Каква манципация пак та тормози, бре. Защо и двамата да трябва да са кръшкачи. Нима не може единият да кръшка, а другият да е влюбен/заблуден/търсещ/т.н? Ми я виж колко девойки са се хванали с женени мъже. Ти колко женени жени познаваш, дето кръшкат с момъци?Remmivs написа:Дрън-дрън. Не кръшкат с кръшкачи, значи?vyara написа:Бе в тази математика изпускате младите неомъжени гаджета, които не кръшкат. Обратния вариант - омъжена жена да си хване по-млад ергенин много по-рядко се случва. Начи и статистиката вземи, а и се поогледай с очите си пък, в крайна сметка.
Е логиката е просто велика...
Всичко коз ама на пика.
Ама и вие с тая - еманципацията
е.ахте й майката на нацията.
Наскоро четох изследване, че на жените все по-малко им трябвал секс и даже част от тях го възприемали като (едва ли не досадно) битово задължение. Ин-витро методите да живият. Аз пък искам да съм от добре охраняваните мъже.
PS
Маготич, не съм казал само. Само питах.
Обичам защото съм нужна ...
Бе я. ДГД статистиката, да ти кажа! Да не е руска?Remmivs написа:....
Наскоро четох изследване, че на жените все по-малко им трябвал секс и даже част от тях го възприемали като (едва ли не досадно) битово задължение. Ин-витро методите да живият. Аз пък искам да съм от добре охраняваните мъже.
PS
П.П. Не риплайнах на теб, бре!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Не ме тормози. Закачам се.vyara написа:Каква манципация пак та тормози, бре. Защо и двамата да трябва да са кръшкачи. Нима не може единият да кръшка, а другият да е влюбен/заблуден/търсещ/т.н? Ми я виж колко девойки са се хванали с женени мъже. Ти колко женени жени познаваш, дето кръшкат с момъци?
Ами според мен е така. Заблуден ама не дотам, че да не гони своето. Кръшка от правата може би априлска линия.
Нито една. Но пък не познавам и нито един омъжен (:blum:) мъж, който кръшка с девойки невръстни.
Не е вопроса за невръстни, а за връстни. Не ми са измъквай по разни априлски линии.Remmivs написа:Не ме тормози. Закачам се.vyara написа:Каква манципация пак та тормози, бре. Защо и двамата да трябва да са кръшкачи. Нима не може единият да кръшка, а другият да е влюбен/заблуден/търсещ/т.н? Ми я виж колко девойки са се хванали с женени мъже. Ти колко женени жени познаваш, дето кръшкат с момъци?
Ами според мен е така. Заблуден ама не дотам, че да не гони своето. Кръшка от правата може би априлска линия.
Нито една. Но пък не познавам и нито един омъжен (:blum:) мъж, който кръшка с девойки невръстни.
За мен математиката потвърждава наблюденията ми, а именно - и жените и мъжете кръшкат, но мъжете - повече. Колко повече е подробност вече.
Мне, не кръшкат повече, а повече не им пука ЗАЩО кръшкат. Щото южъли е за спорта и няма нищо личноvyara написа: За мен математиката потвърждава наблюденията ми, а именно - и жените и мъжете кръшкат, но мъжете - повече. Колко повече е подробност вече.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- snowprincess
а бе, верче, верно ли не познаваш жени?vyara написа:Каква манципация пак та тормози, бре. Защо и двамата да трябва да са кръшкачи. Нима не може единият да кръшка, а другият да е влюбен/заблуден/търсещ/т.н? Ми я виж колко девойки са се хванали с женени мъже. Ти колко женени жени познаваш, дето кръшкат с момъци?Remmivs написа:Дрън-дрън. Не кръшкат с кръшкачи, значи?vyara написа:Бе в тази математика изпускате младите неомъжени гаджета, които не кръшкат. Обратния вариант - омъжена жена да си хване по-млад ергенин много по-рядко се случва. Начи и статистиката вземи, а и се поогледай с очите си пък, в крайна сметка.
Е логиката е просто велика...
Всичко коз ама на пика.
Ама и вие с тая - еманципацията
е.ахте й майката на нацията.
