Незнайни,[unknown] написа: Защо ли го пиша това...
Ми, защото аз първите десет минути съм ги имал във взаимоотношенията си с Дарки. И мисля, че тя е свестен човек. Може и да съм се излъгал. Не твърдя, че винаги съм прав, но на своята интуиция все още се доверявам. Както и всеки човек, всъщност...
Не всичко, което тя пише одобрявам. Някой неща съвсем не ги разбирам и не ги одобрявам, даже. Лични напатки с коментиране на лични неща от живота ми се виждат абсолютно неприемливи в подобни форуми. Щото хиени всякакви четат тук и не знаеш откъде ще ти се стоварят кошмарни неща.
Драките с други клубари също не приемам.Не знам откъде и от кого са започнали, но не ги одобрявам.
Защото всеки тук се чувства приятел с някой друг. Засегнеш ли един, засягаш и втори, трети...
Рем го считам за приятел. Елби- също. Към Ести многократно съм показвал симпатиите си. Мисля, че е ясно, че и ти си ми симпатична- не бих си писал иначе с теб всяка вечер. Грийна е уникален. Тоя човек направо ме пленява с писаниците си. Има някаква магия в начина му на изразяване...
Та, така. Болно ми е, че Дарки има някакви неразбирателства със всички тези хора.
Но не мисля, че тези неразбирателства са непреодолими. Просто трябва да се говори за тях и да се изясняват.
Цял ден съм говорил с Дарк и не мисля, че се заблуждавам в мнението си за нея. Аз се доверявам на интуицията си, а тя ми казва, че Дарки е готин човек.
Затова и пиша тоя постинг. Мисля, че всичко може да се изглади.
Само опитайте. Всички.
П.П. Пуснала си страхотна тема!
Която малко ме натъжава...
Има врати, УВИ, които безвъзвратно сме затворили!
Аз съм направил много глупости през живота си, за които винаги ще съжалявам. И много врати съм затворил. Окончателно.
:-):-)
Аз също в началото мислех, че нещата могат да се изгладят. Само че всичките тези истории започнаха твърде много да се повтарят.
Този сценарий вече ми е познат. Чета го вече... май това е четвъртия път, откакто аз съм тук. Ами да - Елби, после Ести, Калиостро (ти него го пропусна, ама той нали е малко потаен
А най-ужасното в сценария е, дето накрая все така се извъртат нещата, че трябва всички дружно да утешаваме нещастната Дарки, задето сме я засегнали и не й даваме да изяви свободната си воля и да пише каквото и както си иска. И ужасно да се засрамим. Защото тя - вярно, че е малко (малко?) остра, че понякога е груба, - но в реала е много готин човек. И особено виновни са тези, които се опитват да й покажат, че това й поведение не е приемливо (всеки по своя си начин, разбира се). А най-виновен е нападнатият, защото, видиш ли, е имал наглостта да я подразни с нещо. И как може изобщо пък ние да не можем да разберем защо тя толкова много се е ядосала и да й посъчувстваме. Защото тя иначе в реала е прекрасен човек.
И това е всеки път. И нито намек за неудобство, за извинение някакво... Не. Напротив. Накрая излиза, че просто се е забавлявала, гледала ни е сеира – Боже, колко сме тесногръди. Забавление на готин, много свестен човек. Прекрасно. Щом така казвате...
И още нещо от сценария: тези неща винаги се случват точно преди клубен купон. И винаги Дарк пита „И аз сега как да дойда?” – но не защото се чувства неловко от това, което е натворила, не! Просто да не би някой от ония дървеняци, които се взимат насериозно и нямат грам чувство за хумор да й избоде очите на масата. И въпросът се задава, за да можете всички вие вкупом да й отговорите „Ама Дарки, моля ти се, не обръщай внимание на такива неща, как може...” И винаги се появява някой новодошъл, който също запява песента „Не съдете за Дарки, преди да сте я видели.”
И се започва отначало.
Някой написа вече (а дали не беше и ти), че усилията за изглаждането на нещата трябва да са двустранни. Затова не разбирам защо се обръщаш към мен. Аз съм кротка, поне тук, и конфликти не търся. Поне тук. Но наистина се чувствам ужасно, когато ставам свидетел на такива неща. Даже повече, отколкото ако съм пряко засегната. Дори и тук. Всъщност, особено тук. Ако реагирам, то е затова.
Така че, Незнайни, не разбирам защо към мен се обръщаш с този призив. Или към неколцината гореизброени. Друга трябва да е посоката му. Вие – нейните адепти – би трябвало да се опитате да разкъсате този омагьосан кръг.
П.П. За темата – благодаря.
Усети ли как току-що май затворих една врата, която смятах довечера да отворя?