до Британията навремето с брадвичка под мишница и с голяма торба под другата:twisted:
Ти пак си бачкал квалифицирана работа, аз..."Докторе, ко са пулиш бе...я фърли ена торба цимент":twisted:...общ работник, пролетарий значит.
П.П. И по 200 ракия насила сяка вечер след работа:twisted:
За аватара - тва един прапрапрапрапрадедо по Мамина линия бре тва му е сканираната снимка от международния паспорт като ходил до Британията навремето с брадвичка под мишница и с голяма торба под другата:twisted:
Ти пак си бачкал квалифицирана работа, аз..."Докторе, ко са пулиш бе...я фърли ена торба цимент":twisted:...общ работник, пролетарий значит.
Последно промяна от Kent на 28.02.07, 10:55, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
frisky lioness написа:Ми, ние отиваме в София на купон. Хайде с нас.Semiramis написа:
хихихи...
искам и с Доктора и Ния ...
няма само ти да му организираш времето
И аз съм ЗА, ама оставям на теб ти да ги навиеш, че аз не успявам:(
Последно промяна от Ън на 28.02.07, 10:59, променено общо 1 път.

Колега...Remmivs написа: Но когато беше малката бебе работех и като дърводелец по едно време и като чирак в шлосерско ъ-ъ мазе.

Kent написа:За аватара - тва един прапрапрапрапрадедо по Мамина линия бре тва му е сканираната снимка от международния паспорт като ходил до Британията навремето с брадвичка под мишница и с голяма торба под другата:twisted:
Ами квалифицирана. Боядисване, завиване на болтове и гайки, сглобяване на готова продукция, някоя и друга дупка (пардон отвор, дупки пробиваме всякакви), ламаринени плоскости - имам един белег оттогава на лявата ръка - пробивах три пласта наведнъж не знам дали се сещаш какви тангенциални напрежения се получават и как чупи свредлото тази захапка и счупеното свредло бам между палеца и безименния... Виждал си подобни неща сигурен съм.
И бира. Много бира и много пушене. И много работа. Но никога не ми е тежало. За дете нищо не ми тежи.
- Green Light
В духа на клуб "Въдичарски отдих" това ми напомни на историята на чичото на господин Мълинър. Господин Мълинър, както знаят всички от клуб "Въдиарски отдих" през живота си не е изричал нито една лъжа, затова ако тука има грешка в име, дата или случка, вината е единствено на вашият покорен слуга. Така.БоЕВ написа:...
Само за протокола, ако не ме лъже паметта, Дарки беше нападната първа ...
Господин Мълинър имал чичо, който се казвал Андрю и този Андрю Мълинър една вечер открил алкохола. Той направил това откритие под натиска на обстоятелсвата и по- точно под грубия, подкован ботуш на нещастната любов. Около пет минути след като любимата му споделила, че възнамерява да даде сърцето и ръката си на колониален полковник, който я спечелил с разкази за изкормени от него тигри и акули, господин Мълинър получил политически коректен съвет от пиколото на хотела и се намерил в "При свинята и златния рог". Надве- натри обяснил на бармана какъв му е случая и поискал съвет, какво би трябвало да употреби в синхрон с настроението си. Бармана, като учтив човек веднага му предложил да опита котейла "светкавична смърт", но седящят наблизо човек, който също бил съпричастен, дал съвета, че "светкавичната смърт" наистина пасва добре, но ако искаме да бъдем точ в точ, значи трябва да се почне с "Боздуган". Андрю Мълинър никога до този момент не бил опитвал алкохол и не можел да прецени достойнствата и недостатъците на изброените блага, но тъй като не искал да обиди никого поръчал един "Боздуган" и една "Светкавична смърт".
- Ще започна с "Боздуган"- казал той- защото така ме посъветвахте Вие, скъпи приятелю, а ще продължа със "Светкавичната смърт", защото имам безпрекословно доверие и на Вас, другарю мой!
