Народе, чувствайте се предупредени! Ако искате да си свършите работата навреме, никога, ама никога не посягайте към "Шибуми" на Треванян и "Упражнения по стил" на Реймон Кьоно.
Аз казах. Хау
П.П. Благодаря, момичета :kiss1:
8)4avdar4e написа:Да си знаят.. Поименно: Дарк и ВяраЗарибиха ме с две страхотни книжки и ся няма да мирясам, докато не ги свърша. Едновременно ги чета, във всяка свободна минута!!
Народе, чувствайте се предупредени! Ако искате да си свършите работата навреме, никога, ама никога не посягайте към "Шибуми" на Треванян и "Упражнения по стил" на Реймон Кьоно.
Аз казах. Хау![]()
П.П. Благодаря, момичета :kiss1:

честно казано очаквах нещо повече от Шибуми, в смисъл, че е прекалено типична екшън книга, но написана страхотно. аз се бях настроила за нещо, трудно за четене. но се кефя, че я чета де4avdar4e написа:В интерес на истината, тва са две напълно и абсолютно противоположни книги. Единственото общо между тях е брилянтният стил на авторите и умението да се променя темпото на повествованието.latrevw написа:и аз чета "Шибуми" в момента
значи трябва после да мина към упражненията, а?
Нещо такова
ако ти е мерак да се самоизмъчваш вземи "Сатанински строфи"latrevw написа: честно казано очаквах нещо повече от Шибуми, в смисъл, че е прекалено типична екшън книга, но написана страхотно. аз се бях настроила за нещо, трудно за четене. но се кефя, че я чета де

Щото не четеш информираноlatrevw написа: честно казано очаквах нещо повече от Шибуми, в смисъл, че е прекалено типична екшън книга, но написана страхотно. аз се бях настроила за нещо, трудно за четене. но се кефя, че я чета де
Ааааа, тва ли имаше в предвид. Пък аз си мислях, че правиш проучвателни обиколки преди да почнеш да си хортуваш с някой, не за реала.4avdar4e написа:От ляво, от дясноfrisky lioness написа: Ти сега се изказаИ много ли обикаля додето почнеш да си комуникираш с особите ни, а?
Реално аз ви познавах преди да се запознаем. Както и вие мен, мисля си...

Не бе, белезници с розови пухчетаDark написа:ми добре, копринено въженце?Remmivs написа:Чакай бе, какви са тези китайски мъчения. Не беше ли мюсюлманска тематиката?wishes написа:Завързват я за леглото и си отиват...Dark написа: и пристигат някоя вечер с белезниците......
Зо4овек убивам! Не пипайте антиките! :saw:Dark написа:не е моя книгата, споко. но ми е мъчно за античната поезия дето забравих в 00, такава финна хартия, такива нежни слова.....Strunz написа: и питаш : Кой пак е късал от книгата ми на Куелю страници и се е бърсал?*
-------------------------
* - нали...таковата....за литература говорим...?
е, ти пък сега, може ли от първа среща? все пак, малко опознаване трябваDark написа:имате пързалка за слизане от леглото?wishes написа:
и айде по пързалката
а замък при стълбичката???
ееее, да знаеш съм сърдита, че не ми ги показахте