PS
около мен почти всички кръшкат и го правят точно като мъжете (без ангажименти)

Мноу работи не знаеш, както сам си споменавалRemmivs написа: О, сори, не знаех, че хортуваш на Елби в мн. ч.
ОбъркАх се, бря! ЕЛБИто те цитирА, та от там... Ни мъ мъчи да мисля толкоз!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
може би е въпрос на средства това само. Манталитета и социалната действителност са такива.vyara написа:Бе в тази математика изпускате младите неомъжени гаджета, които не кръшкат. Обратния вариант - омъжена жена да си хване по-млад ергенин много по-рядко се случва. Начи и статистиката вземи, а и се поогледай с очите си пък, в крайна сметка.maggot написа:Ти мАни математиката и хвани психологиятаRemmivs написа: Ами как да ти кажа. Ти зачекна темата. Аз затова попитах дали знаеш. Иначе ако погледнем безпристрастно математиката не би излязла ако само мъжете носеха по две любеници на ъ-ъ под мишница исках да кажа. Все пак разпределението по пол е почти 1:1.
Аз ако съм богата защо да не си прибера едно хубаво младо момче да си му бъда важна и да чакам голямата любов по-нататък ....
да не ме порицаеш че е хипотетично пак
имаме една братовчедка в родата...
гаджето и е на 21, тя е на ... 15 -20 отгоре ..
ходиха на почивка при баба ми на село ... в смисъл на долния етаж де ... баба ми нищо не каза, тя е много толерантна, но другите баби казваха, че като спирали на бензиностанцията братовчедката бърка в портмонето и му дава пари да зареди ... решили че синът и станал много висок...
не знам дали да кажа да пази Господ
Ти не - Рем го казаmaggot написа:Ама вие де видяхте да съм казала, че САМО мъжете са с по 2 дини?ELBI написа: Псолютно вярно, но е толкова удобна темата, че само мъжете са с по 2 дини... Нищо, че математически не излиза...
Има си един куп "дадености", които май и двата пола нямат голямо желание да изяснят (че хич не са така, нито пък са дадености). Вярно, че мъжете-ловци гледат да уцелят повече, но пък ... при успех - и жертвата в случая е със заслугаЗа разлика от истинския лов навремето
а? А?
Ууууу, да ви имам и четенето през редове...(тва мноу мъ кефи как се лендзи!)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Найш ли... щот той таман каза, че не го бил казал... що не се разберете двамата кой какво и в Петъка да гледаме малко бой, а?ELBI написа: Ти не - Рем го казаЩо пък реши, че тебе цитирам...
А де? В това е въпроса
за четенето през (между) редовете
И са виж кфо си писАл, начи:
Чета, аз, чета...ELBI написа: Псолютно вярно, но е толкова удобна темата, че само мъжете са с по 2 дини... Нищо, че математически не излиза...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
maggot написа:Найш ли... щот той таман каза, че не го бил казал... що не се разберете двамата кой какво и в Петъка да гледаме малко бой, а?ELBI написа: Ти не - Рем го казаЩо пък реши, че тебе цитирам...
А де? В това е въпроса
И са виж кфо си писАл, начи:Чета, аз, чета...ELBI написа: Псолютно вярно, но е толкова удобна темата, че само мъжете са с по 2 дини... Нищо, че математически не излиза...
Аз, като един дървен философ, казах едно хипотетично ако само. Да си разберем. За въргала съм навит. Ама няма да е честно в предвид текущата ми форма
Той ДОПУСНА ... и го каза. Той не твърдеше, но допусна често срещаното и изказвано от жените (къде без тях) твърдение, че сал мъжете ... и т.н. и т.н.maggot написа:Найш ли... щот той таман каза, че не го бил казал... що не се разберете двамата кой какво и в Петъка да гледаме малко бой, а?ELBI написа: Ти не - Рем го казаЩо пък реши, че тебе цитирам...
А де? В това е въпроса
Инак какво да се разбирам с него - той черпи по едно червено и сме се разбрали...
Чети още... Имаш мегданmaggot написа: И са виж кфо си писАл, начи:Чета, аз, чета...ELBI написа: Псолютно вярно, но е толкова удобна темата, че само мъжете са с по 2 дини... Нищо, че математически не излиза...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Хехе... по едно и също време, едно и също по смисъл...Remmivs написа:...Аз, като един дървен философ, казах едно хипотетично ако само. Да си разберем. За въргала съм навит. Ама няма да е честно в предвид текущата ми форма. Я по-добре да се надпиваме. Което пък пак няма да е честно с оглед на текущото ми състояние. Тупик.
GMTA, FSD
Мисля, че надпяването е добър вариант в случая.Remmivs написа:
Аз, като един дървен философ, казах едно хипотетично ако само. Да си разберем. За въргала съм навит. Ама няма да е честно в предвид текущата ми форма. Я по-добре да се надпиваме. Което пък пак няма да е честно с оглед на текущото ми състояние. Тупик.
Panta rhei...
Знаеш ли що е така??? Щото женките обикновено си траят за такива нещаELBI написа: Той ДОПУСНА ... и го каза. Той не твърдеше, но допусна често срещаното и изказвано от жените (къде без тях) твърдение, че сал мъжете ... и т.н. и т.н.
Ами, не е въпрос на средства. Аз не бих се хванала с някой много по-млад. Ще се чувствам кофти, не знам защо. Ще ми е обидно някак.Semiramis написа:може би е въпрос на средства това само. Манталитета и социалната действителност са такива.vyara написа:Бе в тази математика изпускате младите неомъжени гаджета, които не кръшкат. Обратния вариант - омъжена жена да си хване по-млад ергенин много по-рядко се случва. Начи и статистиката вземи, а и се поогледай с очите си пък, в крайна сметка.maggot написа:Ти мАни математиката и хвани психологиятаRemmivs написа: Ами как да ти кажа. Ти зачекна темата. Аз затова попитах дали знаеш. Иначе ако погледнем безпристрастно математиката не би излязла ако само мъжете носеха по две любеници на ъ-ъ под мишница исках да кажа. Все пак разпределението по пол е почти 1:1.
Аз ако съм богата защо да не си прибера едно хубаво младо момче да си му бъда важна и да чакам голямата любов по-нататък ....
да не ме порицаеш че е хипотетично пак
имаме една братовчедка в родата...
гаджето и е на 21, тя е на ... 15 -20 отгоре ..
ходиха на почивка при баба ми на село ... в смисъл на долния етаж де ... баба ми нищо не каза, тя е много толерантна, но другите баби казваха, че като спирали на бензиностанцията братовчедката бърка в портмонето и му дава пари да зареди ... решили че синът и станал много висок...
не знам дали да кажа да пази Господ
Когато настане време да се напуска заведението - и до това може да се стигне...Мнемозина написа:Мисля, че надпяването е добър вариант в случая.Remmivs написа:
Аз, като един дървен философ, казах едно хипотетично ако само. Да си разберем. За въргала съм навит. Ама няма да е честно в предвид текущата ми форма. Я по-добре да се надпиваме. Което пък пак няма да е честно с оглед на текущото ми състояние. Тупик.
Гад. Па се оттърва!Remmivs написа: За въргала съм навит. Ама няма да е честно в предвид текущата ми форма. Я по-добре да се надпиваме. Което пък пак няма да е честно с оглед на текущото ми състояние. Тупик.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
а бе, верче, верно ли не познаваш жени?snowprincess написа:
Каква манципация пак та тормози, бре. Защо и двамата да трябва да са кръшкачи. Нима не може единият да кръшка, а другият да е влюбен/заблуден/търсещ/т.н? Ми я виж колко девойки са се хванали с женени мъже. Ти колко женени жени познаваш, дето кръшкат с момъци?
Лично не. Около мен малко хора кръшкат. Или за малко знам....