Оказало се, че доверието му е оправдано и образа на любимата бил леко заслонен от фойерверките и победните викове на шотландската армия. Андрю Мълинър изчакал да затихнат и поръчал по още три от същото, понеже мразел да губи време щом веднъж е разбрал кое и как. След няма и час се покатерил на бара:
- Мили приятели, - казал той - никога не съм предполагал, че в живота си ще срещна такива мили хора и че те ще ми бъдат приятели. Искам да поканя всички вас веднага в родният си дом, където в избата на моят мил баща има достойно количество съставки за боздугани и светкавични смърти, за всичките ми мили приятели.
- Благодарим! - казали всички
- А на теб, най- мили мой приятелю, - казал той вече просълзен, на мъжа който му препоръчал "Боздугана"- искам да заявя, че можеш да останеш под моя покрив докато си жив и всичко мое, вече е и твое.
- Благодаря! - казал човека
- Моля?- не повярвал на ушите си чичо Мълинър- Какво каза?
- Казах "Благодаря!" - повторил човека.
Андрю Мълинър свалил сакото си и започнал да навива ръкави.
- Това- казал той- беше една недопустима обида! Вие всички, - продължил - бяхте свидетели как този човек тук, най- недопустимо ме обиди - и скочил.
След по- малко от минута се намерил седнал на мокрия тротор пред " При свинята и златния рог" и се чудел как и защо е там. После се сетил за приятелите си в заведението и за незаслужения начин по който се отнесли с него и горко си поплакал. След това историята продължава със страхотен махмурлук
- Глас в пустиня
Опасявам се, че грешиш. Освен, ако не се имаш за безгрешен! Къде видя да "призовавам" за затваряне на очите? С израза:Remmivs написа:Мислиш ли? Първо отговарям публично на публични призиви за затваряне на очите (за пореден път). Второpocti_bezobidna написа:Ами... Щом смяташ така,
не мислиш ли, че по-добре би било да и пратиш това на лично съобщение?
По-удачно е нЕкак си...
щото, ако мислиш, че някои има проблем би било хубаво с него да говориш най-напред.И трето - правил съм го. Очевидно не помага. Това също вероятно няма да помогне. Прав е незнайни, че се иска работа и от двете страни. Но не мисля, че мълчанието е правилно в случая.няма толкова слепи хора тук, че да не са наясно с естеството на проблема.
какво искаш да кажеш - че хората, склонни да оправдаят поведението на Дарки са слепи ли?...няма толкова слепи хора тук, че да не са наясно с естеството на проблема.
Айде стига, толерантността не е непремено затваряне на очи, а по-скоро разговор, нещо като фин филтър за елиминиране на шумовете които затрудняват комуникацията.
БоЕВ, тази тема стана тегава от обяснения и обяснения на обясненията, а според мен всичко е от ясно по-ясно, но понеже питаш ще ти отговоря:
Не се смятам за безгрешен. При това многократно съм го заявявал публично. Нека който може да ми навре в очите противното.
Не визирам теб конкретно като радетел и евангелист на затварянето на очите. Просто мисля, че Дарк изчерпа кредита си и е време да престанем само ние нея да я разбираме.
Не, казвам само и единствено, че всеки знае за какво става дума. Ти също, друже. Може би казвам на черното - черно и на бялото - бяло. Обаче това съм аз.
Не се смятам за безгрешен. При това многократно съм го заявявал публично. Нека който може да ми навре в очите противното.
Не визирам теб конкретно като радетел и евангелист на затварянето на очите. Просто мисля, че Дарк изчерпа кредита си и е време да престанем само ние нея да я разбираме.
Не, казвам само и единствено, че всеки знае за какво става дума. Ти също, друже. Може би казвам на черното - черно и на бялото - бяло. Обаче това съм аз.
- Глас в пустиня
Хубава притча, бих казал дори и поучителна.Green Light написа: В духа на клуб "Въдичарски отдих" това ми напомни на историята на чичото на господин Мълинър.
Не ме бива в аргументирането и адвокатстването, пък и нямам желание да го правя! Всеки конфликт си има предистория, която е доста назад във времето. С послеписа си исках да напомня за дните, когато въпросната дама беше подложена на унищожителен огън, и публично порицана, че темите които пуска са инфантилни и са достоини за детски лексикон. С това не казвам, че ти си го направил, но ти симпатизираш на човека който го направи, а по презумпцията - "...приятелите на мойте врагове, са и мой врягове...", моментално попадаш в графата на хората с особен статут, отношение, предрасъдъци и търсене на скрит подтекст в изказаните мнения.
