Търся десет човека,
Търся десет човека,
Да изпечем едно агне на теферич! Не е майтап!
Re: Търся десет човека,
За печенето ли ги търсиш или да помагат при яденето?Звеневия написа:Да изпечем едно агне на теферич! Не е майтап!
Къде, къде...ако е под Буки покрай Герги-ден и аз съм там....Че да го пекнем, Че да го хапнем, Че балсама червен да умий гърлата,Че да си говорим, Че да викаме, Че да са ядосаме, Че да са хванем за гушите...после да ни мине и да са целуваме, целуваме за предпочетане хетеросексуално:twisted: иначе кво..... по нетя секи може да раздава крошета....Звеневия написа:Да изпечем едно агне на теферич! Не е майтап!
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Какво ще рече "за предпочитане"?Кент написа:Къде, къде...ако е под Буки покрай Герги-ден и аз съм там....Че да го пекнем, Че да го хапнем, Че балсама червен да умий гърлата,Че да си говорим, Че да викаме, Че да са ядосаме, Че да са хванем за гушите...после да ни мине и да са целуваме, целуваме за предпочетане хетеросексуално:twisted: иначе кво..... по нетя секи може да раздава крошета....Звеневия написа:Да изпечем едно агне на теферич! Не е майтап!
Начи може и хомосексуално, ама за предпочитане...
Звеневи, ти да не намери 10 човека за първото, че си променил темата?
Какво ще рече "за предпочитане"? 
Звеневи, ти да не намери 10 човека за първото, че си променил темата?[/quote]
Да не нарушавам правата на онези значи...за това "за предпочитане "нещо като...."желателно е да не пушите, изтича газ":twisted:
Звеневи, ти да не намери 10 човека за първото, че си променил темата?[/quote]
Да не нарушавам правата на онези значи...за това "за предпочитане "нещо като...."желателно е да не пушите, изтича газ":twisted:
Последно промяна от Kent на 28.02.07, 13:39, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Нтцъ... па ни изтествАvyara написа:...
Звеневи, ти да не намери 10 човека за първото, че си променил темата?
Обаче, ако ни тестваш и за Ягньето, найш ли колко бой шъ идеш вместо агне?
(тва към Звеневия, беше, де...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
И аз така си помислих. Още в началото си помислих: кво ли може пък толкова да се направи с 500 лв. И що по дяволите от десет човека, па и лихви, па и чудеса.maggot написа:Нтцъ... па ни изтествАvyara написа:...
Звеневи, ти да не намери 10 човека за първото, че си променил темата?![]()
И ся кво показва теста - че Звеневи не може да разчита на нас, така ли?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Май, май... ама ский колко се окнахме кат стана въпрос за ядене, а?vyara написа:...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Знам, та затва се зачудИх4avdar4e написа:То това е ясно и без експериментиfrisky lioness написа:Това е социален експеримент, за да види колко човека ще откликнат на едното и колко ще са на линия за ....другото:-):winkw:Remmivs написа:А? Не бяха ли други работите дето ги търсиш?:shocked:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Убу де, ето BG 83 BUIN7220 1042230702, пращайте щом сте ербап!maggot написа:Май, май... ама ский колко се окнахме кат стана въпрос за ядене, а?vyara написа:...
По второто, аз ще донеса червен пипер, чесън, джоджен и кибрит!
Бе ти де прочете нЕкой да е казАл, че иска да дава?Звеневия написа: Убу де, ето BG 83 BUIN7220 1042230702, пращайте щом сте ербап!
...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
vyara написа:...кво ли може пък толкова да се направи с 500 лв.
ЕТЕТАВА!

