............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 08:12, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

И аз съм така. Веднъж месечно сядам да гледам телевизия и винаги съжалявам след това.Gaspode написа:Що си хабите времето да гледате... че и да коментирате...
А за тормоза - що ги търпят? Кучето скача според тоягата - докато кандидатите ги траят ония ще си развяват байраците
ПП. Погледнах за около минута и превключих... На мен дори изключен телевизора ми е по-интересен от това... Честно

ПП. Погледнах за около минута и превключих... На мен дори изключен телевизора ми е по-интересен от това... Честно
[/quote]
хе-хе...ние благодарение на ДВД-то сме лишени от Децата от тв-киризене, свободно е тв-то само късно през ноща, но тогава.....ние не сме свободни, да:twisted:
хе-хе...ние благодарение на ДВД-то сме лишени от Децата от тв-киризене, свободно е тв-то само късно през ноща, но тогава.....ние не сме свободни, да:twisted:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Същата работа е и при нас :)Кент написа:
Преди време се повреди големия телевизор... сега сме само с един 14"... обаче хич и не ща да купувам друг... засега :)
Във връзка с темата - препоръчайте книга, че ми се чете нещо, а и аз не знам какво
16.30 сме в софето.Gaspode написа:Е та вие кво правите? Ние спим[unknown] написа:Кво правите посред нощите, бе?Кент написа: , свободно е тв-то само късно през ноща, но тогава.....ние не сме свободни, да:twisted:![]()
:blum:
ПП. Кажи кога пристигате утре

Уффф[unknown] написа:16.30 сме в софето.Gaspode написа:Е та вие кво правите? Ние спим[unknown] написа:Кво правите посред нощите, бе?Кент написа: , свободно е тв-то само късно през ноща, но тогава.....ние не сме свободни, да:twisted:![]()
Няма да мога по туй време...
Мислех да ви метна до хотела и да пием по кафебира по случай случая...
Нищо де, ще се видим вечерта
Ъхъ. Шсъ видим.Gaspode написа:Уффф[unknown] написа:16.30 сме в софето.Gaspode написа:Е та вие кво правите? Ние спим[unknown] написа:Кво правите посред нощите, бе?Кент написа: , свободно е тв-то само късно през ноща, но тогава.....ние не сме свободни, да:twisted:![]()
Няма да мога по туй време...
Мислех да ви метна до хотела и да пием по кафебира по случай случая...
Нищо де, ще се видим вечерта

Във връзка с темата - препоръчайте книга, че ми се чете нещо, а и аз не знам какво
[/quote]
...аз чета ена патоанатомия ся, че съм ги позабравил нещата, а идните месеци ще съм джипи....ма чак да ти я препоръчвам:twisted:
...като ми се чете нещо нормално, обикновенно си препрочитам Гор Видал:-)
...аз чета ена патоанатомия ся, че съм ги позабравил нещата, а идните месеци ще съм джипи....ма чак да ти я препоръчвам:twisted:
...като ми се чете нещо нормално, обикновенно си препрочитам Гор Видал:-)
...аз чета ена патоанатомия ся, че съм ги позабравил нещата, а идните месеци ще съм джипи....ма чак да ти я препоръчвам:twisted:Кент написа:Във връзка с темата - препоръчайте книга, че ми се чете нещо, а и аз не знам какво
...като ми се чете нещо нормално, обикновенно си препрочитам Гор Видал:-)[/quote]
Тц, чак до патоанатомия не съм я докарал.. толкоз чак закъсАл не съм
Гор Видал, викаш...
Аааа, друже, има и по- лошо, бре....Я се опитай да прочетеш "Спомени и размисли" от Жуков... Бърррр...
[/quote]
www.hrono.ru/index.sema
ей един як исторически като ресурс сайт за Руска и малко световна история.
www.hrono.ru/index.sema
Много благодаря.Кент написа:
www.hrono.ru/index.sema

- Пипилота Шантиклер
и на мен ми стана много мъчно за кандидатите, че се подлагат на това
комисията позира или още по-лошо забравя да позира и става мазало - да им мацнеш по един и да не повториш
язък им за постиженията, като за едно шоу си плюят на
гавра с хората това е основното, не пеенето
евентуално може и наистина да пожурират на втори тур
абе биг брадърска отврат - чувствам се маймуна само като ги гледам
комисията позира или още по-лошо забравя да позира и става мазало - да им мацнеш по един и да не повториш
Аз, затова им теглих майните и не ги удостоих повече с моето внимание. Преместих се пак пред компа, тук ми е по- спокойно.Пипилота Шантиклер написа:и на мен ми стана много мъчно за кандидатите, че се подлагат на това