Нямам представа защо пиша всичко това и то точно към теб, защото с поведението си показваш, че си много над тия неща...може би търся оправдание на собственото си поведение, от времето кагато лекомислено се излигавих в една нейна тема и така допринесох за нагнетяване на обстановката...
Бях си обещал тук да не се включвам, поне на сирьозно. Но сега заставам зад Боев...ъъъ сори.... до Боев:crying: И вмисля, че е моооооого преексонирано Реме ..... да твърдиш, че някой си има големи проблеми. Соре генносе, не мисля че е така, по скоро различни емоции, различен типаж от обща/честа извадка и кво...
шарено. И въобще аз лично мога да си създавам приятелства по нета, а врази не мога...нали трябва да му виждам очичките като ме ругае, че да го приемам на сериозно...иначе става като ощипана госпоица. Това е лично мнение, не съм синя каска....много съжалявам дори дето го пиша тва, рядко изпускам парата. Шме търпите кво:winkw:
П.П. Дори и ня го чета, че ше го трийна
НП, друже. Всеки има право на мнение. Никога не съм бил против това. Дори напротив.Кент написа:Бях си обещал тук да не се включвам, поне на сирьозно. Но сега заставам зад Боев...ъъъ сори.... до Боев:crying: И вмисля, че е моооооого преексонирано Реме ..... да твърдиш, че някой си има големи проблеми. Соре генносе, не мисля че е така, по скоро различни емоции, различен типаж от обща/честа извадка и кво...шарено. И въобще аз лично мога да си създавам приятелства по нета, а врази не мога...нали трябва да му виждам очичките като ме ругае, че да го приемам на сериозно...иначе става като ощипана госпоица. Това е лично мнение, не съм синя каска....много съжалявам дори дето го пиша тва, рядко изпускам парата. Шме търпите кво:winkw:
Но аз си стоя на моята позиция и тя е, че в лични нападки и откровена злоба може и да се изпусне човек веднъж, но когато това стане практика индивида има "избери ПК и приемливо понятие".
Но аз си стоя на моята позиция и тя е, че в лични нападки и откровена злоба може и да се изпусне човек веднъж, но когато това стане практика индивида има "избери ПК и приемливо понятие".[/quote]
верно, ама ний не сме се женили един за друг и не сме си обещавали ПК и приемливо понятийно изразяване а на Дарки някой и го натрапил че е странна и кво и е странното Момиче като Момиче, по рязка верно да не е запалила Райхстага или да е фръкнала с метла в стратосферата, секи с особенностите си ....мдааа...., по важно е според мен кви са хората наяве....щото в нета ... като театъра на сенките малко...може да риташ паднал, да щипеш по болежките и да ръчкаш там дето най-боли и кво...
П.П. Тва стана като аферата Драйфус май, мхм....
верно, ама ний не сме се женили един за друг и не сме си обещавали ПК и приемливо понятийно изразяване а на Дарки някой и го натрапил че е странна и кво и е странното Момиче като Момиче, по рязка верно да не е запалила Райхстага или да е фръкнала с метла в стратосферата, секи с особенностите си ....мдааа...., по важно е според мен кви са хората наяве....щото в нета ... като театъра на сенките малко...може да риташ паднал, да щипеш по болежките и да ръчкаш там дето най-боли и кво...
Ами не съм съгласен. Аз не мисля, че човек трябва да е различен там и тук. За мен няма такова делене. Все пак говорим за общуване между хора. Това тук е толкова общуване колкото и онова там. Думите и тук и там са абстракция. Смисълът им и тук и там е един и същи. Според мен.Кент написа:верно, ама ний не сме се женили един за друг и не сме си обещавали ПК и приемливо понятие, по важно е според мен кви са хората наяве....щото в нета ... като театъра на сенките малко...може да риташ паднал, да щипеш по болежките и да ръчкаш там дето най-боли и кво...
