Понякога,
Понякога,
като изляза да вдишам малко въздух (докато лашкам железата) ми иде да скоча и да препусна нанякъде...

Re: Понякога,
Уф, и на мен! И все по-често ми се приисква...Remmivs написа: ми иде да скоча и да препусна нанякъде...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Айде, де![unknown] написа:Уф, и на мен! И все по-често ми се приисква...Remmivs написа: ми иде да скоча и да препусна нанякъде...![]()
(нямаме особено много време да се маем, почесваме, потуткваме и за каране няма много време ...)
Такъв е кеф ... казвала съм ви ... да не досаждам с прехласвания на останалите, на вас достатъчно съм ви надула тиквите
Таман на 24.03 се открива новия сезон - на 2007 - ма.
На ХП Ал. Невски е засега уговорката, сигурно няма да се промени.
ПС
Една мото-дружка казва - тия мотори са такъв трън в задника
Последно промяна от woman eur на 07.03.07, 21:45, променено общо 1 път.

Ей, как ми е драго като се сещаш за нас...woman eur написа:Айде, де![unknown] написа:Уф, и на мен! И все по-често ми се приисква...Remmivs написа: ми иде да скоча и да препусна нанякъде...![]()
![]()
(нямаме особено много време да се маем, почесваме, потуткваме и за каране няма много време ...)
Такъв е кеф ... казвала съм ви ... да не досаждам с прехласвания на останалите, на вас достатъчно съм ви надула тиквите![]()
Таман на 24.03 се открива новия сезон - на 2007 - ма.
На ХП Ал. Невски е засега уговорката, сигурно няма да се промени.
ПС
Една мото-дружка казва - тия мотори са такъв трън в задника

Ние- не. само Юрото. Тя ни е рокАрката.caliostro написа:матори ли ще карате
Последно промяна от Ън на 07.03.07, 22:08, променено общо 1 път.

Ама аз не съм спирала да ви мисля, ... поглеждам ви отвреме-навреме, радвам ви се, чета ви ...[unknown] написа:Ей, как ми е драго като се сещаш за нас...
Обаче, много работа, много грижи, ремонти на моторетки и пр. пр. забавления ...
Сещаш ли се - навсякъде "Гут морген, все пари искат"
ПС
Нали си знаеш!? Първо при вас, майните, патологична е любовта ми към тоя град и тия хора

Тук сме, чакаме те...woman eur написа:
ПС
Нали си знаеш!? Първо при вас, майните, патологична е любовта ми към тоя град и тия хора![]()
![]()

И аз не ги познавам тия ... рокАрите ...caliostro написа:рокерите са друго варварско племе което не коментирам щото не познавам
много е адреналинтата на пръв поглед
не знам
е има неща които и не знам![]()
Винаги се сещам за дебели чичковци с традиции в татуировките
Знам само "горските" в мото-живота (ендурото), те ми стигат, та някога ми идват в повече
ВетърО, ветърО е това, което си тряскаш венозно, разлива се по теб и те оставя хем без въздух, хем те изпълва ... забиваш се като една басвяна кърпа на хоризонта и не искаш да се връщаш в Живота

ааааааа неwoman eur написа:И аз не ги познавам тия ... рокАрите ...caliostro написа:рокерите са друго варварско племе което не коментирам щото не познавам
много е адреналинтата на пръв поглед
не знам
е има неща които и не знам![]()
![]()
Винаги се сещам за дебели чичковци с традиции в татуировките![]()
Знам само "горските" в мото-живота (ендурото), те ми стигат, та някога ми идват в повече![]()
ВетърО, ветърО е това, което си тряскаш венозно, разлива се по теб и те оставя хем без въздух, хем те изпълва ... забиваш се като една басвяна кърпа на хоризонта и не искаш да се връщаш в Живота
у живота
това духане , въздух и забиване - няма лошо
но у живота
Не е нужно да го разбираш, какво има да се разбира !?caliostro написа:аз пънка не го разбирам
щото съм вероятно прост
адски ми е далечен някакси
нямам идея защо
вид протест някакъв си го обяснявам
протестира се срещо нещо или всичко без да се познава то
така ми се привиждат нещата
За мен лично е протест срещу лицемерието в обществото изобщо, в човешкие взаимоотношения, в политиката, ... дълга е темата и обширна, спорна ...
Така го усещам просто, незнам дали го разбирам
Харесва ли ти песничката !? Е по-важно

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Липсваш ми и ми е много мъчно да научавам, че имаш дертища:(:crying: Дано всичко скоро отшуми, за да се завърнеш при насwoman eur написа:Ама аз не съм спирала да ви мисля, ... поглеждам ви отвреме-навреме, радвам ви се, чета ви ...[unknown] написа:Ей, как ми е драго като се сещаш за нас...![]()
Обаче, много работа, много грижи, ремонти на моторетки и пр. пр. забавления ...(включително и Митко със счупен крак, гипс вече втори месец, до 05,04 ще бъде така, баща ми и той ми зе акъла с неговите болести и .... тъпа работа .... ама като е дошло, трябва да се понесе)
Сещаш ли се - навсякъде "Гут морген, все пари искат"...
ПС
Нали си знаеш!? Първо при вас, майните, патологична е любовта ми към тоя град и тия хора![]()
![]()

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
woman eur написа:Не е нужно да го разбираш, какво има да се разбира !?caliostro написа:аз пънка не го разбирам
щото съм вероятно прост
адски ми е далечен някакси
нямам идея защо
вид протест някакъв си го обяснявам
протестира се срещо нещо или всичко без да се познава то
така ми се привиждат нещата
![]()
За мен лично е протест срещу лицемерието в обществото изобщо, в човешкие взаимоотношения, в политиката, ... дълга е темата и обширна, спорна ...
Така го усещам просто, незнам дали го разбирам![]()
Харесва ли ти песничката !? Е по-важно
Я рашери темата, на мен ми е интересна:-)
дид
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.