относно бельо, сех и др.
- Dark Angel
относно бельо, сех и др.
я да Ви видим сега
бембяно...
Ти никакъв избор не си дала. Поне църно да беше турнала. Аз съм за класиката.
ПП Туй съм го писала, когато темата беше анкета, да ни са чудите.
Ти никакъв избор не си дала. Поне църно да беше турнала. Аз съм за класиката.
ПП Туй съм го писала, когато темата беше анкета, да ни са чудите.
Последно промяна от vyara на 02.03.07, 11:59, променено общо 1 път.
Re: относно бельо, сех и др.
СлОжи нэкъв препинателен знак! Че не е ясно, щсъ бием ли или щсъ обичаме...!Dark(Angel) написа:я да Ви видим сега
- Dark Angel
- Dark Angel
а, няма се биеме, ще пиемеЗвеневия написа:СлОжи нэкъв препинателен знак! Че не е ясно, щсъ бием ли или щсъ обичаме...!Dark(Angel) написа:я да Ви видим сега
ПП/ кафе
Черно, червено... Определено има значение. Бельото възбужда, да.Dark(Angel) написа:я да Ви видим сега
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Dark Angel
- Dark Angel
апетита?[unknown] написа:Черно, червено... Определено има значение. Бельото възбужда, да.Dark(Angel) написа:я да Ви видим сега
Апетита за секс, да.Dark(Angel) написа:апетита?[unknown] написа:Черно, червено... Определено има значение. Бельото възбужда, да.Dark(Angel) написа:я да Ви видим сега
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

ДРУГИ:Dark(Angel) написа:я да Ви видим сега
Коктейл Шоколадова мента
Съставки:
100 мл водка
50 мл гъст какаов ликьор
250 мл гъст ментов ликьор
Приготвяне:
Намокрете ръба на чашата и го топнете в чинийка с какао на прах. Сложете всички съставки и няколко бучки лед в шейкъра. Разклатете енергично и изсипете сместта в чаши.
Шоколадът стимулира невроните, раздразва папилите (вид нерв), намалява напрежението и придава еуфорично настроение. Ментата, чийто вкус върви изключително добре с шоколада, допринася за разпалването на страстта.
Ни може тази работа с бильото... Ако бяхме на една маса - да видиш, но да показвам през 4 маси - не става. Еле пък за другото...Dark(Angel) написа:я да Ви видим сега
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Бяло, розово, черноDark(Angel) написа:я да Ви видим сега

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- snowprincess
аз пък съм виждала шоколадови бикини, гаджето на една позната и прати от холандия4avdar4e написа:ДРУГИ:Dark(Angel) написа:я да Ви видим сега
Коктейл Шоколадова мента
Съставки:
100 мл водка
50 мл гъст какаов ликьор
250 мл гъст ментов ликьор
Приготвяне:
Намокрете ръба на чашата и го топнете в чинийка с какао на прах. Сложете всички съставки и няколко бучки лед в шейкъра. Разклатете енергично и изсипете сместта в чаши.
Шоколадът стимулира невроните, раздразва папилите (вид нерв), намалява напрежението и придава еуфорично настроение. Ментата, чийто вкус върви изключително добре с шоколада, допринася за разпалването на страстта.

да не са били за пране ?snowprincess написа: аз пък съм виждала шоколадови бикини, гаджето на една позната и прати от холандия
Вземи го от пръстетата!Zmeu написа:да не са били за пране ?snowprincess написа: аз пък съм виждала шоколадови бикини, гаджето на една позната и прати от холандия
Ако е от бял шоколад -иди-доди, ама натуралния...
и за белият ми идват едни асоциацииЗвеневия написа: Вземи го от пръстетата!
- snowprincess
пфу, никва романтикаZmeu написа:да не са били за пране ?snowprincess написа: аз пък съм виждала шоколадови бикини, гаджето на една позната и прати от холандия

- snowprincess
зевзециЗвеневия написа:Вземи го от пръстетата!Zmeu написа:да не са били за пране ?snowprincess написа: аз пък съм виждала шоколадови бикини, гаджето на една позната и прати от холандия