Даже не знам каква точно е тази афера.
моите уважения, Боев, но помниш много избирателноБоЕВ написа:Хубава притча, бих казал дори и поучителна.Green Light написа: В духа на клуб "Въдичарски отдих" това ми напомни на историята на чичото на господин Мълинър.Но за подобни случки аз си имам доста по-кратка и актуална поговорка - "Всеки вижда треската в окото на другия, а не вижда гредата в собственото си око"
Не ме бива в аргументирането и адвокатстването, пък и нямам желание да го правя! Всеки конфликт си има предистория, която е доста назад във времето. С послеписа си исках да напомня за дните, когато въпросната дама беше подложена на унищожителен огън, и публично порицана, че темите които пуска са инфантилни и са достоини за детски лексикон. С това не казвам, че ти си го направил, но ти симпатизираш на човека който го направи, а по презумпцията - "...приятелите на мойте врагове, са и мой врягове...", моментално попадаш в графата на хората с особен статут, отношение, предрасъдъци и търсене на скрит подтекст в изказаните мнения.
Нямам представа защо пиша всичко това и то точно към теб, защото с поведението си показваш, че си много над тия неща...може би търся оправдание на собственото си поведение, от времето кагато лекомислено се излигавих в една нейна тема и така допринесох за нагнетяване на обстановката...
Не е било в твоята градинка сигурно
преди онази тема с "унищожителното" /тогава темата я пусна Дарк срещу някои, освен това/ та преди нея Дарк изля една кофа помия.
Не въври вече и защитата, че била страхотен човек "навън". Една лъжица помия разраля цяла каца с мед... поговорка беше май...
Приканвам само за коректност в припомнянията.
Последно промяна от Semiramis на 28.02.07, 14:34, променено общо 1 път.
Даже не знам каква точно е тази афера.
Нещо свързано с повръщане ли е?
[/quote]
Думите само тук са абстракция, там в реала гат каеж нещо недомислено и може те удари мълния:twisted: Верно ли за Драйфус не знаеш...един капитан от френската армия, набеден за германски шпион и затворен и за малко не разстрелян /тва се касае за преди Първата световна/ ма после го оправдали...вънка имало вече движение на Драйфузарите, в негова защита и за някой други ценности...като го питаха журналягите гат излезе " Вий, драйфузар ли сте ?"...той контрапитал /човека в зандана бил се пак, няма инфо/ " "А, тва кво е?"
П.П. Повече по въпроса е писал Зола Емил, май:shy:
П.П. Аз не съм много различен там и тук, дали найш...но го допускам да има хора сякви
Думите само тук са абстракция, там в реала гат каеж нещо недомислено и може те удари мълния:twisted: Верно ли за Драйфус не знаеш...един капитан от френската армия, набеден за германски шпион и затворен и за малко не разстрелян /тва се касае за преди Първата световна/ ма после го оправдали...вънка имало вече движение на Драйфузарите, в негова защита и за някой други ценности...като го питаха журналягите гат излезе " Вий, драйфузар ли сте ?"...той контрапитал /човека в зандана бил се пак, няма инфо/ " "А, тва кво е?"
П.П. Аз не съм много различен там и тук, дали найш...но го допускам да има хора сякви
Последно промяна от Kent на 28.02.07, 14:31, променено общо 1 път.
Абе , тая Евровизия била много вредна,бе!
Добре ,че сме само едни скромни клубари, а не някои държавни глави, че току виж завърчат отлево и отдесно таквиз бомби,че няма да имаме време да се запознаем с действието им!
С две думи , Долу Евровизията! И точка
С две думи , Долу Евровизията! И точка
Думите само тук са абстракция, там в реала гат каеж нещо недомислено и може те удари мълния:twisted: Верно ли за Драйфус не знаеш...един капитан от френската армия, набеден за германски шпион и затворен и за малко не разстрелян /тва се касае за преди Първата световна/ ма после го оправдали...вънка имало вече движение на Драйфузарите, в негова защита и за някой други ценности...като го питаха журналягите гат излезе " Вий, драйфузар ли сте ?"...той контрапитал /човека в зандана бил се пак, няма инфо/ " "А, тва кво е?"Кент написа:Даже не знам каква точно е тази афера.Нещо свързано с повръщане ли е?