Тъй, тъй... Мислим еднакво. И си права за причините...4avdar4e написа:Знаеш ли що е така??? Щото женките обикновено си траят за такива нещаELBI написа: Той ДОПУСНА ... и го каза. Той не твърдеше, но допусна често срещаното и изказвано от жените (къде без тях) твърдение, че сал мъжете ... и т.н. и т.н.Докато мъжурляците умрат да се пофалят. Та затова отстрани изглежда диспропорционално. Пък си е съвсем еднакво. Така си мисля аз от моята скромна камбанарийка
Т.е. - знам
ГМТА!ELBI написа:Хехе... по едно и също време, едно и също по смисъл...Remmivs написа:...Аз, като един дървен философ, казах едно хипотетично ако само. Да си разберем. За въргала съм навит. Ама няма да е честно в предвид текущата ми форма. Я по-добре да се надпиваме. Което пък пак няма да е честно с оглед на текущото ми състояние. Тупик.
GMTA, FSD
ЗS
Мнемо, не знаеш какво си пожелаваш. Аз обичам да пея и имам глас силен, но не и меден-загорски. Направо си е фалш отвсякъде. Но поне го докарвам на децибели.
- snowprincess
Лично не. Около мен малко хора кръшкат. Или за малко знам....[/quote]vyara написа:а бе, верче, верно ли не познаваш жени?snowprincess написа:
Каква манципация пак та тормози, бре. Защо и двамата да трябва да са кръшкачи. Нима не може единият да кръшка, а другият да е влюбен/заблуден/търсещ/т.н? Ми я виж колко девойки са се хванали с женени мъже. Ти колко женени жени познаваш, дето кръшкат с момъци?
от малка съм душеприказчик на приятелките си, понякога ме е срам да гледам мъжете им в очите

А ти го обвиниELBI написа:
Той ДОПУСНА ... и го каза. Той не твърдеше, но допусна често срещаното и изказвано от жените (къде без тях) твърдение, че сал мъжете ... и т.н. и т.н.
Инак какво да се разбирам с него - той черпи по едно червено и сме се разбрали...
Имам я, ако почна да чета и между редовете ша видиш тогава. Работя с гърци, все пак...ELBI написа:
Чети още... Имаш мегдан
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Тъй, тъй... Мислим еднакво. И си права за причините...ELBI написа:Знаеш ли що е така??? Щото женките обикновено си траят за такива нещаДокато мъжурляците умрат да се пофалят. Та затова отстрани изглежда диспропорционално. Пък си е съвсем еднакво. Така си мисля аз от моята скромна камбанарийка
Т.е. - знам
Триумвират виждам тука!
Наздраве!
А ... къде бря? Да изпусна собственото си обвинение... Велчев бързо да ме назначава на бач при него. Да цитираш/коментираш =/ да обвинявашmaggot написа:А ти го обвиниELBI написа:
Той ДОПУСНА ... и го каза. Той не твърдеше, но допусна често срещаното и изказвано от жените (къде без тях) твърдение, че сал мъжете ... и т.н. и т.н.
О, това последното го не знаех. В такъв случай - определено се оттеглям навреме... I rest my casemaggot написа:Имам я, ако почна да чета и между редовете ша видиш тогава. Работя с гърци, все пак...ELBI написа:
Чети още... Имаш мегдан
- Глас в пустиня
Дрънкам си аз.Semiramis написа: Благодаря и на теб, Боев. Ровя в тази тема понеже си имам казус..последните 2-3 години май. Много е гаден, според мен де. Още не ми се говори обаче. Като го измисля ще кажа сигурно. При всички случаи предпочитам да въртя около темата. Последна посока само да и дам:
доколко работи моделът да си задоволяваш нуждата да си нужен на едно място, а да обичаш свободно и безрезервно - на друго
В това отношение съм доста праволинеен, като вол у бразда.
Няма лошо, щом успяваш да не нараняваш хората около теб, и това ти носи удовлетворение.
- Dark Angel
Re: Обичам защото съм нужна ...
баси лакомиятаfrisky lioness написа:Т'ва било показателно за отношението на тази персона към живота4avdar4e написа:Ще ми изтисква той пастата за зъби от средата, ама хаТакива хора "грабели" от живота с пълни шепи:-):winkw: И аз така стискам. За живота не знам:-):winkw:
да услужа с някое менче, по-събира от две шепи