Мен пък ме замъчи друг въпрос: Що ще праща на гаджето си, докато го няма, ааааа????snowprincess написа: аз пък съм виждала шоколадови бикини, гаджето на една позната и прати от холандия
И как бяха на вкус? Има ли швейцарски такива (Милка, Линдт) ?snowprincess написа: аз пък съм виждала шоколадови бикини, гаджето на една позната и прати от холандия
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
а, ми седни по-близоELBI написа:Ни може тази работа с бильото... Ако бяхме на една маса - да видиш, но да показвам през 4 маси - не става. Еле пък за другото...Dark(Angel) написа:я да Ви видим сега
що през 4 маси? така ли е наредил отговорника на заведението??
Не бе - нали декларира, че няма да се пиндирдисаш с мен на една маса... Ама съм срамежлив да се отзовавам на анкетата ти през 3 такива...Dark(Angel) написа:а, ми седни по-близоELBI написа:Ни може тази работа с бильото... Ако бяхме на една маса - да видиш, но да показвам през 4 маси - не става. Еле пък за другото...Dark(Angel) написа:я да Ви видим сега
що през 4 маси? така ли е наредил отговорника на заведението??
Усещам как довечера ще има поне 2 дейности:
Голямо разместване с топографската задача за съседни/несъседни цветове (освен, ако не довтасат приятелките на снежната принцеса и не настъпи едно вкусване на бикини...)
Голямо бърсане на Звеневия
- snowprincess
ми той холандец, тя българче, някъв повод е имало4avdar4e написа:Мен пък ме замъчи друг въпрос: Що ще праща на гаджето си, докато го няма, ааааа????snowprincess написа: аз пък съм виждала шоколадови бикини, гаджето на една позната и прати от холандия
едва ли е изяла шоколада преди да са се видели

Бе Сноу нали вчера каза, че я било срам да гледа мъжете на приятелките си в очите...мъхъм...4avdar4e написа:Мен пък ме замъчи друг въпрос: Що ще праща на гаджето си, докато го няма, ааааа????snowprincess написа: аз пък съм виждала шоколадови бикини, гаджето на една позната и прати от холандия
- snowprincess
де да знам, как така ще ям чужди гащиELBI написа:И как бяха на вкус? Има ли швейцарски такива (Милка, Линдт) ?snowprincess написа: аз пък съм виждала шоколадови бикини, гаджето на една позната и прати от холандия

- Dark Angel
да. вчера.ELBI написа:Не бе - нали декларира, че няма да се пиндирдисаш с мен на една маса... Ама съм срамежлив да се отзовавам на анкетата ти през 3 такива...
Голямо разместване с топографската задача за съседни/несъседни цветове (освен, ако не довтасат приятелките на снежната принцеса и не настъпи едно вкусване на бикини...)
като влезнах вечерта за малко /щото немаше ПС-та за мен, всичко яко окупация/ и като мернах кви ги е натворил Рем ми се отщя изобщо да идвам
пък после си казвам, а, дреме ми на гъза кво си мисли рем и сие психоанализатори
я да ида да се позабавлявам
ПРАКТИЦИ!snowprincess написа:
зевзеци
В разгара на снемането (отделянето от убавите извивки) на туй тъй е р о т и ч к о произведение на хранително-вкусовата промишленост, поради повишена активност на тЭлото се участява кръвообращението, сърцетупа и в резултат: капеши елементи от бельото ( мен ако питаш си е белА...)
вариант ЕДНО - мазане лепнене облизване -разсейване...
вариант ДВЕ - от съседна стая, поради повишена концентрация на изпарения на пари, ароматизирани с какаови и други есенции, тупуркат два чифта (може и три - кой колкот си има...) боси краци, чорлави погледи навъсено сомнабулят: -" Ще ми оставиш ли от ей онова парченце? Не, не това - другото!!!"
вариант ТРИ - на сутринта, поради естеството на органиката и физиологията на ХОМАСПИЕНС, събуждането е съпроводено с размисъл... -" Че съм влюбен, разгонен, -задоволен (или задоволяващ) съм, ама чак пък толкоз...!"
- snowprincess
не бе, това е детенце 19 годишно, сега ще ходи да учи в холандия заради гаджетоvyara написа:Бе Сноу нали вчера каза, че я било срам да гледа мъжете на приятелките си в очите...мъхъм...4avdar4e написа:Мен пък ме замъчи друг въпрос: Що ще праща на гаджето си, докато го няма, ааааа????snowprincess написа: аз пък съм виждала шоколадови бикини, гаджето на една позната и прати от холандия