Аферата Драйфус е наистина много известна в историята и няма абсолютно нищо общо с дискусията за толерантност, за разбиране на този и онзи и личните обиди и нападки. Както няма общо с това дали, до колко и как да се яха метлата. От Аферата остават като лозунг онези думи "Аз обвинявам..." (прав си Кенте - на Зола са), както след време в историята остават думите на М.Л.Кинг - "Аз имам блян" (това е най-добрия превод за мен, макар и основното значение на думата да е "сън")... Ала аферата Драйфус е пример за смела гражданска позиция, за честен и открит интелектуален/журналистически подход срещу политици, корупция и несправедливост.
Помня как баба ми често споменаваше за Зола и неговото "Аз обвинявам" и ... бях позабравил почти всичко, но преди време четох някаква статия и уж си поприпомних ... ала в момента пак съм забравил подробности.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Пипилота Шантиклер
много гадна тема стана
но нарочат ли някой за нещо, то в нета е безвъзвратно
в живота имаш повече възможности да реагираш
разни "психолози" нагълтани до козирката с популярни американски книжки вече са те квалифицирали
кой възпитан - кой не, кой параноик, кой с незнам какви отклонения
и като размахнат етикетчетата по два-три сайта върви доказвай че нямаш сестра
например можеш да идеш на нетска сбирка, а после да коментират и обиждат мъжа ти хора, които не са разменили и две думи с него
но то не е и нужно, след като са чели жена му под различни никове виртуално:winkw:
пък и важно е кой подхваща играта, наистина, да е от наште, да е влиятелен
мълчаливото одобрение се усеща от глутницата на мига и следва нападение
п.п ситуацията с Дарки е аналогична
разни "психолози" нагълтани до козирката с популярни американски книжки вече са те квалифицирали
например можеш да идеш на нетска сбирка, а после да коментират и обиждат мъжа ти хора, които не са разменили и две думи с него
но то не е и нужно, след като са чели жена му под различни никове виртуално:winkw:
Ади де... Изпущихме генезиса (те много такива бяха) и сега - всички са калпазани.Пипилота Шантиклер написа:много гадна тема стана
Има една поговорка - кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи.
И още нещо - псолютно съм убеден, че човек тук, на форума може да се защити много по-добре (освен ако няма време и влиза ужасно рядко и пропуска повечето коментари/съществени неща) отколкото в живота (говорим за реала, щото това тук е също вид живот - определено не е небитие).
Не мисля, че някой някого е нарочил. По делата (в случая - по думите) се "съди". А случаи, в които имаше ощипани и уж нарочени - много - то не бе Гецата, не бе Зеления, не бе кой ли не. И все се забравяше кой пуска първа кръв (имаше такъв филм - нашето герой кротък, тих, ала як ... но му пуснаха първа кръв и ... съжаляваха) и кой се хвърля в дразги, лепи етикети (различно от изказване на мнение/вкус - всъщност по това бе тази тема).
В края на краищата си е все тая - всеки си пише и си има право на мнение. Пък и ... по мненията ще ги познаеш
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- snowprincess
"например можеш да идеш на нетска сбирка, а после да коментират и обиждат мъжа ти хора, които не са разменили и две думи с него"Пипилота Шантиклер написа:много гадна тема стана
интересно кой е коментирал и обиждал мъжа/жената на някой от клубарите?
верно, че стана гадна тема и то заради една песен
жалко

Според мен това не е решение, защото става дума за тукашни ситуации, в които участват (или са участвали, или биха могли да участват) хора, които не ходят по сбирки, не познават лично никого от останалите и т.н.vyara написа:Хора, вземете се разберете лично с Дарки като се видите - ей на, сега нали парти ще има.
Така или иначе да пишете едни за други в трето лице ед.ч. не става. А и Дарки я няма, че да се защити.
Тукашните конфликти би трябвало да се разрешават тук.
Иначе се получава двоен стандарт: едни пишещи, които се познават помежду си, и други пишещи, които не познават останалите.