Re: За Musik idol ми е темата
Аз! Е, не мога да кажа, че съм им бясна фенка и че си изрязвам техни снимки и си ги лепя по стената, даже и музиката им не слушам.[unknown] написа:и по- точно за журито.
Данчето Христова няма да я коментирам, щото тя си е постсоцтоталнототалитарноповредена пат...ъъъ...особа...
Оооообачееееее... Слави, Глория и Дони кога станаха цигани, че така им почерняха гъзовете, бе??????:twisted::twisted::twisted:
Бати и издевателствата, които упражняват в/у горките кандидати!!! Що за гадно и надменно отношение си позволяват???
П.П. Ся, ако някой ми каже, че ги харесва тия тримата, направо война ще стане!
Може и аз вече да съм ментално увредена, но ако някой от вас беше видял в нашия факултет какво става при защита на курсови и дипломни проекти, сигурно щеше да извика спешно полиция и бърза помощ.
Немъ мъ стреляш, ей[unknown] написа:и по- точно за журито.
Данчето Христова няма да я коментирам, щото тя си е постсоцтоталнототалитарноповредена пат...ъъъ...особа...
Оооообачееееее... Слави, Глория и Дони кога станаха цигани, че така им почерняха гъзовете, бе??????:twisted::twisted::twisted:
Бати и издевателствата, които упражняват в/у горките кандидати!!! Що за гадно и надменно отношение си позволяват???
За цяла седмица попаднах на едни 5 минути (това щото "От местопрестъплението: Маями" свършит малко по-рано!!), в които четири сладуранки ми зеха акъла с негърско пеене. Зеха и на журито.
А колкото до издевателствата: който е кандидат за слава, ще търпи и още как. Щом си продаваш гъза... трябва да свикваш:winkw:
- Пипилота Шантиклер
не знам, но за мен такова отношение към кандидатите е обидноMila написа:Аз! Е, не мога да кажа, че съм им бясна фенка и че си изрязвам техни снимки и си ги лепя по стената, даже и музиката им не слушам.[unknown] написа:и по- точно за журито.
П.П. Ся, ако някой ми каже, че ги харесва тия тримата, направо война ще стане!Обаче са ми симпатични и не виждам какво чак пък толкова им правят на кандидатите.
Може и аз вече да съм ментално увредена, но ако някой от вас беше видял в нашия факултет какво става при защита на курсови и дипломни проекти, сигурно щеше да извика спешно полиция и бърза помощ.:lol:
още повече, защото е публично - всички стоим и се "наслаждаваме" на зрелището как четирима правят някого жалък:mad:
биг брадърските предавания са като едновремещните сбирки по площади, за присъстваш на зрелището - я обесен, я запален, пък дали се напикал каот го бесели, пък викал ли, казал ли не казал ли нещо, лицето му какво било в този момент и пр.
и това в 21 век! и естествено с висок коефициент на полезност - психолози, медии, матриал натрупват и пачки, ма иначе като лошото в приказка, ще се поучиш от чуждите грешки.
айде бе! само можеш да започнеш да си мислиш, че е нормално да си олигофрен и да ходиш на 4 крака, вместо на два:evil:
п.п. само да кажа, че с мен пкъ никога не са се държали по подобен начин на изпит, въпреки че съм била и незнаеща и неможеща в много от случаите.
говорили са ми винаги на Вие и не са давали външен израз на присмех, камо ли пък с думи
смятам, че това е нормалното състояние на нещата
комисията не е там за да се забавлява, като унижава изпитваните, а да оцени уменията им
Никой не е карал по 1000 до 4000 души да се набутват да стават "звезди". А и теб никой насила не те е вързал да гледаш. Има далеч по-приятни неща за лицезрение. Само вметвамПипилота Шантиклер написа: не знам, но за мен такова отношение към кандидатите е обидно
П.П. Не знам, честно азано, кво е отношението, щото за мен това е откровена тъпня и нямам намерение да го гледам (стига ми това, което син ми разказа от 2 предавания). Но с удоволствие гледах танцуващите при Слави и отношението към тях беше чудесно!
- Пипилота Шантиклер
за гъза си права - е това е основното!4avdar4e написа:Немъ мъ стреляш, ей[unknown] написа:и по- точно за журито.
За цяла седмица попаднах на едни 5 минути (това щото "От местопрестъплението: Маями" свършит малко по-рано!!), в които четири сладуранки ми зеха акъла с негърско пеене. Зеха и на журито.
А колкото до издевателствата: който е кандидат за слава, ще търпи и още как. Щом си продаваш гъза... трябва да свикваш:winkw:
как пък един не им се изрепчи и не им тегли една по-длъжка!
щото точно тук е мястото да прецениш, че си сбъркал вратата
но децата са объркани
кофтите е че се опитват да им обяснят че точно така трябва да бъде - без нагъзване не може нищо да постигнеш
бясна съм днес къде се зачекнах на тази тема:twisted:
- Пипилота Шантиклер
абе чаве не си съвсем права4avdar4e написа:Никой не е карал по 1000 до 4000 души да се набутват да стават "звезди". А и теб никой насила не те е вързал да гледаш. Има далеч по-приятни неща за лицезрение. Само вметвамПипилота Шантиклер написа: не знам, но за мен такова отношение към кандидатите е обидно