Ей ся кат каза 19 годишно, направо ше им отфръкне съвсем фантазията на практиците и романтиците....snowprincess написа:не бе, това е детенце 19 годишно, сега ще ходи да учи в холандия заради гаджетоvyara написа:Бе Сноу нали вчера каза, че я било срам да гледа мъжете на приятелките си в очите...мъхъм...4avdar4e написа:Мен пък ме замъчи друг въпрос: Що ще праща на гаджето си, докато го няма, ааааа????snowprincess написа: аз пък съм виждала шоколадови бикини, гаджето на една позната и прати от холандия
За твое сведение, няма нищо по-хубаво то какичка в леглото!vyara написа:Ей ся кат каза 19 годишно, направо ше им отфръкне съвсем фантазията на практиците и романтиците....
Ама ти си хетеросексуална, тъ няма да го разбереш тоз феномен!
Че всеки шоколад, дето си яла само твой ли е бил ?snowprincess написа:де да знам, как така ще ям чужди гащиELBI написа:И как бяха на вкус? Има ли швейцарски такива (Милка, Линдт) ?snowprincess написа: аз пък съм виждала шоколадови бикини, гаджето на една позната и прати от холандия
Адя сега - Рем ти виновен... Бас държа, че и от моите творения ти се отщява, и то е нерядко взаимно (и двамата го знаем), но къф е проблема, че сме различни - и в мисли, и в поведение, и в знания, и в разбирания и в идеали... Никъф. Пък и не винаги. Пък и да беше винаги - какво от това? Бас държа също така, че и Рем приема (ама той да си каже все пак) нещата доста по-лежерно и толерантно в смисъл на това, че няма да нахлуе с мутри и пистолети или размахвайки бензинова дърворезачка...Dark(Angel) написа:да. вчера.ELBI написа:Не бе - нали декларира, че няма да се пиндирдисаш с мен на една маса... Ама съм срамежлив да се отзовавам на анкетата ти през 3 такива...
като влезнах вечерта за малко /щото немаше ПС-та за мен, всичко яко окупация/ и като мернах кви ги е натворил Рем ми се отщя изобщо да идвам
пък после си казвам, а, дреме ми на гъза кво си мисли рем и сие психоанализатори
я да ида да се позабавлявам
Тук: пишем, бришем, спорим, анкетираме, иронизираме, споделяме, романтизираме, фантазираме...
В кръчмата: срещаме се, пием си, говорим си, смеем се, мълчим, пушим, опушваме други...
Какво от това, че имаме по-особени мнения един за друг? И не го правя, щото не си ме питала, но вместо да го увъртам по разни други начини да споделя, че често си мисля (99% ще отвърнеш, че греша), че много се вживяваш във форума, ужасно лично ги приемаш нещата и не рядко пишеш без да си превключила на скорост. Знам, че пишеш друго (разтоварване и т.н. и т.н.). Ами - просто различни вселени. Е и?
- Stranniche
- Обратна връзка:
Сетих се нещо гадно. В Япония се продава употребявано и често пъти непрано бельо - разни мъже си го купуват да го миришат и да...
Има и джидооханбайки за такова бельо - автомати, дето пускаш пари и ти пада желаната стока. Спестяват неудобството на первертите пред продавачите.
А две приятелки пък си смениха квартирата, защото няколко пъти им крадоха гащите от простора.
Има и джидооханбайки за такова бельо - автомати, дето пускаш пари и ти пада желаната стока. Спестяват неудобството на первертите пред продавачите.
А две приятелки пък си смениха квартирата, защото няколко пъти им крадоха гащите от простора.
Много откачалки в таз Япония беStranniche написа:Сетих се нещо гадно. В Япония се продава употребявано и често пъти непрано бельо - разни мъже си го купуват да го миришат и да...![]()
А по темата - червеното е класика, но най-добре без него
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Stranniche
- Обратна връзка:
То къде ли няма откачалки!wishes написа:Много откачалки в таз Япония беStranniche написа:Сетих се нещо гадно. В Япония се продава употребявано и често пъти непрано бельо - разни мъже си го купуват да го миришат и да...![]()
А по темата - червеното е класика, но най-добре без него
Както се казва, всеки си е башка луд.