- сър Айвънхоу
Как мислиш да го печеш???Звеневия написа:Да изпечем едно агне на теферич! Не е майтап!
защото аз имам опит с агне в трап (или по хайдушки)... Без майтап!
за доказателство има богат снимков материал, ама не знам как се слагат тука снимки от компа ми...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
В трап, естествено!сър Айвънхоу написа: Как мислиш да го печеш???
Ето го главния капел-майстор !!!сър Айвънхоу написа:...защото аз имам опит с агне в трап (или по хайдушки)... Без майтап!
Избираш си някое място за споделяне, качваш снимките с ТоталКомандър(или Файлзила или...) След което междусър Айвънхоу написа: за доказателство има богат снимков материал, ама не знам как се слагат тука снимки от компа ми...
Код за потвърждение: Избери целия код
и [url] има едно [img] пейст и снимкен воала...
Чакам доказателствен матрЯл!- сър Айвънхоу
Звеневия написа:В трап, естествено!сър Айвънхоу написа: Как мислиш да го печеш???Ето го главния капел-майстор !!!сър Айвънхоу написа:...защото аз имам опит с агне в трап (или по хайдушки)... Без майтап!Избираш си някое място за споделяне, качваш снимките с ТоталКомандър(или Файлзила или...) След което междусър Айвънхоу написа: за доказателство има богат снимков материал, ама не знам как се слагат тука снимки от компа ми...Код за потвърждение: Избери целия код
и [url] има едно [img] пейст и снимкен воала... Чакам доказателствен матрЯл![/quote] :shy::crying: Ама аз съм само един прост и тъп икономист... :wand: Ако ти кажа, че влизам може би само в 4-5 сайта :shy: (е, и когато пуснете някой линк тук!!! :-) ) Ох... няма ли начин по-лесен... като за идиотчета, които напълно са изтървали нишката на софтуерната технология (с хардуерната все още се справям някакси) преди около 7-8 годинки??? П.С. За да не спамим, може ли да ми драснеш едно писъмце с обяснение какво е: 1. място за споделяне. 2. ТоталКомандър Извинявам се за невежеството си :shy: Абе, защо не направите някаква "библиотека" или нещо таковата за клубарите тук??? Където да можем да си слагаме каквото си искаме и ... абе... май ме разбра...
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:Звеневия написа:В трап, естествено!сър Айвънхоу написа: Как мислиш да го печеш???Ето го главния капел-майстор !!!сър Айвънхоу написа:...защото аз имам опит с агне в трап (или по хайдушки)... Без майтап!Избираш си някое място за споделяне, качваш снимките с ТоталКомандър(или Файлзила или...) След което междусър Айвънхоу написа: за доказателство има богат снимков материал, ама не знам как се слагат тука снимки от компа ми...Код за потвърждение: Избери целия код
и [url] има едно [img] пейст и снимкен воала... Чакам доказателствен матрЯл![/quote] Ква е разбиката между агенто в трап и агнето по хайдушки? Гледай, гледай кви работи имало! човек се уче дорде е жив!
- frisky lioness
- Обратна връзка:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
pocti_bezobidna написа:сър Айвънхоу написа:Звеневия написа:В трап, естествено!сър Айвънхоу написа: Как мислиш да го печеш???Ето го главния капел-майстор !!!сър Айвънхоу написа:...защото аз имам опит с агне в трап (или по хайдушки)... Без майтап!Избираш си някое място за споделяне, качваш снимките с ТоталКомандър(или Файлзила или...) След което междусър Айвънхоу написа: за доказателство има богат снимков материал, ама не знам как се слагат тука снимки от компа ми...Код за потвърждение: Избери целия код
и [url] има едно [img] пейст и снимкен воала... Чакам доказателствен матрЯл![/quote] Ква е разбиката между агенто в трап и агнето по хайдушки? Гледай, гледай кви работи имало! човек се уче дорде е жив![/quote] Няма разлика между агне в трап и по хайдушки. Просто пропуснах няколко куми в скобите. Исках да кажа "агне в трап (или, както го наричат още, по хайдушки)". А инак знаеш ли как се прави боб по хайдушки? :blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Благодаря ти, любезна! Ще опитам довечера!frisky lioness написа:
Ами можеш направо от компа. Точно под прозореца за отговор има едно зеленичко Add image to post
Цъкаш на него и си избираш от PC-то
П.С. Всички тук сте толкова добрички...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
сър Айвънхоу написа:Благодаря ти, любезна! Ще опитам довечера!![]()
![]()
П.С. Всички тук сте толкова добрички...

- сър Айвънхоу
Обещаният снимков мат'риал...
1. Ей така изглежда покойника, преди да го копаме:

2. Ей така пък е "положен":

3. А ето така е готово за консумация (вижда се и трапа):

Да ви е сладко!
Това е една малка част, ама... все пак не искам да показвам без разрешение снимки на останалите "съучастници" в делото...
1. Ей така изглежда покойника, преди да го копаме:

2. Ей така пък е "положен":

3. А ето така е готово за консумация (вижда се и трапа):

Да ви е сладко!
Това е една малка част, ама... все пак не искам да показвам без разрешение снимки на останалите "съучастници" в делото...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Сакън - немОй, ке предадеме четата!:mad::winkw::lol:сър Айвънхоу написа:... все пак не искам да показвам без разрешение снимки на останалите "съучастници" в делото...
Точнотака се прави - потвържавам! Опитът ми в "трапка" е обидно малък, но за пещ...