Днес

Все същите
Аватар
Мнемозина

Днес

Мнение от Мнемозина »

се запознах с едни приятели.

С много приятели.

Страшно съжалявам, че не успях да си поговоря с всички. По-точно, че не успяха всички да ми поговорят, като се има предвид колко съм приказлива. :grin: Но нищо, може би следващия път.

Нещата, които няма да забравя от тази вечер:

Сърдечното посрещане на Докторка и грижата й да ме запознае с всички вас.

Радостта ми от вашата радост, че се виждаме.

Учудващите съвпадения, открити в един много приятен разговор с Пипилота Шантиклер.

Омайващото бърборене на Чавето.

Крепките братски прегръдки между Мъжжж и Звеневия от една страна, Питката и Елби от друга страна, и Рем и Елби от трета страна. (Ако съм объркала комбинациите, извинявайте. :shy:)

Погледа на сервитьорката, докато се представяхме един на друг с никовете си. :blink: Особено впечатляващ беше Сър Айвънхоу.

Честите "наздраве"-та на Елби, които щяха страшно много да ми помогнат да се отпусна, ако изненадващо и за самата мен не се бях почувствала абсолютно спокойна още при самото си влизане в пицарията.

Гаспод и Рем, които през цялото време се разхождаха из заведението с деца по главите.

Останалото беше... профучаващи покрай нас деца и звън от счупени съдове (не от децата обаче).

Не, не, лъжа. Останалото беше едно чудно усещане за топлота и сърдечност. И много, много усмивки.

Ужасно много ви благодаря на всички, прекрасни сте. Няма да се опитвам да ви описвам, защото не мога да го правя добре. Но много странно: имах чувството, че вече съм ви виждала някъде.
И още по-странното чувство, че пак ще ви видя някъде. :lol:

:secret: П.П. За тези, които не бяха на купона: зочовците не ядат хора, проверих. Дори и нагризана не съм. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Re: Днес

Мнение от Stranniche »

Мнемозина написа: :secret: П.П. За тези, които не бяха на купона: зочовците не ядат хора, проверих. Дори и нагризана не съм. :lol:
Тези, които не бяха на купона, си седяха пред компютрите и се самоизяждаха от мъка! :crying:

Радвам се, че си се решила, Мнемо! И много се надявам някога да се видим! :beer:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Stranniche написа:
Мнемозина написа: :secret: П.П. За тези, които не бяха на купона: зочовците не ядат хора, проверих. Дори и нагризана не съм. :lol:
Тези, които не бяха на купона, си седяха пред компютрите и се самоизяждаха от мъка! :crying:

Радвам се, че си се решила, Мнемо! И много се надявам някога да се видим! :beer:
Ох, и това съм го преживявала, и направо кръв ми капеше от сърцето докато го пишех горното, като си представях на вас какво ли ще ви е.
Ще се видим, разбира се!
Ей го колко е от нас до вас... :lol:
Panta rhei...
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Мнемозина написа:
Stranniche написа:

Ох, и това съм го преживявала, и направо кръв ми капеше от сърцето докато го пишех горното, като си представях на вас какво ли ще ви е.
Ще се видим, разбира се!
Ей го колко е от нас до вас... :lol:
Един океан не е много, но отпуската на Съкровището е трудно да се издейства. Миналата година на връщане от едни преговори му позволиха да се отбие до България - за "Запознай се с нашите" - само за една събота и неделя. Прекара го в люта битка с часовата разлика. :huhthink:

Дано тази пролет му позволят повече!
Последно промяна от Stranniche на 03.03.07, 02:05, променено общо 1 път.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Stranniche написа:
Един океан не е много, но отпуската на Съкровището е трудно да се издейства. Миналата година на връщане от едни преговори му позволиха да се отбие до България - за "Запознай се с нашите" - само за един уийкенд. Прекара го в люта битка с часовата разлика. :huhthink:
Дано тази пролет му позволят повече и да се появим на родния хоризонт!
Стискам палци. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