П.П. Не знам, честно азано, кво е отношението, щото за мен това е откровена тъпня и нямам намерение да го гледам (стига ми това, което син ми разказа от 2 предавания). Но с удоволствие гледах танцуващите при Слави и отношението към тях беше чудесно!
я си представи, че имаш прекрасен глас и никакви други таланти, посредствена под средното си като възможностти за учене и пр
но имаш талант
ще го хвърлиш на пътя или ще опитваш да си вадиш хляда с това което господ ти е дал, като всички останали?
къде да се реализират младите певци?
даже по-лошо, къде и какво да работят въобще?
не само класическите музиканти са достойни за уважение
има нужда от всякакви певци и от щурци по кръчмите също
ето ти си преводач
ако има конкурс за преводачи и това е възможност да докажеш, а и да си осигуриш работа няма ли да идеш?
Мче нали шоо трява да има. Не могат те да бъдат нормално и естествено жури, нали са шоомениПипилота Шантиклер написа:и на мен ми стана много мъчно за кандидатите, че се подлагат на това
Естествено, но няма да позволя на никой да ме унижава. Разираш ли???:winkw:Пипилота Шантиклер написа: абе чаве не си съвсем права
я си представи, че имаш прекрасен глас и никакви други таланти, посредствена под средното си като възможностти за учене и пр
но имаш талант
ще го хвърлиш на пътя или ще опитваш да си вадиш хляда с това което господ ти е дал, като всички останали?
ето ти си преводач
ако има конкурс за преводачи и това е възможност да докажеш, а и да си осигуриш работа няма ли да идеш?
Апропо, мой колега, сега вече доцент, докато учеше всяка вечер свиреше на цигулка по кръчмите. С което искам да кажа, че няма срамен труд и че който може го може. Просто напоследък у нас се пообърка ценностната система и тия "фабрики за звезди" в една смешна малка държава са жалки. Което прави жалки и участниците. За журито ич и дума няма да обелвам
Чекай ся аз да те питам: Какво се случи с народа, дето участва в ъъъъ, как беше, абе по Нова, а - Стар академи? Или ония петимата, дето Слави ги скъса от тормоз??? Намериха си някакви си нишички и толкоз. У нас няма шоу бизнес, има само шоу, беше казал някой
- Пипилота Шантиклер
да, душици жални, сърцето ми се къса като ги гледам4avdar4e написа:Естествено, но няма да позволя на никой да ме унижава. Разираш ли???:winkw:Пипилота Шантиклер написа: абе чаве не си съвсем права
но имаш талант
ето ти си преводач
Апропо, мой колега, сега вече доцент, докато учеше всяка вечер свиреше на цигулка по кръчмите. С което искам да кажа, че няма срамен труд и че който може го може. Просто напоследък у нас се пообърка ценностната система и тия "фабрики за звезди" в една смешна малка държава са жалки. Което прави жалки и участниците. За журито ич и дума няма да обелвам
Чекай ся аз да те питам: Какво се случи с народа, дето участва в ъъъъ, как беше, абе по Нова, а - Стар академи? Или ония петимата, дето Слави ги скъса от тормоз??? Намериха си някакви си нишички и толкоз. У нас няма шоу бизнес, има само шоу, беше казал някойИ какво, че тия деца ще ги показват по телевизията??? Едно голямо .... нищо. Айде, да не цитирам прочита на Червената шапчица от една друга тема
На мен пък не ми се къса сърцето - на тях все пак им е даден някакъв шанс, нали така?!Пипилота Шантиклер написа: да, душици жални, сърцето ми се къса като ги гледам
Или може би щеше да е по-добре да работят някъде за 200лв. и да си "знаят мястото".
Винаги е добре когато човек се опитва, дори и да се сблъска с неприятни неща.
Но спирам, аз сигурно наистина съм увредена, защото не видях нищо нередно в отношението им, без да имам претенции да съм изгледала всичко - дори ми се видяха добронамерени. Всеки с неговите си представи.
Не мен пък ми се къса сърцето и благодаря на Бога, че имам синове, като се замисля за всяческите конкурси за красота, миски, фланелки и други.Пипилота Шантиклер написа:
да, душици жални, сърцето ми се къса като ги гледам
Щото тук дяцата поне показват талант, а там... Попадала съм преди години зад кулисите, страшно е!
Народът ни явно е обръгнал на простотии и сетивата му са притъпени. Аз по друг начин не мога да си обясня как не ви дразни подигравателното отношение на въпросната комисия към децата! И това, че тези деца доброволно са отишли там изобщо не е оправдание да се издевателства по подобен начин в/у тях.Mila написа:На мен пък не ми се къса сърцето - на тях все пак им е даден някакъв шанс, нали така?!Пипилота Шантиклер написа: да, душици жални, сърцето ми се къса като ги гледам
Или може би щеше да е по-добре да работят някъде за 200лв. и да си "знаят мястото".
Винаги е добре когато човек се опитва, дори и да се сблъска с неприятни неща.
Но спирам, аз сигурно наистина съм увредена, защото не видях нищо нередно в отношението им, без да имам претенции да съм изгледала всичко - дори ми се видяха добронамерени. Всеки с неговите си представи.
И аз съм бил студент, но такова просташко отношение към нас никога не е имало. Напротив, от първият ден преподавателите се обръщаха към нас с "колега" и с уважение, което не съм очаквал даже.