Panta rhei...
Ами аз не я познавам Дарки и не съм длъжна да я познавам, както и когото и да било друг от вас, за да си пишем тук.Кент написа: верно, ама ний не сме се женили един за друг и не сме си обещавали ПК и приемливо понятийно изразяване а на Дарки някой и го натрапил че е странна и кво и е странното Момиче като Момиче, по рязка верно да не е запалила Райхстага или да е фръкнала с метла в стратосферата, секи с особенностите си ....мдааа...., по важно е според мен кви са хората наяве....щото в нета ... като театъра на сенките малко...може да риташ паднал, да щипеш по болежките и да ръчкаш там дето най-боли и кво...
Съдя за това, което става, по това, което чета.
И би трябвало и аз да имам право да кажа, че не ми е приятно някой (който и да е той) да бъде нападан по този начин само заради това, че преди две години е подразнил някого с нещо или е подозиран в желание умишлено да го засегне. Защото са били нападани и хора, за които пък съм сигурна, че не са искали да засегнат внезапно избухналата уязвена.
Би трябвало да имам право и да напиша своето мнение по едно такова поведение - защото нали сме радетели за различните мнения и виждания по всякакви въпроси.
Panta rhei...
Би трябвало да имам право и да напиша своето мнение по едно такова поведение - защото нали сме радетели за различните мнения и виждания по всякакви въпроси.[/quote]
Ами мнение като мнение, то и аз за тва говоря, за това пиша.... съжелявам че бръкнах, ама вече няма как....на мен пък ми е интересно да се срещам с Клубари чат-пат, да се запознавам, еми кво...обогатяваме си взаимно мирогледа, говорим си, може и се скараме за малко, голям прас...не ми харесаха оловните определения тук преди за Дарки просто и го казвам.Това е:-)
Ами мнение като мнение, то и аз за тва говоря, за това пиша.... съжелявам че бръкнах, ама вече няма как....на мен пък ми е интересно да се срещам с Клубари чат-пат, да се запознавам, еми кво...обогатяваме си взаимно мирогледа, говорим си, може и се скараме за малко, голям прас...не ми харесаха оловните определения тук преди за Дарки просто и го казвам.Това е:-)
Мнемозина написа:Би трябвало да имам право и да напиша своето мнение по едно такова поведение - защото нали сме радетели за различните мнения и виждания по всякакви въпроси.Кент написа:Ами мнение като мнение, то и аз за тва говоря, за това пиша.... съжелявам че бръкнах, ама вече няма как....на мен пък ми е интересно да се срещам с Клубари чат-пат, да се запознавам, еми кво...обогатяваме си взаимно мирогледа, говорим си, може и се скараме за малко, голям прас...не ми харесаха оловните определения тук преди за Дарки просто и го казвам.Това е:-)
Точно тази част не беше към тебе, а така - изобщо.
Пък и цялото ми мнение е така, просто се закачих към твоето.
Не казвам, че никой с никого не трябва да се среща, напротив. Просто личните познанства не би трябвало да определят някакви отношения тук. За това ми беше думата.
Panta rhei...
Точно тази част не беше към тебе, а така - изобщо.
Не казвам, че никой с никого не трябва да се среща, напротив. Просто личните познанства не би трябвало да определят някакви отношения тук. За това ми беше думата.[/quote]
букетче малко:-)
Не казвам, че никой с никого не трябва да се среща, напротив. Просто личните познанства не би трябвало да определят някакви отношения тук. За това ми беше думата.[/quote]
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Пипилота Шантиклер
snowprincess написа:Пипилота Шантиклер написа: "например можеш да идеш на нетска сбирка, а после да коментират и обиждат мъжа ти хора, които не са разменили и две думи с него"
жалко
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php ... c&start=40
това ти го поствам само за да не съм голословна
минали работи не ми се ровят, днес е хубав ден:-)
наздраве на всичси
- snowprincess
Пипилота Шантиклер написа:последно отговарямsnowprincess написа:Пипилота Шантиклер написа: "например можеш да идеш на нетска сбирка, а после да коментират и обиждат мъжа ти хора, които не са разменили и две думи с него"
жалко
наздраве на всичси
предполагам имаш предвид това
"кинеложката комисия за моите кучета съм аз
и това че съм сбъркала като съм оценявала като помиярите ме изпохапят вината си е моя
но да заръфат най-добрия ми другар ми идва в повече - дим от двуцевката,звук и душевното ми равновесие се възстановява"
ти познаваш ли мъжа и? защото този постинг е твой
МнениеПуснато на: 11.02.07, 17:40
Пипилота Шантиклер написа:
значи една грешка веднага ти открих!