бях си оставила специалните зъби на рафта в банята :lol:

приятно

радвам се, че ти е харесало
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Dark Water написа:
бях си оставила специалните зъби на рафта в банята :lol:

приятно

радвам се, че ти е харесало
Е как пък можа точно ти да ги забравиш! :blum:
Благодаря, и на теб приятно.
Наистина ми хареса. :lol:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

И аз много се радвам, че дойде.
В общи линии голямата говорилня от нета си е такава и в живота:grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Stranniche написа: Тези, които не бяха на купона, си седяха пред компютрите и се самоизяждаха от мъка! :crying:
Ти не усети ли, че си говорихме за теб??? :winkw: Понеже срещата беше (както Рем я нарече) междуконтинентална, констатирахме, че шеше да е хубаво и ти да си на нея. Другият път! :kiss:
Аватар
Пипилота Шантиклер

Мнение от Пипилота Шантиклер »

много хубаво беше:-)
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Пипилота Шантиклер написа:много хубаво беше:-)
Евалла, ви...и надявам си Го бивало изкарването:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:И аз много се радвам, че дойде.
В общи линии голямата говорилня от нета си е такава и в живота:grin:
Ооо, ще се съберем с тебе някой път на по-тихо място
и като взема думата, и ще видиш ти тогава! :blum:
Последно промяна от Мнемозина на 03.03.07, 19:24, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Пипилота Шантиклер написа:много хубаво беше:-)
Шанти, на тебе благодарих ли ти специално? Май не.
Наистина беше много хубаво. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Мнемозина написа:...
Аз не съм се прегръщал с ЕЛБИ, опазил ме господ - прилича ми на хетеросексуален :sissies:
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Супер беше. :-) Нямам нужното дар слово, за да го опиша, затова ще предоставя тази възможност на по- талантливите от мен в писането. :-)
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Житената Питка написа:
Аз не съм се прегръщал с ЕЛБИ, опазил ме господ - прилича ми на хетеросексуален :sissies:
Абе знам си аз, че късопаметен човек не бива да разказва, щото все ще има опровержения някакви. :shy:

Добре де, а ти с кого се прегръща тогава? :huhthink:

:lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

[unknown] написа:Супер беше. :-) Нямам нужното дар слово, за да го опиша, затова ще предоставя тази възможност на по- талантливите от мен в писането. :-)
Я по-добре си признай, че още ти се мотае главата... :blum:

И с вас много се радвам, че се видяхме. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Радвам се за вас...за всичкото 3о-4о.:-)
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Не мога да се стърпя, :wand: искам да се изповядам. :lol:
Невероятно усещане за лекота, а крачетата тежаааат.
Хотелът ни беше РАЗКОШЕН, а за ваната не искам и да споменавам :grin: . Латревю и Уйшес, :flowersk: за сподялбата и усмихнатата компания :lol:
Мистър Пица ни посрещна с глъч и тупурдия. Келнерът беше като регулировчик и само мяташе ръце нагоре и клатеше глава: Ааа, за вас е отделен целия втори етаж. :winkw: Трудно ви побрахме. :blink: Той още не знаеше какво му предстои. :grin:
Заобиколиха ни протегнати ръце и усмихнати лица. Непознати с познати имена и други, които с радост видях отново.
Многобройни наздравици, аранжирани от Елби и изпълнявани от МЪжж с подобаваща грузинска визия. Човече, провери си родословието. :lol: :kiss: Лазещи по пода дечурлига, спасявани от Гаспода и Рем :party: Почти намусена сервитьорка, от опитите ни да и вземем номера на ГСМ. За какво ли ни беше?!? :grin:
Разположението на местата никога не беше едно и също за повече от 10 мин. :lol: Всеки при всички и всички при всеки, това му беше най-хубавото.
После дойде нощната обиколка на София. Търсихме си местенце и успяхме да го намерим, като прескочихме две -три заведения по пътя, няколко успешни опита за паркиране и един ядосан чичко-паричко, който скочи от колата си да ни обяснява колко сме...., та се наложи Звеневия, Гаспод , Незнайни, Рем и Уйшес да го прЕбират обратно.
Апропо, в Пловдив не стана, в София тоже, третият път стомната може и да се счупи, МОМЧЕТА. :grin:
Та, местенцето беше :yahoo: :dance3: :metal:
Безкрайно се забавлявахме, защото бяхме заедно :balerinas:
:pray: Няколко Текила сънрайз, Маргарити и незнамсиквоси, плюс невероятното пиано на Христо Ламбрев, какво му трябва на човек.... :winkw: Е, и една докторка дето кани чуждите мъже на танци. :blum: :lol: :lol: И после хиляда пъти се извинява. :hug: За доторка, специаллллллно - целууфффф, целуффф, ЦЕЛУФФФ
Това беше. :-)
Уффф, че ми се спи. :blum:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Niya написа:Не мога да се стърпя, :wand: искам да се изповядам. :lol:
Невероятно усещане за лекота, а крачетата тежаааат.
Хотелът ни беше РАЗКОШЕН, а за ваната не искам и да споменавам :grin: . Латревю и Уйшес, :flowersk: за сподялбата и усмихнатата компания :lol:
Мистър Пица ни посрещна с глъч и тупурдия. Келнерът беше като регулировчик и само мяташе ръце нагоре и клатеше глава: Ааа, за вас е отделен целия втори етаж. :winkw: Трудно ви побрахме. :blink: Той още не знаеше какво му предстои. :grin:
Заобиколиха ни протегнати ръце и усмихнати лица. Непознати с познати имена и други, които с радост видях отново.
Многобройни наздравици, аранжирани от Елби и изпълнявани от МЪжж с подобаваща грузинска визия. Човече, провери си родословието. :lol: :kiss: Лазещи по пода дечурлига, спасявани от Гаспода и Рем :party: Почти намусена сервитьорка, от опитите ни да и вземем номера на ГСМ. За какво ли ни беше?!? :grin:
Разположението на местата никога не беше едно и също за повече от 10 мин. :lol: Всеки при всички и всички при всеки, това му беше най-хубавото.
После дойде нощната обиколка на София. Търсихме си местенце и успяхме да го намерим, като прескочихме две -три заведения по пътя, няколко успешни опита за паркиране и един ядосан чичко-паричко, който скочи от колата си да ни обяснява колко сме...., та се наложи Звеневия, Гаспод , Незнайни, Рем и Уйшес да го прЕбират обратно.
Апропо, в Пловдив не стана, в София тоже, третият път стомната може и да се счупи, МОМЧЕТА. :grin:
Та, местенцето беше :yahoo: :dance3: :metal:
Безкрайно се забавлявахме, защото бяхме заедно :balerinas:
:pray: Няколко Текила сънрайз, Маргарити и незнамсиквоси, плюс невероятното пиано на Христо Ламбрев, какво му трябва на човек.... :winkw: Е, и една докторка дето кани чуждите мъже на танци. :blum: :lol: :lol: И после хиляда пъти се извинява. :hug: За доторка, специаллллллно - целууфффф, целуффф, ЦЕЛУФФФ
Това беше. :-)
Уффф, че ми се спи. :blum:
Готина изповед!:cool:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:

Най- важното е, че виртуални приятелства, се превръщат в реални такива. :-) Снощи си говорехме с един доблестен рицар, че ще ти идваме на гости. :-) Няма мърдане от нас.:P :lol: :-)

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

[unknown] написа:
БоЕВ написа:

Най- важното е, че виртуални приятелства, се превръщат в реални такива. :-) Снощи си говорехме с един доблестен рицар, че ще ти идваме на гости. :-) Няма мърдане от нас.:P :lol: :-)
Потвърждавам!
Боев, приятелю, точи вино и ракия, защото идем!!!:grin:

П.С. Не знам дали съм ти казвал, но ние сме половин земляци. Майка ми е от Свищов. :-)
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Niya написа: Хотелът ни беше РАЗКОШЕН, а за ваната не искам и да споменавам :grin: .
Не е лошо верно да споделите име, адреЗ и ценички в тоз хотел. Случвало ми се е и друг път да ме питат за хотел в София, а аз нищо не мога да препоръчам :shy:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

4avdar4e написа:
Niya написа: Хотелът ни беше РАЗКОШЕН, а за ваната не искам и да споменавам :grin: .
Не е лошо верно да споделите име, адреЗ и ценички в тоз хотел. Случвало ми се е и друг път да ме питат за хотел в София, а аз нищо не мога да препоръчам :shy:
Хотел "Жасмин"

Стаите изглеждат точно така, като са представени в слайтшоуто. Чисто и спретнато, подредено с вкус и всичко необходимо- телевизор, телефон, интернет, баня с ВАНА/ние като невидели/ :lol:, включена закуска в цената.
Хотела е разположен на страхотно място. Погледнеш ли нагоре виждаш Витоша, а долу и в далечината е София. На 15мин. е от центъра. Осем лева с такси. Сякаш си извън града, в някоя кокетна вила. Свеж и прохладен въздух, тишина и спокойствие, любезен и усмихнат персонал. Какво му трябва повече на човек...:-) :-) :-)

Единственото нещо, което е сгрешено в линка, е цената на нощувката. Двойна стая не е 100лв., а 60лв. :lol:

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
[unknown] написа:Супер беше. :-) Нямам нужното дар слово, за да го опиша, затова ще предоставя тази възможност на по- талантливите от мен в писането. :-)
Я по-добре си признай, че още ти се мотае главата... :blum:
Няма такова нещо! :cool: В четири и половина си легнах, а в осем вече бях във ваната. Петнайсет минути по- късно- напълно свеж.:-)
Нали съм тинейджър...хи-хи-хи-хи... :rofl2: :rofl2: :rofl2: питай Уишеса и Латревю, ако не вярваш... :rofl2: :rofl2: :rofl2:
И с вас много се радвам, че се видяхме. :lol:
И ние се радваме. Видя ли, че бях прав като ти писах, че личните познанства са много важни и добавят нови щрихи в портретите... :lol:

Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ей, ч! Ние незапозналите се, наш как ви мразиме вас, запозналите се?! М?!
Дано да са крещяли децата, да ви е било кисело виното и да са ви надписали сметката
Не ща да ви гледам("чета" искам да кажа, но не е толкова изразително)
Последно промяна от Green Light на 04.03.07, 17:42, променено общо 1 път.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Пък специално вас, зъболекарите най- много ви мразим (ние, става на въпрос) понеже заради един кариес излезнах залитайки от кабинета на една мила учтива и съпричастна твоя колежка. Садисти.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа:
Пък специално вас, зъболекарите най- много ви мразим (ние, става на въпрос) понеже заради един кариес излезнах залитайки от кабинета на една мила учтива и съпричастна твоя колежка. Садисти.
Мълчи, бе! Аз не съм зъболекар, а [unknown]- вярно другарче-клубарче. :blum: :-)

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:Ей, ч! Ние незапозналите се, наш как ви мразиме вас, запозналите се?! М?!
Дано да са крещяли децата, да ви е било кисело виното и да са ви надписали сметката
Да ти кажа честно, и аз те помразвам малко, че си остана незапознат, ама хайде - няма да си разваляме отношенията заради едно мразене. :grin:
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа:Ей, ч! Ние незапозналите се, наш как ви мразиме вас, запозналите се?! М?!
много ни липсвахте :(

надявам се все пак да се видим скоро :kiss:

и аз искам да кажа две думи за купона - този път беше върха и никак не мис е прибираше обратно във Варна. Имах си едно такова специално чувство за Док и Ния и съм ужасно щастлива, че се запознахме и че надхвърлиха всичките ми очаквания; успях да видя най-накрая Мъжжж, Мнемо, не можахме да си поговорим; безкрайно удоволствие беше и запознанството със Сър Айвънхоу - специално целувки; Житената Питка е голям сладур, ама много надалеч ми беше и с много други не можах да говоря, но ще поправяме тези грешки на бъдещи сбирки.

