Хайде и от мен една закачка
Хайде и от мен една закачка
С шест клечки кибрит постройте точно четири триъгълника и нищо друго.
Re: Хайде и от мен една закачка
Само четири ли? Щото с еврейската звезда таковата... имам опитRemmivs написа:С шест клечки кибрит постройте точно четири триъгълника и нищо друго.
Мое ли с шест запалки?Remmivs написа:С шест клечки кибрит постройте точно четири триъгълника и нищо друго.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аз пък съм с химикалки, нъл не пушаwishes написа:Мое ли с шест запалки?Remmivs написа:С шест клечки кибрит постройте точно четири триъгълника и нищо друго.
Още малко то истава, нали знаешvyara написа:Аз пък съм с химикалки, нъл не пушаwishes написа:Мое ли с шест запалки?Remmivs написа:С шест клечки кибрит постройте точно четири триъгълника и нищо друго.
Знам те тебе аз. Нали и аз такова... Само четири. Може и запалки, може и цигари, може и химикалки. Въобще всякакви средства са разрешени за употреба като отсечки.vyara написа:Само четири ли? Щото с еврейската звезда таковата... имам опитRemmivs написа:С шест клечки кибрит постройте точно четири триъгълника и нищо друго.:lol:
знам, знам...wishes написа:Още малко то истава, нали знаешvyara написа:Аз пък съм с химикалки, нъл не пушаwishes написа:Мое ли с шест запалки?Remmivs написа:С шест клечки кибрит постройте точно четири триъгълника и нищо друго.
Две от клечките обаче трябва да са малко по-дълги от другите, може ли така?Remmivs написа:С шест клечки кибрит постройте точно четири триъгълника и нищо друго.
Ако може - готово.
Тц. Това вече не мое. Равни са.wishes написа:Две от клечките обаче трябва да са малко по-дълги от другите, може ли така?
Ако може - готово.
Пирамида с основа триъгълник!Remmivs написа: Равни са.
6 клечки и нищо друго!
Браво! Това е то! Удивително добър пример за това как понякога сами се ограничаваме без дори да го осъзнаваме.Звеневия написа:Пирамида с основа триъгълник!
6 клечки и нищо друго!
Ти написА в условието "ПОСТРОИ" - подсказваш!!!Remmivs написа:... сами се ограничаваме без дори да го осъзнаваме.
Ако беше "нареди", "изгради", "подреди"... Щях бая сол да излижа, докато зацепя!
- сър Айвънхоу
Или казано по "нАучен" начин - тетраедърЗвеневия написа:Пирамида с основа триъгълник!Remmivs написа: Равни са.
6 клечки и нищо друго!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao