Съседни кабинети - генеколог и УНГ. На генеколога му се наложило да иде някъде за малко и помолил другия дофтур да остане за малко в кабинета му. Обаче не щещ ли иде пациентка. Сложил я УНГ-то на стола, разтворила тя краката и той рекъл: Кажете ААААА. Тук дамата скочила и с развълнуван глас прошепнала: Докторе, моля ви, не я учете да говориDark написа: може ли и ние да се просветим? за вица ми е думата
За комуникацията
Re: За комуникацията
Па и скромен...Remmivs написа:Truly have you spoken, Lady Esti. We understand each other not bad at all.esti написа:Бих добавила и много деликатен и фин, особено към дамите.
Ето и сега, виж колко деликатно ми разясняваш, че си се бъзикал, като отново използваш самоиронията, като метод.![]()
Брилянтен си бих казала. 8)
Но въпреки, че в този вид комуникация(виртуалния) липсват доста звена от семиотиката, мисля, че все пак се разбрахме и преди уточненията.
And you are far too generous toward a simple man like me.
Strenght and Honour!
- Dark Angel
Thank you Sir [реверанс] +Remmivs написа:Your glove, Lady Dark.Dark написа:мда, дамите на трибуната, всяка сложила панделка с цвета на любимия рицар
Ох, изпуснах си ръкавицата......

-
опърничава
Едва ли всяка гола истина е и взхитителна. Иначе комбинацията от гола и възхитителна е пленителна.Remmivs написа: Говорим за комуникация, Лейди Опърничава. А има проблем, ако Б не е разбрал това, което А е искал да му каже. Приеми го като бизнес комуникация примерно. Или семейна.
Иначе да. Няма абсолютна истина. Има само прекрасна и възхитителна гола такава.
Проблем е, когато А и Б не се разбират, но за това А е толкова отговорен, колкото и Б. И аз говоря за комуникация, не комунална, разбира се. :) Общуването е двустранен процес, нали? :)
Remmivs nods.Dark написа:Thank you Sir [реверанс] +
Така е. Говоря глупости. Щото нали истината не я било срам и затова щрапала гола. Като една Лейди Годайва. Само, че из старогръцките легенди.опърничава написа:Едва ли всяка гола истина е и взхитителна. Иначе комбинацията от гола и възхитителна е пленителна.
Проблем е, когато А и Б не се разбират, но за това А е толкова отговорен, колкото и Б. И аз говоря за комуникация, не комунална, разбира се. :) Общуването е двустранен процес, нали? :)
Така е. Двустранен е. Аз просто разглеждах кое би било по-добре за А. Тъй като той е инициатор. Не казвам, че Б е перфектен. Просто ако А иска да свърши максимално работа в кратък срок и има пред себе си Б е по-добре да предаде информацията така, че Б да я смели правилно. По-късно може да го възпитава, макар, че май е трудно това (пре)възпитание.
Пък аз все от позицията на Б гледам...Remmivs написа:Така е. Говоря глупости. Щото нали истината не я било срам и затова щрапала гола. Като една Лейди Годайва. Само, че из старогръцките легенди.опърничава написа:Едва ли всяка гола истина е и взхитителна. Иначе комбинацията от гола и възхитителна е пленителна.
Така е. Двустранен е. Аз просто разглеждах кое би било по-добре за А. Тъй като той е инициатор. Не казвам, че Б е перфектен. Просто ако А иска да свърши максимално работа в кратък срок и има пред себе си Б е по-добре да предаде информацията така, че Б да я смели правилно. По-късно може да го възпитава, макар, че май е трудно това (пре)възпитание.
Panta rhei...
- Dark Angel
Това знание (че си Б) е сила, Мнемо.Мнемозина написа:Пък аз все от позицията на Б гледам...
- Stranniche
- Обратна връзка:
аз за двата езика не се сещам,4avdar4e написа: Което (с двата езика) моментално ми напомни един мръсен виц...
но за злите езици го знам
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Dark Angel