Огромни благодарности на Рем и Гаспод - :lovekiss: и на прекрасните им половинки!

въобще, хора, кефя се, че ви познавам...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Бравос, бравос. Радвам се за вас :cool:
Живот и здраве, се надявам да се запозная с всички вас. :-)
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Ама и ти бе така засмяна, свежа... Тримата престрашили се - да идвате пак, че да можем да си поговорим повечко...

Наздраве!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Житената Питка написа:
Определено - потвърждавам и утвърждавам! Ама като сме (щот и ти мязаш на такъв) на хетеро ... то не е невъзможно/лошо по една прегръдка ... Ала не сме го правили - ни на сбирката, ни извън нея! Виж- онова хубаво момиче до теб - него го целунах :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

:-)

Мнение от Remmivs »

:cool:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

ELBI написа: Определено - потвърждавам и утвърждавам! Ама като сме (щот и ти мязаш на такъв) на хетеро ... то не е невъзможно/лошо по една прегръдка ... Ала не сме го правили - ни на сбирката, ни извън нея! Виж- онова хубаво момиче до теб - него го целунах :blum:
Стига, ве! Са ми отвори проблеми, твойта кожа! :grin:

Освен ако не говориш за Звеневия :unibrow:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
doktorka

ми тоооо....

Мнение от doktorka »

..........................
Рем-а танцува с кралицата ...
Уишес не ме щя..щото не съм можела да ...( тук ще цензурирам)
Гаспода си беше написал на челото:"мен ме няма".
Звеневият танцувал един път в живота си и му стигало за цял живот
А пък Незнайко...аз лично се допитах до прекрасната му половинка ПЪРВО и най-вече..и после най -нахално го поканих...ми че той можеше ли да откаже на ДВЕ жени?

;)

хихи...

а пък да ви кажа...
само като споменеш кой е Мнемо и всички така откровено и се радваха,че аз най -егоистично исках да съм тази ,която я представя,за да видя реакцията отново и отново...
И всеки път се повтаряше...
;)

А пък някой тръгна да ме представя на уишес и прекрасната половинка...
алооооуууу...аз отдавна се бях самопредставила...
както може да се очаква....
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Re: ми тоооо....

Мнение от Ън »

doktorka написа:
А пък Незнайко...аз лично се допитах до прекрасната му половинка ПЪРВО и най-вече..и после най -нахално го поканих...ми че той можеше ли да откаже на ДВЕ жени?

;)

хихи...

На теб не бих могъл да откажа! :cool: :kiss:

Изображение
Аватар
dianaxs

Мнение от dianaxs »

Радвам се, когато човек може да се повесели и опознае , независимо дали реално или виртуално.Винаго коатао се налага да сам на подобни сабития,все не мога, не че неискам.Да направите друг такъв, през лятото мога да се пявя:-)
дид
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

doktorka написа: ..........................

;)

хихи...

а пък да ви кажа...
само като споменеш кой е Мнемо и всички така откровено и се радваха,че аз най -егоистично исках да съм тази ,която я представя,за да видя реакцията отново и отново...
;)

Дабеда
Нямало ме
То на мойто чело няма толкоз място да се напише такава дълга мисъл... я има място за две букви - я не... ДА или НЕ според зависи написано с флуоресцентно мастило... не си улучила въпроза явно...:grin::grin:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Gaspode написа:
doktorka написа: ..........................

;)

хихи...

а пък да ви кажа...
;)

Дабеда
Нямало ме
То на мойто чело няма толкоз място да се напише такава дълга мисъл... я има място за две букви - я не... ДА или НЕ според зависи написано с флуоресцентно мастило... не си улучила въпроза явно...:grin::grin:
Кво значи ДА или НЕ. Щом отначалото сте започнали да спорите- няма смисъл. :grin:

Изображение
Публикувай отговор