С много приятели.
Страшно съжалявам, че не успях да си поговоря с всички. По-точно, че не успяха всички да ми поговорят, като се има предвид колко съм приказлива.
Нещата, които няма да забравя от тази вечер:
Сърдечното посрещане на Докторка и грижата й да ме запознае с всички вас.
Радостта ми от вашата радост, че се виждаме.
Учудващите съвпадения, открити в един много приятен разговор с Пипилота Шантиклер.
Омайващото бърборене на Чавето.
Крепките братски прегръдки между Мъжжж и Звеневия от една страна, Питката и Елби от друга страна, и Рем и Елби от трета страна. (Ако съм объркала комбинациите, извинявайте.
Погледа на сервитьорката, докато се представяхме един на друг с никовете си.
Честите "наздраве"-та на Елби, които щяха страшно много да ми помогнат да се отпусна, ако изненадващо и за самата мен не се бях почувствала абсолютно спокойна още при самото си влизане в пицарията.
Гаспод и Рем, които през цялото време се разхождаха из заведението с деца по главите.
Останалото беше... профучаващи покрай нас деца и звън от счупени съдове (не от децата обаче).
Не, не, лъжа. Останалото беше едно чудно усещане за топлота и сърдечност. И много, много усмивки.
Ужасно много ви благодаря на всички, прекрасни сте. Няма да се опитвам да ви описвам, защото не мога да го правя добре. Но много странно: имах чувството, че вече съм ви виждала някъде.
И още по-странното чувство, че пак ще ви видя някъде.

и на прекрасните им половинки!