Да се похваля де..
Дано се захване. Нищо не разбираме и двете от такива работи:shy:, а и това е първото дръвче, което посаждам:shy:

Посадете и едно уиски, да не стане мезето зян...frisky lioness написа:Преди почти час с майка ми посадихме едно дръвче. Бадем.
Да се похваля де..
Дано се захване. Нищо не разбираме и двете от такива работи:shy:, а и това е първото дръвче, което посаждам:shy:
Дано. Додет го обикаляхме за да натъпчем пръста в основата, успяхме да счупим връхчето на едното клонче:(Dark(Angel) написа:абе жена, това да не е дъб, орех и т.н.vyara написа:Браво! Смислено нещо. Дано да стане голямо дърво.
ще се хване, при тях е идеално за засаждане, пролет

Тъй де, да оцелее дълги години казвам.Dark(Angel) написа:абе жена, това да не е дъб, орех и т.н.vyara написа:Браво! Смислено нещо. Дано да стане голямо дърво.
От мен бадемите ти ако имаш повече опит можеш да се захванеш с отглеждането на уиски...ELBI написа:Посадете и едно уиски, да не стане мезето зян...frisky lioness написа:Преди почти час с майка ми посадихме едно дръвче. Бадем.
Да се похваля де..
Сериозно - бравос!!! Имаше една поговорка от рода на това, че човек нищо не е свършил (в живота си), ако не е посадил поне едно дърво...

айде купи, пък аз лично ще дойда да засадя глициниятаvyara написа:Тъй де, да оцелее дълги години казвам.Dark(Angel) написа:абе жена, това да не е дъб, орех и т.н.vyara написа:Браво! Смислено нещо. Дано да стане голямо дърво.
Аз много искам да си засадя една глициния да ми се увива около къщата, ама първо трябва къща да си купя.
Вие пък там всичко си имате... Домати, трюфели, бадеми, лешници, черен хайвер ... а и пловдивчанкиfrisky lioness написа:Сетих се за това, че четох за ферми за трюфели в България. Не знаех, че има:blink::shocked: Едната от фермите е някъде в Пловдивско и била в лешникова горичка. Аз вече един лешник имам (пък макар и не микоризиран)ще ми требе още няколко и.....воаля горичка:-)
Чудесно!frisky lioness написа:Преди почти час с майка ми посадихме едно дръвче. Бадем.
Да се похваля де..
И аз много обичам да се рова в земята. Живот и здраве, ще те поканя, ще обменим опит.Dark(Angel) написа:айде купи, пък аз лично ще дойда да засадя глициниятаvyara написа:Тъй де, да оцелее дълги години казвам.Dark(Angel) написа:абе жена, това да не е дъб, орех и т.н.vyara написа:Браво! Смислено нещо. Дано да стане голямо дърво.
Аз много искам да си засадя една глициния да ми се увива около къщата, ама първо трябва къща да си купя.
що дървета съм насадила. и храсти
едната елха е вече над 2,5 метра
и едни кипариси като тополи финни, и що рози....абе аз съм си градинарка по душа
обожавам да се ровя и да садя
с
Трюфели и кладница най-лесно се отглеждат, без специални помещения и подробности, достатъчно е да имаш пънчета от широколистна дървесина, поставяш ги на сенчесто място, без пряка слънчева светлина и поливаш обилно докато не започнат гнилостните процеси.frisky lioness написа:
Сетих се за това, че четох за ферми за трюфели в България. Не знаех, че има:blink::shocked: Едната от фермите е някъде в Пловдивско и била в лешникова горичка. Аз вече един лешник имам (пък макар и не микоризиран)ще ми требе още няколко и.....воаля горичка:-)
а аз не съм виждала голям бадем по градинитеБоЕВ написа:Чудесно!
Стават огромни и красиви дървета.
Сега ако държиш и да събираш плод, не е лошо да засадиш още един...ака разбира се в околността няма и други бадемови дървета. Сам бадем само цъфти, но не плододава, имат някакво деление на мъжки и женски, а пчелите са много важни за опрашването. Аз в двора си имам три, четири-пет години до плододаване, бавничко става, мойте от две години "препръскват" по малко...сега най-големият е напъпил и почти нацъфтял...много цвят, страхувам се, че времето е непостоянно и няма да могат да го опрашат пчеличките и ще стане зян. А за връхчето не му мисли, на втората-третата година трябва да започнеш да му оформяш короната, тогава рязането на върхове и клони е задължително, без милост, ако искаш дървото да оцелее.
Кат кивитата...Ама тва майка ми го купувала от някаква жена от пазара. Нито сорт знае какъв е, нито мъжко ли е женско ли е...Може и да не ядем бадеми:(, ама кво пък здраве да е.....Dark(Angel) написа:то няма да почне да плододава щото е самичкоfrisky lioness написа:Кат почне да плододава след 4-5 или беше 3-4 години, шъ нося бадеми по купонитеvyara написа:Браво! Смислено нещо. Дано да стане голямо дърво.
те са мъжки и женски дървета
ПП/ аз бадеми само в торта. мммммммм

Забрави щрауситеELBI написа:Вие пък там всичко си имате... Домати, трюфели, бадеми, лешници, черен хайвер ... а и пловдивчанкиfrisky lioness написа:Сетих се за това, че четох за ферми за трюфели в България. Не знаех, че има:blink::shocked: Едната от фермите е някъде в Пловдивско и била в лешникова горичка. Аз вече един лешник имам (пък макар и не микоризиран)ще ми требе още няколко и.....воаля горичка:-)

frisky lioness написа:Нито сорт знае какъв е, нито мъжко ли е женско ли е...(, ама кво пък здраве да е.....
Тогава ще ти свиркам за помощ (дано оцелее само):-) И аз сега как ще го разбера мъжко ли е женско ли еБоЕВ написа: на втората-третата година трябва да започнеш да му оформяш короната, тогава рязането на върхове и клони е задължително, без милост, ако искаш дървото да оцелее.

Псолутно!Dark(Angel) написа:и с теб като две къртици, ще си се ровимvyara написа: И аз много обичам да се рова в земята. Живот и здраве, ще те поканя, ще обменим опит.
моите амарилиси се събудиха и растат с безумна скорост
до 2-3 седмици ще цъфтят

frisky lioness написа:ВСИЧКИЯ "БАДЕМ" ПО-ГОРЕ ДА СЕ ЧЕТЕ ........
ЛЕШНИК
:shy::shy::shy:
кефиш мъfrisky lioness написа:ВСИЧКИЯ "БАДЕМ" ПО-ГОРЕ ДА СЕ ЧЕТЕ ........
ЛЕШНИК
DarkWater написа:кефиш мъfrisky lioness написа:ВСИЧКИЯ "БАДЕМ" ПО-ГОРЕ ДА СЕ ЧЕТЕ ........
ЛЕШНИК
направо изби рибата

Да не ти се е паднал някой хомосексуален, че тогава плод нанайси!!!frisky lioness написа: 'ми объркАла съм се, кво....
Последно ЛЕШНИК, пък като даде плод ш'се види, може и нещо друго да се окаже, че е
'балиго:blink: кат го гледам ми прилича на фиданка. Съвсем нормална. Може да е ябълка, круша или изобщо каквото си пожелаеЗвеневия написа:Да не ти се е паднал някой хомосексуален, че тогава плод нанайси!!!frisky lioness написа: 'ми объркАла съм се, кво....
Последно ЛЕШНИК, пък като даде плод ш'се види, може и нещо друго да се окаже, че е
![]()
![]()

frisky lioness написа:'балиго:blink: кат го гледам ми прилича на фиданка. Съвсем нормална. Може да е ябълка, круша или изобщо каквото си пожелаеЗвеневия написа:Да не ти се е паднал някой хомосексуален, че тогава плод нанайси!!!frisky lioness написа: 'ми объркАла съм се, кво....
![]()
![]()
ЛЕШНИК
ЛЕШНИК
Кво пък толкова, важното е, че на ЕЛБИ предложение е в сила!maggot написа:frisky lioness написа:ВСИЧКИЯ "БАДЕМ" ПО-ГОРЕ ДА СЕ ЧЕТЕ ........
ЛЕШНИК
Последно лешник, ама додет не набера....съмнението остава:-)поручик Ржевски написа:frisky lioness написа:ВСИЧКИЯ "БАДЕМ" ПО-ГОРЕ ДА СЕ ЧЕТЕ ........
ЛЕШНИК
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Сигурна ли си? Последно?

Мммм, да. Потекоха ми лигиЗвеневия написа:Кво пък толкова, важното е, че на ЕЛБИ предложение е в сила!maggot написа:frisky lioness написа:ВСИЧКИЯ "БАДЕМ" ПО-ГОРЕ ДА СЕ ЧЕТЕ ........
ЛЕШНИК
![]()
Ако боцне и ену коняче, също няма да е зле...
Дописвам:... и ще се върже с шоколадовите гащи!

Мммм, да. Потекоха ми лиги[/quote]frisky lioness написа:... и ще се върже с шоколадовите гащи!
И ще порасне със сбръкана идентичност. Почвайте да търсите психоаналитици, специалисти по дърветатаvyara написа:frisky lioness написа:'балиго:blink: кат го гледам ми прилича на фиданка. Съвсем нормална. Може да е ябълка, круша или изобщо каквото си пожелаеЗвеневия написа:Да не ти се е паднал някой хомосексуален, че тогава плод нанайси!!!frisky lioness написа: 'ми объркАла съм се, кво....
![]()
![]()
Мдааа, малка е още. Като порасне ще реши.
pocti_bezobidna написа:И ще порасне със сбръкана идентичност. Почвайте да търсите психоаналитици, специалисти по дърветатаvyara написа:frisky lioness написа:'балиго:blink: кат го гледам ми прилича на фиданка. Съвсем нормална. Може да е ябълка, круша или изобщо каквото си пожелаеЗвеневия написа:Да не ти се е паднал някой хомосексуален, че тогава плод нанайси!!!frisky lioness написа: 'ми объркАла съм се, кво....
![]()
![]()
Човекът с резачката!vyara написа:pocti_bezobidna написа:И ще порасне със сбръкана идентичност. Почвайте да търсите психоаналитици, специалисти по дърветатаvyara написа:frisky lioness написа:'балиго:blink: кат го гледам ми прилича на фиданка. Съвсем нормална. Може да е ябълка, круша или изобщо каквото си пожелаеЗвеневия написа:Да не ти се е паднал някой хомосексуален, че тогава плод нанайси!!!frisky lioness написа: 'ми объркАла съм се, кво....
![]()
![]()
Бе аз се хиля, ама знаеш ли, че дърветата усещали като се приближава човек със секираДоказано е!
доказано ?vyara написа:Бе аз се хиля, ама знаеш ли, че дърветата усещали като се приближава човек със секираДоказано е!
Променяло им се биополето. Нещо такова беше.Zmeu написа:доказано ?vyara написа:Бе аз се хиля, ама знаеш ли, че дърветата усещали като се приближава човек със секираДоказано е!
и какво правят? втвърдяват ли се ?
Дядо ми, а той беше майстор лозар и овощар, казваше, че не е важно как го садиш дръвчето, а с какво чувство. Ако го садиш с обич, ще се хване здраво и хубаво. И много плод ще дава.frisky lioness написа:Преди почти час с майка ми посадихме едно дръвче. Бадем.
Да се похваля де..