златокоска е на 03.09. - дъщеря й е на 08.07.Laughting
а бре странниче странноROTFL
златокоска е вече с рижи коси и във франция се задоми....за мосю николас майCool
може да е било шега от твоя страна (не знам как го е възприела златокоска), но аз не помня да съм виждала/чела някой да коментира семейството на друг клубар, с изключение Дарки, която спомена жената на Грийн
да спрем вече в тази тема
мисля, че във всеки има по нещо добро
днес наистина е хубав ден
честита баба марта

- Пипилота Шантиклер
snowprincess написа:Пипилота Шантиклер написа:последно отговарямsnowprincess написа:Пипилота Шантиклер написа: "например можеш да идеш на нетска сбирка, а после да коментират и обиждат мъжа ти хора, които не са разменили и две думи с него"
жалко
наздраве на всичси
и това че съм сбъркала като съм оценявала като помиярите ме изпохапят вината си е моя
но да заръфат най-добрия ми другар ми идва в повече - дим от двуцевката,звук и душевното ми равновесие се възстановява"
златокоска е вече с рижи коси и във франция се задоми....за мосю николас майCool
може да е било шега от твоя страна (не знам как го е възприела златокоска), но аз не помня да съм виждала/чела някой да коментира семейството на друг клубар, с изключение Дарки, която спомена жената на Грийн
честита баба марта
цитатите ти са некоректно подбрани май френд, но ако ти е приятно да се правиш на три и половина, моля, наистина ми е все тая:-)
а златокосата я познавам като себе си
Пипилота Шантиклер написа:Или ти си златокоска. Мистерии...snowprincess написа:Пипилота Шантиклер написа:последно отговарямsnowprincess написа:Пипилота Шантиклер написа: "например можеш да идеш на нетска сбирка, а после да коментират и обиждат мъжа ти хора, които не са разменили и две думи с него"
жалко
наздраве на всичси
честита баба марта
цитатите ти са некоректно подбрани май френд, но ако ти е приятно да се правиш на три и половина, моля, наистина ми е все тая:-)
а златокосата я познавам като себе си

По какво са различни? По ник и аватар, ли?vyara написа:Нищо не разбрах, а пусто любопитство....
На пръв поглед изглежда, че Златокоска се е превърнала в Пипилота Шантиклер, обаче на втори - те много различни, бе.
Уффф, ако ше казвате, казвайте кой кой е, че изпаднах в умишление

- Пипилота Шантиклер
По темперамент, бре, по характер. Само моля те не ме карай да изпадам в психологически анализи[unknown] написа:По какво са различни? По ник и аватар, ли?vyara написа:Нищо не разбрах, а пусто любопитство....
На пръв поглед изглежда, че Златокоска се е превърнала в Пипилота Шантиклер, обаче на втори - те много различни, бе.
- snowprincess
Щом е поверителна, значи може да ми я повериш... на мен. Знайш ли как съм любопитна. Те и другите са, ама не си признават. Само аз си признавам, значи на мен трябва да я повериш.Пипилота Шантиклер написа:няма пък да казваме! това е поверителна информация:blum:vyara написа:Нищо не разбрах, а пусто любопитство....
Разузнаване в действиеvyara написа:Щом е поверителна, значи може да ми я повериш... на мен. Знайш ли как съм любопитна. Те и другите са, ама не си признават. Само аз си признавам, значи на мен трябва да я повериш.Пипилота Шантиклер написа:няма пък да казваме! това е поверителна информация:blum:vyara написа:Нищо не разбрах, а пусто любопитство....