Балига?vyara написа:Ами що толкоз мрачно наоколо бре?:blink::blum:Gaspode написа:
Да зема да фърля малко светлина в спора ви?
Въпреки, че мен не ме кефи нещо... твърде увиснал ми се види...:blum:
Нали туй викам - не ми аресва нещо...
Балига?vyara написа:Ами що толкоз мрачно наоколо бре?:blink::blum:Gaspode написа:
Притъмняло ти е нещо.vyara написа:
Ами що толкоз мрачно наоколо бре?:blink::blum:
Разбра ли ся що е опасно да правиш секс с непознати?!Gaspode написа:
А стига бе:shocked:
Тая му отхапА главата
Баси:shocked:

Ъхъ[unknown] написа:Разбра ли ся що е опасно да правиш секс с непознати?!Gaspode написа:
Тая му отхапА главата
![]()
![]()
Gaspode написа:Ъхъ[unknown] написа:Разбра ли ся що е опасно да правиш секс с непознати?!Gaspode написа:
Тая му отхапА главата
![]()
![]()
От ся нананататък първо ще се запознавам
Хау
Жалко за хубавия принцип... ще трябва да се откажа от него... тоя, че секса не е повод за запознанство... ама такава селяви

Remmivs написа:
Тази картинка много ме впечетли,от каде я барнахте?Не ми се вижда увиснал, по скоро отпаднал:lol:Gaspode написа:Балига?vyara написа:Ами що толкоз мрачно наоколо бре?:blink::blum:Gaspode написа:
Нали туй викам - не ми аресва нещо...
Я кажи ти по-добре какво ще рече подписа ти, кво е това "дид", м?dianaxs написа: Тази картинка много ме впечетли,от каде я барнахте?Не ми се вижда увиснал, по скоро отпаднал:lol:
Дид е кратка форма на Диана, ако ме питаш за фамилия и нея ще ти кажа , сега Ахмакова, незнам как ще се приеме, но със сигурност, не сам от ахмаците.wishes написа:Я кажи ти по-добре какво ще рече подписа ти, кво е това "дид", м?dianaxs написа: Тази картинка много ме впечетли,от каде я барнахте?Не ми се вижда увиснал, по скоро отпаднал:lol:
Благодаря за инфотоdianaxs написа: Дид е кратка форма на Диана, ако ме питаш за фамилия и нея ще ти кажа , сега Ахмакова, незнам как ще се приеме, но със сигурност, не сам от ахмаците.:-):-):-):-)
Не ми пука , дно времемного ме дразнеха за фамилията ми, сега се усмихвам, все пак ахмаците самалкоwishes написа:Благодаря за инфотоdianaxs написа: Дид е кратка форма на Диана, ако ме питаш за фамилия и нея ще ти кажа , сега Ахмакова, незнам как ще се приеме, но със сигурност, не сам от ахмаците.:-):-):-):-)
Хич да не ти пука как ще се приеме, ти нали си знаеш
Не са малко, свършване няматdianaxs написа: Не ми пука , дно времемного ме дразнеха за фамилията ми, сега се усмихвам, все пак ахмаците самалко
Сега уточнение, дали са свършили или те първа почваме да ги броим има ли значение.wishes написа:Не са малко, свършване няматdianaxs написа: Не ми пука , дно времемного ме дразнеха за фамилията ми, сега се усмихвам, все пак ахмаците самалко
Визията ми за м. Мартсър Айвънхоу написа:
Лелееее е те това коте ме утрепА направо...
А това отдолу, дето си менка физиомутрата и пише разни неща...нищо не разбрах...

това е религия[unknown] написа:![]()