А ние в у-ще още имахме преподаватели, които ни говореха на Вие.[unknown] написа: Народът ни явно е обръгнал на простотии и сетивата му са притъпени. Аз по друг начин не мога да си обясня как не ви дразни подигравателното отношение на въпросната комисия към децата! И това, че тези деца доброволно са отишли там изобщо не е оправдание да се издевателства по подобен начин в/у тях.
И аз съм бил студент, но такова просташко отношение към нас никога не е имало. Напротив, от първият ден преподавателите се обръщаха към нас с "колега" и с уважение, което не съм очаквал даже.
От друга страна: ти би ли пуснал детето си на такъв кОнкурс? А??? Аз лично бих се съпротивлявала с нокти и зъби, но ако реши да ходи - да си сърба попарата.
И ние!4avdar4e написа:А ние в у-ще още имахме преподаватели, които ни говореха на Вие.
И като не пуснат детето, мама ще иде да забие на Славито един десен прав между очите,за целта ще си носи и стъбла!4avdar4e написа: От друга страна: ти би ли пуснал детето си на такъв кОнкурс? А??? Аз лично бих се съпротивлявала с нокти и зъби, но ако реши да ходи - да си сърба попарата.
Ами от 16 години нагоре (до 25 май). Обаче! Точно в тия 5 мин, дето ги гледах, имаше едно 15-годишно "девойче".Remmivs написа:Ама конкурса за деца ли е?:shocked:
То напоследък възрастта е нещо ,което не се определя на пръв поглед!Remmivs написа:Ама конкурса за деца ли е?:shocked: Не беше ли за големи. Поне с такова впечатление останах от рекламната кампания (за съжаление нея човек не може напълно да я елиминира като самите предавания от този вид).
Едно от тия момичета , дето Чавето ги спомена, беше верно така, че да откаже женската част от световната поп сцена завинаги даже от припяване, а се оказа на 15 и половина години. Ма ако не си беше признало никога нямаше и да ми мине през ум, че е още малолетно!
пишем и ние двете едно и също........4avdar4e написа:Ами от 16 години нагоре (до 25 май). Обаче! Точно в тия 5 мин, дето ги гледах, имаше едно 15-годишно "девойче".Remmivs написа:Ама конкурса за деца ли е?:shocked:Как да се изразя по-меко, хъм... Половите й белези бяха твъъъъърде забележими, и изобщо, абе женище отсекъде:eek: Ама пък къв глас извади! Направо ги заби и четиримата в земята и я пуснаха, въпреки че се нарушава регламента...
и спим после